Lennot Marokko

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Marokko

Yhteenveto Marokko lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

58 €

Halvin meno-paluulennon hinta

121 €

Nopein lentoaika

12t 40m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Marokko kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 58 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Agadir Almassira).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Marokko kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 121 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Fez Sais).
Nopein lento kohteeseen Marokko kohteesta Suomi kestää 12t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Agadir Almassira).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Marokko mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Halvimmat lennot Marokko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Marokko
Marrakech
Marrakech

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Marokko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Marokko

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Marokko ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 17 €, lentoyhtiön Royal Air Maroc tarjoama 29 € sekä lentoyhtiön Air Arabia Maroc tarjoama 54 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Marokko riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Marrakech Menara (suosituin lentokenttä alueella Marokko) niin lentoaika on keskimäärin 25t 50m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Marrakech Menara, keskimääräinen lentoaika on .

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Marokko niinkin alhaiseen hintaan kuin 30 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 321 € ja mikä tahansa 300 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 867 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.

Paras päivä lentää kohteeseen Marokko on maanantaina ja sen jälkeen tiistaina. maanantaina ja tiistaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Marokko. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle torstaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Marokko.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Marokko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Marokko kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Marokko kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Marokko: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Marokko, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAgadir13t 30m79 €
HelsinkiFez20t 35m121 €
HelsinkiMarrakech13t 50m175 €
HelsinkiCasablanca9t 35m225 €
HelsinkiTanger16t 45m307 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Marokko

Suomesta Marokkoon ei ole tarjolla suoria reittilentoja. Moniin Marokon kaupunkeihin pääsee kuitenkin Helsinki-Vantaan lentokentältä kätevillä yhden välilaskun lennoilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi saada yhden välilaskun lennot esimerkiksi Marrakechiin, Tangeriin, Fèsiin tai Casablancaan. Lentoreittejä ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Lentoliput Marokkoon, esimerkiksi Marrakechiin, voit napata yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin, hollantilaisen low cost -lentoyhtiö Transavian tai portugalilaisen TAP Portugalin lentotarjonnasta. Edulliset lennot Casablancaan voi saada esimerkiksi TAP Portugalilta tai saksalaiselta Lufthansalta. TAP Portugal tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös Fèsiin ja Tangeriin käteviä yhden vaihdon lentoja. Jos matkustat Marokon sisällä, käytä hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja, joita liikennöi esimerkiksi marokkolaislentoyhtiö Royal Air Maroc. Marokkoon lentävät niin perinteiset kuin halpalentoyhtiötkin. Hinnan lisäksi matkustajien kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä palveluja lipputyyppiin sisältyy. Halpalentoyhtiöt laskuttavat ruumaan laitettavista matkatavaroista yleensä aina erikseen, joten lisämaksut voivat nostaa matkan hintaa.

Matkat Marokkoon houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Sää vaihtelee Marokon sisällä, ja esimerkiksi talvella maassa kannattaa matkustaa etelän lämpimiin ja vähäsateisiin kaupunkeihin. Välimeren läheisyydessä, esimerkiksi Tangerin tuntumassa, voi olla talvella hyvinkin sateista. Kevät ja syksy ovat leudon lämpimiä kaikkialla Marokossa, ja etenkin vehreä kevät on hyvää aikaa matkustaa Marokkoon. Talvi, kevät ja syksy vetävät puoleensa myös budjettimatkailijoita, sillä halvat lennot Marokkoon on helppo napata juuri näille vuodenajoille. Keväällä maassa voi yhdistää edullisen loman ja kaupungeissa kiertelyyn sopivan leppoisan sään. Kevät onkin yksi parhaista ajoista matkustaa Marokkoon. Kesälomakaudella Marokon lentolippujen hinnat usein nousevat, eikä kesäkuukausien kuumuus sovi kaikille matkustajille. Lähemmäs 30:tä astetta nousevat keskilämpötilat ovat Marokossa kesäaikaan tavallisia. Sää Marokossa suosii kuitenkin kesällä niitä matkustajia, jotka etsivät takuuvarmasti sateetonta matkakohdetta.

Lentojen kesto Marokkoon vaihtelee kohdekaupungin ja valitun lentoreitin mukaan. Koska Suomesta Marokkoon ei ole tarjolla suoria reittilentoja, lyhimmillään yhden välilaskut lennot Marokkoon kestävät noin seitsemän tuntia. Tässä ajassa voi Helsinki-Vantaan lentokentältä lentää esimerkiksi Tangeriin ja Casablancaan. Fèsiin, Marrakechiin ja Agadiriin lentoajat ovat yleensä 9–10 tuntia. Mikäli valitset halvat lennot Marokkoon kahden välilaskun kautta, lentoaika venyy lähes aina noin kymmeneen tuntiin.

Viisumin hankinta ei ole tarpeen suomalaisille Marokon matkailijoille, jos suunnitteilla on alle 90 päivän lomamatka. Mikäli Suomen kansalainen aikoo viihtyä maassa 90 päivää pidempään, kannattaa viisumiasioista kysyä hyvissä ajoin lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Marokon suurlähetystöstä. Marokon matkoille on aina pakollista ottaa mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä vähintään kolme kuukautta (90 päivää) matkalta paluun jälkeen. Pelkän henkilökortin varassa Marokkoon ei ole mahdollista matkustaa.


Marokko: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Marrakech reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 50m
Halvin hinta175 €
Helsinki - Casablanca reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 35m
Halvin hinta225 €
Helsinki - Agadir reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta79 €
Helsinki - Fez reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 35m
Halvin hinta121 €
Helsinki - Tanger reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 45m
Halvin hinta307 €

Aloita matkan suunnittelu - Marokko


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Marokko.

Kaikki lentohaut kohteeseen Marokko momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Marokko tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Marokko on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.