Lennot Marokko

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Marokko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Marokko
Marrakech
Marrakech

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Marokko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Marokko
  • Mitkä ovat maan Marokko suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Marokko. Maan Marokko suosituin matkailukaupunki on Marrakech, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 454 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Marokko ovat Casablanca ja Agadir.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Marokko?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Marokko ovat lentoyhtiön Air Arabia Maroc tarjoama 48 €, lentoyhtiön Ryanair tarjoama 91 € sekä lentoyhtiön Vueling tarjoama 95 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Marokko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Marokko kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Marokko kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Marokko: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Marokko, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiFez59 €
HelsinkiAgadir71 €
HelsinkiMarrakech82 €
HelsinkiTanger156 €
HelsinkiCasablanca228 €

Satumainen Marokko on täynnä kiehtovia kaupunkeja. Esimerkiksi Casablanca, Marrakech ja Fès viettelevät matkailijat arabialaisella arkkitehtuurillaan, loppumattomilla ostosmahdollisuuksillaan ja herkullisella ruoallaan. Rannikkokaupunki Agadirissa pääset halutessasi rentoutumaan kuumalle rantahiekalle, ja elämää kuhisevassa Tangerissa voit tutustua marokkolaisen satamakaupungin elämänmenoon. Nauti maan basaareista ja sokkeloisista kaupungeista tai suuntaa vaikkapa autiomaasafarille Saharan uumeniin. Halvat lennot Marokkoon, Välimeren rannalla sijaitsevaan Pohjois-Afrikan helmeen, voi napata vaihtokenttien kautta. Suomesta Marokkoon ei ole tarjolla suoria reittilentoja, mutta yhden välilaskun lennoilla maahan pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta parhaimmillaan jo noin seitsemässä tunnissa. Lennot Marokkoon voit napata miksi vuodenajaksi tahansa, sillä maalla on matkailijoille paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Talven edullisilla lennoilla kannattaa suunnata etenkin maan eteläisempiin osiin, joissa on talvikuukausinakin lämmintä ja kuivaa. Esimerkiksi Agadir rantoineen on hyvä talvikohde. Myös keväällä ja syksyllä Marokon matkat ovat hyvä idea, sillä säät ovat näinä vuodenaikoina leudon lämpimät kaikkialla maassa, ja tarjolla on hyvinkin halpoja lentoja. Kalleimmillaan lennot Marokkoon ovat yleensä Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina sekä joululomien aikaan, joten suosituimpien lomasesonkien lennot kannattaa varata hyvissä ajoin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Marokkoon?

Suomesta Marokkoon ei ole tarjolla suoria reittilentoja. Moniin Marokon kaupunkeihin pääsee kuitenkin Helsinki-Vantaan lentokentältä kätevillä yhden välilaskun lennoilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi saada yhden välilaskun lennot esimerkiksi Marrakechiin, Tangeriin, Fèsiin tai Casablancaan. Lentoreittejä ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Lentoliput Marokkoon, esimerkiksi Marrakechiin, voit napata yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin, hollantilaisen low cost -lentoyhtiö Transavian tai portugalilaisen TAP Portugalin lentotarjonnasta. Edulliset lennot Casablancaan voi saada esimerkiksi TAP Portugalilta tai saksalaiselta Lufthansalta. TAP Portugal tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta myös Fèsiin ja Tangeriin käteviä yhden vaihdon lentoja. Jos matkustat Marokon sisällä, käytä hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja, joita liikennöi esimerkiksi marokkolaislentoyhtiö Royal Air Maroc. Marokkoon lentävät niin perinteiset kuin halpalentoyhtiötkin. Hinnan lisäksi matkustajien kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä palveluja lipputyyppiin sisältyy. Halpalentoyhtiöt laskuttavat ruumaan laitettavista matkatavaroista yleensä aina erikseen, joten lisämaksut voivat nostaa matkan hintaa.

Milloin on paras aika matkustaa Marokkoon?

Matkat Marokkoon houkuttelevat matkailijoita ympäri vuoden. Sää vaihtelee Marokon sisällä, ja esimerkiksi talvella maassa kannattaa matkustaa etelän lämpimiin ja vähäsateisiin kaupunkeihin. Välimeren läheisyydessä, esimerkiksi Tangerin tuntumassa, voi olla talvella hyvinkin sateista. Kevät ja syksy ovat leudon lämpimiä kaikkialla Marokossa, ja etenkin vehreä kevät on hyvää aikaa matkustaa Marokkoon. Talvi, kevät ja syksy vetävät puoleensa myös budjettimatkailijoita, sillä halvat lennot Marokkoon on helppo napata juuri näille vuodenajoille. Keväällä maassa voi yhdistää edullisen loman ja kaupungeissa kiertelyyn sopivan leppoisan sään. Kevät onkin yksi parhaista ajoista matkustaa Marokkoon. Kesälomakaudella Marokon lentolippujen hinnat usein nousevat, eikä kesäkuukausien kuumuus sovi kaikille matkustajille. Lähemmäs 30:tä astetta nousevat keskilämpötilat ovat Marokossa kesäaikaan tavallisia. Sää Marokossa suosii kuitenkin kesällä niitä matkustajia, jotka etsivät takuuvarmasti sateetonta matkakohdetta.

Kuinka kauan kestää lento Marokkoon?

Lentojen kesto Marokkoon vaihtelee kohdekaupungin ja valitun lentoreitin mukaan. Koska Suomesta Marokkoon ei ole tarjolla suoria reittilentoja, lyhimmillään yhden välilaskut lennot Marokkoon kestävät noin seitsemän tuntia. Tässä ajassa voi Helsinki-Vantaan lentokentältä lentää esimerkiksi Tangeriin ja Casablancaan. Fèsiin, Marrakechiin ja Agadiriin lentoajat ovat yleensä 9–10 tuntia. Mikäli valitset halvat lennot Marokkoon kahden välilaskun kautta, lentoaika venyy lähes aina noin kymmeneen tuntiin.

Tarvitaanko Marokkoon passi tai viisumi?

Viisumin hankinta ei ole tarpeen suomalaisille Marokon matkailijoille, jos suunnitteilla on alle 90 päivän lomamatka. Mikäli Suomen kansalainen aikoo viihtyä maassa 90 päivää pidempään, kannattaa viisumiasioista kysyä hyvissä ajoin lisätietoa Helsingissä sijaitsevasta Marokon suurlähetystöstä. Marokon matkoille on aina pakollista ottaa mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä vähintään kolme kuukautta (90 päivää) matkalta paluun jälkeen. Pelkän henkilökortin varassa Marokkoon ei ole mahdollista matkustaa.


Marokko: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Fez reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 05m
Halvin hinta59 €
Helsinki - Agadir reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 00m
Halvin hinta71 €
Helsinki - Marrakech reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 45m
Halvin hinta82 €
Helsinki - Tanger reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 50m
Halvin hinta156 €
Helsinki - Casablanca reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 50m
Halvin hinta228 €

Aloita matkan suunnittelu - Marokko