Etsi ja löydä halvat lennot Ghanaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ghanaan

Yhteenveto Ghanan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

531 €

Halvin meno-paluulennon hinta

488 €

Nopein lentoaika

16t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ghana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 531 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ghana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 488 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ghana kohteesta Suomi kestää 16t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ghana mukaan lukien Air France, KLM ja Qatar Airways.

Ghanan lentotiedot ja trendit

Tutustu Ghanan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Ghana?

Lennot kohteeseen Ghana voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 476 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Ghana keskimääräiseen hintaan 1261 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Ghana, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1125 € tai alle.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Ghana suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Ghana on Accra, jossa he vierailevat 296 % useammin kuin missään muussa maan Ghana kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Kumasi ja Takoradi.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Ghana?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ghana kestää yleensä 15t 35m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema kentälle (Ghana suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Accra Kotokan kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Ghana?

Kohteeseen Ghana lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 6, joista KLM on suosituin vaihtoehto.Arviolta 37 % paikkaan Ghana lentävistä päättää lentää yhtiön KLM koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä KLM, myös Qatar Airways ja Turkish Airlines ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Ghana? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Ghana kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ghana
Accra
Accra

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ghana

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ghana

Jos haluat lentää kohteeseen Ghana halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten AWA, KLM ja TAP AIR PORTUGAL, joiden tarjoamat hinnat alkavat 126 €, 379 € sekä 401 €.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Ghana, muista varata lähtösi perjantaina. Lentäminen perjantaina ja torstaina on paras vaihtoehto. tiistaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Ghana.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ghana kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ghana kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Ghana lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ghana lennollasi

Halvat lennot Ghana: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ghana, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAccra15t 35m543 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ghana

Suomesta Ghanaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Ghanaan on kuitenkin mahdollista saada kätevästi yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Accraan yhden välilaskun lentoja liikennöivät ainakin ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja portugalilainen TAP Portugal. Lentovalikoima Ghanan pääkaupunkiin on siis hyvä. Pidemmät kahden vaihdon lentoreitit Helsinki-Vantaan lentokentältä Accraan voit saada esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Kotokan kansainvälinen lentoasema (Kotoka International Airport) Accran tuntumassa. Lennot Ghanaan on mahdollista saada Suomesta myös Kumasin alueella sijaitsevalle Kumasin lentokentälle (Kumasi Airport). Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kumasiin lennetään ainakin kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Lentoreittejä Suomesta Kumasiin operoivat esimerkiksi suomalainen Finnair, belgialainen Brussels Airlines, ghanalainen Africa World Airlines ja turkkilainen Turkish Airlines. Reitit liikennöidään käytännössä aina useamman lentoyhtiön voimin. Mikäli haluat liikkua lomasi aikana Ghanan alueelta toiselle, käytä hyväksesi Africa World Airlinesin sisäisiä kotimaan lentoja.

Ilmaston puolesta matkat Ghanaan on mahdollista suunnitella mille kuukaudelle tahansa, sillä lämpöä maa tarjoaa lähes takuuvarmasti vuoden ympäri. Keskilämpötilat pysyttelevät maassa jatkuvasti noin 24–27 asteen välillä, ja usein lämpötilat nousevat yli 30 asteen. Sateisinakin kuukausina maassa matkustaminen on täysin mahdollista. Jos haluat kuitenkin nauttia ideaalista, kuivasta säästä, Ghanaan kannattaa matkustaa etenkin Suomen talvella – loppuvuodesta tai alkuvuodesta. Noin lokakuusta maaliskuulle maassa on helppo tutustua esimerkiksi erilaisiin luontokohteisiin ja jalkautua luonnonpuistojen patikkapoluille, sillä sateet ovat todella harvinaisia. Juuri loppuvuodesta ja alkuvuodesta, tammi-helmikuussa, myös lennot ja hotellit Ghanassa ovat edullisimmillaan. Budjettimatkailijoille kuiva kausi on siis mitä parhain matkustusajankohta. Maahan pääsee edullisesti myös joululomalle. Joulukuussa reissaavien kannattaa tosin varautua Saharasta puhaltaviin, pölyä kuljettaviin tuuliin. Keväällä ja kesällä sää Ghanassa voi olla sateinen, mikä merkitsee sitä, että ilmasto on usein etenkin rannikolla kostean kuuma. Silti nimenomaan kevät ja kesä ovat vilkkainta matkustusaikaa Ghanassa, ja etenkin eurooppalaiset matkustavat nauttimaan maasta kesälomakuukausinaan. Lennot Ghanaan ovat kalleimmillaan yleensä keskikesällä.

Ghanan lentojen tarkka kesto vaihtelee valitsemasi kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Accraan lentoaika on alkaen noin 10 tuntia ja 45 minuuttia. Usein matka-aika Ghanaan venyy kuitenkin nopeimmillakin lentoreiteillä noin 12–13 tunnin pituiseksi. Jos lennät Accran sijaan Kumasiin, lentoaika on Accran lentoja hieman pidempi, sillä kaikkiin lentoreitteihin sisältyy vähintään kaksi välilaskua. Helsinki-Vantaan lentokentältä Kumasiin lentoaika on vähintään noin 13 tuntia. Jopa noin 18–20 tunnin lennot ovat myös tavallisia Kumasin reiteillä. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä Ghanan reiteillä lentoajoissa ja -hinnoissa on todella suuria eroja. Erityisen halvat lennot Ghanaan lennetään toisinaan pitkien lentoreittien kautta. Jos vaakakupissa painaa hinnan sijaan matkustusmukavuus, kannattaa Afrikan maahan valita halvimpien lentojen sijaan mahdollisimman kätevät lentoyhteydet.

Suomen kansalaiset tarvitsevat Ghanaan matkustaessaan viisumin. Viisumia haetaan Kööpenhaminassa sijaitsevan Ghanan suurlähetystön kautta, ja viisumihakemuksen saat kätevästi suurlähetystön nettisivuilta. Viisumin käsittelyaika on tavallisesti noin 10 työpäivää. Tavallinen turistiviisumi antaa oikeuden oleskella Ghanassa turistina enintään 30 vuorokautta. Viisumin hinta on alkaen noin 80,50 euroa. Ghanaan tarvitaan aina mukaan passi, joka on voimassa vielä puoli vuotta Ghanan matkan jälkeen. Tarvitset passin jo viisumia anoessasi. Samoin viisumihakemukseen on liitettävä kopio kansainvälisestä rokotuskortista, jossa on oltava merkintä keltakuumerokotteesta.


Ghana: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Accra reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta543 €

Etsi lentoja kohteeseen Ghana

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Ghana


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Ghana, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ghana. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Ghana, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Ghana lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.