Lennot Ghana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot Ghana kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ghana
Accra
Accra

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ghana

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ghana
  • Mitkä ovat maan Ghana suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Ghana. Maan Ghana suosituin matkailukaupunki on Accra, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 297 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Ghana ovat Kumasi ja Tamale.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Ghana?

    Jos haluat lentää kohteeseen Ghana halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten AWA, TAP AIR PORTUGAL ja KLM, joiden tarjoamat hinnat alkavat 113 €, 247 € sekä 342 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ghana kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ghana kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ghana: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ghana, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiAccra476 €

Länsi-Afrikassa, Atlantin valtameren äärellä sijaitseva Ghana on eläväinen ja monipuolinen maa. Ghanaan reissaavat matkailijat pääsevät nauttimaan maassa esimerkiksi upeista luonnonpuistoista, kuten Molesta ja Kakumista. Kummassakin on mahdollista nähdä erilaisia villieläimiä. Elämää kuhisevassa miljoonakaupungissa Accrassa voit puolestaan tehdä upeita käsityöostoksia ja ihmetellä Ghanan urbaania elämänmenoa. Cape Coastin kaupungissa matkailijoita viehättää perinteisen afrikkalaisen satamakaupungin arki. Aurinko paistaa Ghanassa vuoden ympäri, ja keskilämpötilat pysyttelevät kaikkina kuukausina noin 24–27 asteen tuntumassa. Vuodenaikojen vaihteluita maassa ei juuri ole, ja vain sateet tuovat aika ajoin viilennystä päiväntasaajan tuntumassa sijaitsevaan maahan. Esimerkiksi keväällä ja kesällä maassa esiintyy sateita, kun taas loppuvuosi ja alkuvuosi ovat yleensä kuivaa aikaa. Valtaosa Suomesta lähtevistä Ghanan lennoista liikennöidään pääkaupunkiin Accraan. Vaikka suoria reittilentoja maahan ei olekaan tarjolla, voi lentoliput Ghanaan saada kätevin lentoyhteyksin. Ghanan matkailukausi on vilkkaimmillaan alkuvuoden kuivan kauden aikaan ja sateista huolimatta myös kesällä. Lentojen hinnat ovat korkeimmillaan noin helmikuusta elokuun loppuun. Halvat lennot Ghanaan voi puolestaan saada helposti noin syyskuusta tammikuulle, jolloin maassa ei esiinny lähes lainkaan sateita.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Ghanaan?

Suomesta Ghanaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Ghanaan on kuitenkin mahdollista saada kätevästi yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Accraan yhden välilaskun lentoja liikennöivät ainakin ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, brittiläinen British Airways ja portugalilainen TAP Portugal. Lentovalikoima Ghanan pääkaupunkiin on siis hyvä. Pidemmät kahden vaihdon lentoreitit Helsinki-Vantaan lentokentältä Accraan voit saada esimerkiksi saksalaiselta Lufthansalta. Määränpäässä lennot ottaa vastaan Kotokan kansainvälinen lentoasema (Kotoka International Airport) Accran tuntumassa. Lennot Ghanaan on mahdollista saada Suomesta myös Kumasin alueella sijaitsevalle Kumasin lentokentälle (Kumasi Airport). Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kumasiin lennetään ainakin kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Lentoreittejä Suomesta Kumasiin operoivat esimerkiksi suomalainen Finnair, belgialainen Brussels Airlines, ghanalainen Africa World Airlines ja turkkilainen Turkish Airlines. Reitit liikennöidään käytännössä aina useamman lentoyhtiön voimin. Mikäli haluat liikkua lomasi aikana Ghanan alueelta toiselle, käytä hyväksesi Africa World Airlinesin sisäisiä kotimaan lentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Ghanaan?

Ilmaston puolesta matkat Ghanaan on mahdollista suunnitella mille kuukaudelle tahansa, sillä lämpöä maa tarjoaa lähes takuuvarmasti vuoden ympäri. Keskilämpötilat pysyttelevät maassa jatkuvasti noin 24–27 asteen välillä, ja usein lämpötilat nousevat yli 30 asteen. Sateisinakin kuukausina maassa matkustaminen on täysin mahdollista. Jos haluat kuitenkin nauttia ideaalista, kuivasta säästä, Ghanaan kannattaa matkustaa etenkin Suomen talvella – loppuvuodesta tai alkuvuodesta. Noin lokakuusta maaliskuulle maassa on helppo tutustua esimerkiksi erilaisiin luontokohteisiin ja jalkautua luonnonpuistojen patikkapoluille, sillä sateet ovat todella harvinaisia. Juuri loppuvuodesta ja alkuvuodesta, tammi-helmikuussa, myös lennot ja hotellit Ghanassa ovat edullisimmillaan. Budjettimatkailijoille kuiva kausi on siis mitä parhain matkustusajankohta. Maahan pääsee edullisesti myös joululomalle. Joulukuussa reissaavien kannattaa tosin varautua Saharasta puhaltaviin, pölyä kuljettaviin tuuliin. Keväällä ja kesällä sää Ghanassa voi olla sateinen, mikä merkitsee sitä, että ilmasto on usein etenkin rannikolla kostean kuuma. Silti nimenomaan kevät ja kesä ovat vilkkainta matkustusaikaa Ghanassa, ja etenkin eurooppalaiset matkustavat nauttimaan maasta kesälomakuukausinaan. Lennot Ghanaan ovat kalleimmillaan yleensä keskikesällä.

Kuinka kauan kestää lento Ghanaan?

Ghanan lentojen tarkka kesto vaihtelee valitsemasi kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Accraan lentoaika on alkaen noin 10 tuntia ja 45 minuuttia. Usein matka-aika Ghanaan venyy kuitenkin nopeimmillakin lentoreiteillä noin 12–13 tunnin pituiseksi. Jos lennät Accran sijaan Kumasiin, lentoaika on Accran lentoja hieman pidempi, sillä kaikkiin lentoreitteihin sisältyy vähintään kaksi välilaskua. Helsinki-Vantaan lentokentältä Kumasiin lentoaika on vähintään noin 13 tuntia. Jopa noin 18–20 tunnin lennot ovat myös tavallisia Kumasin reiteillä. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä Ghanan reiteillä lentoajoissa ja -hinnoissa on todella suuria eroja. Erityisen halvat lennot Ghanaan lennetään toisinaan pitkien lentoreittien kautta. Jos vaakakupissa painaa hinnan sijaan matkustusmukavuus, kannattaa Afrikan maahan valita halvimpien lentojen sijaan mahdollisimman kätevät lentoyhteydet.

Tarvitaanko Ghanaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Ghanaan matkustaessaan viisumin. Viisumia haetaan Kööpenhaminassa sijaitsevan Ghanan suurlähetystön kautta, ja viisumihakemuksen saat kätevästi suurlähetystön nettisivuilta. Viisumin käsittelyaika on tavallisesti noin 10 työpäivää. Tavallinen turistiviisumi antaa oikeuden oleskella Ghanassa turistina enintään 30 vuorokautta. Viisumin hinta on alkaen noin 80,50 euroa. Ghanaan tarvitaan aina mukaan passi, joka on voimassa vielä puoli vuotta Ghanan matkan jälkeen. Tarvitset passin jo viisumia anoessasi. Samoin viisumihakemukseen on liitettävä kopio kansainvälisestä rokotuskortista, jossa on oltava merkintä keltakuumerokotteesta.


Ghana: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Accra reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 20m
Halvin hinta476 €

Etsi lentoja kohteeseen Ghana

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Ghana