Lennot Mauritius

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 24/10
su 31/10

Halvimmat lennot Mauritius kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Mauritius
Port Louis
Port Louis

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Mauritius

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Mauritius
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Mauritius?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Mauritius ovat lentoyhtiön Emirates tarjoama 448 €, lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 476 € sekä lentoyhtiön Air France tarjoama 506 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Mauritius kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Mauritius kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Mauritius: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Mauritius, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiPort Louis649 €

Intian valtameren keskellä sijaitseva Mauritiuksen saari on paratiisi, joka hellii matkailijoita vuoden ympäri. Saaren monissa osissa saa lähes aina nauttia pehmeästä, noin 30 asteen lämmöstä, pitkistä hiekkarannoista ja turkoosina kimmeltävästä merivedestä. Saarella vallitsee täydellinen rauha ja trooppinen ilmasto, ja Mauritiuksen rannoilta löytyy hulppeita lomakeskuksia vaativaankin makuun. Paikalliseen elämänmenoon voi sukeltaa esimerkiksi lähes 150 000 asukkaan Port Louisin kaupungissa, jossa riittää kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia matkailijoillekin. Suomesta ei operoida Mauritiuksen saarelle suoria lentoja, mutta lentoliput Mauritiukselle voi silti hankkia kätevin lentoyhteyksin. Monet laadukkaat kansainväliset lentoyhtiöt lentävät saarelle Euroopasta, ja myös Suomesta Mauritiuksen suuntaan on tarjolla lentoja vuoden ympäri. Lentojen keskimääräinen hintataso on melko korkea, joten halpoja lentoja etsivän kannattaa ryhtyä vertailemaan lentovaihtoehtoja ja -reittejä ajoissa. Yleensä edullisimmat lennot Mauritiukselle voi varata alkuvuodelle, tammi-helmikuulle, jolloin saarella eletään sadekautta. Mikäli toiveissasi ei ole pelkkä rantaloma, voi Mauritiuksella viettää antoisan loman myös sateisina kuukausina. Kalleimmillaan lennot Suomesta Mauritiukselle ovat yleensä Euroopan suosittuina lomakuukausina, eli kesällä, joululomalla ja vuodenvaihteen aikaan. Mikäli haaveilet kesälomasta Mauritiuksen auringossa, reittilennot saarelle kannattaa varata hyvissä ajoin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Mauritiukselle?

Mauritiukselle ei operoida Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria reittilentoja. Suomesta Mauritiukselle voi kuitenkin saada kätevät lentoyhteydet yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Saarta palvelee kaikkiaan viisi lentokenttää, joista kaikista suurin on Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainvälinen lentokenttä Port Louisissa (Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport). Lentokenttä ottaakin vastaan valtaosan Mauritiukselle saapuvista kansainvälisistä lennoista. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Mauritiuksen Port Louisiin liikennöi yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM ja Mauritiuksen kansallinen lentoyhtiö Air Mauritius. Myös edullisia, pidempiä kahden tai kolmen vaihdon lentoreittejä on tarjolla. Mikäli etsit mahdollisimman halpoja lentoja, reittivertailu kannattaa. Suomessa halvat lennot Mauritiukselle starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mikäli haluat kuitenkin aloittaa lentomatkasi muilta Suomen lentokentiltä, se on mahdollista. Nappaa esimerkiksi Finnairin liikennöimä kotimaan lento Helsinki-Vantaalle, vaihda konetta, ja jatka matkaa Mauritiusta kohti.

Milloin on paras aika matkustaa Mauritiukselle?

Mauritiuksella nautitaan lämpimistä säistä ympäri vuoden, eli säiden puolesta matka Mauritiukselle on hyvä idea mihin vuodenaikaan tahansa. Esimerkiksi Port Louisissa keskilämpötilat pysyttelevät 30 asteen paremmalla puolella vuoden ympäri. Sateita esiintyy jonkin verran vuoden ympäri, mutta eniten tammi-helmikuussa. Sadekausikaan ei kuitenkaan estää paratiisimaiselle Mauritiuksen saarelle matkustamista. Mauritiuksella vuodenajat ovat päinvastaiset kuin Suomessa, eli Suomen talvikuukausina Mauritiuksella on kesä. Suomen kesäkuukausina saarella on talvi, ja vuodenaika tarjoaa ihanteelliset lomaolosuhteet suomalaisille kesälomailijoille. Kirkkaansinisestä taivaasta ja lämmöstä saa nauttia päivästä toiseen, sillä sateet ovat Suomen kesäkuukausina Mauritiuksella harvinaisia. Mikäli mielessäsi ovat kuitenkin halvat lennot Mauritiukselle, sateiset alkuvuoden kuukaudet ovat hiljaisinta ja edullisinta matkailuaikaa alueella. Tammi-helmikuussa lento ja hotelli on mahdollista varata halvalla, ja vilkkaimmilla turistialueilla on mukavan rauhallista.

Kuinka kauan kestää lento Mauritiukselle?

Lentoaika Suomesta Mauritiukselle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Koska Intian valtameren keskellä sijaitseva saarivaltio on Suomesta katsottuna toisella puolella maapalloa, on lentoihin aina varattava aikaa. Mauritius ei ole viikonloppuloman kohde, sillä nopeimmatkin yhden vaihdon lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Mauritiuksen Port Louisiin kestävät vähintään noin 16 tuntia. Mikäli lentoreittiin sisältyy kaksi välilaskua, lentoaika on väistämättä noin 20 tunnin paikkeilla. Reittien vertailu kannattaa, mikäli toiveissasi on löytää halvat lennot Mauritiukselle. Saari ei ole lentokohteena halvimmasta päästä, joten pitkäkin lentoreitti voi olla budjettimatkailijalle vaivan arvoinen. Koska Mauritiuksen lennot ovat kaukolentoja, ja matkanteko voi kestää lähes vuorokauden verran, kannattaa huomiota kiinnittää lentojen hinnan lisäksi myös palveluihin, joita lentoyhtiöt lennolla tarjoavat. Esimerkiksi ruokatarjoilu, wifi-yhteys ja lennon aikana tarjolla olevat elokuvat nostavat matkustusmukavuutta selvästi.

Tarvitaanko Mauritiukselle passi tai viisumi?

Matkat Mauritiukselle ovat esivalmistelujen puolesta vaivattomia, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse anoa maahan viisumia. Viisumivapaa oleskelu on mahdollista enimmillään puolen vuoden lomamatkalla, eli se on tarkoitettu ainoastaan maahan saapuville turisteille. Mukaan Mauritiukselle on pakattava passi. Varmista hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää, mihin asti passisi on voimassa. Mauritiukselle matkustettaessa passin on nimittäin suositeltavaa olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.


Mauritius: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Port Louis reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 25m
Halvin hinta649 €

Etsi lentoja kohteeseen Mauritius

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Mauritius