0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Maputo

Etsi halvat lennot Maputo

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Maputo lentotiedot ja trendit

Tutustu Maputo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Maputo?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Maputo on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 908 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1090 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Maputo.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Maputo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Maputo ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Maputo illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 835 €. Lennot kaupunkiin Maputo ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1067 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Halvimmat lennot kaupungin Maputo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Maputo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Maputo

HALVIN REITTI Helsinki - Maputo

Helsinki (HEL) - Maputo (MPM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Maputo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Maputo Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1188 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maputo

Miten kauan kestää lentää Maputoon?

Suomesta lennot Mosambikin Maputooon kestävät keskimäärin 18–27 tuntia. Riippuen välilaskujen määrästä, lentoreitistä ja välilaskujen pituudesta voi matka kestää jopa yli 30 tuntia. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä, on välilaskuja usein kaksi. Ensimmäinen välilasku on yleensä Frankfurtissa tai Lontoossa ja toinen Johannesburgissa, josta pääsee suoralla lennolla Maputoon. Tarjolla on myös yhden välilaskun lentoreittejä. Tällöin lento lähtee Helsinki-Vantaan kentältä joko Istanbuliin tai Dohaan, joista on suora jatkolento Maputoon. Matka-aika yhdellä välilaskulla on usein 18 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Turusta tai Tampereelta lennettäessä on välilaskuja usein enemmän, yleensä kaksi tai kolme. Matka-aika Turusta ja Tampereelta lähdettäessä on vähintään 20 tuntia. Etsi momondosta lennot Maputoon ja vertaile eri lentoreittejä sekä hintoja.

Mistä voit lentää suoraan Maputoon?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Maputoon. Välilaskuja on vähintään yksi, mutta usein enemmän. Helsinki-Vantaalta lennettäessä pääsee Maputoon jo yhdellä välilaskulla, joka on usein Dohassa tai Istanbulissa. Kahden välilaskun lentoreittejä on kuitenkin tarjolla enemmän ja yleisimmät välilaskupaikat ovat Frankfurtin ja Lontoon lentokentät, joilta matka jatkuu Johannesburgiin tai Dohaan ja sieltä Maputoon. Lennot Maputon kansainväliselle lentokentälle löydät kätevästi momondosta. Pidä silmällä myös Maputon lentotarjouksia.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Maputo?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Maputo maaliskuu aikana, on heinäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Maputo reitillä heinäkuu aikana maksavat keskimäärin 924 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Maputo Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Maputo Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Maputo Intl lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Maputo Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Maputo Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Maputo Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Maputo Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Maputo Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Maputo Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Maputo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Maputo.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Maputo joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Maputo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Maputo?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Maputo. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Maputo juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Maputo lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Maputo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
la 27/4
la 4/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Maputo

Suositut kaupungit Mosambikissa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella