Etsi halvat lennot Maputo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Maputo lentotiedot ja trendit

Tutustu Maputo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Maputo?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Maputo on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 888 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1470 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Maputo.


Halvimmat lennot kaupungin Maputo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Maputo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Maputo

HALVIN REITTI Helsinki - Maputo

Helsinki (HEL) - Maputo (MPM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Maputo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Maputo Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1078 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MAPUTOhuhtikuu17% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Maputo lennot maksavat keskimäärin vain 819 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MAPUTO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu64% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Maputo lentojen keskimääräinen hinta on 1620 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MAPUTO KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu308% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Maputo kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Maputo

Suomesta lennot Mosambikin Maputooon kestävät keskimäärin 18–27 tuntia. Riippuen välilaskujen määrästä, lentoreitistä ja välilaskujen pituudesta voi matka kestää jopa yli 30 tuntia. Mikäli lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä, on välilaskuja usein kaksi. Ensimmäinen välilasku on yleensä Frankfurtissa tai Lontoossa ja toinen Johannesburgissa, josta pääsee suoralla lennolla Maputoon. Tarjolla on myös yhden välilaskun lentoreittejä. Tällöin lento lähtee Helsinki-Vantaan kentältä joko Istanbuliin tai Dohaan, joista on suora jatkolento Maputoon. Matka-aika yhdellä välilaskulla on usein 18 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Turusta tai Tampereelta lennettäessä on välilaskuja usein enemmän, yleensä kaksi tai kolme. Matka-aika Turusta ja Tampereelta lähdettäessä on vähintään 20 tuntia. Etsi momondosta lennot Maputoon ja vertaile eri lentoreittejä sekä hintoja.

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Maputoon. Välilaskuja on vähintään yksi, mutta usein enemmän. Helsinki-Vantaalta lennettäessä pääsee Maputoon jo yhdellä välilaskulla, joka on usein Dohassa tai Istanbulissa. Kahden välilaskun lentoreittejä on kuitenkin tarjolla enemmän ja yleisimmät välilaskupaikat ovat Frankfurtin ja Lontoon lentokentät, joilta matka jatkuu Johannesburgiin tai Dohaan ja sieltä Maputoon. Lennot Maputon kansainväliselle lentokentälle löydät kätevästi momondosta. Pidä silmällä myös Maputon lentotarjouksia.

Jos et pysty lentämään kohteeseen Maputo huhtikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Maputo reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 890 €.


Muut matkustamoluokat Maputo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Maputo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maputo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Maputo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Maputo?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Maputo suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Ethiopian Air, Qatar Airways, TAP AIR PORTUGAL ja Turkish Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Ethiopian Air lennot kohteeseen Maputo

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Maputo on Ethiopian Air, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Addis Abeba Bole, ja paras tarjous Ethiopian Air lennolle kohteeseen Maputo on 631 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Maputo, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 106 Ethiopian Air Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Maputo

1232 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty TAP AIR PORTUGAL meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Maputo. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. TAP AIR PORTUGAL lentoyhtiöllä on 3 lentoa kohteeseen Maputo useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 253 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön TAP AIR PORTUGAL keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,3/10.


Maputo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Maputo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Maputon lentokentältä kaupungin keskustaan?

Maputon lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee sekä bussilla että taksilla. Bussit kulkevat lentokentän ja keskustan väliä päivisin, mutta aikataulut eivät ole säännöllisiä. Mikäli haluat päästä keskustaan mahdollisimman nopeasti ja vähällä vaivalla, on taksi paras vaihtoehto. Taksin voi napata heti lentokentän ulkopuolelta. Jotkut hotellit järjestävät asiakkailleen lentokenttäkuljetuksen ja takseja.


Kohteen Maputo viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Mosambikiin. Mosambikiin on erilaisia viisumeja matkan tarkoituksesta riippuen. Viisumiluokat ovat seuraavat: matkailu, liike, vierailu, asukas, opiskelija, työ ja viralliset tarkoitukset. Pisin oleskeluaika on 30 päivää Mosambikiin saapumispäivästä. Kaikissa lyhytaikaisen viisumin luokissa ja tyypeissä Mosambikissa oleskelun enimmäispituus on 30 päivää saapumispäivästä laskettuna. Viisumi kannattaa hakea jo hyvissä ajoin ennen matkaa, koska viisumien myöntäminen voi viedä aikaa. Suomessa ei ole Mosmabikin edustustoa ja lähin edustusto, joka palvelee oleskelulupa-asioissa, sijaitsee Tukholmassa. Suomen kansalaisen tulee hakea viisumia Mosambikiin siis Tukholman edustuston kautta. Viisumia voit hakea myös eri palveluntarjoajien kautta. Viisumihakemukseen tarvitset voimassaolevan passin ja valokuvan. Passissa on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua. Lisäksi passin on oltava voimassa kuusi kuukautta maasta poistumispäivän jälkeen. Sinun tulee myös näyttää lentoliput ja todistus jatko- tai paluulennosta. Viisumin hinta riippuu pitkälti palvelumaksuista. Konsulaatin palvelumaksu on vajaa sata euroa ja mikäli käytät viisumipalveluita, jotka hoitavat viisumihakemuksen puolestasi, lisätään tähän vielä heidän palvelumaksunsa. Konsulaattien palvelumaksut saattavat kuitenkin muuttua lyhyessä ajassa. Mosambikin rajalla sinun tulee näyttää voimassa oleva viisumi, voimassa oleva passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen sekä todistus jatko- tai paluulennosta.


Aloita matkan suunnittelu - Maputo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Maputo

Mosambikin pääkaupunki Maputo vetää matkailijoita puoleensa monesta syystä. Kaupunki tarjoaa aurinkoa, kauniita rantoja, saaria, kulttuuria, historiaa ja trendikästä urbaania tunnelmaa. Maputo tarjoaa kaikille jotakin. Kaupungin kahvilat, ravintolat ja markkinat tekevät siitä myös ihanan kaupunkilomakohteen. Maputon lähellä on upeita rantoja, joille pääsee helposti veneellä. Suosituimpia rantoja, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla, ovat Catembe, Ponta do Ouro, Praia da Macaneta ja Inhaca-saari Delagoa Bayssä. Inhacan saarelle kannattaa tehdä päiväretki tai yönyliretki Maputosta. Saarelle pääsee joko veneellä tai lentokoneella. Maputossa on syytä tutustua myös paikalliseen historiaan ja taiteeseen. Kaupungissa on monia nimekkäitä museoita ja taidegallerioita. Kansallisessa taidemuseossa on kokoelma klassista ja nykyaikaista mosambikilaista taidetta. Museosta löytyy muun muassa Mosambikin tunnetuimpien ja arvostetuimpien taiteilijoiden maalauksia ja veistoksia. Chissanon galleriassa on esillä Mosambikin arvostetuimman taiteilijan, kuvanveistäjä Alberto Chissano teoksia. Centro Cultural Franco-Moçambicano on upea esiintymispaikka, jossa järjestetään tapahtumia lähes päivittäin. Myös Mosambikin arkkitehtuuri vetää puoleensa matkailijoita. Maputo on kaupunki, jossa pääsee ihastelemaan arkkitehtuuria aivan uusin silmin. Kaupungin rautatieasema on tärkeä maamerkki, joka on nimetty joskus jopa yhdeksi maailman kauneimmista. Toinen upea rakennus on vanha linnoitus, joka nykyään toimii museona. Rakennusta ympäröi kaunis puutarha. Patsaat ja historian muistomerkit sijaitsevat linnoituksessa. Rautatalo on myös merkittävä rakennus, jonka uskotaan olevan Eiffelin tornin suunnittelijan Gustav Eiffelin käsialaa. Rautatalo on nykyään kuvernöörin koti. Maputo on tietysti myös tunnettu rikkaasta gastronomiastaan. Kaupungin ruokakulttuuri koostuu lähinnä merenelävistä. Mercado do Peixe on paratiisi jokaiselle äyriäisten ystävälle. Marketilla on monia kauppiaita, jotka myyvät tuoreita äyriäisiä sekä monia ravintoloita, joissa tarjoillaan tuoretta grillattua kalaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Mosambik

Eikö sittenkään Maputo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Mosambik

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Maputo.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Maputo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Maputo. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Maputo lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.