Halvat lennot Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä?

Hinta

166 € - 313 €

Kuinka kauan kestää lentää Reykjavikin Keflavikin kansainväliselle lentokentälle?

Islannin pääkaupungin Reykjavikin liepeillä sijaitseva Keflavikin kansainvälinen lentokenttä (KEF) on maan lentoliikenteen tärkein solmukohta. Sen kautta kulkevat lähes kaikki kansainväliset lennot – mukaan lukien Suomesta saarelle suuntaavat lennot. Helsingin ja Keflavikin välinen lentoaika on parhaimmillaan vain noin 3 tuntia 30 minuuttia. Pääset siis tutustumaan maan nähtävyyksiin suhteellisen vaivattomasti. Jos lennät Keflavikiin muualta päin Suomea, matka-aika pitenee hieman, pysytellen silti melko sutjakkaana. Esimerkiksi Oulusta lennettäessä Oulun ja Reykjavikin välisen matkan taittamiseen kuluu parhaimmillaan vajaat kuusi tuntia. Rovaniemeltä ja Kuopiostakin saavuttaessa lentoaika on vain kuuden tunnin korvilla. Yhden tai useamman välilaskun kesto toki vaikuttaa matkan kokonaiskestoon. Monilta Suomen lentokentiltä löytyykin myös yli kymmenen tunnin mittaisia lentoja Islannin Reykjavikiin. Voit vertailla lentojen kestoa ja kustannuksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon helposti momondon lentohaun avulla.

Mistä voit lentää suoraan Reykjavikin Keflavikin kansainväliselle lentokentälle?

Jos kaipaat reissultasi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta matkantekoa, voit valita suorat lennot Helsingistä Reykjavikin Keflavikin lentokentälle. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tällä hetkellä kotimaamme ainoa kaupunki, josta pääset suoralla lentoyhteydellä tulen ja jään maahan. Muista kaupungeista matkatessa joudut tekemään vähintään yhden välilaskun. Välilaskukenttä on tässä tapauksessa Helsinki-Vantaa. Suoria lentoja Keflavikiin operoi kaksi yhtiötä: sinivalkoinen lippulaivamme Finnair sekä Islannin kansallinen lentoyhtiö Icelandair. Lentoja lähtee yleensä kaksi päivässä, ja niiden aikataulut vaihtelevat päivän mukaan. Yleensä suorat lennot Helsingistä Keflavikiin lähtevät kuitenkin iltapäivisin. Jos valitset välilaskullisen lennon, sinulla on enemmän valinnanvaraa aikatauluissa. Islannin lentojen tyypillisiä välilaskukenttiä ovat esimerkiksi Kööpenhaminan lentokenttä, Tukholman Arlanda ja Riian lentokenttä. Parhaimmillaan vaihto on vain noin tunnin mittainen, joten välilaskullinen lento voi myös olla erinomainen vaihtoehto Islantiin matkaaville.

Voitko nukkua Reykjavikin Keflavikin kansainvälisellä lentokentällä?

Keflavikin lentokenttä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Reykjavikista. Jos saavut Islantiin myöhäisellä lennolla, voi lentokentällä yöpyminen olla houkutteleva vaihtoehto. Lentokentän lähituntumassa on useita hotelleja, joissa voit viettää yön tarpeidesi mukaisissa puitteissa. Vaihtoehtoja löytyy edullisista majapaikoista aina ripauksen ylellisyyttä tarjoaviin, maittavalla aamiaisella kruunattuihin hotelleihin. Parhaimmillaan lentokenttäterminaalista on vain parin sadan metrin kävelymatka hotellin. Moni majoituspaikka tarjoaa maksuttoman kuljetuspalvelun asiakkailleen. Palveluissa on eroja hotellien välillä, joten asia on hyvä varmistaa ennen varauksen lyömistä lukkoon. Kannattaa myös varmistaa, saako hotellilta tilattua syötävää saapumisaikaasi. Jos tämä jää tekemättä, saatat joutua vällyjen väliin nälkäisenä, sillä Keflavikin kansainvälisen lentokentän ravintolat ja liikkeet sulkevat ovensa yön ajaksi.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä?

    Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä, kun he ovat tehneet varauksen kuun maaliskuu aikana.

  • Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä?

    Datamme mukaan suurimmista osista eri paikkoja tulevat parhaiden lentotarjousten metsästäjät, jotka varaavat lentoja 79 päivää etukäteen, ovat löytäneet halvimmat lennot kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä
Useita lentoyhtiöitä
8. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
KEF06:45Reykjavik Keflavik Intl
15. marraskuuta
KEF17:05Reykjavik Keflavik Intl
21t 35m
2 välilaskua
HEL14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
1 välilasku
KEF11:00Reykjavik Keflavik Intl
15. marraskuuta
KEF09:55Reykjavik Keflavik Intl
8t 10m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
21. maaliskuuta
HEL10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF13:45Reykjavik Keflavik Intl
26. maaliskuuta
KEF03:30Reykjavik Keflavik Intl
3t 30m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
21. marraskuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
KEF13:00Reykjavik Keflavik Intl
28. marraskuuta
KEF11:05Reykjavik Keflavik Intl
26t 00m
1 välilasku
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
2 välilaskua
KEF18:25Reykjavik Keflavik Intl
28. marraskuuta
KEF06:50Reykjavik Keflavik Intl
20t 40m
2 välilaskua
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. marraskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
2 välilaskua
KEF06:45Reykjavik Keflavik Intl
19. marraskuuta
KEF17:05Reykjavik Keflavik Intl
20t 55m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Icelandair ja SAS
Useita lentoyhtiöitä
25. marraskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
KEF18:25Reykjavik Keflavik Intl
Icelandair
28. maaliskuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF14:45Reykjavik Keflavik Intl
SAS
29. maaliskuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
KEF08:45Reykjavik Keflavik Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä?

    Icelandair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä. Finnair, SAS ja airBaltic ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lähellä Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä sijaitsevat lentoasemat sekä niiden etäisyydet keskustasta

Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä on 37 km keskustasta


Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä
Helsinki - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta176 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

Kuinka pääset Reykjavikin keskustaan Keflavikin kansainväliseltä lentokentältä?

Vaikka Keflavikin lentokenttä on Islannin tärkein, se on hyvin pienikokoinen. Koko kentällä on ainoastaan kaksi käytössä olevaa kiitorataa ja yksi terminaali, mikä tekee kentällä liikkumisesta helppoa. Löydät kaikki Reykjavikin keskustaan vievät kuljetusvaihtoehdot heti kentän ainokaisen terminaalin edustalta. Voit valita joko julkisen liikenteen linja-auton (linja numero 55), taksin tai lentokenttäbussin. Julkisen liikenteen käyttäminen tulee kaikkein edullisimmaksi, mutta paikallisbussit eivät operoi kovin tiiviillä aikataululla. Jos onnistut saapumaan pysäkille juuri niin, että auton takavalot vilkkuvat hyvästiksi, saatat joutua odottamaan seuraavaa bussia kaksikin tuntia. Julkisen liikenteen bussit eivät myöskään kulje yöaikaan, ja viikonloppuisin vuoroja ryhdytään ajamaan vasta myöhään aamupäivällä. Lentokenttäbussi on varteenotettava vaihtoehto, jos arvostat nopeaa ja helppoa siirtymistä Reykjavikin keskustaan. Sen hinta on korkeampi kuin paikallisbussin, mutta silti varsin kohtuullinen. Lentokenttäbussit odottelevat matkustajia terminaalin edessä noin puolisen tuntia lentojen laskeutumisen jälkeen pitkin päivää. Voit aina myös ottaa lentokentältä taksin, mutta se on Islannissa melko kallista lystiä. Taksi tuleekin kannattavaksi yleensä vain isommalla porukalla liikuttaessa. Monet lentomatkustajista haluavat vuokrata oman auton käyttöönsä Islannin loman ajaksi. Jos suunnittelet autovuokrausta, voit noutaa auton heti lentokentältä.


Aloita matkan suunnittelu - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä