0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Tunisia

Etsi halpoja lentoja Tunisiaan alk. 170 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tunisiaan

Yhteenveto Tunisian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

170 €

Halvin meno-paluulennon hinta

216 €

Nopein lentoaika

10t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tunisia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 170 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tunis Carthage).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tunisia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 216 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tunis Carthage).
Nopein lento kohteeseen Tunisia kohteesta Suomi kestää 10t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tunis Carthage).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tunisia mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Turkish Airlines.

Tunisian lentotiedot ja trendit

Tutustu Tunisian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Tunisia suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Tunisia. Maan Tunisia suosituin matkailukaupunki on Tunis, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 90 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Tunisia ovat Monastir ja Houmt Souk.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Tunisia?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Tunisia (Tunis Carthage), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 6t 40m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Tunisia?

Lufthansa on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Tunisia, ja 56 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Tunisia alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Air France ja Turkish Airlines. Kohteeseen Tunisia lentää yhteensä Tunisia eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Tunisia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Tunis

Tunis

Tunis Zoo

El Menzah Stadium

Chedly Zouiten Stadium

14th January Square

Monastir

Monastir

Monastir

Monastir Beach

Ribat of Monastir

Bourguiba Mausoleum

Stade Mustapha Ben Jannet

Houmt Souk

Houmt Souk

El Ghriba Synagogue

Tozeur

Tozeur

Dar Chrait Museum

Sfax

Sfax

Sfax Archaelogical Museum

Stade Taieb M'hiri


Halvimmat lennot Tunisia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tunisia
Tunis
Tunis

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tunisia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tunisia

Mikä lento on halvin kohteeseen Tunisia?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Tunisia ovat lentoyhtiön Nouvelair tarjoama 104 €, lentoyhtiön Tunisair tarjoama 121 € sekä lentoyhtiön Lufthansa tarjoama 145 €.

Mikä on alueen Tunisia suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Tunisia?

Paras päivä lentää kohteeseen Tunisia on maanantaina ja sen jälkeen keskiviikkona. maanantaina ja keskiviikkona tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Tunisia. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Tunisia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tunisia hinnat?

lentoa Tunisia hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tunisia?

5 toimijaa on valittavissa lentoa Tunisia helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tunisia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tunisia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tunisia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Tunisia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tunisia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tunisia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tunisia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Tunisia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tunisia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiHoumt Souk21t 55m245 €
HelsinkiTunis6t 40m246 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tunisia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Tunisiaan?

Suomesta ei liikennöidä suoria reittilentoja Tunisiaan, mutta maahan voi matkustaa kätevästi yhden tai useamman välilaskun kautta. Käteviä yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tunisin kaupunkiin liikennöivät saksalainen Lufthansa ja ranskalainen Air France. Myös Finnairin ja tunisialaisen Tunisairin tai norjalaisen Norwegianin ja Tunisairin yhteistyössä liikennöimät lentoreitit ovat kätevä tapa lentää pääkaupunkiin. Tunisissa lennot laskeutuvat Tunis-Carthagen kansainväliselle lentokentälle (Aéroport international de Tunis-Carthage/Tunis-Carthage Airport). Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää myös esimerkiksi matkailijoiden suosimaan tunisialaiskaupunkiin Monastiriin. Lentomatkaan kuuluu vähintään yksi, toisinaan kaksikin välilaskua. Reitillä liikennöivät samat lentoyhtiöt kuin Tunisinkin lennoilla, muun muassa Lufthansa, Finnair, Lufthansa ja Tunisair. Myös tunisialainen Nouvelair-lentoyhtiö voi liikennöidä joitakin etappeja matkasta. Monastirissa lennot ottaa vastaan Monastir Habib Bourguiban lentokenttä (Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba/Monastir Habib Bourguiba International Airport). Tunisian sisällä laajalti liikkuvien kannattaa käyttää hyväksi maan käteviä kotimaan lentoja. Etenkin Tunis-Carthagen kansainväliseltä lentokentältä on hyvät lentoyhteydet eri puolille maata. Tunisian sisäisiä lentoja liikennöi muun muassa Nouvelair.

Milloin on paras aika matkustaa Tunisiaan?

Tunisia on kutsuva matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Edulliset hinnat ja hyvät säät yhdistyvät Tunisiassa varsinkin loppukeväällä ja alkusyksystä. Kevään ja syksyn keskilämpötilat ovat noin 20 asteen tuntumassa, eli sää Tunisiassa on näinä kuukausina sopivan lämmin esimerkiksi kaupunkikierrosten ja muiden ulkoilma-aktiviteettien kannalta. Keväällä maa on myös vehreimmillään ja luonto parhaimmillaan. Kiivaimman kesälomasesongin ulkopuolella halvat lennot Tunisiaan ovat helposti saatavilla. Budjettimatkailijoiden ja viileämpien säiden ystävien kannattaa ottaa suunta Tunisiaan talvella. Talvikuukausina maassa esiintyy sateita, mutta ne eivät välttämättä häiritse loman viettoa. Esimerkiksi historian- ja kulttuurintäytteisen kaupunkilomailun kannalta talvi on Tunisiassa mitä parhainta aikaa. Edulliset lentoliput Tunisiaan nappaat helpoiten juuri talveksi. Joulukuussa, joululomien aikaan, lentojen ja majoitusten hinnat tosin nousevat.

Kuinka kauan kestää lento Tunisiaan?

Lennot Tunisiaan vaihtelevat pituudeltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Tunisin kaupunkiin on noin kuusi tuntia ja 30 minuuttia. On kuitenkin tavallista, että matkat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tunisiin kestävät noin kahdeksan tuntia. Halvat lennot Tunisiaan voi toisinaan napata kahden tai kolmenkin vaihtokentän kautta. Mikäli valitset pitkän lentoreitin Tunisiin, matka-aikakin venyy helposti yli 10 tunnin pituiseksi. Helsinki-Vantaan lentokentältä Monastirin kaupunkiin lentoaika on vähintään noin seitsemän tuntia. Jos valitset kahden välilaskun lennot, matka-aika venyy helposti yli 10 tuntiin.

Tarvitaanko Tunisiaan passi tai viisumi?

Tunisiaan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan viisumia, jos kyseessä on tavallinen lomamatka. Suomalaiset saavat oleskella maassa viisumivapaasti enintään kolme kuukautta (90 vuorokautta), joten jos suunnitteilla on tätä pitempi matka, viisumi on tarpeen. Viisumiasioissa suomalaismatkailijoita neuvoo Tunisian suurlähetystö Helsingissä. Mukaan matkalle on otettava passi. Tarkista passistasi ajoissa sen voimassaoloaika, sillä Tunisian matkoilla passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Tunisia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Tunisia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Tunisia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Tunisia momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tunisia?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Tunisia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tunisia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Tunisia, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tunisia?

Kun kaikki mahdolliset Tunisia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tunisia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Tunisia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tunisia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tunisiassa

Suositut lennot Tunisiaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tunisiaan
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.