Lennot Tunisia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Tunisia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tunisia
Tunis
Tunis

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tunisia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tunisia
  • Mitkä ovat maan Tunisia suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Tunisia. Maan Tunisia suosituin matkailukaupunki on Tunis, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 356 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Tunisia ovat Houmt Souk ja Monastir.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Tunisia?

    Jos haluat lentää kohteeseen Tunisia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Air Malta, Tunisair Express ja Tunisair, joiden tarjoamat hinnat alkavat 82 €, 85 € sekä 107 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tunisia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tunisia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Tunisia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tunisia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiTunis251 €
HelsinkiHoumt Souk508 €

Pohjois-Afrikan eksoottiseen Tunisiaan on tarjolla Suomesta vaivattomia ja kohtuullisen lyhyitä lentoja. Maa sijaitsee aivan Euroopan naapurissa, Välimeren rannalla. Tunisiassa matkailijoita odottavat kauniit rannat, vilkas kaupunkikulttuuri ja herkullinen ruoka. Tunisialaisen suurkaupungin elämää pääset seuraamaan esimerkiksi pääkaupungissa Tunisissa, ja matkailijoiden suosikkeihin kuuluu myös esimerkiksi Monastirin kaupunki. Mikäli rantaelämä ei kiinnosta, on Tunisiassa mahdollista suunata esimerkiksi aavikkosafarille tai golfkentälle. Maa on hyvä kohde niin auringonpalvojille kuin aktiivilomailijoillekin. Halvat lennot Tunisiaan on helppo napata yleensä Euroopan suosituimpien matkailukuukausien eli kesä-elokuun ja joulukuun ulkopuolelle. Kesällä lennot ja hotellit ovat kalleimmillaan, kun taas keväällä, syksyllä tai talvella – joulukuuta lukuun ottamatta – matkat Tunisiaan voi saada hyvinkin halvalla. Säiden puolesta Tunisia on hyvä matkakohde vuoden ympäri, sillä maan kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Talvella 12–14 asteen keskilämpötilat eivät ehkä houkuttele loikoilemaan rannalle, mutta Tunisian kaupunkeihin ja nähtävyyksiin tutustumiseen talvisäät tarjoavat mitä parhaimmat olosuhteet. Sateita esiintyy talvisin, mutta ne eivät matkanautintoa pilaa. Suomesta on hyvät reittilentoyhteydet etenkin Tunisiin, ja välilaskujen kautta Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää myös muihin Tunisian kaupunkeihin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Tunisiaan?

Suomesta ei liikennöidä suoria reittilentoja Tunisiaan, mutta maahan voi matkustaa kätevästi yhden tai useamman välilaskun kautta. Käteviä yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tunisin kaupunkiin liikennöivät saksalainen Lufthansa ja ranskalainen Air France. Myös Finnairin ja tunisialaisen Tunisairin tai norjalaisen Norwegianin ja Tunisairin yhteistyössä liikennöimät lentoreitit ovat kätevä tapa lentää pääkaupunkiin. Tunisissa lennot laskeutuvat Tunis-Carthagen kansainväliselle lentokentälle (Aéroport international de Tunis-Carthage/Tunis-Carthage Airport). Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää myös esimerkiksi matkailijoiden suosimaan tunisialaiskaupunkiin Monastiriin. Lentomatkaan kuuluu vähintään yksi, toisinaan kaksikin välilaskua. Reitillä liikennöivät samat lentoyhtiöt kuin Tunisinkin lennoilla, muun muassa Lufthansa, Finnair, Lufthansa ja Tunisair. Myös tunisialainen Nouvelair-lentoyhtiö voi liikennöidä joitakin etappeja matkasta. Monastirissa lennot ottaa vastaan Monastir Habib Bourguiban lentokenttä (Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba/Monastir Habib Bourguiba International Airport). Tunisian sisällä laajalti liikkuvien kannattaa käyttää hyväksi maan käteviä kotimaan lentoja. Etenkin Tunis-Carthagen kansainväliseltä lentokentältä on hyvät lentoyhteydet eri puolille maata. Tunisian sisäisiä lentoja liikennöi muun muassa Nouvelair.

Milloin on paras aika matkustaa Tunisiaan?

Tunisia on kutsuva matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Edulliset hinnat ja hyvät säät yhdistyvät Tunisiassa varsinkin loppukeväällä ja alkusyksystä. Kevään ja syksyn keskilämpötilat ovat noin 20 asteen tuntumassa, eli sää Tunisiassa on näinä kuukausina sopivan lämmin esimerkiksi kaupunkikierrosten ja muiden ulkoilma-aktiviteettien kannalta. Keväällä maa on myös vehreimmillään ja luonto parhaimmillaan. Kiivaimman kesälomasesongin ulkopuolella halvat lennot Tunisiaan ovat helposti saatavilla. Budjettimatkailijoiden ja viileämpien säiden ystävien kannattaa ottaa suunta Tunisiaan talvella. Talvikuukausina maassa esiintyy sateita, mutta ne eivät välttämättä häiritse loman viettoa. Esimerkiksi historian- ja kulttuurintäytteisen kaupunkilomailun kannalta talvi on Tunisiassa mitä parhainta aikaa. Edulliset lentoliput Tunisiaan nappaat helpoiten juuri talveksi. Joulukuussa, joululomien aikaan, lentojen ja majoitusten hinnat tosin nousevat.

Kuinka kauan kestää lento Tunisiaan?

Lennot Tunisiaan vaihtelevat pituudeltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Tunisin kaupunkiin on noin kuusi tuntia ja 30 minuuttia. On kuitenkin tavallista, että matkat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tunisiin kestävät noin kahdeksan tuntia. Halvat lennot Tunisiaan voi toisinaan napata kahden tai kolmenkin vaihtokentän kautta. Mikäli valitset pitkän lentoreitin Tunisiin, matka-aikakin venyy helposti yli 10 tunnin pituiseksi. Helsinki-Vantaan lentokentältä Monastirin kaupunkiin lentoaika on vähintään noin seitsemän tuntia. Jos valitset kahden välilaskun lennot, matka-aika venyy helposti yli 10 tuntiin.

Tarvitaanko Tunisiaan passi tai viisumi?

Tunisiaan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan viisumia, jos kyseessä on tavallinen lomamatka. Suomalaiset saavat oleskella maassa viisumivapaasti enintään kolme kuukautta (90 vuorokautta), joten jos suunnitteilla on tätä pitempi matka, viisumi on tarpeen. Viisumiasioissa suomalaismatkailijoita neuvoo Tunisian suurlähetystö Helsingissä. Mukaan matkalle on otettava passi. Tarkista passistasi ajoissa sen voimassaoloaika, sillä Tunisian matkoilla passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Tunisia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tunis reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 20m
Halvin hinta210 €
Helsinki - Houmt Souk reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 35m
Halvin hinta383 €

Etsi lentoja kohteeseen Tunisia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Tunisia