Lennot Afrikka Gambia

Halvat lennot Gambia

pe 27.3.
pe 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Gambia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi selville, milloin on halvin aika lentää kohteeseen Gambia.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Gambia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Banjul
Kiang West National Park
Gambia National Museum
Arch 22
Banjul Beach
Fort Bullen

Halvat lennot Gambia: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Gambia, katso nämä matkakohteet, joihin momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot.
Lähtö Määränpää Paras hinta
Helsinki Banjul 641 €

Gambian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Länsi-Afrikan pieni Gambia tarjoaa matkailijoille suuria elämyksiä. Pääkaupungissa Banjulissa ja maan suurimmassa kaupungissa Serekundassa voit kokea suurkaupungin vilinää afrikkalaiseen tyyliin, ja Gambian hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan. Maan rantaviivalta on mahdollista löytää lukuisia luksustason lomakeskuksia. Atlantin valtameren äärellä sijaitsevan vehreän valtion halki virtaa Gambiajoki, eli Gambiassa vesistöistä voi nauttia monin tavoin. Suomesta Gambiaan ei ole tarjolla suoria lentoreittejä. Maahan voi kuitenkin reissata kätevästi ja edullisesti yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Halvat lennot Gambiaan laskeutuvat lähes poikkeuksetta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle (Banjul Yundum International Airport). Lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Myös maan suosituimmat loma-alueet hotelleineen, esimerkiksi Kololi ja Kotu, sijaitsevat kätevän alle 20 kilometrin välimatkan päässä lentokentältä. Lentoliput Gambiaan voi huoleti hankkia mille vuodenajalle tahansa, sillä lämpimät säät suosivat matkailijoita ympäri vuoden. Keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat noin 28–35 asteen välillä. Edulliset lennot Afrikan maahan myydään usein suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, eli maassa voi viettää halvan rantaloman talvellakin. Kesälomasesonki puolestaan nostattaa Gambian lentojen hintoja, samoin kuin muutkin suositut lomaviikot. Esimerkiksi joulunaikaan Gambian lentolippujen hinnat voivat nousta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Gambiaan?

Suomesta Gambiaan ei operoida suoria reittilentoja. Matkat Gambiaan voi kuitenkin taittaa edullisesti ja kätevästi välilaskullisten lentoreittien kautta. Halvat lennot Gambiaan kahdella välilaskulla operoi esimerkiksi suomalainen Finnair yhteistyössä marokkolaisen Royal Air Marocin ja belgialaisen Brussels Airlinesin kanssa. Kolmen vaihdon lennot Banjuliin voi napata vaikkapa saksalaiselta Lufthansalta. Reitti- ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Suomessa kansainväliset lähtevät lennot Gambian suuntaan starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit kuitenkin aloittaa matkasi muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, tosin tässä tapauksessa lentoreitti sisältää usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kotimaan lentoja Suomessa liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Milloin on paras aika matkustaa Gambiaan?

Gambia kutsuu auringon ja lämmön ystäviä vuoden ympäri, sillä keskilämpötilat maassa vaihtelevat noin 27–35 asteen välillä. Saharan läheisyys takaa hyvät rantasäät koko vuodeksi. Mikäli etsit talvella lomakohteeksi takuulämmintä paikkaa, Gambia on yksi parhaista vaihtoehdoista. Loka- ja kesäkuun välissä maassa ei sada juuri lainkaan ja keskilämpötilat pysyttelevät esimerkiksi Banjulin lähistöllä noin 27–29 asteen välillä. Talvella – joulukuuta lukuun ottamatta – halpoja Gambian lentoja on hyvin saatavilla, eli syksyn ja kevään välillä Gambia kutsuu myös budjettimatkailijoita. Jos lennot ja hotellit saa halvalla, edullinen matka Gambiaan on taattu. Maan hintataso on nimittäin selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Kesäsää Gambiassa on kuuma ja kostea. Kesälomakohteeksi maa sopii niille, joiden lomatunnelmaa sateet eivät latista.

Kuinka kauan kestää lento Gambiaan?

Lennot Gambiaan ovat pitkiä, eli viikonloppulomakohteeksi Afrikan maa ei oikein sovi. Tarkka matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle Gambiaan vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Nopeimmillaan lentoaika Suomesta Gambiaan on kahden vaihdon lennoilla noin 11 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tavallisesti lentoaika venyy vähintään noin 13 tuntiin. Mikäli valitset kolmen välilaskun lentoreitin, voi lentoaika olla jopa yli 15 tuntia. Pitkille lennoille reittiä ja lentoyhtiötä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota matkustusmukavuuteen. Selvitä, mitä palveluita, kuten ruokatarjoilua ja viihdettä, eri lentoyhtiöiden lentohintoihin sisältyy. Vertaa myös lentohintoihin sisältyvien, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden määriä. Jos lennon jokaisen etapin liikennöi eri lentoyhtiö, ota selvää, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivat.

Miten löydän halvat lennot Gambiaan?

Gambiaan on tarjolla lukuisia erilaisia lentoreittejä, joten maahan on mahdollista löytää lentoreitit halvalla. Edulliset lennot Gambiaan voit saada vertailemalla tarkkaan reittimahdollisuuksia ja varaamalla lennot ajoissa. Toisinaan halvimmat lennot saattavat kestää kokonaisuudessaan jopa 20 tuntia, mutta vaivannäkö sekä lentokentillä istuminen saattavat olla matkabudjetin puolesta kannattava valinta. Halpoja Gambia lentoja etsivien kannattaa vältellä suosituimpia lomakuukausia. Etsi edullisia lentoja esimerkiksi alkuvuodelle ja syksyn hiljaisille matkustuskuukausille. Halpojen hintojen takaamiseksi lennot kannattaa varata viimeistään noin 60 päivää ennen lähtöä.

Tarvitaanko Gambiaan passi tai viisumi?

Mikäli Suomen kansalainen matkustaa Gambiaan alle kolmen kuukauden lomamatkalle, maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Mikäli suuntaat pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Gambian kunniakonsulaatista Helsingissä. Kaikkien Gambiaan matkustavien on otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin, mihin asti passisi on voimassa, sillä Gambiaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Suosituimmat matkakohteet Gambia

Tutustu käyttäjiemme suosikkikaupunkeihin Gambia

Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Gambia

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Banjul lennot
Lyhyin lentoaika
14t 30m
Halvin hinta
641 €
Lennot Afrikka Gambia