Etsi ja löydä halvat lennot Gambiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Gambiaan

Yhteenveto Gambian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

185 €

Halvin meno-paluulennon hinta

580 €

Nopein lentoaika

19t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Gambia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 185 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gambia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 580 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Gambia kohteesta Suomi kestää 19t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Gambia mukaan lukien Lufthansa, Vueling ja Brussels Airlines.

Gambian lentotiedot ja trendit

Tutustu Gambian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Gambia?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Gambia oli 194 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 882 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Gambia. 911 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Gambia, kun taas 2010 € on kallein.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Gambia?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Gambia riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Banjulin kansainvälinen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Gambia) niin lentoaika on keskimäärin 14t 35m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Banjulin kansainvälinen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Gambia?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Gambia, mutta Air France, Lufthansa ja Brussels Airlines ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 36 % lentoja kohteeseen Gambia hakeneista halusi matkustaa Air France yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Gambia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Gambia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Gambia

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Gambia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Gambia

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Gambia ovat lentoyhtiön Royal Air Maroc tarjoama 216 €, lentoyhtiön TAP AIR PORTUGAL tarjoama 222 € sekä lentoyhtiön Vueling tarjoama 242 €.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Gambia keskiviikkona, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että maanantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Gambia lauantaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Gambia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Gambia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Gambia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Gambia lennollasi

Halvat lennot Gambia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Gambia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBanjul18t 55m580 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gambia

Suomesta Gambiaan ei operoida suoria reittilentoja. Matkat Gambiaan voi kuitenkin taittaa edullisesti ja kätevästi välilaskullisten lentoreittien kautta. Halvat lennot Gambiaan kahdella välilaskulla operoi esimerkiksi suomalainen Finnair yhteistyössä marokkolaisen Royal Air Marocin ja belgialaisen Brussels Airlinesin kanssa. Kolmen vaihdon lennot Banjuliin voi napata vaikkapa saksalaiselta Lufthansalta. Reitti- ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Suomessa kansainväliset lähtevät lennot Gambian suuntaan starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit kuitenkin aloittaa matkasi muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, tosin tässä tapauksessa lentoreitti sisältää usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kotimaan lentoja Suomessa liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Gambia kutsuu auringon ja lämmön ystäviä vuoden ympäri, sillä keskilämpötilat maassa vaihtelevat noin 27–35 asteen välillä. Saharan läheisyys takaa hyvät rantasäät koko vuodeksi. Mikäli etsit talvella lomakohteeksi takuulämmintä paikkaa, Gambia on yksi parhaista vaihtoehdoista. Loka- ja kesäkuun välissä maassa ei sada juuri lainkaan ja keskilämpötilat pysyttelevät esimerkiksi Banjulin lähistöllä noin 27–29 asteen välillä. Talvella – joulukuuta lukuun ottamatta – halpoja Gambian lentoja on hyvin saatavilla, eli syksyn ja kevään välillä Gambia kutsuu myös budjettimatkailijoita. Jos lennot ja hotellit saa halvalla, edullinen matka Gambiaan on taattu. Maan hintataso on nimittäin selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Kesäsää Gambiassa on kuuma ja kostea. Kesälomakohteeksi maa sopii niille, joiden lomatunnelmaa sateet eivät latista.

Lennot Gambiaan ovat pitkiä, eli viikonloppulomakohteeksi Afrikan maa ei oikein sovi. Tarkka matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle Gambiaan vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Nopeimmillaan lentoaika Suomesta Gambiaan on kahden vaihdon lennoilla noin 11 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tavallisesti lentoaika venyy vähintään noin 13 tuntiin. Mikäli valitset kolmen välilaskun lentoreitin, voi lentoaika olla jopa yli 15 tuntia. Pitkille lennoille reittiä ja lentoyhtiötä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota matkustusmukavuuteen. Selvitä, mitä palveluita, kuten ruokatarjoilua ja viihdettä, eri lentoyhtiöiden lentohintoihin sisältyy. Vertaa myös lentohintoihin sisältyvien, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden määriä. Jos lennon jokaisen etapin liikennöi eri lentoyhtiö, ota selvää, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivat.

Gambiaan on tarjolla lukuisia erilaisia lentoreittejä, joten maahan on mahdollista löytää lentoreitit halvalla. Edulliset lennot Gambiaan voit saada vertailemalla tarkkaan reittimahdollisuuksia ja varaamalla lennot ajoissa. Toisinaan halvimmat lennot saattavat kestää kokonaisuudessaan jopa 20 tuntia, mutta vaivannäkö sekä lentokentillä istuminen saattavat olla matkabudjetin puolesta kannattava valinta. Halpoja Gambia lentoja etsivien kannattaa vältellä suosituimpia lomakuukausia. Etsi edullisia lentoja esimerkiksi alkuvuodelle ja syksyn hiljaisille matkustuskuukausille. Halpojen hintojen takaamiseksi lennot kannattaa varata viimeistään noin 60 päivää ennen lähtöä.

Mikäli Suomen kansalainen matkustaa Gambiaan alle kolmen kuukauden lomamatkalle, maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Mikäli suuntaat pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Gambian kunniakonsulaatista Helsingissä. Kaikkien Gambiaan matkustavien on otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin, mihin asti passisi on voimassa, sillä Gambiaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Gambia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Banjul reitin lennot
Nopein lentoaika18t 55m
Halvin hinta580 €

Etsi lentoja kohteeseen Gambia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Gambia


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Gambia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Gambia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Gambia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Gambia.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Gambia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Gambia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.