0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Gambia

Etsi halpoja lentoja Gambiaan alk. 600 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Gambiaan

Yhteenveto Gambian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

600 €

Nopein lentoaika

14t 35m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gambia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 600 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Gambia kohteesta Suomi kestää 14t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Banjulin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Gambia mukaan lukien Lufthansa, TAP AIR PORTUGAL ja Vueling.

Gambian lentotiedot ja trendit

Tutustu Gambian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Gambia?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Gambia riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Banjulin kansainvälinen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Gambia) niin lentoaika on keskimäärin 15t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Banjulin kansainvälinen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Gambia?

5 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Gambia, mutta Lufthansa, Turkish Airlines ja TAP AIR PORTUGAL ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 37 % lentoja kohteeseen Gambia hakeneista halusi matkustaa Lufthansa yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Gambia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Banjul

Banjul

Kiang West National Park

Gambia National Museum

Arch 22

Banjul Beach

Fort Bullen


Halvimmat lennot Gambia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Gambia

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Gambia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Gambia

Mikä lento on halvin kohteeseen Gambia?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Gambia ovat lentoyhtiön Vueling tarjoama 205 €, lentoyhtiön TAP AIR PORTUGAL tarjoama 207 € sekä lentoyhtiön Royal Air Maroc tarjoama 336 €.

Mikä on alueen Gambia suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Gambia?

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Gambia keskiviikkona, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että torstaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Gambia perjantaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Gambia hinnat?

lentoa Gambia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Gambia?

7 toimijaa on valittavissa lentoa Gambia helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Gambia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Gambia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Gambia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Gambia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Gambia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Gambia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Gambia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Gambia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Gambia lennollasi

Halvat lennot Gambia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Gambia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBanjul15t 00m602 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gambia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Gambiaan?

Suomesta Gambiaan ei operoida suoria reittilentoja. Matkat Gambiaan voi kuitenkin taittaa edullisesti ja kätevästi välilaskullisten lentoreittien kautta. Halvat lennot Gambiaan kahdella välilaskulla operoi esimerkiksi suomalainen Finnair yhteistyössä marokkolaisen Royal Air Marocin ja belgialaisen Brussels Airlinesin kanssa. Kolmen vaihdon lennot Banjuliin voi napata vaikkapa saksalaiselta Lufthansalta. Reitti- ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Suomessa kansainväliset lähtevät lennot Gambian suuntaan starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit kuitenkin aloittaa matkasi muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, tosin tässä tapauksessa lentoreitti sisältää usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kotimaan lentoja Suomessa liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Milloin on paras aika matkustaa Gambiaan?

Gambia kutsuu auringon ja lämmön ystäviä vuoden ympäri, sillä keskilämpötilat maassa vaihtelevat noin 27–35 asteen välillä. Saharan läheisyys takaa hyvät rantasäät koko vuodeksi. Mikäli etsit talvella lomakohteeksi takuulämmintä paikkaa, Gambia on yksi parhaista vaihtoehdoista. Loka- ja kesäkuun välissä maassa ei sada juuri lainkaan ja keskilämpötilat pysyttelevät esimerkiksi Banjulin lähistöllä noin 27–29 asteen välillä. Talvella – joulukuuta lukuun ottamatta – halpoja Gambian lentoja on hyvin saatavilla, eli syksyn ja kevään välillä Gambia kutsuu myös budjettimatkailijoita. Jos lennot ja hotellit saa halvalla, edullinen matka Gambiaan on taattu. Maan hintataso on nimittäin selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Kesäsää Gambiassa on kuuma ja kostea. Kesälomakohteeksi maa sopii niille, joiden lomatunnelmaa sateet eivät latista.

Kuinka kauan kestää lento Gambiaan?

Lennot Gambiaan ovat pitkiä, eli viikonloppulomakohteeksi Afrikan maa ei oikein sovi. Tarkka matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle Gambiaan vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Nopeimmillaan lentoaika Suomesta Gambiaan on kahden vaihdon lennoilla noin 11 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tavallisesti lentoaika venyy vähintään noin 13 tuntiin. Mikäli valitset kolmen välilaskun lentoreitin, voi lentoaika olla jopa yli 15 tuntia. Pitkille lennoille reittiä ja lentoyhtiötä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota matkustusmukavuuteen. Selvitä, mitä palveluita, kuten ruokatarjoilua ja viihdettä, eri lentoyhtiöiden lentohintoihin sisältyy. Vertaa myös lentohintoihin sisältyvien, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden määriä. Jos lennon jokaisen etapin liikennöi eri lentoyhtiö, ota selvää, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivat.

Miten löydän halvat lennot Gambiaan?

Gambiaan on tarjolla lukuisia erilaisia lentoreittejä, joten maahan on mahdollista löytää lentoreitit halvalla. Edulliset lennot Gambiaan voit saada vertailemalla tarkkaan reittimahdollisuuksia ja varaamalla lennot ajoissa. Toisinaan halvimmat lennot saattavat kestää kokonaisuudessaan jopa 20 tuntia, mutta vaivannäkö sekä lentokentillä istuminen saattavat olla matkabudjetin puolesta kannattava valinta. Halpoja Gambia lentoja etsivien kannattaa vältellä suosituimpia lomakuukausia. Etsi edullisia lentoja esimerkiksi alkuvuodelle ja syksyn hiljaisille matkustuskuukausille. Halpojen hintojen takaamiseksi lennot kannattaa varata viimeistään noin 60 päivää ennen lähtöä.

Tarvitaanko Gambiaan passi tai viisumi?

Mikäli Suomen kansalainen matkustaa Gambiaan alle kolmen kuukauden lomamatkalle, maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Mikäli suuntaat pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Gambian kunniakonsulaatista Helsingissä. Kaikkien Gambiaan matkustavien on otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin, mihin asti passisi on voimassa, sillä Gambiaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Gambia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Gambia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Gambia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Gambia momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Gambia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Gambia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Gambia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Gambia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Gambia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Gambia?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Gambia.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Gambia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Gambia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Gambia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gambia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Gambiassa

Suositut lennot Gambiaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Gambiaan
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.