Lennot Gambia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 7/12
ti 14/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot Gambia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Gambia

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Gambia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Gambia
  • What is the cheapest flight to Gambia?

    The cheapest flights to Gambia recently found by momondo users are 234 € with Binter Canarias, 239 € with TAP AIR PORTUGAL, and 318 € with Vueling.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Gambia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Gambia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Gambia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Gambia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBanjul16t 25m465 €

Länsi-Afrikan pieni Gambia tarjoaa matkailijoille suuria elämyksiä. Pääkaupungissa Banjulissa ja maan suurimmassa kaupungissa Serekundassa voit kokea suurkaupungin vilinää afrikkalaiseen tyyliin, ja Gambian hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan. Maan rantaviivalta on mahdollista löytää lukuisia luksustason lomakeskuksia. Atlantin valtameren äärellä sijaitsevan vehreän valtion halki virtaa Gambiajoki, eli Gambiassa vesistöistä voi nauttia monin tavoin. Suomesta Gambiaan ei ole tarjolla suoria lentoreittejä. Maahan voi kuitenkin reissata kätevästi ja edullisesti yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Halvat lennot Gambiaan laskeutuvat lähes poikkeuksetta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle (Banjul Yundum International Airport). Lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Myös maan suosituimmat loma-alueet hotelleineen, esimerkiksi Kololi ja Kotu, sijaitsevat kätevän alle 20 kilometrin välimatkan päässä lentokentältä. Lentoliput Gambiaan voi huoleti hankkia mille vuodenajalle tahansa, sillä lämpimät säät suosivat matkailijoita ympäri vuoden. Keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat noin 28–35 asteen välillä. Edulliset lennot Afrikan maahan myydään usein suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, eli maassa voi viettää halvan rantaloman talvellakin. Kesälomasesonki puolestaan nostattaa Gambian lentojen hintoja, samoin kuin muutkin suositut lomaviikot. Esimerkiksi joulunaikaan Gambian lentolippujen hinnat voivat nousta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Gambiaan?

Suomesta Gambiaan ei operoida suoria reittilentoja. Matkat Gambiaan voi kuitenkin taittaa edullisesti ja kätevästi välilaskullisten lentoreittien kautta. Halvat lennot Gambiaan kahdella välilaskulla operoi esimerkiksi suomalainen Finnair yhteistyössä marokkolaisen Royal Air Marocin ja belgialaisen Brussels Airlinesin kanssa. Kolmen vaihdon lennot Banjuliin voi napata vaikkapa saksalaiselta Lufthansalta. Reitti- ja lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia. Suomessa kansainväliset lähtevät lennot Gambian suuntaan starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit kuitenkin aloittaa matkasi muiltakin suomalaisilta lentokentiltä, tosin tässä tapauksessa lentoreitti sisältää usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kotimaan lentoja Suomessa liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Norwegian.

Milloin on paras aika matkustaa Gambiaan?

Gambia kutsuu auringon ja lämmön ystäviä vuoden ympäri, sillä keskilämpötilat maassa vaihtelevat noin 27–35 asteen välillä. Saharan läheisyys takaa hyvät rantasäät koko vuodeksi. Mikäli etsit talvella lomakohteeksi takuulämmintä paikkaa, Gambia on yksi parhaista vaihtoehdoista. Loka- ja kesäkuun välissä maassa ei sada juuri lainkaan ja keskilämpötilat pysyttelevät esimerkiksi Banjulin lähistöllä noin 27–29 asteen välillä. Talvella – joulukuuta lukuun ottamatta – halpoja Gambian lentoja on hyvin saatavilla, eli syksyn ja kevään välillä Gambia kutsuu myös budjettimatkailijoita. Jos lennot ja hotellit saa halvalla, edullinen matka Gambiaan on taattu. Maan hintataso on nimittäin selvästi Suomen hintatasoa edullisempi. Kesäsää Gambiassa on kuuma ja kostea. Kesälomakohteeksi maa sopii niille, joiden lomatunnelmaa sateet eivät latista.

Kuinka kauan kestää lento Gambiaan?

Lennot Gambiaan ovat pitkiä, eli viikonloppulomakohteeksi Afrikan maa ei oikein sovi. Tarkka matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Banjulin kansainväliselle lentoasemalle Gambiaan vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Nopeimmillaan lentoaika Suomesta Gambiaan on kahden vaihdon lennoilla noin 11 tuntia ja 30 minuuttia, mutta tavallisesti lentoaika venyy vähintään noin 13 tuntiin. Mikäli valitset kolmen välilaskun lentoreitin, voi lentoaika olla jopa yli 15 tuntia. Pitkille lennoille reittiä ja lentoyhtiötä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota matkustusmukavuuteen. Selvitä, mitä palveluita, kuten ruokatarjoilua ja viihdettä, eri lentoyhtiöiden lentohintoihin sisältyy. Vertaa myös lentohintoihin sisältyvien, ruumaan kirjattavien matkatavaroiden määriä. Jos lennon jokaisen etapin liikennöi eri lentoyhtiö, ota selvää, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivat.

Miten löydän halvat lennot Gambiaan?

Gambiaan on tarjolla lukuisia erilaisia lentoreittejä, joten maahan on mahdollista löytää lentoreitit halvalla. Edulliset lennot Gambiaan voit saada vertailemalla tarkkaan reittimahdollisuuksia ja varaamalla lennot ajoissa. Toisinaan halvimmat lennot saattavat kestää kokonaisuudessaan jopa 20 tuntia, mutta vaivannäkö sekä lentokentillä istuminen saattavat olla matkabudjetin puolesta kannattava valinta. Halpoja Gambia lentoja etsivien kannattaa vältellä suosituimpia lomakuukausia. Etsi edullisia lentoja esimerkiksi alkuvuodelle ja syksyn hiljaisille matkustuskuukausille. Halpojen hintojen takaamiseksi lennot kannattaa varata viimeistään noin 60 päivää ennen lähtöä.

Tarvitaanko Gambiaan passi tai viisumi?

Mikäli Suomen kansalainen matkustaa Gambiaan alle kolmen kuukauden lomamatkalle, maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Mikäli suuntaat pidemmälle matkalle, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa Gambian kunniakonsulaatista Helsingissä. Kaikkien Gambiaan matkustavien on otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin, mihin asti passisi on voimassa, sillä Gambiaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Gambia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Banjul reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 25m
Halvin hinta465 €

Etsi lentoja kohteeseen Gambia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Gambia