Halvat lennot Nairobi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Nairobi

Yhteenveto Nairobi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

314 €

Halvin meno-paluulennon hinta

564 €

Nopein lentoaika

11t 45m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 314 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 564 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Nopein lento kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi kestää 11t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nairobi mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Nairobi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nairobi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Nairobi

Helsinki (HEL) - Nairobi (NB0)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nairobi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nairobi, jolloin hinta on keskimääräinen 528 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAIROBImaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Nairobi lennot maksavat keskimäärin vain 428 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAIROBI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu32% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Nairobi lentojen keskimääräinen hinta on 698 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAIROBI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu775% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nairobi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Nairobi?

Paras aika matkustaa Nairobiin on kuivan kauden aikaan eli noin heinäkuusta lokakuuhun. Nairobin sää heinäkuussa on mukavan lämmin ja asteita on noin 22. Tämä on hyvä aika käydä myös safarilla, sillä kuivan kauden aikaan villieläimet kerääntyvät juomapaikoille ja myös harvinaisia eläimiä on helppo bongata. Kesä- ja syyskuukaudet ovat kiireisintä sesonkia, joten lennot Nairobiin kannattaa varata jo hyvissä ajoin. Näin varmistat halvat lennot Nairobiin sekä edulliset hotellit lomallesi. Myös tammi-helmikuu on hyvää aikaa vierailla Nairobissa, sillä ilmat ovat lämpimät ja kuivat, mutta vilkkain sesonki ei ole enää menossa. Lämpötila on päivisin noin 26 °C. Alkutalvella voit siis napata lentoliput Nairobiin halvalla. Sadeaika Nairobissa on keväällä huhtikuusta toukokuuhun ja syksyllä lokakuusta joulukuuhun. Näihin aikoihin vuodesta Nairobin lennot ovat halpoja, sillä sadekauden aikana turismi Nairobissa on vähäisempää. Huomaa kuitenkin, että joulun ajan lentohinnat saattavat olla normaalia korkeammat. Vertaa lentoja momondon sivuilla ja bongaa itsellesi paras tarjoushinta. Näin saat halvat lennot Nairobiin. Varaa Nairobiin pelkät lennot tai lento ja hotelli.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Nairobi hintaan 31 €/henkilö, mikä on 51 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Nairobi. Löydät halvimmat hinnat alueelle Nairobi valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Nairobi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 467 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Nairobi on 25 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 529 €.

Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentokenttä, Nanyuki lentokenttä tai Amboseli lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Nairobi.

Halvin lentokenttä lähellä Nairobi on tyypillisesti Nairobi Wilson lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 64 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Nairobi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nairobi
Kenya Airways
29. toukokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
1 välilasku
NBO01:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
11. heinäkuuta
NBO05:05Nairobi Jomo Kenyatta Intl
15t 10m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
19. syyskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
NBO18:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
23. lokakuuta
NBO19:35Nairobi Jomo Kenyatta Intl
19t 25m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
31. toukokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
1 välilasku
NBO19:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
7. heinäkuuta
NBO14:10Nairobi Jomo Kenyatta Intl
21t 10m
1 välilasku
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 45m
3 välilaskua
NBO18:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
23. lokakuuta
NBO19:35Nairobi Jomo Kenyatta Intl
23t 55m
1 välilasku
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
15. elokuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
1 välilasku
NBO22:45Nairobi Jomo Kenyatta Intl
22. elokuuta
NBO00:15Nairobi Jomo Kenyatta Intl
31t 40m
1 välilasku
HEL07:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
30. kesäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 25m
1 välilasku
NBO23:10Nairobi Jomo Kenyatta Intl
15. heinäkuuta
NBO00:15Nairobi Jomo Kenyatta Intl
14t 20m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nairobi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Nairobi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Kenya Airways ja Qatar Airways
Kenya Airways
25. elokuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
NBO01:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
Kenya Airways
26. elokuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
1 välilasku
NBO02:25Nairobi Jomo Kenyatta Intl
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
NBO01:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nairobi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nairobi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nairobi?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi ovat Qatar Airways, Kenya Airways, Turkish Airlines ja Finnair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Nairobi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nairobi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Nairobi keskustaan

Nairobin lennot laskeutuvat Jomo Kenyattan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 16 km päässä Nairobin keskustasta. Keskustaan pääsee taksilla, mutta hinta kannattaa neuvotella etukäteen. Jos valitset virallisen lentokenttätaksin, matkahinta on kiinteä. Taksin hinta keskustaan on noin 1200–1700 KES (noin 10,60–15,00 EUR), ja matkan kesto on noin 25 min, tosin ruuhka-aikaan matkassa voi mennä huomattavasti pidempäänkin. Bussilla numero 34 pääset myös keskustaan. Bussi kulkee noin 20 min välein ja ajomatka keskustaan on noin 45 min, ruuhka-aikaan enemmän. Bussi pysähtyy keskustassa Moi Avenuella esimerkiksi Hilton- ja Ambassador-hotellien kohdalla. Bussi operoi klo 06:00–21:00. Bussilipun hinta on 35 KES (noin 0,30 EUR) ja sen voi ostaa bussikuskilta. Myös citihopa-minibusseilla pääsee keskustan Moi Avenuelle. Matkan hinta on 40 KES (noin 0,35 EUR). Kaikki bussit starttaavat matkaan kansainvälisten lentojen terminaalin ulkopuolelta.


Nairobi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nairobi
Helsinki - Nairobi reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 00m
Halvin hinta645 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Nairobi

Taksit ovat kätevin ja turvallisin tapa matkustaa Nairobissa, jos et tunne kaupunkia entuudestaan. Hinnasta tulisi sopia etukäteen, etenkin jos taksissa ei ole mittaria, mutta 300–1 000 KES (noin 2,65–8,85 EUR) on normaali hinta keskustan sisäisillä matkoilla. Pääset kulkemaan Nairobissa myös busseilla ja matatu-minibusseilla, mutta huomaa, että taksit ovat turvallisempi vaihtoehto etenkin pidemmillä matkoilla ja pimeällä liikkuessa. Linjat on hyvä pyrkiä selvittämään tarkasti ennen bussilla kulkemista. Bussiyhteyksiä tarjoavat monet eri bussiyhtiöt. Kertalipun hinta on noin 50–200 KES (noin 0,45–1,80 EUR). Myös matatu-minibusseissa hinnat ovat samaa luokkaa. Bussit ja matatut pysähtyvät keskustan Moi Avenuella ja suuntaavat siitä eri puolille Nairobia. Nairobissa pääsee myös liikkumaan boda-boda-moottoripyörillä ja tuk-tukeilla, jotka ovat pienen kokonsa vuoksi hyviä etenkin ruuhkaisilla kaduilla liikkumiseen. Toisaalta onnettomuuden riski on suuri etenkin boda-bodissa. Sekä bussit, matatut ja tuk-tukit saattavat nostaa hintojaan ruuhka-aikoina ja huonolla säällä, joten tarkka hinta on parasta tarkistaa kyytiin noustessa.


Kohteen Nairobi viisumivaatimukset

Nairobin matkaa varten tulee hankkia viisumi, jonka hinta on 50 USD (noin 44,90 EUR). Sen voi ostaa netistä Kenian viranomaisten verkkopalvelujen kautta tai lentokentällä maahan saapumisen yhteydessä. Jos ostat viisumin netissä, tee se viimeistään viisi päivää ennen matkaa, jotta viisumi ehditään käsitellä. Jos ostat viisumin lentokentällä, tulee se maksaa käteisellä. Keniaan saavuttaessa sinun on täytettävä myös maahantulolomake. Tarvitset matkallesi passin, jonka on oltava voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Nairobi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nairobi

Nairobin keskusta-alue (Central Business District) on päiväaikaan turvallinen. Taskuvarkaudet ovat kuitenkin yleisiä, joten pidä huolta tavaroistasi etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Yksin liikkumista pimeällä kannattaa välttää ja öisin lyhyetkin matkat kannattaa taittaa mieluummin taksilla, sillä Nairobissa tapahtuu ajoittain ryöstöjä. Mukana ei kannata kantaa koko omaisuuttaan, ja käteistä ja luottokortteja olisi hyvä säilyttää eri paikoissa.

Keniassa juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta turistien suosimissa paikoissa sitä usein odotetaan. Palkat Keniassa ovat usein matalanpuoleiset, joten pienikin juomaraha hyvästä palvelusta ilahduttaa työntekijää ja takaa sinulle hyvän palvelun jatkossakin. Ravintoloissa voit jättää 10 % ylimääräistä loppulaskun päälle. Laukunkantamisesta ja hotellihuoneen siivouksesta voi antaa noin 100–500 KES (noin 0,80–4,40 EUR) per palvelu tai päivä. Safarioppaalle voi 500–1 000 KES (noin 4,40–8,75 EUR) per päivä ja muulle safarin henkilökunnalle noin puolet tästä.

Keniassa käytössä oleva valuutta on Kenian shillinki (KES). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Voit myös tilata shillinkejä pankiltasi. Rahaa voi nostaa Keniassa myös useimmista automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kenia

Eikö sittenkään Nairobi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kenia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Nairobi. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Nairobi tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Nairobi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Nairobi niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Nairobi lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.