Etsi halpoja lentoja Nairobiin alk. 603 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Nairobiin

Yhteenveto Nairobin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

603 €

Nopein lentoaika

12t 50m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 603 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Nopein lento kohteeseen Nairobi kohteesta Suomi kestää 12t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nairobi mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Nairobin lentotiedot ja trendit

Tutustu Nairobin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nairobi?

toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Nairobi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 556 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nairobi?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Nairobi lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl lento kestää keskimäärin 13t 50m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Nairobi Jomo Kenyatta Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Nairobi?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Nairobi on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 655 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Nairobi jopa niin halpaan hintaan kuin 614 €.

Halvimmat lennot kaupungin Nairobi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nairobi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Nairobi

Helsinki (HEL) - Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentokenttä (NBO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nairobi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nairobi Jomo Kenyatta Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 655 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NAIROBImarraskuu16% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Nairobi lennot maksavat keskimäärin vain 556 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NAIROBI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Nairobi lentojen keskimääräinen hinta on 915 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NAIROBI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu512% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nairobi kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nairobiin

Paras aika matkustaa Nairobiin on kuivan kauden aikaan eli noin heinäkuusta lokakuuhun. Nairobin sää heinäkuussa on mukavan lämmin ja asteita on noin 22. Tämä on hyvä aika käydä myös safarilla, sillä kuivan kauden aikaan villieläimet kerääntyvät juomapaikoille ja myös harvinaisia eläimiä on helppo bongata. Kesä- ja syyskuukaudet ovat kiireisintä sesonkia, joten lennot Nairobiin kannattaa varata jo hyvissä ajoin. Näin varmistat halvat lennot Nairobiin sekä edulliset hotellit lomallesi. Myös tammi-helmikuu on hyvää aikaa vierailla Nairobissa, sillä ilmat ovat lämpimät ja kuivat, mutta vilkkain sesonki ei ole enää menossa. Lämpötila on päivisin noin 26 °C. Alkutalvella voit siis napata lentoliput Nairobiin halvalla. Sadeaika Nairobissa on keväällä huhtikuusta toukokuuhun ja syksyllä lokakuusta joulukuuhun. Näihin aikoihin vuodesta Nairobin lennot ovat halpoja, sillä sadekauden aikana turismi Nairobissa on vähäisempää. Huomaa kuitenkin, että joulun ajan lentohinnat saattavat olla normaalia korkeammat. Vertaa lentoja momondon sivuilla ja bongaa itsellesi paras tarjoushinta. Näin saat halvat lennot Nairobiin. Varaa Nairobiin pelkät lennot tai lento ja hotelli.

Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentokenttä, Nanyuki lentokenttä tai Amboseli lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Nairobi.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nairobi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nairobi
Turkish Airlines
7. syyskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
NBO22:45Nairobi Jomo Kenyatta Intl
12. syyskuuta
NBO00:05Nairobi Jomo Kenyatta Intl
14t 45m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. marraskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 00m
1 välilasku
NBO21:25Nairobi Jomo Kenyatta Intl
18. marraskuuta
NBO23:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
14t 05m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
7. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
NBO17:20Nairobi Jomo Kenyatta Intl
12. syyskuuta
NBO04:20Nairobi Jomo Kenyatta Intl
26t 00m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
6. marraskuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
NBO14:15Nairobi Jomo Kenyatta Intl
19. marraskuuta
NBO18:15Nairobi Jomo Kenyatta Intl
25t 20m
1 välilasku
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. marraskuuta
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
NBO01:20Nairobi Jomo Kenyatta Intl
19. marraskuuta
NBO12:55Nairobi Jomo Kenyatta Intl
16t 45m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
6. marraskuuta
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
2 välilaskua
NBO18:05Nairobi Jomo Kenyatta Intl
18. marraskuuta
NBO20:30Nairobi Jomo Kenyatta Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Nairobi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Nairobi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
NBONairobi Jomo Kenyatta Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nairobi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nairobi

Nairobi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nairobi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Nairobi keskustaan

Nairobin lennot laskeutuvat Jomo Kenyattan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 16 km päässä Nairobin keskustasta. Keskustaan pääsee taksilla, mutta hinta kannattaa neuvotella etukäteen. Jos valitset virallisen lentokenttätaksin, matkahinta on kiinteä. Taksin hinta keskustaan on noin 1200–1700 KES (noin 10,60–15,00 EUR), ja matkan kesto on noin 25 min, tosin ruuhka-aikaan matkassa voi mennä huomattavasti pidempäänkin. Bussilla numero 34 pääset myös keskustaan. Bussi kulkee noin 20 min välein ja ajomatka keskustaan on noin 45 min, ruuhka-aikaan enemmän. Bussi pysähtyy keskustassa Moi Avenuella esimerkiksi Hilton- ja Ambassador-hotellien kohdalla. Bussi operoi klo 06:00–21:00. Bussilipun hinta on 35 KES (noin 0,30 EUR) ja sen voi ostaa bussikuskilta. Myös citihopa-minibusseilla pääsee keskustan Moi Avenuelle. Matkan hinta on 40 KES (noin 0,35 EUR). Kaikki bussit starttaavat matkaan kansainvälisten lentojen terminaalin ulkopuolelta.


Nairobi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nairobi
Helsinki - Nairobi reitin lennot
Nopein lentoaika13t 50m
Halvin hinta594 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Nairobi

Taksit ovat kätevin ja turvallisin tapa matkustaa Nairobissa, jos et tunne kaupunkia entuudestaan. Hinnasta tulisi sopia etukäteen, etenkin jos taksissa ei ole mittaria, mutta 300–1 000 KES (noin 2,65–8,85 EUR) on normaali hinta keskustan sisäisillä matkoilla. Pääset kulkemaan Nairobissa myös busseilla ja matatu-minibusseilla, mutta huomaa, että taksit ovat turvallisempi vaihtoehto etenkin pidemmillä matkoilla ja pimeällä liikkuessa. Linjat on hyvä pyrkiä selvittämään tarkasti ennen bussilla kulkemista. Bussiyhteyksiä tarjoavat monet eri bussiyhtiöt. Kertalipun hinta on noin 50–200 KES (noin 0,45–1,80 EUR). Myös matatu-minibusseissa hinnat ovat samaa luokkaa. Bussit ja matatut pysähtyvät keskustan Moi Avenuella ja suuntaavat siitä eri puolille Nairobia. Nairobissa pääsee myös liikkumaan boda-boda-moottoripyörillä ja tuk-tukeilla, jotka ovat pienen kokonsa vuoksi hyviä etenkin ruuhkaisilla kaduilla liikkumiseen. Toisaalta onnettomuuden riski on suuri etenkin boda-bodissa. Sekä bussit, matatut ja tuk-tukit saattavat nostaa hintojaan ruuhka-aikoina ja huonolla säällä, joten tarkka hinta on parasta tarkistaa kyytiin noustessa.


Kohteen Nairobi viisumivaatimukset

Nairobin matkaa varten tulee hankkia viisumi, jonka hinta on 50 USD (noin 44,90 EUR). Sen voi ostaa netistä Kenian viranomaisten verkkopalvelujen kautta tai lentokentällä maahan saapumisen yhteydessä. Jos ostat viisumin netissä, tee se viimeistään viisi päivää ennen matkaa, jotta viisumi ehditään käsitellä. Jos ostat viisumin lentokentällä, tulee se maksaa käteisellä. Keniaan saavuttaessa sinun on täytettävä myös maahantulolomake. Tarvitset matkallesi passin, jonka on oltava voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Nairobi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nairobi

Nairobin keskusta-alue (Central Business District) on päiväaikaan turvallinen. Taskuvarkaudet ovat kuitenkin yleisiä, joten pidä huolta tavaroistasi etenkin ruuhkaisilla paikoilla. Yksin liikkumista pimeällä kannattaa välttää ja öisin lyhyetkin matkat kannattaa taittaa mieluummin taksilla, sillä Nairobissa tapahtuu ajoittain ryöstöjä. Mukana ei kannata kantaa koko omaisuuttaan, ja käteistä ja luottokortteja olisi hyvä säilyttää eri paikoissa.

Keniassa juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta turistien suosimissa paikoissa sitä usein odotetaan. Palkat Keniassa ovat usein matalanpuoleiset, joten pienikin juomaraha hyvästä palvelusta ilahduttaa työntekijää ja takaa sinulle hyvän palvelun jatkossakin. Ravintoloissa voit jättää 10 % ylimääräistä loppulaskun päälle. Laukunkantamisesta ja hotellihuoneen siivouksesta voi antaa noin 100–500 KES (noin 0,80–4,40 EUR) per palvelu tai päivä. Safarioppaalle voi 500–1 000 KES (noin 4,40–8,75 EUR) per päivä ja muulle safarin henkilökunnalle noin puolet tästä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kenia

Eikö sittenkään Nairobi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kenia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Nairobi. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Nairobi tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.