Lennot Tansania

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Tansania

Yhteenveto Tansania lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

490 €

Halvin meno-paluulennon hinta

521 €

Nopein lentoaika

15t 10m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tansania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 490 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tansania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 521 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tansania kohteesta Suomi kestää 15t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tansania mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Turkish Airlines.

Halvimmat lennot Tansania kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tansania
Dar es Salaam
Dar es Salaam

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tansania

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tansania

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Tansania ovat lentoyhtiön Air Tanzania tarjoama 44 €, lentoyhtiön Precision Air tarjoama 106 € sekä lentoyhtiön Auric Air tarjoama 211 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Tansania kestää yleensä 25t 50m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Sansibar Kisauni kentälle (Tansania suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Sansibar Kisauni, lentoaika on noin .

momondon sivuilta on löydetty lentoja kohteeseen Tansania niinkin alhaiseen hintaan kuin 369 € per lippu äskettäin. Keskihinta on kuitenkin yleensä 907 € ja mikä tahansa 871 € hinta tai alle on hyvä tarjous. 2057 € on kallein lento, jonka olemme nähneet viime viikkoina, mutta saatat pystyä välttämään tämän hinnan riippuen siitä, mistä lentokentältä lennät, minkä lentoyhtiön valitset ja kuinka paljon etukäteen varaat lentosi.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Tansania tiistaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että lauantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Tansania sunnuntaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tansania kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tansania kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Tansania: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tansania, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSansibar25t 50m511 €
HelsinkiArusha30t 35m629 €
HelsinkiDar es Salaam18t 40m686 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tansania

Suomesta Tansaniaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on kuitenkin hyvät lentoyhteydet etenkin Sansibarille ja Dar es Salaamiin. Kaikkiin lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Sansibarille lentävät yhden vaihdon lennoin esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways ja turkkilainen Turkish Airways. Kahden välilaskun edulliset lennot voit löytää muun muassa kenialaisen Kenia Airwaysin tarjonnasta. Lennot laskeutuvat määränpäässä Abeid Amani Karumen kansainväliselle lentokentälle (Zanzibar Abeid Amani Karume International Airport), joka sijaitsee Ungujan saarella. Halvat lennot Tansaniaan voi löytää myös suurkaupunkiin Dar es Salaamiin, jonne lentää yhden vaihdon yhteyksin Turkish Airlines. Joustavalla aikataululla lentävä voi valita kaupunkiin kahden välilaskun lennot esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n siivin. Dar es Salaamissa lennot saapuvat Julius Nyereren kansainväliselle lentokentälle (Julius Nyerere International Airport). Mikäli haluat lomasi aikana reissata Tansanian sisällä, ota käyttöön maan kätevät kotimaan lennot. Tansanian alueelta toiselle on vaivattominta siirtyä lentäen.

Lentoliput Tansaniaan ovat suosittuja varsinkin suomalaisten kesälomakuukausina eli kesäkuusta elokuuhun. Säiden puolesta kesä onkin parasta matkustusaikaa Tansaniaan. Kesäkuukaudet ovat kuivimpia, eli sateita ei juuri esiinny, mikä helpottaa puolestaan luontokohteissa samoilemista ja rantalomailua. Lennot ja hotellit ovat kuitenkin kesäaikaan hinnoiltaan keskimääräistä korkeammalla, eli budjettimatkailijalle kesä ei välttämättä ole paras ajankohta. Tansanian voimakkain sadekausi on käynnissä keväällä, maaliskuusta huhtikuuhun, joskin sateissa on jonkin verran alueellisia eroja. Suomen kevääseen sijoittuvalla sadekaudella halvat lennot Tansaniaan saa helposti, mutta esimerkiksi vuoristoalueisiin ja luonnonpuistoihin tutustuminen vaikeutuu sateiden vuoksi. Etenkin maaseudulla kiertely voi olla sateisimpina kuukausina hankalaa turvallisuuden ja teiden huonon kunnon vuoksi. Tätä sadekautta pidetään Tansanian talvena. Mikäli haluat nauttia edullisista lennoista Tansaniaan, kannattaa maahan suunnata kevään sijaan Suomen syyskuukausina, esimerkiksi syys-lokakuussa, jolloin lennot ovat halpoja ja sateet vähäisiä. Syksy on erinomaista matkustusaikaa esimerkiksi Sansibarille. Talvisin eli marraskuusta helmikuuhun sää Tansaniassa voi olla sateinen, mutta matkailu onnistuu maassa hyvin näinäkin kuukausina. Pienet sateet eivät häiritse esimerkiksi Dar es Salaamiin ja muihin kaupunkikohteisiin tutustumista.

Matkat Tansaniaan vaativat hieman vaivannäköä, sillä lennot Itä-Afrikan maahan ovat pitkiä kaukolentoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dar es Salaamiin lentoaika on tavallisesti yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 13 tuntia. Sansibariin lennot ovat hieman pidempiä, ja lentoaika on lyhimmillään 14 tuntia. Jos valitset Tansaniaan kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika venyy näitä lentoaikoja selvästi pidemmäksi. Kilimanjarolle suuntaavat voivat valita esimerkiksi vaihdolliset lennot Arushan kaupunkiin. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Arushaan on alkaen noin 12 tuntia, mutta selvästi pidempiäkin lentoja on tarjolla. Vertaa Tansanian lentoreittejä tarkkaan, ja varmista että odotusajat välilaskukentillä ovat kohtuulliset.

Kaikkien Tansaniaan matkustavien suomalaisten on hankittava viisumi lomaansa varten. Viisumi on mahdollista hankkia Tansaniassa lentokentältä, ja sen hinta on noin 43,20 euroa. Turistiviisumi on voimassa kolme kuukautta. Muista myös täyttää lentokoneessa maahantulokortti, joka jaetaan Tansaniaan suuntaaville lentomatkustajille yleensä automaattisesti. Voit myös pyytää sen lentoyhtiösi henkilökunnalta. Mikäli haluat hankkia viisumin Tansaniaan jo ennen matkaa, ota yhteys Tansanian suurlähetystöön Tukholmassa. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen Tansanian matkaa, sillä passin on oltava voimassa puoli vuotta matkan jälkeen.


Tansania: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Dar es Salaam reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 40m
Halvin hinta686 €
Helsinki - Sansibar reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 50m
Halvin hinta511 €
Helsinki - Arusha reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 35m
Halvin hinta629 €

Aloita matkan suunnittelu - Tansania


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tansania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tansania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Tansania ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tansania.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tansania niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Tansania lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.