Etsi halpoja lentoja Tansaniaan alk. 705 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 7/10
la 14/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tansaniaan

Yhteenveto Tansanian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

705 €

Nopein lentoaika

14t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tansania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 705 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
Nopein lento kohteeseen Tansania kohteesta Suomi kestää 14t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tansania mukaan lukien SWISS, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Tansanian lentotiedot ja trendit

Tutustu Tansanian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Tansania suosituimmat kaupungit?

Tansania on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (42 %) vierailee kaupungissa Sansibar useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Tansania muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Dar es Salaam ja Arusha.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Tansania?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Tansania kestää yleensä 19t 15m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Sansibar Kisauni kentälle (Tansania suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Sansibar Kisauni, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Tansania?

Datamme mukaan Turkish Airlines, Qatar Airways ja Lufthansa ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Tansania. Turkish Airlines on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 28 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Tansania. Huomioithan, että 6 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Tansania säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Tansania? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Tansania kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Tansania
Sansibar
Sansibar

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Tansania

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Tansania

Mikä lento on halvin kohteeseen Tansania?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Tansania ovat lentoyhtiön Air Tanzania tarjoama 40 €, lentoyhtiön Kenya Airways tarjoama 287 € sekä lentoyhtiön RwandAir tarjoama 302 €.

Mikä on alueen Tansania suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Tansania?

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Tansania lauantaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että keskiviikkona lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Tansania sunnuntaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tansania hinnat?

lentoa Tansania hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tansania?

10 toimijaa on valittavissa lentoa Tansania lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tansania?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tansania matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tansania?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Tansania matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tansania. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Tansania kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Tansania kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Tansania: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Tansania, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSansibar19t 15m763 €
HelsinkiDar es Salaam15t 10m870 €
HelsinkiArusha18t 20m983 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tansania

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Tansaniaan?

Suomesta Tansaniaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on kuitenkin hyvät lentoyhteydet etenkin Sansibarille ja Dar es Salaamiin. Kaikkiin lentoihin sisältyy vähintään yksi välilasku. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Sansibarille lentävät yhden vaihdon lennoin esimerkiksi qatarilainen Qatar Airways ja turkkilainen Turkish Airways. Kahden välilaskun edulliset lennot voit löytää muun muassa kenialaisen Kenia Airwaysin tarjonnasta. Lennot laskeutuvat määränpäässä Abeid Amani Karumen kansainväliselle lentokentälle (Zanzibar Abeid Amani Karume International Airport), joka sijaitsee Ungujan saarella. Halvat lennot Tansaniaan voi löytää myös suurkaupunkiin Dar es Salaamiin, jonne lentää yhden vaihdon yhteyksin Turkish Airlines. Joustavalla aikataululla lentävä voi valita kaupunkiin kahden välilaskun lennot esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n siivin. Dar es Salaamissa lennot saapuvat Julius Nyereren kansainväliselle lentokentälle (Julius Nyerere International Airport). Mikäli haluat lomasi aikana reissata Tansanian sisällä, ota käyttöön maan kätevät kotimaan lennot. Tansanian alueelta toiselle on vaivattominta siirtyä lentäen.

Milloin on paras aika matkustaa Tansaniaan?

Lentoliput Tansaniaan ovat suosittuja varsinkin suomalaisten kesälomakuukausina eli kesäkuusta elokuuhun. Säiden puolesta kesä onkin parasta matkustusaikaa Tansaniaan. Kesäkuukaudet ovat kuivimpia, eli sateita ei juuri esiinny, mikä helpottaa puolestaan luontokohteissa samoilemista ja rantalomailua. Lennot ja hotellit ovat kuitenkin kesäaikaan hinnoiltaan keskimääräistä korkeammalla, eli budjettimatkailijalle kesä ei välttämättä ole paras ajankohta. Tansanian voimakkain sadekausi on käynnissä keväällä, maaliskuusta huhtikuuhun, joskin sateissa on jonkin verran alueellisia eroja. Suomen kevääseen sijoittuvalla sadekaudella halvat lennot Tansaniaan saa helposti, mutta esimerkiksi vuoristoalueisiin ja luonnonpuistoihin tutustuminen vaikeutuu sateiden vuoksi. Etenkin maaseudulla kiertely voi olla sateisimpina kuukausina hankalaa turvallisuuden ja teiden huonon kunnon vuoksi. Tätä sadekautta pidetään Tansanian talvena. Mikäli haluat nauttia edullisista lennoista Tansaniaan, kannattaa maahan suunnata kevään sijaan Suomen syyskuukausina, esimerkiksi syys-lokakuussa, jolloin lennot ovat halpoja ja sateet vähäisiä. Syksy on erinomaista matkustusaikaa esimerkiksi Sansibarille. Talvisin eli marraskuusta helmikuuhun sää Tansaniassa voi olla sateinen, mutta matkailu onnistuu maassa hyvin näinäkin kuukausina. Pienet sateet eivät häiritse esimerkiksi Dar es Salaamiin ja muihin kaupunkikohteisiin tutustumista.

Kuinka kauan kestää lento Tansaniaan?

Matkat Tansaniaan vaativat hieman vaivannäköä, sillä lennot Itä-Afrikan maahan ovat pitkiä kaukolentoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dar es Salaamiin lentoaika on tavallisesti yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 13 tuntia. Sansibariin lennot ovat hieman pidempiä, ja lentoaika on lyhimmillään 14 tuntia. Jos valitset Tansaniaan kahden tai kolmen vaihdon lennot, matka-aika venyy näitä lentoaikoja selvästi pidemmäksi. Kilimanjarolle suuntaavat voivat valita esimerkiksi vaihdolliset lennot Arushan kaupunkiin. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Arushaan on alkaen noin 12 tuntia, mutta selvästi pidempiäkin lentoja on tarjolla. Vertaa Tansanian lentoreittejä tarkkaan, ja varmista että odotusajat välilaskukentillä ovat kohtuulliset.

Tarvitaanko Tansaniaan passi tai viisumi?

Kaikkien Tansaniaan matkustavien suomalaisten on hankittava viisumi lomaansa varten. Viisumi on mahdollista hankkia Tansaniassa lentokentältä, ja sen hinta on noin 43,20 euroa. Turistiviisumi on voimassa kolme kuukautta. Muista myös täyttää lentokoneessa maahantulokortti, joka jaetaan Tansaniaan suuntaaville lentomatkustajille yleensä automaattisesti. Voit myös pyytää sen lentoyhtiösi henkilökunnalta. Mikäli haluat hankkia viisumin Tansaniaan jo ennen matkaa, ota yhteys Tansanian suurlähetystöön Tukholmassa. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen Tansanian matkaa, sillä passin on oltava voimassa puoli vuotta matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Tansania

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Tansania?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Tansania. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Tansania momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Tansania: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sansibar reitin lennot
Nopein lentoaika19t 15m
Halvin hinta763 €
Helsinki - Dar es Salaam reitin lennot
Nopein lentoaika15t 10m
Halvin hinta870 €
Helsinki - Arusha reitin lennot
Nopein lentoaika18t 20m
Halvin hinta983 €

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tansania?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Tansania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Tansania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tansania joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Tansania ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tansania?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tansania.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tansania juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tansania niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Tansania lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tansania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.