0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Egypti

Etsi halpoja lentoja Egyptiin alk. 145 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Egyptiin

Yhteenveto Egyptin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

145 €

Halvin meno-paluulennon hinta

236 €

Nopein lentoaika

6t 55m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Egypti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hurghadan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Egypti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 236 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
Nopein lento kohteeseen Egypti kohteesta Suomi kestää 6t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Egypti mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Egyptin lentotiedot ja trendit

Tutustu Egyptin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Egypti suosituimmat kaupungit?

Egypti on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (58 %) vierailee kaupungissa Kairo useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Egypti muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Hurghada ja Sharm el-Sheikh.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Egypti?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Egypti vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Cairo (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 6t 55m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Egypti on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Cairo lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Egypti?

Kohteeseen Egypti lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 7, joista Turkish Airlines on suosituin vaihtoehto.Arviolta 39 % paikkaan Egypti lentävistä päättää lentää yhtiön Turkish Airlines koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Turkish Airlines, myös Lufthansa ja Pegasus Airlines ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Egypti? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Kairo

Kairo

Al-Rifa'i Mosque

Cairo Opera House

Tahrir Square

Dream Park

Gezira Sporting Club

Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh

Shark's Bay Beach

Hadaba Beach

SOHO Square

Montazah Beach

Ras Mohammed National Park

Aleksandria

Aleksandria

Pompey's Pillar

Unknown Soldier

Ras el-Tin Palace

Montaza Palace

Alexandria National Museum

Luxor

Luxor

Colossi of Memnon

Dendera

Luxor Museum

Medinet Habu

Karnak

Assuan

Assuan

Monastery of St Simeon

Kom Ombo Temple

Unfinished Obelisk

Nubian Museum

Mausoleum of the Aga Khan

Abu Simbel

Abu Simbel

Amada

Qasr Ibrim

Sun Temple of Ramses II

Temple of Queen Nefertari

Sohag

Sohag

Akhim Ruins


Halvimmat lennot Egypti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Egypti
Kairo
Kairo

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Egypti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Egypti

Mikä lento on halvin kohteeseen Egypti?

Jos haluat lentää kohteeseen Egypti halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Egypt Air, Nile Air ja Air Cairo, joiden tarjoamat hinnat alkavat 44 €, 83 € sekä 94 €.

Mikä on alueen Egypti suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Egypti?

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Egypti on maanantaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen tiistaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta sunnuntaina on kallein päivä lentää kohteeseen Egypti.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Egypti hinnat?

lentoa Egypti hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Egypti?

helmikuuta 2024 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Egypti osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Egypti?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Egypti matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Egypti?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Egypti matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Egypti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Egypti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Egypti: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Egypti, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSharm el-Sheikh9t 55m211 €
HelsinkiKairo6t 55m235 €
HelsinkiHurghada8t 40m419 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Egypti

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Egyptiin?

Suomesta Egyptiin ei ainakaan toistaiseksi liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Egyptiin on silti helppo saada vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää Kairoon esimerkiksi turkkilaisen Turkish Airlinesin kätevillä yhden välilaskun lennoilla. Lentoreittiin kuuluu yleensä välilasku Istanbulissa. Yhden välilaskun lentoja Kairoon tarjoavat myös saksalainen lentoyhtiö Lufthansa ja venäläinen Aeroflot. Jos matka-aikataulusi sallivat pidemmät kahden tai kolmen vaihdon lennot, hyviä lentovaihtoehtoja tarjoaa esimerkiksi kreikkalainen Aegean Airlines. Kairossa lennot ottaa vastaan Kairon kansainvälinen lentokenttä (Cairo International Airport), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäli haluat suunnata Suomesta suoraan muihin Egyptin kaupunkeihin, esimerkiksi Hurghadaan on mahdollista lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihtokentän kautta. Käteviä yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaalta Hurghadaan tarjoavat muun muassa Turkish Airlines, tšekkiläinen halpalentoyhtiö SmartWings ja toinen tšekkiläinen lentoyhtiö Czech Airlines (CSA). Hurghadan kansainvälinen lentokenttä (Hurghada Airport) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Myös Sharm el-Sheikhiin on mahdollista lentää Helsinki-Vantaalta Turkish Airlinesin kätevillä yhden vaihdon lennoilla. Muihin egyptiläiskaupunkeihin Suomesta lähtevät lennot pitävät sisällään yleensä kaksi tai kolme välilaskua.

Milloin on paras aika matkustaa Egyptiin?

Egyptissä lämpöä ja aurinkoa riittää ympäri vuoden. Mikäli siis suunnittelet matkaa Egyptiin aurinkoisten päivien perusteella, voit huolettaa ostaa lennot mille vuodenajalle tahansa. Esimerkiksi Kairon seudulla ei juurikaan sada, eikä keskilämpötila talvisinkaan laske alle 16 asteen. Kesällä keskilämpötilat pyörivät noin 30 asteen tuntumassa. Rantakohde Hurghadassa lämpötilat ovat talvisinkin yleensä noin 20 asteen tuntumassa. Egyptiin kannattaa niin lentohintojen kuin säidenkin puolesta matkustaa syksyllä, talvella tai kesällä. Kesäisin yli 30-asteinen kuuma ja kuiva sää vie mehut ainakin niiltä matkustajilta, jotka haluavat tutustua maan historiallisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Lennon ja hotellin voi saada talvella halvalla, kunhan välttelet joulukuuta ja vuodenvaihdetta. Helpoiten erityisen halvat lennot Egyptiin voi napata esimerkiksi syksylle tai kevättalvelle.

Kuinka kauan kestää lento Egyptiin?

Egyptin lennon kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Nopeimmillaan Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee reittilennolla egyptiläiskohteisiin – Kairoon, Hurghadaan ja Sharm el-Sheikhiin – noin 7 tunnissa ja 30 minuutissa. Nopeimpiin lentoihin sisältyy vain yksi välilasku. Luonnollisesti matkayhtiöiden pakettimatkojen omilla suorilla lennoilla lentoaika on tätä lyhyempi. Pidemmillä kahden vaihdon lentoreiteillä lentoaika egyptiläiskaupunkeihin venyy helposti noin 11–12 tuntiin. Yhden välilaskun lentoja on kuitenkin tarjolla Egyptiin hyvä valikoima, eivät kahden vaihdon lennot tule välttämättä lyhyempiä yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Vertaa siis hintoja tarkkaan ja ota huomioon myös lentomukavuus.

Tarvitaanko Egyptiin passi tai viisumi?

Egyptiin lomalle matkustavat suomalaiset tarvitsevat matkaa varten viisumin. Viisumin voi yleensä hankkia lentokentältä paikan päällä Egyptissä, mutta se on suositeltavaa hankkia jo etukäteen Suomessa. Näin esimerkiksi lentokenttien ruuhkat eivät vaikuta viisumin saantiin. Viisumiasioita hoitaa Egyptin suurlähetystö Helsingissä. Viisumi on mahdollista hankkia Egyptin lentokentiltä enintään kuukauden (30 vuorokauden) pituiselle turistimatkalle. Viisumin hinta on noin 25 Yhdysvaltojen dollaria, eli noin 21,60 euroa. Mikäli toiveissasi on viettää maassa pidempi aika, kannattaa viisumiasioista pyytää lisätietoa Egyptin suurlähetystöltä. Mukaan Egyptiin on aina otettava passi. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin, eli varmista ajoissa passisi voimassaoloaika.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Egypti

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Egypti?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Egypti. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Egypti momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Egypti?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Egypti on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Egypti nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Egypti joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Egypti joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Egypti?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Egypti tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Egypti juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Egypti niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Egypti lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Egypti

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Egyptissä

Suositut lennot Egyptiin
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Egyptiin
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.