Lennot Afrikka Egypti

Halvat lennot Egypti

Meno-paluu
Economy
Bangor (BGR)
Kairo (CAI)
to 24.6.
to 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Egypti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Egypti
Kairo
Kairo

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Egypti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Egypti

Mitkä ovat maan Egypti suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Egypti. Maan Egypti suosituin matkailukaupunki on Kairo, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 580 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Egypti ovat Hurghada ja Sharm el-Sheikh.

Mikä lento on halvin kohteeseen Egypti?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Egypti ovat lentoyhtiön Egypt Air tarjoama 52 €, lentoyhtiön Nile Air tarjoama 60 € sekä lentoyhtiön Tilauslentoyhtiö tarjoama 105 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Egypti? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Kairo

Al-Rifa'i Mosque
Cairo Opera House
Tahrir Square
Dream Park
Gezira Sporting Club
Sharm el-Sheikh

Shark's Bay Beach
Hadaba Beach
SOHO Square
Montazah Beach
Ras Mohammed National Park
Aleksandria

Pompey's Pillar
Unknown Soldier
Ras el-Tin Palace
Montaza Palace
Alexandria National Museum
Luxor

Colossi of Memnon
Dendera
Luxor Museum
Medinet Habu
Karnak
Assuan

Monastery of St Simeon
Kom Ombo Temple
Unfinished Obelisk
Nubian Museum
Mausoleum of the Aga Khan
Abu Simbel

Amada
Qasr Ibrim
Sun Temple of Ramses II
Temple of Queen Nefertari
Sohag

Akhim Ruins

Halvat lennot Egypti: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Egypti, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Kairo 291 €

Egyptin lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Egypti on kiehtova kokonaisuus muinaista historiaa, kulttuuria sekä upeita rantakohteita. Välimeren ja Punaisenmeren rannalla sijaitsevaan Pohjois-Afrikan maahan voi matkustaa nauttimaan rantalomasta tai sen eläväisistä kaupungeista. Nauti ihmisvilinästä Niilin varrella sijaitsevassa miljoonakaupunki Kairossa, loikoile Hurghadan upeilla rannoilla tai vieraile historiaa tulvivassa Luxorissa. Myös esimerkiksi Sharm el-Sheikh, Aleksandria, Marsa Alam ja Assuan kuuluvat Egyptin suosituimpiin vierailukohteisiin. Suomesta Egyptiin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta maan kaupunkeihin on helppo matkustaa yhden tai useamman välilaskun avulla. Halvat lennot Egyptiin voi napata helposti etenkin Kairoon. Kairosta lentoreittiä on helppo jatkaa Egyptin kotimaan lennoilla maan muihin mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Egypti on aurinkoa ja lämpöä janoaville helppo matkakohde, sillä Afrikan maassa riittää lämpöä vuoden ympäri. Sateet ovat maassa vähäisiä. Mikäli toiveissasi on kierrellä tutustumassa Egyptin historiallisiin matkailukohteisiin, kuten Gizan pyramidialueeseen tai Kuninkaiden laaksoon, kannattaa maahan suunnata kesäkauden ulkopuolella. Noin lokakuusta huhtikuulle säät ovat lämpimät, mutta eivät tukalan kuumat. Egyptin vilkkain turistikausi sijoittuu kuumille kesäkuukausille sekä joulu-tammikuulle. Näinä kuukausina nähtävyyksien alueella kannattaa varautua tungokseen, ja lentojen ja hotellien hinnat nousevat selkeästi. Edulliset lentoliput Egyptiin voi puolestaan napata esimerkiksi kevättalvelle ja loppusyksylle. Euroopan suositut lomaviikot nostattavat usein hieman Egyptin lentojen hintoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Egyptiin?

Suomesta Egyptiin ei ainakaan toistaiseksi liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Egyptiin on silti helppo saada vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää Kairoon esimerkiksi turkkilaisen Turkish Airlinesin kätevillä yhden välilaskun lennoilla. Lentoreittiin kuuluu yleensä välilasku Istanbulissa. Yhden välilaskun lentoja Kairoon tarjoavat myös saksalainen lentoyhtiö Lufthansa ja venäläinen Aeroflot. Jos matka-aikataulusi sallivat pidemmät kahden tai kolmen vaihdon lennot, hyviä lentovaihtoehtoja tarjoaa esimerkiksi kreikkalainen Aegean Airlines. Kairossa lennot ottaa vastaan Kairon kansainvälinen lentokenttä (Cairo International Airport), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäli haluat suunnata Suomesta suoraan muihin Egyptin kaupunkeihin, esimerkiksi Hurghadaan on mahdollista lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihtokentän kautta. Käteviä yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaalta Hurghadaan tarjoavat muun muassa Turkish Airlines, tšekkiläinen halpalentoyhtiö SmartWings ja toinen tšekkiläinen lentoyhtiö Czech Airlines (CSA). Hurghadan kansainvälinen lentokenttä (Hurghada Airport) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Myös Sharm el-Sheikhiin on mahdollista lentää Helsinki-Vantaalta Turkish Airlinesin kätevillä yhden vaihdon lennoilla. Muihin egyptiläiskaupunkeihin Suomesta lähtevät lennot pitävät sisällään yleensä kaksi tai kolme välilaskua.

Milloin on paras aika matkustaa Egyptiin?

Egyptissä lämpöä ja aurinkoa riittää ympäri vuoden. Mikäli siis suunnittelet matkaa Egyptiin aurinkoisten päivien perusteella, voit huolettaa ostaa lennot mille vuodenajalle tahansa. Esimerkiksi Kairon seudulla ei juurikaan sada, eikä keskilämpötila talvisinkaan laske alle 16 asteen. Kesällä keskilämpötilat pyörivät noin 30 asteen tuntumassa. Rantakohde Hurghadassa lämpötilat ovat talvisinkin yleensä noin 20 asteen tuntumassa. Egyptiin kannattaa niin lentohintojen kuin säidenkin puolesta matkustaa syksyllä, talvella tai kesällä. Kesäisin yli 30-asteinen kuuma ja kuiva sää vie mehut ainakin niiltä matkustajilta, jotka haluavat tutustua maan historiallisiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Lennon ja hotellin voi saada talvella halvalla, kunhan välttelet joulukuuta ja vuodenvaihdetta. Helpoiten erityisen halvat lennot Egyptiin voi napata esimerkiksi syksylle tai kevättalvelle.

Kuinka kauan kestää lento Egyptiin?

Egyptin lennon kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Nopeimmillaan Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee reittilennolla egyptiläiskohteisiin – Kairoon, Hurghadaan ja Sharm el-Sheikhiin – noin 7 tunnissa ja 30 minuutissa. Nopeimpiin lentoihin sisältyy vain yksi välilasku. Luonnollisesti matkayhtiöiden pakettimatkojen omilla suorilla lennoilla lentoaika on tätä lyhyempi. Pidemmillä kahden vaihdon lentoreiteillä lentoaika egyptiläiskaupunkeihin venyy helposti noin 11–12 tuntiin. Yhden välilaskun lentoja on kuitenkin tarjolla Egyptiin hyvä valikoima, eivät kahden vaihdon lennot tule välttämättä lyhyempiä yhden vaihdon lentoja edullisemmiksi. Vertaa siis hintoja tarkkaan ja ota huomioon myös lentomukavuus.

Tarvitaanko Egyptiin passi tai viisumi?

Egyptiin lomalle matkustavat suomalaiset tarvitsevat matkaa varten viisumin. Viisumin voi yleensä hankkia lentokentältä paikan päällä Egyptissä, mutta se on suositeltavaa hankkia jo etukäteen Suomessa. Näin esimerkiksi lentokenttien ruuhkat eivät vaikuta viisumin saantiin. Viisumiasioita hoitaa Egyptin suurlähetystö Helsingissä. Viisumi on mahdollista hankkia Egyptin lentokentiltä enintään kuukauden (30 vuorokauden) pituiselle turistimatkalle. Viisumin hinta on noin 25 Yhdysvaltojen dollaria, eli noin 21,60 euroa. Mikäli toiveissasi on viettää maassa pidempi aika, kannattaa viisumiasioista pyytää lisätietoa Egyptin suurlähetystöltä. Mukaan Egyptiin on aina otettava passi. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin, eli varmista ajoissa passisi voimassaoloaika. (Tiedot tarkistettu 6.8.2018.)


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Egypti

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Kairo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 25m
Halvin hinta
292 €

Etsi lentoja kohteeseen Egypti

Valitse lentosi kohde alla

Lennot Afrikka Egypti
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka