Etsi halvat lennot Caracas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Caracas lentotiedot ja trendit

Tutustu Caracas lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Caracas

Venezuela on yksi Etelä- Amerikan pohjoisimmista valtioista lähellä Väli-Amerikkaa. Caracas on Venezuelan pääkaupunki ja samalla myös maan suurin kaupunki. Suomesta lennot Venezuelan Caracasiin ovat saatavilla monista kaupungeista, mutta ota huomioon, että matka-aika tulee olemaan pitkä. Venezuela sijaitsee maapallon toisella puolella ja nopeimmillaan sinne lentää aina vuorokauden riippumatta siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Kauimmillaan lentoaika voi viedä jopa kaksi päivää, jos tällä hetkellä lähdet lentämään Tampereelta tai Turusta. Myös Helsinki-Vantaan lentokentältä matka vie lähes kaksi vuorokautta. Muista Suomen kaupungeista voi myös lentää Caracasiin, mutta matka kannattaa aloittaa suurimmista kaupungeista ihan jo ajan ja mukavuuden takia.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole saatavilla suoria lentoja Suomesta Caracasiin. Matka-aika kaikista kaupungeista voisi olla paljon lyhyempi, mutta välilaskut koneen vaihtojen välillä ovat pitkiä. Helsingistä lähtevien ensimmäisenä lentoyhtiönä toimii kotimainen Finnair ja välilaskut ovat tavallisesti Madridissa tai Lissabonissa. Välilasku kestää vuorokauden, joten varaudu yöpymään lentokentällä tai lentokenttien hotelleissa. Turusta lähtevät lentävät ensin Helsingin kautta, joten kannattaa harkita lentoja Caracasiin suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tampereelta lähtevät voivat lentää Helsingistä tai ottaa vaihtoehtoisesti ensimmäisen lennon myös Tukholmasta. Seuraavat välilaskut ovat Helsingistä lähtevien tapaan Lissabonissa. Helsingistä pääsee päämääräänsä  yhdellä vaihdolla, kuin muista kaupungeista välilaskuja tulee olemaan kaksi. Etsi itsellesi sopivat lennot ja tarjoushinnat kätevästi momondosta.

Valencia lentokenttä tai Puerto Cabello lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Caracas.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Caracas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Caracas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Caracas?

Air France on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Caracas rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Caracas tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Caracas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Caracas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Caracasin lentokentältä?

Caracasin Simon Bolivarin tai yksinkertaisesti Caracas Maiquetian kansainvälinen lentokenttä ei sijaitse kaukana kaupungin keskustasta. Lentokenttää korjataan jatkuvasti, joten liikkuminen siellä ei ole välttämättä kovin yksinkertaista. Saapuminen lentokentälle on hiukan hankalaa, joten jos haluat käyttää taksia, valitse aina lisensoitu taksi. Mustat valtuutetut taksit odottavat terminaalien ulkopuolella ja on suositeltavaa, että taksit varataan ensin lentokentältä. Lentokentän saapumisterminaaleista löytyy keltaisia taksipisteitä, joista liput taksiin ostetaan ja maksetaan turvallisuuden varmistamiseksi. Voit vuokrata myös auton lentokentän usean autonvuokrauspalvelun kautta tai ennakkoon. Julkinen bussiliikenne kaupungin keskustaan lähtee myös lentokentän terminaalin läheisyydessä olevasta bussiterminaalista. Lippu on ostettava ennakkoon lippujenostopisteeltä. SITSSAnjulkisen bussin reitti 1 lähtee kotimaan terminaalista ja kulkee Hotel Alba Caracasiin ja Bellas Artes -metroasemalle. UCAM-bussin pysäkit ovat kotimaan terminaalin tasolla 2 ja sen keskellä. Bussi kulkee lentokentän ja Caracasin Parque Centralin välillä ja pysähtyy välissä viidelä eri pysäkillä. Matka-aika tällä busseilla keskustaan on noin 40 minuuttia.


Kohteen Caracas viisumivaatimukset

Suomesta Caracasiin ei tarvita viisumia, vaan maassa voi oleskella viisumivapaasti 90 päivää. Sinulla tulee olla voimassa oleva passi, jossa on vähintään kaksi tyhjää sivua maahantulo- sekä maastapoistumisleimoja varten. Passin tulee olla voimassa myös vähintään kuusi kuukautta ennen matkan alkua. Passisi toimii myös virallisena henkilöllisyystodistuksena, jos sellaista kysytään.


Aloita matkan suunnittelu - Caracas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Caracas

Venezuela on kauniiden maisemien ja yllättävien nähtävyyksien maa rannikosta vuorenhuippuihin. Upeat vesiputoukset suihkuavat alas vuorilta ja rannikkokaupungit ja lähellä olevat saaret tarjoavat pehmeitä hiekkarantoja aurinkoisille päiville. Rantoja on paljon, joten tilaa niistä löytyy varmasti, vaikka olisitkin maassa sesonkiaikana. Angel Falls -vesiputous on maailman korkein vesiputous ja yksi Etelä-Amerikan kohokohdista. Tämä upea nähtävyys Canaiman kansallispuistossa on syrjäinen ja sinne on vaikea päästä, mutta putousten yli järjestettävät lennot on helppo varata. Los Roquesin saaristo tarjoaa aurinkoiset rannat, turkoosit vedet, koralliriutat ja karua kauneutta. Carasissa Simón Bolívar -museo sijaitsee tyylikkäässä siirtomaatalossa, joka on piilotettu Caracasin historialliseen kaupunginosaan. Silmiinpistävällä rakennuksella on monipuolinen maine, ensinnäkin se, että se on yksi harvoista jäljellä olevista siirtomaa-ajan taloista Caracasissa ja toiseksi, se on Venezuelan toisen presidentin ja "El Libertador" Simón Bolívarin syntymä- ja lapsuudenkoti. Maaseudun elämää Venezuelassa tarjoaa vierailu uniseen Galipánin vuoristokylään, ja samalla se luo jyrkän kontrastin vilkkaalle Caracasille. Ensimmäisten Kanariansaarten uudisasukkaiden perustama kylä on nyt noin 2 500 asukkaan yhteisö. Vierailijat voivat kävellä kylän kaduilla ja ihailla kirkkoa, koulua ja keskustan aukiota, jotka kaikki on rakennettu vuorenrinteelle. Voit maistella paikallisia erikoisuuksia ravintolassa tai tutkia monia tienvarsien kojuja, joissa myydään perinteisiä käsitöitä, tuoreita mansikoita, kermaa sekä kotitekoisia hilloja, mehuja ja makeisia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venezuela

Eikö sittenkään Caracas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venezuela

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Caracas. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Caracas ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Caracas tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Caracas, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Caracas lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.