Halvat lennot Kairo

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Kairo (CAI)
su 16.5.
su 23.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kairo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kairo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kairo

HALVIN REITTI Helsinki - Kairo

Helsinki (HEL) - Kairo (CAI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kairo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kairo, jolloin hinta on keskimääräinen 311 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAIROmaaliskuu14% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Kairo lennot maksavat keskimäärin vain 266 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu23% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kairo lentojen keskimääräinen hinta on 382 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu446% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kairo kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kairoon?

Kairo, Egyptin pääkaupunki, on suosittu matkailukohde, sillä sen historialliset aarteet Gizan pyramideista lukuisiin museoihin ja moskeijoihin viehättävät matkailijoita ympäri vuoden. Kesäisin kaupungissa on yleensä tukalan kuuma, ja Kairon sää heinäkuussa kohoaa lämpötiloiltaan parhaimmillaan 35 °C. Talvisin joulu-helmikuun välillä lämpötilat putoavat noin 15 °C:een, joten Kairoon voi hyvin matkustaa myös vuoden kylmimpänä aikana. Milloin kannattaa ostaa lennot Kairoon? Lentoja varatessa kannattaa pitää mielessä, että lentolippujen hinnat ovat yleensä sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot on syytä ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Jos sen sijaan olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, voit varata lennot juuri ennen lähtöä. Halvimmat lennot ja hotellit löydät hiljaisimmilta kuukausilta ja välttämällä suosittuja matkustusaikoja. Halvat lennot Kairoon voit bongata keväältä ja syksyltä, jolloin sekä lämpötilat että hinnat kohteessa ovat miellyttävämmät. Lennot kannattaa ostaa esimerkiksi syys-marraskuulle tai tammi-toukokuulle.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Kairo kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 266 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kairo kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 271 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kairo?

Paras aika varata lento kohteeseen Kairo kohteesta Suomi on 34 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 311 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kairo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 287 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kairo on sunnuntai hintojen ollessa 336 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä maanantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 361 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kairo.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kairo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kairo ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kairo keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 310 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kairo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 403 € lippua kohden.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kairo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kairo
Lufthansa
23. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
CAI22:15Kairo
20. syyskuuta
CAI22:15Kairo
8t 45m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. toukokuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
CAI22:15Kairo
26. syyskuuta
CAI22:15Kairo
8t 45m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. kesäkuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
CAI23:25Kairo
25. kesäkuuta
CAI11:40Kairo
20t 00m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
4. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
CAI08:05Kairo
24. kesäkuuta
CAI21:15Kairo
12t 50m
1 välilasku
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
30. toukokuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
CAI08:05Kairo
3. elokuuta
CAI21:15Kairo
12t 50m
1 välilasku
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
2 välilaskua
CAI23:25Kairo
26. kesäkuuta
CAI01:40Kairo
13t 05m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kairo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kairo, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aegean Airlines
Lufthansa
4. kesäkuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
CAI23:25Kairo
KLM
4. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 35m
1 välilasku
CAI20:30Kairo
Aegean Airlines
11. kesäkuuta
HEL10:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
CAI21:50Kairo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kairoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kairo

Suomesta voit lentää Egyptin pääkaupunkiin esimerkiksi Aeroflotilla Moskovan, Lufthansalla Frankfurtin tai Aegean Airlinesilla Ateenan kautta. Kairon lennot Suomesta eivät ole suoria, mutta kansainvälisillä lentoyhtiöillä pääset perille yhdellä tai kahdella välilaskulla Euroopan pääkenttien kautta. Lentoyhtiöt saattavat toteuttaa lennot Kairoon yhteistyössä useamman yhtiön kanssa. Helsinki-Vantaalta lennät esimerkiksi Aeroflotilla kohteeseen parhaimmillaan vajaassa kahdeksassa tunnissa, ja lentoaika Moskovasta Kairoon on normaalisti noin 4 h 45 min. Otathan huomioon lentoja varatessasi, että eri lentoyhtiöiden lentoliput Kairoon eivät välttämättä sisällä matkatavaroita tai muita palveluita lennolla.


Miten pääsen lentokentältä Kairon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kairo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Noin 20 kilometrin matkan Kairon kansainväliseltä lentoasemalta kaupungin keskustaan voit taittaa joko bussilla tai taksilla. Auton vuokraamista ei suositella, sillä paikallinen liikennekulttuuri voi tuntua suomalaiseen verrattuna hurjalta. Hyppäämällä lentokentältä CTA:n (Cairo Transport Authority) busseihin numero 381 tai 111, pääset keskustan Al-Shohadaa-asemalle noin tunnissa ja 5 EGP (noin 0,25 EUR) hinnalla. Voit myös hypätä 30 minuutin välein liikennöivän yksityisen lentokenttäbussin kyytiin, joka vie ydinkeskustaan noin 45 minuutissa hintaan 35 EGP (noin 1,85 EUR). Kyyti on varattava etukäteen Cairo Airport Travel -yrityksen verkkosivuilta. Kairoon matkustat myös taksilla, jonka voit bongata lentokentältä keskustaan noin 100 EGP (noin 5,20 EUR) hinnalla. Taksin voit tilata halutessasi myös kätevästi etukäteen TaxiTender-sovelluksella, josta löydät erilaisia hinta- ja kulkuneuvovaihtoehtoja. Jos otat taksin vasta lentokentältä, muista sopia hinnasta ennen lähtöä kuljettajan kanssa.


Liikkuminen Kairossa?

Kairon kaoottisen liikenteen keskellä voit vaikka hypätä metroon, sillä etäisyydet valtavassa miljoonakaupungissa ovat liian pitkiä käveltäviksi. Metro on nopein ja kätevin tapa matkustaa Kairossa. Sen hinnat määräytyvät matkasi pituuden mukaan ja metron kyydissä matkustat 3–7 EGP (0,15–0,35 EUR) hinnalla, riippuen pysäkkien määrästä. Metro liikennöi kesäisin klo 05:30–01:00 ja talvisin 05:30–00:00 välillä. CTA:n paikallisbusseilla ja yksityisillä minibusseilla sen sijaan matkustat noin 1,5–3 EGP (noin 0,08–0,15 EUR) hinnalla. Paikallisbussiin voit astua esimerkiksi keskeiseltä Ramses-asemalta ja metroon sen viereiseltä Al-Shohadaa-asemalta. Matkat Kairossa voit halutessasi taittaa edullisilla takseilla, joissa hinta määräytyy useimmiten taksimittareilla kilometrien mukaan. Niiliä pitkin matkustat myös jokibussilla, jonka kyydissä voit seilata vesiteitse pysäkeille joen varrella.


Tarvitaanko Kairoon passi tai viisumi?

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustaessaan sekä passin että viisumin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. 18 EUR maksavaa viisumia ei tarvitse hakea etukäteen, sillä se myönnetään maahan saapuessa lentokentällä 30 päiväksi. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, viisumia tulee anoa hyvissä ajoin Egyptin suurlähetystöstä. Jos sen sijaan olet jonkun muun maan kansalainen, tarkista maatasi koskevat passi- ja viisumisäädökset ennen matkaasi.


Vinkkejä Kairoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kairoon?

Halvat lennot Kairoon löydät parhaiten välttämättä suosittuja matkustusajankohtia. Suomesta lentohinnat ovat tyyrimmillään maaliskuun ja elokuun välillä, joten halvat lennot Kairoon bongaat joko talvea tai syksyä vasten. Hinnat putoavat jonkin verran kesän jälkeen heti syyskuussa tai joulun ja uudenvuoden jälkeen tammikuussa. Halvat lennot Kairoon saatat buukata myös loka-marraskuulle.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kairossa?

Kairossa pitää jättää tippiä, sillä se on osa paikallisten toimeentuloa. Tippiä tulee jättää esimerkiksi taksikuljettajalle, siivoojalle tai tarjoilijalle 5–10 % palvelun tai ravintolalaskun loppusummasta, vaikka palvelumaksu olisi jo merkitty laskuun.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Kairossa?

Egyptin puntia (EGP) kannattaa vaihtaa vasta perillä, sillä Kairossa valuutan vaihdat useimmiten paremmalla kurssilla kuin Suomessa. Rahan vaihtaminen tulee yleensä edullisemmaksi kantakaupungissa kuin lentokentän rahanvaihtopisteissä. Valuuttaa voit nostaa myös paikallisista automaateista, mutta otathan huomioon, että noston hinta voi olla korkeampi kuin kotimaassa. (Hinnat tarkistettu 02/05/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka