Etsi halvat lennot Kairo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kairo

Yhteenveto Kairo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

210 €

Halvin meno-paluulennon hinta

275 €

Nopein lentoaika

9t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kairo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 210 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kairo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 275 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
Nopein lento kohteeseen Kairo kohteesta Suomi kestää 9t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kairo mukaan lukien Lufthansa, Air France ja SWISS.

Kairo lentotiedot ja trendit

Tutustu Kairo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Kairo kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 384 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kairo kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 391 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kairo on tiistai hintojen ollessa 413 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 503 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kairo.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kairo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kairo ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kairo keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 415 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kairo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 455 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kairo?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kairo kestää yleensä 11t 10m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Cairo kentälle (Kairo suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Cairo, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kairo?

Paras aika varata lento kohteeseen Kairo kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 463 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kairo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 424 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kairo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kairo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kairo

HALVIN REITTI Helsinki - Kairo

Helsinki (HEL) - Kairo (CAI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kairo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cairo, jolloin hinta on keskimääräinen 465 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAIROmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Kairo lennot maksavat keskimäärin vain 384 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kairo lentojen keskimääräinen hinta on 656 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu615% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kairo kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kairo

Kairo, Egyptin pääkaupunki, on suosittu matkailukohde, sillä sen historialliset aarteet Gizan pyramideista lukuisiin museoihin ja moskeijoihin viehättävät matkailijoita ympäri vuoden. Kesäisin kaupungissa on yleensä tukalan kuuma, ja Kairon sää heinäkuussa kohoaa lämpötiloiltaan parhaimmillaan 35 °C. Talvisin joulu-helmikuun välillä lämpötilat putoavat noin 15 °C:een, joten Kairoon voi hyvin matkustaa myös vuoden kylmimpänä aikana. Milloin kannattaa ostaa lennot Kairoon? Lentoja varatessa kannattaa pitää mielessä, että lentolippujen hinnat ovat yleensä sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot on syytä ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Jos sen sijaan olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, voit varata lennot juuri ennen lähtöä. Halvimmat lennot ja hotellit löydät hiljaisimmilta kuukausilta ja välttämällä suosittuja matkustusaikoja. Halvat lennot Kairoon voit bongata keväältä ja syksyltä, jolloin sekä lämpötilat että hinnat kohteessa ovat miellyttävämmät. Lennot kannattaa ostaa esimerkiksi syys-marraskuulle tai tammi-toukokuulle.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kairo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kairo
Austrian Airlines
12. huhtikuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
2 välilaskua
CAI22:40Cairo
10. toukokuuta
CAI11:45Cairo
32t 20m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. maaliskuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
CAI21:50Cairo
31. maaliskuuta
CAI23:50Cairo
16t 00m
2 välilaskua
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
28. maaliskuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
CAI21:50Cairo
3. huhtikuuta
CAI23:00Cairo
9t 10m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
1 välilasku
CAI12:50Cairo
3. huhtikuuta
CAI23:00Cairo
9t 10m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Aegean Airlines
28. maaliskuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
CAI21:50Cairo
30. maaliskuuta
CAI23:00Cairo
9t 10m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. huhtikuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
2 välilaskua
CAI22:40Cairo
28. huhtikuuta
CAI22:10Cairo
15t 45m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kairo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kairo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aegean Airlines ja Austrian Airlines
Aegean Airlines
11. huhtikuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
CAI21:50Cairo
Useita lentoyhtiöitä
12. huhtikuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
CAI22:10Cairo
Austrian Airlines
11. huhtikuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 10m
2 välilaskua
CAI22:40Cairo

Muut matkustamoluokat Kairo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kairo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kairo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kairo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kairo?

Kohteeseen Kairo kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, Lufthansa, Aegean Airlines ja Air France. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kairo rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Kairo

Aegean Airlines on suosittu valinta kohteeseen Kairo matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 14 lentoa joka viikko kohteeseen Kairo lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Addis Abeba Bole. Aegean Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 241 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 73 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Aegean Airlines keskimäärin pisteet: 8,4/10.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Kairo

Turkish Airlines lentotarjoukset kohteeseen Kairo ovat alkaen 364 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Turkish Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Istanbul on suosituin Turkish Airlines lähtöpiste kohteen Kairo lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Turkish Airlines on saanut pistemäärän 8,0/10 166 arvostelujen perusteella.


Kairo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kairo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Noin 20 kilometrin matkan Kairon kansainväliseltä lentoasemalta kaupungin keskustaan voit taittaa joko bussilla tai taksilla. Auton vuokraamista ei suositella, sillä paikallinen liikennekulttuuri voi tuntua suomalaiseen verrattuna hurjalta. Hyppäämällä lentokentältä CTA:n (Cairo Transport Authority) busseihin numero 381 tai 111, pääset keskustan Al-Shohadaa-asemalle noin tunnissa ja 5 EGP (noin 0,25 EUR) hinnalla. Voit myös hypätä 30 minuutin välein liikennöivän yksityisen lentokenttäbussin kyytiin, joka vie ydinkeskustaan noin 45 minuutissa hintaan 35 EGP (noin 1,85 EUR). Kyyti on varattava etukäteen Cairo Airport Travel -yrityksen verkkosivuilta. Kairoon matkustat myös taksilla, jonka voit bongata lentokentältä keskustaan noin 100 EGP (noin 5,20 EUR) hinnalla. Taksin voit tilata halutessasi myös kätevästi etukäteen TaxiTender-sovelluksella, josta löydät erilaisia hinta- ja kulkuneuvovaihtoehtoja. Jos otat taksin vasta lentokentältä, muista sopia hinnasta ennen lähtöä kuljettajan kanssa.


Kairo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kairo
Helsinki - Kairo reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta275 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kairo

Kairon kaoottisen liikenteen keskellä voit vaikka hypätä metroon, sillä etäisyydet valtavassa miljoonakaupungissa ovat liian pitkiä käveltäviksi. Metro on nopein ja kätevin tapa matkustaa Kairossa. Sen hinnat määräytyvät matkasi pituuden mukaan ja metron kyydissä matkustat 3–7 EGP (0,15–0,35 EUR) hinnalla, riippuen pysäkkien määrästä. Metro liikennöi kesäisin klo 05:30–01:00 ja talvisin 05:30–00:00 välillä. CTA:n paikallisbusseilla ja yksityisillä minibusseilla sen sijaan matkustat noin 1,5–3 EGP (noin 0,08–0,15 EUR) hinnalla. Paikallisbussiin voit astua esimerkiksi keskeiseltä Ramses-asemalta ja metroon sen viereiseltä Al-Shohadaa-asemalta. Matkat Kairossa voit halutessasi taittaa edullisilla takseilla, joissa hinta määräytyy useimmiten taksimittareilla kilometrien mukaan. Niiliä pitkin matkustat myös jokibussilla, jonka kyydissä voit seilata vesiteitse pysäkeille joen varrella.


Kohteen Kairo viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustaessaan sekä passin että viisumin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. 18 EUR maksavaa viisumia ei tarvitse hakea etukäteen, sillä se myönnetään maahan saapuessa lentokentällä 30 päiväksi. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, viisumia tulee anoa hyvissä ajoin Egyptin suurlähetystöstä. Jos sen sijaan olet jonkun muun maan kansalainen, tarkista maatasi koskevat passi- ja viisumisäädökset ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - Kairo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kairo

Halvat lennot Kairoon löydät parhaiten välttämättä suosittuja matkustusajankohtia. Suomesta lentohinnat ovat tyyrimmillään maaliskuun ja elokuun välillä, joten halvat lennot Kairoon bongaat joko talvea tai syksyä vasten. Hinnat putoavat jonkin verran kesän jälkeen heti syyskuussa tai joulun ja uudenvuoden jälkeen tammikuussa. Halvat lennot Kairoon saatat buukata myös loka-marraskuulle.

Kairossa pitää jättää tippiä, sillä se on osa paikallisten toimeentuloa. Tippiä tulee jättää esimerkiksi taksikuljettajalle, siivoojalle tai tarjoilijalle 5–10 % palvelun tai ravintolalaskun loppusummasta, vaikka palvelumaksu olisi jo merkitty laskuun.

Egyptin puntia (EGP) kannattaa vaihtaa vasta perillä, sillä Kairossa valuutan vaihdat useimmiten paremmalla kurssilla kuin Suomessa. Rahan vaihtaminen tulee yleensä edullisemmaksi kantakaupungissa kuin lentokentän rahanvaihtopisteissä. Valuuttaa voit nostaa myös paikallisista automaateista, mutta otathan huomioon, että noston hinta voi olla korkeampi kuin kotimaassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Egypti

Eikö sittenkään Kairo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Egypti

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kairo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kairo ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kairo, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kairo. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.