Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Kairo

Halvat lennot Kairo alk. 232 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Kairo, jonka lähtöpäivä on 20.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Kairo lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Kairo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

193 €

Halvin meno-paluulennon hinta

232 €

Nopein lentoaika

9t 25m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kairo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 193 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kairo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 232 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
Nopein lento kohteeseen Kairo kohteesta Suomi kestää 9t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cairo).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kairo mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Austrian Airlines.

Kairo lentotiedot ja trendit

Tutustu Kairo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Kairo kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 381 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Kairo kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 401 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kairo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kairo on maanantai hintojen ollessa 425 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 508 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Kairo.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kairo?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kairo ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kairo keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 416 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kairo, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 487 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kairo?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kairo kestää yleensä 8t 15m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Cairo kentälle (Kairo suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Cairo, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kairo?

Paras aika varata lento kohteeseen Kairo kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 480 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kairo milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 315 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kairo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kairo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kairo

HALVIN REITTI Helsinki - Kairo

Helsinki (HEL) - Kairo (CAI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kairo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cairo, jolloin hinta on keskimääräinen 480 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KAIROmarraskuu21% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Kairo lennot maksavat keskimäärin vain 381 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu37% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kairo lentojen keskimääräinen hinta on 661 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KAIRO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu447% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kairo kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kairo

Kairo, Egyptin pääkaupunki, on suosittu matkailukohde, sillä sen historialliset aarteet Gizan pyramideista lukuisiin museoihin ja moskeijoihin viehättävät matkailijoita ympäri vuoden. Kesäisin kaupungissa on yleensä tukalan kuuma, ja Kairon sää heinäkuussa kohoaa lämpötiloiltaan parhaimmillaan 35 °C. Talvisin joulu-helmikuun välillä lämpötilat putoavat noin 15 °C:een, joten Kairoon voi hyvin matkustaa myös vuoden kylmimpänä aikana. Milloin kannattaa ostaa lennot Kairoon? Lentoja varatessa kannattaa pitää mielessä, että lentolippujen hinnat ovat yleensä sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin ne varaat. Lennot on syytä ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Jos sen sijaan olet joustava matkasi ajankohdan suhteen, voit varata lennot juuri ennen lähtöä. Halvimmat lennot ja hotellit löydät hiljaisimmilta kuukausilta ja välttämällä suosittuja matkustusaikoja. Halvat lennot Kairoon voit bongata keväältä ja syksyltä, jolloin sekä lämpötilat että hinnat kohteessa ovat miellyttävämmät. Lennot kannattaa ostaa esimerkiksi syys-marraskuulle tai tammi-toukokuulle.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Cairo lentokenttä hinnat?

lentoa Cairo lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Cairo lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Cairo lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Cairo lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Cairo lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cairo lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Cairo lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Cairo lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kairo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kairo
Lufthansa
20. toukokuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
CAI02:25Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. toukokuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
1 välilasku
CAI02:25Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. toukokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
1 välilasku
CAI03:10Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. toukokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
2 välilaskua
CAI02:25Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
2 välilaskua
CAI02:40Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
2 välilaskua
CAI02:40Cairo
28. toukokuuta
CAI03:25Cairo
8t 35m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kairo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kairo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aegean Airlines ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 30m
2 välilaskua
CAI23:15Cairo
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
1 välilasku
CAI23:10Cairo
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
3 välilaskua
CAI16:05Cairo

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kairo

Kairon kaoottisen liikenteen keskellä voit vaikka hypätä metroon, sillä etäisyydet valtavassa miljoonakaupungissa ovat liian pitkiä käveltäviksi. Metro on nopein ja kätevin tapa matkustaa Kairossa. Sen hinnat määräytyvät matkasi pituuden mukaan ja metron kyydissä matkustat 3–7 EGP (0,15–0,35 EUR) hinnalla, riippuen pysäkkien määrästä. Metro liikennöi kesäisin klo 05:30–01:00 ja talvisin 05:30–00:00 välillä. CTA:n paikallisbusseilla ja yksityisillä minibusseilla sen sijaan matkustat noin 1,5–3 EGP (noin 0,08–0,15 EUR) hinnalla. Paikallisbussiin voit astua esimerkiksi keskeiseltä Ramses-asemalta ja metroon sen viereiseltä Al-Shohadaa-asemalta. Matkat Kairossa voit halutessasi taittaa edullisilla takseilla, joissa hinta määräytyy useimmiten taksimittareilla kilometrien mukaan. Niiliä pitkin matkustat myös jokibussilla, jonka kyydissä voit seilata vesiteitse pysäkeille joen varrella.


Kohteen Kairo viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee Egyptiin matkustaessaan sekä passin että viisumin. Passi käy virallisesta matkustusasiakirjasta ja sen on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. 18 EUR maksavaa viisumia ei tarvitse hakea etukäteen, sillä se myönnetään maahan saapuessa lentokentällä 30 päiväksi. Jos olet aikeissa viipyä maassa pidempään, viisumia tulee anoa hyvissä ajoin Egyptin suurlähetystöstä. Jos sen sijaan olet jonkun muun maan kansalainen, tarkista maatasi koskevat passi- ja viisumisäädökset ennen matkaasi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kairo

Miten löydän halvimmat lennot Kairoon?

Halvat lennot Kairoon löydät parhaiten välttämättä suosittuja matkustusajankohtia. Suomesta lentohinnat ovat tyyrimmillään maaliskuun ja elokuun välillä, joten halvat lennot Kairoon bongaat joko talvea tai syksyä vasten. Hinnat putoavat jonkin verran kesän jälkeen heti syyskuussa tai joulun ja uudenvuoden jälkeen tammikuussa. Halvat lennot Kairoon saatat buukata myös loka-marraskuulle.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kairossa?

Kairossa pitää jättää tippiä, sillä se on osa paikallisten toimeentuloa. Tippiä tulee jättää esimerkiksi taksikuljettajalle, siivoojalle tai tarjoilijalle 5–10 % palvelun tai ravintolalaskun loppusummasta, vaikka palvelumaksu olisi jo merkitty laskuun.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Kairossa?

Egyptin puntia (EGP) kannattaa vaihtaa vasta perillä, sillä Kairossa valuutan vaihdat useimmiten paremmalla kurssilla kuin Suomessa. Rahan vaihtaminen tulee yleensä edullisemmaksi kantakaupungissa kuin lentokentän rahanvaihtopisteissä. Valuuttaa voit nostaa myös paikallisista automaateista, mutta otathan huomioon, että noston hinta voi olla korkeampi kuin kotimaassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kairo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kairo. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kairo joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kairo ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kairo?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kairo, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kairo juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kairo. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kairo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kairo

Suositut lennot Kairo
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.