Lennot Namibia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 25/10
ma 1/11

Halvimmat lennot Namibia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Namibia
Windhoek
Windhoek

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Namibia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Namibia
  • Mitkä ovat maan Namibia suosituimmat kaupungit?

    Namibia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (290 %) vierailee kaupungissa Windhoek useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Namibia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Walvis Bay ja Ondangwa.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Namibia?

    Jos haluat lentää kohteeseen Namibia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten South African, KLM ja Qatar Airways, joiden tarjoamat hinnat alkavat 260 €, 453 € sekä 473 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Namibia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Namibia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Namibia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Namibia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Namibia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiWindhoek571 €

Lounais-Afrikassa sijaitsevaan Namibiaan matkailijoita kutsuvat lämpö, upeat luonnonpuistot ja ystävälliset ihmiset. Namibia ei ole matkailijoiden valtaama, joten suuressa maassa ei tarvitse liikkua turistimassojen mukana. Maan sijainti Afrikan mantereen eteläisessä osassa tekee ilmastosta pääosin kuivan ja kuuman, tosin ylänköalueilla sataa välillä. Luonnon ystävälle Namibia on kiehtova kohde, sillä luonnonpuistojen vaelluspoluilla ja erilaisilla safareilla paikallista luontoa pääsee kokemaan läheltä. Vieraile esimerkiksi Etoshan kansallispuistossa. Namibiassa on toki urbaaniakin elämää, ja kaupunkikohteiden ystävän kannattaa viettää aikaa myös Namibian pääkaupungissa Windhoekissa. Lentoyhteydet Suomesta ovatkin parhaimmillaan Helsinki-Vantaan lentokentältä Windhoekiin, missä matkailijoita ottaa vastaan Hosea Kutakon kansainvälinen lentoasema (Hosea Kutako International Airport). Vuodenajat Namibiassa ovat päinvastaiset Suomeen verrattuna. Kuuma kesä sijoittuu Suomen talvikuukausille, noin tammi-maaliskuulle. Näinä kuukausina myös sateet ovat tavallisia. Suomen kesäkuukaudet ovat puolestaan Namibian viileimpiä kuukausia. Halvat lennot Namibiaan kannattaa tilanteen tullen napata mille vuodenajalle tahansa, sillä esimerkiksi alkuvuoden sateet eivät haittaa etenkään kaupunkialueilla matkustamista. Jos toiveissasi on liikkua luonnossa, lennot Namibiaan on paras ostaa Suomen kesälomakuukausille tai alkusyksyksi. Budjettimatkaajien kannattaa pitää mielessä, että erityisen edullisia Namibian lennot ovat Suomen keväällä, noin huhti-toukokuussa, sekä syksyllä, noin syys-marraskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Namibiaan?

Suomesta Namibiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Lentoliput Namibiaan voi kuitenkin hankkia yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin käteviä yhden välilaskun lentoyhteyksiä tarjoaa etenkin saksalainen Lufthansa. Osan reiteistä Lufthansa liikennöi yhteistyössä namibialaisen Air Namibian kanssa. Suomesta on tarjolla lentoreittejä myös esimerkiksi Namibian rannikkokaupunkiin Walvis Bayhin, joka tunnetaan flamingoistaan. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Walvis Bayhin operoivat muun muassa Lufthansa, eteläafrikkalainen South African Airways, Air Namibia, brittiläinen British Airways ja suomalainen Finnair. Suomen ja Walvis Bayn välisillä lentoreiteillä on aina vähintään kaksi välilaskua. Vertaa Namibian lentoja tarkasti, sillä lentoreiteissä ja -ajoissa on suuriakin eroja. Kätevällä reittivalinnalla et tuhlaa loma-aikaasi lentokoneissa ja lentokentillä istumiseen. Erityisen halvat lennot Namibiaan ovat usein melko pitkiä kahden tai kolmen vaihdon lentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Namibiaan?

Namibian suosituinta matkailusesonkia on alkuvuosi, tammi-maaliskuu, jolloin lennot ja hotellit ovatkin keskimääräistä kalliimpia. Matkailijoita kutsuu maahan alkuvuodesta kuuma ja kuiva kesäsää, ja alkuvuodesta – Suomen talvella – Namibiassa sataa vain harvoin. Jos toiveissasi on tutustua maan luontokohteisiin tai tehdä vaativia vaelluksia, on alkuvuosi parasta matkustusaikaa. Sadekauden aikana kaupunkien ulkopuolisilla alueilla liikkuminen voi nimittäin vaikeutua. Sateet jatkuvat maassa noin huhtikuulle ja samalla sää Namibiassa viilenee. Jos sateet eivät häiritse lomasuunnitelmiasi, halvat lennot Namibiaan saa helposti esimerkiksi huhti-toukokuulle. Pienen budjetin reissaajille parhaisiin matkustusaikoihin kuuluu myös loppuvuosi. Esimerkiksi marraskuussa matkat Namibiaan on mahdollista tehdä edullisesti. Suomen kesällä Namibiassa on talvi, mutta silti lämpötilat ovat esimerkiksi Windhoekissa keskimäärin noin 13–16 asteen tuntumassa. Mikäli et ole kuumien säiden ystävä, kesä-elokuussa pääset nauttimaan esimerkiksi alkuvuoden kuumia kuukausia raikkaammista lämpötiloista.

Kuinka kauan kestää lento Namibiaan?

Lentoaika Suomesta Namibiaan vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 14 tuntia. Usein matka-aika kasvaa yhden vaihdon lennoillakin noin 15–17 tuntiin. Tarkka lentoaika riippuu välilaskun pituudesta. Mikäli valitset Windhoekiin pidemmät kahden tai kolmen välilaskun lennot, matka-aika venyy selvästi. Noin 20 tunnin lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Windhoekiin ovat tavallisia. Jos lennät Windhoekin sijaan mieluummin esimerkiksi Walvis Bayhin, varaudu Windhoekin lentoja pidempiin matka-aikoihin. Lento Walvis Bayhin kestää nopeimmillakin reiteillä noin 19–20 tuntia. Mikäli haluat jatkaa matkustelua Namibian sisällä, käyttöön kannattaa ottaa esimerkiksi Air Namibian kätevät kotimaan lennot. Namibialaisella lentoyhtiöllä on kotimaassaan kattava lentoverkosto.

Tarvitaanko Namibiaan passi tai viisumi?

Namibian matkat ovat Suomen kansalaisille esivalmisteluiden puolesta vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Suomalainen saa oleskella Namibiassa kolme kuukautta (90 vuorokautta) ilman viisumia, jos kyse on tavallisesta lomamatkasta. Mikäli haluat oleskella massa pidempään, viisumeista kannattaa pyytää lisätietoa Namibian Helsingin suurlähetystöstä. Muista kuitenkin pakata Namibiaan mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta (kuusi kuukautta) matkan jälkeen.


Namibia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Windhoek reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 05m
Halvin hinta571 €

Etsi lentoja kohteeseen Namibia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Namibia