Etsi ja löydä halvat lennot Namibiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Namibian lentotiedot ja trendit

Tutustu Namibian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Namibia?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 1359 € lennosta kohteeseen Namibia. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Namibia hintaan 617 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 2666 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Namibia, kun taas 1155 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Namibia suosituimmat kaupungit?

Namibia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (293 %) vierailee kaupungissa Windhoek useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Namibia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Ondangwa ja Walvis Bay.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Namibia?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Namibia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Windhoek Hosea Kutako Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 15t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Namibia on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Windhoek Hosea Kutako Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Namibia?

Datamme mukaan Lufthansa, KLM ja Qatar Airways ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Namibia. Lufthansa on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 80 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Namibia. Huomioithan, että 5 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Namibia säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Namibia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Namibia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Namibia
Windhoek
Windhoek

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Namibia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Namibia

Jos haluat lentää kohteeseen Namibia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten South African, Lufthansa ja KLM, joiden tarjoamat hinnat alkavat 291 €, 473 € sekä 508 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Namibia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Namibia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Namibia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Namibia lennollasi

Halvat lennot Namibia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Namibia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWindhoek15t 00m890 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Namibia

Suomesta Namibiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Lentoliput Namibiaan voi kuitenkin hankkia yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin käteviä yhden välilaskun lentoyhteyksiä tarjoaa etenkin saksalainen Lufthansa. Osan reiteistä Lufthansa liikennöi yhteistyössä namibialaisen Air Namibian kanssa. Suomesta on tarjolla lentoreittejä myös esimerkiksi Namibian rannikkokaupunkiin Walvis Bayhin, joka tunnetaan flamingoistaan. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Walvis Bayhin operoivat muun muassa Lufthansa, eteläafrikkalainen South African Airways, Air Namibia, brittiläinen British Airways ja suomalainen Finnair. Suomen ja Walvis Bayn välisillä lentoreiteillä on aina vähintään kaksi välilaskua. Vertaa Namibian lentoja tarkasti, sillä lentoreiteissä ja -ajoissa on suuriakin eroja. Kätevällä reittivalinnalla et tuhlaa loma-aikaasi lentokoneissa ja lentokentillä istumiseen. Erityisen halvat lennot Namibiaan ovat usein melko pitkiä kahden tai kolmen vaihdon lentoja.

Namibian suosituinta matkailusesonkia on alkuvuosi, tammi-maaliskuu, jolloin lennot ja hotellit ovatkin keskimääräistä kalliimpia. Matkailijoita kutsuu maahan alkuvuodesta kuuma ja kuiva kesäsää, ja alkuvuodesta – Suomen talvella – Namibiassa sataa vain harvoin. Jos toiveissasi on tutustua maan luontokohteisiin tai tehdä vaativia vaelluksia, on alkuvuosi parasta matkustusaikaa. Sadekauden aikana kaupunkien ulkopuolisilla alueilla liikkuminen voi nimittäin vaikeutua. Sateet jatkuvat maassa noin huhtikuulle ja samalla sää Namibiassa viilenee. Jos sateet eivät häiritse lomasuunnitelmiasi, halvat lennot Namibiaan saa helposti esimerkiksi huhti-toukokuulle. Pienen budjetin reissaajille parhaisiin matkustusaikoihin kuuluu myös loppuvuosi. Esimerkiksi marraskuussa matkat Namibiaan on mahdollista tehdä edullisesti. Suomen kesällä Namibiassa on talvi, mutta silti lämpötilat ovat esimerkiksi Windhoekissa keskimäärin noin 13–16 asteen tuntumassa. Mikäli et ole kuumien säiden ystävä, kesä-elokuussa pääset nauttimaan esimerkiksi alkuvuoden kuumia kuukausia raikkaammista lämpötiloista.

Lentoaika Suomesta Namibiaan vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 14 tuntia. Usein matka-aika kasvaa yhden vaihdon lennoillakin noin 15–17 tuntiin. Tarkka lentoaika riippuu välilaskun pituudesta. Mikäli valitset Windhoekiin pidemmät kahden tai kolmen välilaskun lennot, matka-aika venyy selvästi. Noin 20 tunnin lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Windhoekiin ovat tavallisia. Jos lennät Windhoekin sijaan mieluummin esimerkiksi Walvis Bayhin, varaudu Windhoekin lentoja pidempiin matka-aikoihin. Lento Walvis Bayhin kestää nopeimmillakin reiteillä noin 19–20 tuntia. Mikäli haluat jatkaa matkustelua Namibian sisällä, käyttöön kannattaa ottaa esimerkiksi Air Namibian kätevät kotimaan lennot. Namibialaisella lentoyhtiöllä on kotimaassaan kattava lentoverkosto.

Namibian matkat ovat Suomen kansalaisille esivalmisteluiden puolesta vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Suomalainen saa oleskella Namibiassa kolme kuukautta (90 vuorokautta) ilman viisumia, jos kyse on tavallisesta lomamatkasta. Mikäli haluat oleskella massa pidempään, viisumeista kannattaa pyytää lisätietoa Namibian Helsingin suurlähetystöstä. Muista kuitenkin pakata Namibiaan mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta (kuusi kuukautta) matkan jälkeen.


Namibia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Windhoek reitin lennot
Nopein lentoaika15t 00m
Halvin hinta890 €

Etsi lentoja kohteeseen Namibia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Namibia


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Namibia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Namibia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Namibia tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Namibia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Namibia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.