0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Namibia

Etsi halpoja lentoja Namibiaan alk. 1227 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Namibiaan

Yhteenveto Namibian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1227 €

Nopein lentoaika

20t 30m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Namibia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1227 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Windhoek Hosea Kutako Intl).
Nopein lento kohteeseen Namibia kohteesta Suomi kestää 20t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Windhoek Hosea Kutako Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Namibia mukaan lukien Lufthansa.

Namibian lentotiedot ja trendit

Tutustu Namibian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Namibia suosituimmat kaupungit?

Namibia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (98 %) vierailee kaupungissa Windhoek useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Namibia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Ondangwa ja Walvis Bay.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Namibia?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Namibia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Windhoek Hosea Kutako Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 44t 45m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Namibia on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Windhoek Hosea Kutako Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Namibia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Windhoek

Windhoek

3 Castles of Windhoek

Südwester Reiter

Old Fortress

Zoo Park

Sam Nujoma Stadium

Ondangwa

Ondangwa

Nakambale Museum

Ondangwa Craft Market

Walvis Bay

Walvis Bay

Pelican Point Lighthouse

Oranjemund

Oranjemund

Roter Kamm Crater


Halvimmat lennot Namibia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Namibia
Windhoek
Windhoek

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Namibia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Namibia

Mikä on alueen Namibia suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Namibia?

torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Namibia lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Namibia, yritä välttää lentämistä perjantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Namibia hinnat?

lentoa Namibia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Namibia?

maaliskuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Namibia osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Namibia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Namibia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Namibia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Namibia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Namibia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Namibia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Namibia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Namibia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Namibia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWindhoek44t 45m1227 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Namibia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Namibiaan?

Suomesta Namibiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Lentoliput Namibiaan voi kuitenkin hankkia yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin käteviä yhden välilaskun lentoyhteyksiä tarjoaa etenkin saksalainen Lufthansa. Osan reiteistä Lufthansa liikennöi yhteistyössä namibialaisen Air Namibian kanssa. Suomesta on tarjolla lentoreittejä myös esimerkiksi Namibian rannikkokaupunkiin Walvis Bayhin, joka tunnetaan flamingoistaan. Lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Walvis Bayhin operoivat muun muassa Lufthansa, eteläafrikkalainen South African Airways, Air Namibia, brittiläinen British Airways ja suomalainen Finnair. Suomen ja Walvis Bayn välisillä lentoreiteillä on aina vähintään kaksi välilaskua. Vertaa Namibian lentoja tarkasti, sillä lentoreiteissä ja -ajoissa on suuriakin eroja. Kätevällä reittivalinnalla et tuhlaa loma-aikaasi lentokoneissa ja lentokentillä istumiseen. Erityisen halvat lennot Namibiaan ovat usein melko pitkiä kahden tai kolmen vaihdon lentoja.

Milloin on paras aika matkustaa Namibiaan?

Namibian suosituinta matkailusesonkia on alkuvuosi, tammi-maaliskuu, jolloin lennot ja hotellit ovatkin keskimääräistä kalliimpia. Matkailijoita kutsuu maahan alkuvuodesta kuuma ja kuiva kesäsää, ja alkuvuodesta – Suomen talvella – Namibiassa sataa vain harvoin. Jos toiveissasi on tutustua maan luontokohteisiin tai tehdä vaativia vaelluksia, on alkuvuosi parasta matkustusaikaa. Sadekauden aikana kaupunkien ulkopuolisilla alueilla liikkuminen voi nimittäin vaikeutua. Sateet jatkuvat maassa noin huhtikuulle ja samalla sää Namibiassa viilenee. Jos sateet eivät häiritse lomasuunnitelmiasi, halvat lennot Namibiaan saa helposti esimerkiksi huhti-toukokuulle. Pienen budjetin reissaajille parhaisiin matkustusaikoihin kuuluu myös loppuvuosi. Esimerkiksi marraskuussa matkat Namibiaan on mahdollista tehdä edullisesti. Suomen kesällä Namibiassa on talvi, mutta silti lämpötilat ovat esimerkiksi Windhoekissa keskimäärin noin 13–16 asteen tuntumassa. Mikäli et ole kuumien säiden ystävä, kesä-elokuussa pääset nauttimaan esimerkiksi alkuvuoden kuumia kuukausia raikkaammista lämpötiloista.

Kuinka kauan kestää lento Namibiaan?

Lentoaika Suomesta Namibiaan vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Windhoekiin on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 14 tuntia. Usein matka-aika kasvaa yhden vaihdon lennoillakin noin 15–17 tuntiin. Tarkka lentoaika riippuu välilaskun pituudesta. Mikäli valitset Windhoekiin pidemmät kahden tai kolmen välilaskun lennot, matka-aika venyy selvästi. Noin 20 tunnin lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Windhoekiin ovat tavallisia. Jos lennät Windhoekin sijaan mieluummin esimerkiksi Walvis Bayhin, varaudu Windhoekin lentoja pidempiin matka-aikoihin. Lento Walvis Bayhin kestää nopeimmillakin reiteillä noin 19–20 tuntia. Mikäli haluat jatkaa matkustelua Namibian sisällä, käyttöön kannattaa ottaa esimerkiksi Air Namibian kätevät kotimaan lennot. Namibialaisella lentoyhtiöllä on kotimaassaan kattava lentoverkosto.

Tarvitaanko Namibiaan passi tai viisumi?

Namibian matkat ovat Suomen kansalaisille esivalmisteluiden puolesta vaivattomia, sillä maahan ei tarvitse hankkia viisumia. Suomalainen saa oleskella Namibiassa kolme kuukautta (90 vuorokautta) ilman viisumia, jos kyse on tavallisesta lomamatkasta. Mikäli haluat oleskella massa pidempään, viisumeista kannattaa pyytää lisätietoa Namibian Helsingin suurlähetystöstä. Muista kuitenkin pakata Namibiaan mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta (kuusi kuukautta) matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Namibia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Namibia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Namibia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Namibia momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Namibia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Namibia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Namibia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Namibia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Namibia tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Namibia?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Namibia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Namibia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Namibia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Namibia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Namibiassa

Suositut lennot Namibiaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Namibiaan
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.