Etsi halvat lennot Guatemala

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Guatemala

Yhteenveto Guatemala lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1285 €

Nopein lentoaika

20t 49m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Guatemala kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1285 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Guatemala La Aurora).
Nopein lento kohteeseen Guatemala kohteesta Suomi kestää 20t 49m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Guatemala La Aurora).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Guatemala mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Lufthansa.

Guatemala lentotiedot ja trendit

Tutustu Guatemala lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Guatemala?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Guatemala kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 747 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Guatemala kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 847 €.

Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Guatemala?

Keskimääräinen Suomi–Guatemala lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Guatemala La Aurora kestää keskimäärin 20t 49m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Guatemala La Aurora kestää keskimäärin . Guatemala La Aurora on alueen Guatemala suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Guatemala lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Guatemala lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Guatemala

HALVIN REITTI Helsinki - Guatemala

Helsinki (HEL) - Guatemala (GUA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Guatemala kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Guatemala La Aurora, jolloin hinta on keskimääräinen 1133 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GUATEMALAsyyskuu34% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Guatemala lennot maksavat keskimäärin vain 747 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GUATEMALA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu42% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Guatemala lentojen keskimääräinen hinta on 1613 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GUATEMALA KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu557% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Guatemala kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Guatemala

Lennot Suomesta Guatemalaan kestävät keskimäärin 20–25 tuntia. Matkaan sisältyy aina vähintään kaksi välilaskua, kun lennät Suomesta, Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ensimmäinen välilasku on useimmiten jollakin Euroopan suuremmalla lentokentällä, kuten Frankfurtissa tai Pariisissa. Toinen välilaskupaikka on useimmiten Yhdysvalloissa, joko Newarkin lentokentällä, New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä tai Miamissa, josta pääsee suoralla jatkolennolla Guatemalaan. Pisin lento on Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Yhdysvalloista Guatemalaan lento kestää noin neljä tuntia. Lento-aikaan vaikuttaa suurelta osin välilaskun pituus. Joissakin tapauksissa välilasku voi olla vain pari tuntia, jolloin matka-aika on lyhyimmillään 20 tuntia. Toisinaan välilaskut voivat olla useamman tunnin mittaisia, jolloin matka-aika kokonaisuudessaan on reilusti yli 20 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä ei valitettavasti ole lentoreittejä Guatemalaan. Mikäli matkustat muualta Suomesta, kuten Turusta tai Tampereelta, on jatkolento otettava aina Helsingistä. Alkumatkan voi taittaa helposti joko junalla tai bussilla. Etsi momondosta lennot Guatemalan La Aurora International -lentoasemalle ja vertaile lentoreittejä. Voit valita itsellesi sopivimman reitin ja nähdä kätevästi myös lentoajat. momondosta löydät myös Guatemalan lentotarjoukset nopeasti.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Guatemala. Matkaan sisältyy aina välilasku. Matka on suunniteltava siten, että lentää Helsinki-Vantaalta johonkin Yhdysvaltojen suurista lentokentistä, kuten Newarkiin, New Yorkin John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle tai Miamiin. Näiltä kentiltä voit ottaa helposti jatkolennon Guatemalaan. Voit vertailla lentoreittejä momondossa. Helsinki-Vantaalta voit ottaa myös suoran lennon New York John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle, josta lähtee jatkolento Guatemalaan. Moniin lentoreitteihin sisältyy kuitenkin välilasku Euroopan suuremmilla lentokentillä, kuten Frankfurtissa, Pariisissa tai Lontoossa. Mitä enemmän välilaskuja on, sitä edullisempi lento myös usein on. Voit tarkkailla momondossa eri vaihtoehtoja ja vertailla lentoreittejä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Guatemala

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Guatemala

Muut matkustamoluokat Guatemala lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Guatemala lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Guatemala?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Guatemala

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Guatemala?

KLM, Air France ja United Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Guatemala rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Guatemala näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Air France lennot kohteeseen Guatemala

Air France lentää kohteeseen Guatemala noin 14 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Air France tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 1092 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Guatemala reitille. Air France on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.

KLM lennot kohteeseen Guatemala

1114 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Guatemala. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 21 lentoa kohteeseen Guatemala useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 175 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,5/10.


Guatemala ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Guatemala lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Guatemalan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Guatemalan La Aurora International -lentokentältä on vajaan puolen tunnin  ajomatka Guatemalan kaupungin keskustaan. Lentokentältä keskustaan pääsee joko taksilla tai bussilla. Molemmat vaihtoehdot ovat edullisia. Punaiset bussit Guatemalassa lähtevät lentokentän ulkopuolelta, läheltä Auroran eläintarhaa. Bussipysäkille kävelee lentokentältä vartissa. Mikäli haluat päästä keskustaan mahdollisimman nopeasti ja helposti, on taksi tällöin paras vaihtoehto. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri. Mikäli sinulla on Uber-sovellus puhelimessasi, voit tilata lentokentälle myös Uber-taksin. Uber-taksien hinnat ovat kuitenkin lähes samat kuin tavallisten taksien. Uber-taksit saapuvat aina lentokentän noutopisteeseen.


Guatemala: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Guatemala
Helsinki - Guatemala reitin lennot
Nopein lentoaika20t 49m
Halvin hinta1285 €

Kohteen Guatemala viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Guatemalaan, jos matka kestää alle 90 päivää. Tarvitset matkalle voimassa olevan passin ja passissa on oltava useampi tyhjä sivu. Passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Guatemala


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Guatemala

Guatemala on kaikin puolin kiinnostava matkailukohde. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Guatemalan kaupungin värikäs siirtomaa-arkkitehtuuri, rikas ruokakulttuuri, kaupunkimaisemat, historia ja vilkas urbaanielämä tekevät siitä monipuolisen matkailukohteen. Guatemalan kaupungissa on mahdollisuus ihastella upeaa arkkitehtuuria lähes kaikkialla. Palacio Nacional de la Cultura on presidentin palatsi ja upea vierailukohde kaupungissa. Palatsi on rakennettu vuosien 1936 ja 1943 välisenä aikana. Rakennus edustaa vahvasti espanjalaistyyliä ja on sekoitus renessanssia ja uusklassismia. Toinen upea rakennus on Iglesia La Merced -kirkko. Kirkko ihastuttaa arkkitehtuurisesti erityisesti keltaisen värinsä puolesta. Kirkko on rakennettu vuonna 1918 uusklassiseen tyyliin ja sisältää muun muassa kullatut barokkialttarit. Kirkon sisällä on myös museo, jossa on esillä hienostuneita maalauksia, uskonnollisia patsaita ja veistoksia sekä Guatemalan kuuluisat urut. Kaikki esineet ovat peräisin 1600- ja 1800-luvuilta. Metropolitan Cathedral on kaupungin tärkeä uskonnollinen maamerkki, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Rakennuksen tyyli edustaa vahvasti siirtomaa-ajan taidetta ja esillä on 1600-luvun meksikolaisen taiteilijan Pedro Ramirezin maalauksia. Katedraalin edessä olevat 12 pylvästä ovat kunnianosoitus tuhansien ihmisten murhille ja katoamisille sisällissodan aikana vuosina 1960-1966. Guatemalassa on myös monia kiinnostavia museoita, joissa voi tutustua erityisesti maan alkuperäiskansan eli Mayojen historiaan. Museo Nacional de Arqueología y Etnología on museo, jossa on maan suurin Maya-esineiden kokoelma. Museo sisältää muun muassa Tikalin ja El Zotsin temppeleiden puukattoja, jade-koruja ja -naamioita sekä monumentaalisia kiviveistoksia.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Guatemala.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Guatemala, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Guatemala. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Guatemala on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.