Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Guatemala

Etsi halpoja lentoja Guatemala alk. 796 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mo 4/3
Mo 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Guatemala

Yhteenveto Guatemala lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

796 €

Nopein lentoaika

24t 06m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Guatemala kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 796 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Guatemala La Aurora).
Nopein lento kohteeseen Guatemala kohteesta Suomi kestää 24t 06m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Guatemala La Aurora).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Guatemala mukaan lukien United Airlines ja Iberia.

Guatemala lentotiedot ja trendit

Tutustu Guatemala lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Guatemala?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Guatemala kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 988 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Guatemala lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1421 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Guatemala?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Guatemala on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 1075 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Guatemala, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1231 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Guatemala?

Keskimääräinen Suomi–Guatemala lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Guatemala La Aurora kestää keskimäärin 31t 06m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Guatemala La Aurora kestää keskimäärin . Guatemala La Aurora on alueen Guatemala suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Guatemala lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Guatemala lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Guatemala

HALVIN REITTI Helsinki - Guatemala

Helsinki (HEL) - Guatemala (GUA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Guatemala kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Guatemala La Aurora, jolloin hinta on keskimääräinen 1159 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GUATEMALAmaaliskuu30% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Guatemala lennot maksavat keskimäärin vain 752 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GUATEMALA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu30% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Guatemala lentojen keskimääräinen hinta on 1389 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GUATEMALA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 600% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Guatemala kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Guatemala

Miten kauan kestää lentää Guatemalan kaupunkiin?

Lennot Suomesta Guatemalaan kestävät keskimäärin 20–25 tuntia. Matkaan sisältyy aina vähintään kaksi välilaskua, kun lennät Suomesta, Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ensimmäinen välilasku on useimmiten jollakin Euroopan suuremmalla lentokentällä, kuten Frankfurtissa tai Pariisissa. Toinen välilaskupaikka on useimmiten Yhdysvalloissa, joko Newarkin lentokentällä, New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä tai Miamissa, josta pääsee suoralla jatkolennolla Guatemalaan. Pisin lento on Suomen ja Yhdysvaltojen välillä. Yhdysvalloista Guatemalaan lento kestää noin neljä tuntia. Lento-aikaan vaikuttaa suurelta osin välilaskun pituus. Joissakin tapauksissa välilasku voi olla vain pari tuntia, jolloin matka-aika on lyhyimmillään 20 tuntia. Toisinaan välilaskut voivat olla useamman tunnin mittaisia, jolloin matka-aika kokonaisuudessaan on reilusti yli 20 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä ei valitettavasti ole lentoreittejä Guatemalaan. Mikäli matkustat muualta Suomesta, kuten Turusta tai Tampereelta, on jatkolento otettava aina Helsingistä. Alkumatkan voi taittaa helposti joko junalla tai bussilla. Etsi momondosta lennot Guatemalan La Aurora International -lentoasemalle ja vertaile lentoreittejä. Voit valita itsellesi sopivimman reitin ja nähdä kätevästi myös lentoajat. momondosta löydät myös Guatemalan lentotarjoukset nopeasti.

Mistä voit lentää suoraan Guatemalan kaupunkiin?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Guatemala. Matkaan sisältyy aina välilasku. Matka on suunniteltava siten, että lentää Helsinki-Vantaalta johonkin Yhdysvaltojen suurista lentokentistä, kuten Newarkiin, New Yorkin John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle tai Miamiin. Näiltä kentiltä voit ottaa helposti jatkolennon Guatemalaan. Voit vertailla lentoreittejä momondossa. Helsinki-Vantaalta voit ottaa myös suoran lennon New York John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle, josta lähtee jatkolento Guatemalaan. Moniin lentoreitteihin sisältyy kuitenkin välilasku Euroopan suuremmilla lentokentillä, kuten Frankfurtissa, Pariisissa tai Lontoossa. Mitä enemmän välilaskuja on, sitä edullisempi lento myös usein on. Voit tarkkailla momondossa eri vaihtoehtoja ja vertailla lentoreittejä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Guatemala?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Guatemala kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 752 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Guatemala kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 862 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Guatemala La Aurora lentokenttä hinnat?

lentoa Guatemala La Aurora lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Guatemala La Aurora lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Guatemala La Aurora lentokenttä osiossa on 2 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Guatemala La Aurora lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Guatemala La Aurora lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Guatemala La Aurora lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Guatemala La Aurora lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Guatemala La Aurora lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Guatemala

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Guatemala
United Airlines
18. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
GUA00:50Guatemala La Aurora
21. huhtikuuta
GUA01:30Guatemala La Aurora
32t 15m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
18. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
GUA00:50Guatemala La Aurora
21. huhtikuuta
GUA01:30Guatemala La Aurora
32t 15m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
1. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 05m
2 välilaskua
GUA00:50Guatemala La Aurora
4. toukokuuta
GUA01:30Guatemala La Aurora
49t 30m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
1. toukokuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 05m
2 välilaskua
GUA00:50Guatemala La Aurora
5. toukokuuta
GUA06:15Guatemala La Aurora
44t 45m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 06m
3 välilaskua
GUA22:06Guatemala La Aurora
5. toukokuuta
GUA13:20Guatemala La Aurora
25t 00m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1154 €
Etsi vastaava
Iberia
18. huhtikuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 15m
2 välilaskua
GUA15:55Guatemala La Aurora
22. huhtikuuta
GUA17:25Guatemala La Aurora
36t 45m
3 välilaskua
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1192 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Guatemala

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Guatemala, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
31t 06m
GUAGuatemala La Aurora

Kohteen Guatemala viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Guatemalassa on?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Guatemalaan, jos matka kestää alle 90 päivää. Tarvitset matkalle voimassa olevan passin ja passissa on oltava useampi tyhjä sivu. Passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Guatemala

Mitä voit tehdä ja nähdä Guatemalan kaupungissa?

Guatemala on kaikin puolin kiinnostava matkailukohde. Kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Guatemalan kaupungin värikäs siirtomaa-arkkitehtuuri, rikas ruokakulttuuri, kaupunkimaisemat, historia ja vilkas urbaanielämä tekevät siitä monipuolisen matkailukohteen. Guatemalan kaupungissa on mahdollisuus ihastella upeaa arkkitehtuuria lähes kaikkialla. Palacio Nacional de la Cultura on presidentin palatsi ja upea vierailukohde kaupungissa. Palatsi on rakennettu vuosien 1936 ja 1943 välisenä aikana. Rakennus edustaa vahvasti espanjalaistyyliä ja on sekoitus renessanssia ja uusklassismia. Toinen upea rakennus on Iglesia La Merced -kirkko. Kirkko ihastuttaa arkkitehtuurisesti erityisesti keltaisen värinsä puolesta. Kirkko on rakennettu vuonna 1918 uusklassiseen tyyliin ja sisältää muun muassa kullatut barokkialttarit. Kirkon sisällä on myös museo, jossa on esillä hienostuneita maalauksia, uskonnollisia patsaita ja veistoksia sekä Guatemalan kuuluisat urut. Kaikki esineet ovat peräisin 1600- ja 1800-luvuilta. Metropolitan Cathedral on kaupungin tärkeä uskonnollinen maamerkki, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Rakennuksen tyyli edustaa vahvasti siirtomaa-ajan taidetta ja esillä on 1600-luvun meksikolaisen taiteilijan Pedro Ramirezin maalauksia. Katedraalin edessä olevat 12 pylvästä ovat kunnianosoitus tuhansien ihmisten murhille ja katoamisille sisällissodan aikana vuosina 1960-1966. Guatemalassa on myös monia kiinnostavia museoita, joissa voi tutustua erityisesti maan alkuperäiskansan eli Mayojen historiaan. Museo Nacional de Arqueología y Etnología on museo, jossa on maan suurin Maya-esineiden kokoelma. Museo sisältää muun muassa Tikalin ja El Zotsin temppeleiden puukattoja, jade-koruja ja -naamioita sekä monumentaalisia kiviveistoksia.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Guatemala?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Guatemala.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Guatemala joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Guatemala, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Guatemala?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Guatemala. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Guatemala juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Guatemala on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Guatemala

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Guatemala

Suositut lennot Guatemala
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Guatemala
1 aikuinen
Mo 4/3
Mo 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.