Autonvuokraus Fort Lauderdale - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Fort Lauderdale? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat10. lokakuu — 13. lokakuu
Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
la 10/10
Keskipäivä
ti 10/13
Keskipäivä

Autovuokraamo Fort Lauderdale: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fort Lauderdale
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 491 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.9

Pisteet perustuvat 126 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 699 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 829 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 362 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.3

Pisteet perustuvat 401 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 344 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.9

Pisteet perustuvat 527 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Fort Lauderdale

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Fort Lauderdalessa?

Autonvuokraus Fort Lauderdalessa on mahdollista pääsääntöisesti yli 21-vuotiaille kuskeille. Yhdysvalloissa jo 16-vuotiailla voi olla hallussaan ajokortti, mutta Fort Lauderdalen autovuokraamoiden tyypillinen ikäraja on 21–25 vuotta. Jotkin harvat autovuokraamot floridalaiskaupungissa vuokraavat autoja alle 21-vuotiaille autoilijoille, mutta vuokraehdot voivat olla tiukat. Nuorten kuljettajien käytössä ovat yleensä vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi autovuokraamot vaativat yleensä, että vuokraajan ajokortti on ollut voimassa ainakin vuoden ajan. Yleensä auton vuokraaminen tulee Fort Lauderdalessa alle 25 vuotiaille hieman tavallista kalliimmaksi. Heidän on maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu, joka nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä. Seniori-ikäisten kuskien kannattaa varmistaa, onko heidän harkitsemallaan autovuokraamolla yläikäraja.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdale on monien yhdysvaltalaiskaupunkien tavoin hyvä autoilukaupunki, ja auto on kätevin väline kaupungin alueella liikkumiseen. Välimatkat ovat kaupungin sisällä melko pitkiä. Fort Lauderdalen liikenne on melko helppo hallita myös ulkomaalaiselle kuskille. Floridalaiskaupungissa ajetaan Suomen tavoin tien oikealla puolella, ja muutenkin liikennesäännöt ovat monelta osin samankaltaisia kuin Suomessa. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Fort Lauderdalen teiden varsilla maileissa (mi). Kaupunkialueella ajaessa nopeus on tavallisesti rajoitettava 30 mi/h. Kaupunkialueen ulkopuolelle tyypillinen nopeusrajoitus Floridan osavaltiossa on 55–60 mi/h ja moottoriteillä 60–70 mi/h. Älä lähde alkoholia nauttineena rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Floridassa 0,8 promillea. Ajovalojen käyttö on pakollista Fort Lauderdalessa ja muualla Floridan osavaltion alueella kaikkina vuorokaudenaikoina. Floridan seudulla on useita maksullisia tulliteitä, ja autovuokraamolta kannattaa kysyä tullien maksumahdollisuuksista. Tullien elektronisen maksukortin voit toisinaan saada myös vuokraamon kautta. Yleensä tulliteillä ajosta voi maksaa kontrollipisteissä myös käteisellä. Fort Lauderdalen keskustassa ja rantojen tuntumassa parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia, joten pitkäaikainen parkkeeraaminen keskeisillä paikoilla voi tulla kalliiksi. Tiedustele siis ilmaista tai edullista parkkipaikkaa hotellistasi.

Nähtävyyksiä Fort Lauderdalessa ja sen lähellä

Autovuokraus Fort Lauderdalessa on hyvä idea, oli tarkoituksenasi sitten viettää lomaa kaupunkialueella tai lähiseutuja tutkien. Kaupunkialueen suosittuja vierailupaikkoja ovat esimerkiksi Fort Lauderdale Beachin ranta ja vehreä puisto- ja museoalue Bonnet House Museum & Gardens. Aja autolla läheiseen Miamin kaupunkiin, jonka rantojen äärelle on Fort Lauderdalesta alle 40 min ajomatka. Kauniita rantoja löytyy useita Floridan upealta rantaviivalta, ja vuokra-autolla siirryt helposti rannalta toiselle. Luonnon ystävien kannattaa suunnata alueen upeaan Everglades National Park -kansallispuistoon, jonka kosteikoissa asuvat esimerkiksi krokotiilit. Jos haluat lähteä pitkälle automatkalle Yhdysvaltojen tyyliin, hyvä lapsiperheen reissukohde on noin kolmen tunnin automatkan päässä sijaitseva Orlando. Teemapuistojen kaupunkiin lapsia ja lapsenmielisiä kutsuvat esimerkiksi Walt Disney World Resort ja Universal Orlando Resort.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus Yhdysvalloissa vaatii perehtymistä autovuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin. Jos lähdet maassa rattiin ensimmäistä kertaa ja ulkomailla ajaminen jännittää, kannattaa vuokra-autoon hankkia joitakin lisävakuutuksia. Ne rauhoittavat mieltäsi Fort Lauderdalen teillä. Yleensä vuokra-auton hintaan kuuluu automaattisesti perustason vakuutuspaketti. Se voi sisältää esimerkiksi kolari- ja varkausturvan. Huomioi kuitenkin vakuutuksen omavastuuosuus, joka voi olla yllättävän suuri. Tavallisesti omavastuuta voi kuitenkin laskea maksamalla autovuokraamolle lisämaksu. Tiedustele myös muita tarjolla olevia lisävakuutuksia ja niiden hintoja. Tärkeä vakuutus Fort Lauderdalen seudun teillä on vastuuvakuutus. Se kattaa kolmansille osapuolille sattuneet vahingot kolaritilanteessa.

Voiko Fort Lauderdalessa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit ajaa Fort Lauderdalessa suomalaisella ajokortilla, mutta sen liitteenä on oltava USA-käännösliitteen. Liitteen voit anoa Suomessa Autoliitolta. Toinen, parempi vaihtoehto on hankkia Suomessa kansainvälinen ajokortti. Se haetaan myös Autoliiton kautta. Kansainvälisen ajokortin hyväksyvät kaikki Yhdysvaltojen autovuokraamot. Muista pitää ajokortti, passi ja muut tärkeät paperit mukanasi sekä autovuokraamossa että tien päällä.

Mistä auton nouto ja palautus Fort Lauderdalessa onnistuu?

Autonvuokraus Fort Lauderdalessa onnistuu monissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Fort Lauderdale-Hollywoodin lentoasemalta heti kaupunkiin saavuttuasi. Näin auton nouto onnistuu kätevästi lentokentältä, ja voit jatkaa matkaasi Fort Lauderdalen keskustaan tai muihin osiin helposti autolla. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat monet tunnetut autovuokraamot. Auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi myös kaupungin keskustasta, etenkin Harbordale-alueen tuntumasta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan samaan pisteeseen, kuin mistä se on vuokrattu ja noudettu. Jos kuitenkin haluat autovuokraamon noutavan auton vaikkapa hotelliltasi, on noudosta sovittava erikseen vuokraamon kanssa. Monet Fort Lauderdalen autovuokraamot tarjoavat toimitus- ja noutopalvelun autoilleen lisämaksusta. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Fort Lauderdale kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Fort Lauderdale – Hollywoodin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Plaza Hotel Fort Lauderdale

5100 North State Road 7

14.3 km lentokentältä

Sonesta Fort Lauderdale Beach

999 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

8.4 km lentokentältä

B Ocean Resort

1140 Seabreeze Boulevard

5.6 km lentokentältä

Plaza Hotel Fort Lauderdale

5100 North State Road 7

14.3 km lentokentältä

Sonesta Fort Lauderdale Beach

999 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

8.4 km lentokentältä

B Ocean Resort

1140 Seabreeze Boulevard

5.6 km lentokentältä

Hilton Fort Lauderdale Beach Resort

505 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

7.6 km lentokentältä

Pelican Grand Beach Resort - A Noble House Resort

2000 North Ocean Boulevard

10.2 km lentokentältä

The Westin Fort Lauderdale Beach Resort

321 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

7.3 km lentokentältä

W Fort Lauderdale

401 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

7.5 km lentokentältä

The Westin Fort Lauderdale

400 Corporate Drive

14.9 km lentokentältä

Bahia Mar Fort Lauderdale Beach - a DoubleTree by Hilton

801 Seabreeze Boulevard

6.0 km lentokentältä

Hilton Fort Lauderdale Marina

1881 Southeast 17th Street

4.0 km lentokentältä

Conrad Fort Lauderdale Beach

551 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

7.7 km lentokentältä

The Atlantic Hotel & Spa

601 North Fort Lauderdale Beach Boulevard

7.8 km lentokentältä

Red Carpet Inn Airport/Cruiseport

2460 West State Road 84

3.5 km lentokentältä

Fort Lauderdale Grand Hotel

4900 Powerline Road

12.9 km lentokentältä

The Link Hotel On Sunrise

1055 North Federal Highway

7.8 km lentokentältä

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach

440 Seabreeze Boulevard

6.4 km lentokentältä

Fort Lauderdale Marriott North

6650 North Andrews Avenue

15.1 km lentokentältä

Royal Beach Palace

3711 North Ocean Boulevard

12.2 km lentokentältä


Autonvuokraus Fort Lauderdale

25on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Fort Lauderdale kuun syyskuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Fort Lauderdale noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Fort Lauderdale autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Fort Lauderdale autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Fort Lauderdale on Alamo, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 39 € toimipisteessä kaupungissa Fort Lauderdale. Halvin Alamo tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Fort Lauderdale on 21 €.

Peritäänkö Fort Lauderdale autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Fort Lauderdale on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Fort Lauderdale suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Fort Lauderdale lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Fort Lauderdale lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 23 °C ja sademäärä 89 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Fort Lauderdale maksaa keskimäärin 23 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Fort Lauderdale?

Kaupungista Fort Lauderdale löytyy 7 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 47 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Fort Lauderdale?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Fort Lauderdale on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Fort Lauderdale ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdysvallat


Lentolippu varattuna kohteeseen Fort Lauderdale? Aloita matkan suunnittelu!