Autonvuokraukset kohteessa Fort Lauderdale, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Fort Lauderdale, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
10. helmikuu — 17. helmikuu
Sama palautus
Fort Lauderdale, FL, Yhdysvallat
pe 10/2
Keskipäivä
pe 17/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Fort Lauderdale, Florida autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Fort Lauderdale, Florida
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

76 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Ford Galaxy
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

69 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
BMW X1
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Volkswagen Tiguan
BMW X3
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

74 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
BMW X3
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Toyota Yaris
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

60 €/pvä

17 helmi - 26 helmi
Opel Crossland X
BMW 3 Series
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

67 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
BMW 3 Series
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Citroen C4 Picasso
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Ford Focus

Tärkeää tietoa Fort Lauderdale autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Fort Lauderdalessa on mahdollista pääsääntöisesti yli 21-vuotiaille kuskeille. Yhdysvalloissa jo 16-vuotiailla voi olla hallussaan ajokortti, mutta Fort Lauderdalen autovuokraamoiden tyypillinen ikäraja on 21–25 vuotta. Jotkin harvat autovuokraamot floridalaiskaupungissa vuokraavat autoja alle 21-vuotiaille autoilijoille, mutta vuokraehdot voivat olla tiukat. Nuorten kuljettajien käytössä ovat yleensä vain tietyt automallit ja -merkit. Lisäksi autovuokraamot vaativat yleensä, että vuokraajan ajokortti on ollut voimassa ainakin vuoden ajan. Yleensä auton vuokraaminen tulee Fort Lauderdalessa alle 25 vuotiaille hieman tavallista kalliimmaksi. Heidän on maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu, joka nostaa vuokrauksen kokonaishintaa. Se maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä. Seniori-ikäisten kuskien kannattaa varmistaa, onko heidän harkitsemallaan autovuokraamolla yläikäraja.

Fort Lauderdale on monien yhdysvaltalaiskaupunkien tavoin hyvä autoilukaupunki, ja auto on kätevin väline kaupungin alueella liikkumiseen. Välimatkat ovat kaupungin sisällä melko pitkiä. Fort Lauderdalen liikenne on melko helppo hallita myös ulkomaalaiselle kuskille. Floridalaiskaupungissa ajetaan Suomen tavoin tien oikealla puolella, ja muutenkin liikennesäännöt ovat monelta osin samankaltaisia kuin Suomessa. Nopeusrajoitukset ilmoitetaan Fort Lauderdalen teiden varsilla maileissa (mi). Kaupunkialueella ajaessa nopeus on tavallisesti rajoitettava 30 mi/h. Kaupunkialueen ulkopuolelle tyypillinen nopeusrajoitus Floridan osavaltiossa on 55–60 mi/h ja moottoriteillä 60–70 mi/h. Älä lähde alkoholia nauttineena rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on Floridassa 0,8 promillea. Ajovalojen käyttö on pakollista Fort Lauderdalessa ja muualla Floridan osavaltion alueella kaikkina vuorokaudenaikoina. Floridan seudulla on useita maksullisia tulliteitä, ja autovuokraamolta kannattaa kysyä tullien maksumahdollisuuksista. Tullien elektronisen maksukortin voit toisinaan saada myös vuokraamon kautta. Yleensä tulliteillä ajosta voi maksaa kontrollipisteissä myös käteisellä. Fort Lauderdalen keskustassa ja rantojen tuntumassa parkkipaikat ovat pääsääntöisesti maksullisia, joten pitkäaikainen parkkeeraaminen keskeisillä paikoilla voi tulla kalliiksi. Tiedustele siis ilmaista tai edullista parkkipaikkaa hotellistasi.

Autovuokraus Fort Lauderdalessa on hyvä idea, oli tarkoituksenasi sitten viettää lomaa kaupunkialueella tai lähiseutuja tutkien. Kaupunkialueen suosittuja vierailupaikkoja ovat esimerkiksi Fort Lauderdale Beachin ranta ja vehreä puisto- ja museoalue Bonnet House Museum & Gardens. Aja autolla läheiseen Miamin kaupunkiin, jonka rantojen äärelle on Fort Lauderdalesta alle 40 min ajomatka. Kauniita rantoja löytyy useita Floridan upealta rantaviivalta, ja vuokra-autolla siirryt helposti rannalta toiselle. Luonnon ystävien kannattaa suunnata alueen upeaan Everglades National Park -kansallispuistoon, jonka kosteikoissa asuvat esimerkiksi krokotiilit. Jos haluat lähteä pitkälle automatkalle Yhdysvaltojen tyyliin, hyvä lapsiperheen reissukohde on noin kolmen tunnin automatkan päässä sijaitseva Orlando. Teemapuistojen kaupunkiin lapsia ja lapsenmielisiä kutsuvat esimerkiksi Walt Disney World Resort ja Universal Orlando Resort.

Auton vuokraus Yhdysvalloissa vaatii perehtymistä autovuokraamojen tarjoamiin vakuutuksiin. Jos lähdet maassa rattiin ensimmäistä kertaa ja ulkomailla ajaminen jännittää, kannattaa vuokra-autoon hankkia joitakin lisävakuutuksia. Ne rauhoittavat mieltäsi Fort Lauderdalen teillä. Yleensä vuokra-auton hintaan kuuluu automaattisesti perustason vakuutuspaketti. Se voi sisältää esimerkiksi kolari- ja varkausturvan. Huomioi kuitenkin vakuutuksen omavastuuosuus, joka voi olla yllättävän suuri. Tavallisesti omavastuuta voi kuitenkin laskea maksamalla autovuokraamolle lisämaksu. Tiedustele myös muita tarjolla olevia lisävakuutuksia ja niiden hintoja. Tärkeä vakuutus Fort Lauderdalen seudun teillä on vastuuvakuutus. Se kattaa kolmansille osapuolille sattuneet vahingot kolaritilanteessa.

Voit ajaa Fort Lauderdalessa suomalaisella ajokortilla, mutta sen liitteenä on oltava USA-käännösliitteen. Liitteen voit anoa Suomessa Autoliitolta. Toinen, parempi vaihtoehto on hankkia Suomessa kansainvälinen ajokortti. Se haetaan myös Autoliiton kautta. Kansainvälisen ajokortin hyväksyvät kaikki Yhdysvaltojen autovuokraamot. Muista pitää ajokortti, passi ja muut tärkeät paperit mukanasi sekä autovuokraamossa että tien päällä.

Autonvuokraus Fort Lauderdalessa onnistuu monissa kaupunginosissa. Vuokraa auto esimerkiksi Fort Lauderdale-Hollywoodin lentoasemalta heti kaupunkiin saavuttuasi. Näin auton nouto onnistuu kätevästi lentokentältä, ja voit jatkaa matkaasi Fort Lauderdalen keskustaan tai muihin osiin helposti autolla. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat monet tunnetut autovuokraamot. Auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi myös kaupungin keskustasta, etenkin Harbordale-alueen tuntumasta. Tavallisesti vuokra-auto palautetaan samaan pisteeseen, kuin mistä se on vuokrattu ja noudettu. Jos kuitenkin haluat autovuokraamon noutavan auton vaikkapa hotelliltasi, on noudosta sovittava erikseen vuokraamon kanssa. Monet Fort Lauderdalen autovuokraamot tarjoavat toimitus- ja noutopalvelun autoilleen lisämaksusta.


Autonvuokraustarjoukset Fort Lauderdale, Florida

Löydä kohteesta Fort Lauderdale juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

31 € - 56 €

Kaikki autotyypit

38 € - 69 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on 31 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Fort Lauderdale. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Fort Lauderdale Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Fort Lauderdale. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Fort Lauderdale Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on 38 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Fort Lauderdale. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Fort Lauderdale Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on 36 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Fort Lauderdale. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Fort Lauderdale Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on 29 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Fort Lauderdale, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Fort Lauderdale. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Fort Lauderdale voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Fort Lauderdale Avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Opel Astra
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Toyota Yaris
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

54 €/pvä

17 helmi - 27 helmi
Opel Corsa

Fort Lauderdale autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Fort Lauderdale, Florida

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

7,7

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,9

Value

7,2

Hertz

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,8

Value

6,9

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Value

6,9

Payless

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,2

Value

6,3

Enterprise

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Fort Lauderdale

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Fort Lauderdale

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

28 €

Suosituin malli

Mazda Mazda3
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Fort Lauderdale viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Fort Lauderdale on 28 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 32 €/pvä.
Kohteen Fort Lauderdale suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Mazda Mazda3. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Jeep Cherokee.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Fort Lauderdale autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Port Everglades36,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Port Everglades66,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Fort Lauderdale suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Fort Lauderdale

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Fort Lauderdale - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Fort Lauderdale, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Fort Lauderdale löytyvät yleensä Right Cars kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRight Cars, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14,95/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Fort Lauderdale on 14,99/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Fort Lauderdale on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Fort Lauderdale suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Dollar ja E-Z Rent-A-Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Fort Lauderdale maaliskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 24 °C ja sademäärä 79 mm cm maaliskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Fort Lauderdale maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Fort Lauderdale 11 toimipaikalla.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Fort Lauderdale on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Fort Lauderdale ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Yleensä sää kaupungissa Fort Lauderdale kuukauden helmikuu aikana on 20 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 46 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Fort Lauderdale road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 66,1 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Fort Lauderdale

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Fort Lauderdale

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Fort Lauderdale


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Fort Lauderdale momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Fort Lauderdale suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Fort Lauderdale ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Fort Lauderdale.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Fort Lauderdale vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Fort Lauderdale.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.