Etsi halvat lennot Oradea

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oradea lentotiedot ja trendit

Tutustu Oradea lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Oradea?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Oradea?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Oradea kestää yleensä 5t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Cluj-Napoca kentälle (Oradea suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Cluj-Napoca, lentoaika on silloin noin .

Halvimmat lennot kaupungin Oradea lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oradea lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Oradea

Helsinki (HEL) - Timișoara (TSR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oradea kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 269 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Oradea

Miten kauan kestää lentää Oradeaan?

Suomesta lennot Romanian Oradeaan kestävät keskimäärin 11–15 tuntia. Pitkä lentoaika johtuu siitä, että välilaskut kestävät useimmilla reiteillä monia tunteja. Suomesta lennettäessä on välilaskuja aina vähintään yksi, mutta usein niitä on useampi. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on matka-aika lyhimmillään 11 tuntia. Monet reitit lentävät ensin Lontooseen ja sieltä toiseen välilaskupaikkaan, josta on jatkolento Oradeaan. Yleisiä välilaskupaikkoja ovat Lontoo, Amsterdam, Riika, Budapest ja Istanbul. Näistä kohteista seuraava lento on yleensä Bukarestiin, josta on suora yhteys Oradeaan. Suomen muilta lentokentiltä lennettäessä on välilaskuja kaksi tai kolme. Esimerkiksi Turusta lähdettäessä välilasku on usein Skopjessa ja Antalyassa, joista on jatkolento Oradeaan. Matka-aika on tällöin noin 15 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä on välilasku usein Helsingissä. Nopeimmin matka taittuu, kun lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden välilaskun kautta Bukarestiin, josta pääset suoralla jatkolennolla Oradeaan. Matka-aika on tällöin lyhyimmillään 11 tuntia. Matka-aika riippuu pitkälti siitä, mihin lennät Helsinki-Vantaalta, ja kuinka pitkä välilasku on. Etsi momondosta lennot Oradean Aeroportul Internaţional Oradea -lentoasemalle ja vertaile eri lentoreittejä. momondosta löydät kätevästi myös Oradean lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Oradeaan?

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Oradeaan. Matkaan kuuluu aina vähintään yksi välilasku, yleensä useampi. Helsinki-Vantaalta on helppo lentää Amsterdamiin, Lontooseen, Riikaan tai Istanbuliin, josta jatkolento on usein Bukarestiin ja sieltä Oradeaan. Muualta Suomesta lennettäessä on useimmiten otettava juna tai bussi Helsinkiin ja Helsinki-Vantaalta lento johonkin välilaskukohteeseen. Matka-aika on tällöin pidempi, eli noin 15 tuntia. Lennot Oradeaan eri reitteineen, matka-aikoineen ja hintoineen löydät kätevästi momondosta. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on alkumatka kätevintä taittaa junalla tai bussilla. Reitit useammilla välilaskuilla ovat pitkiä, mutta usein myös edullisempia.

Löytyykö kaupungin Oradea lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Oradea on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Oradea harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu Mare lentokenttä (101 km Oradea keskustasta), Baia Mare lentokenttä (133 km Oradea keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (137 km Oradea keskustasta) tai Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema lentokenttä (147 km Oradea keskustasta).

Voiko kaupunkiin Oradea lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 81 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Oradea. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oradea lentokenttä hinnat?

lentoa Oradea lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Oradea lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oradea lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oradea lentokenttä?

Oradea lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Oradea lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oradea?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Oradea

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oradea?


Kohteen Oradea viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Norwichissa on?

Romania ja Suomi ovat molemmat EU-jäsenmaita ja Schengen-maita. Suomen kansalainen saa matkustaa Schengen-maissa viisumivapaasti. Romaniaan matkustaessa et siis tarvitse viisumia. Tarvitset kuitenkin aina matkustaessasi joko voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän, voimassa olevan henkilökortin. Rajalla ei ole tarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset voivat pyytää näyttämään matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Oradea


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Oradea

Mitä voit tehdä ja nähdä Oradeassa?

Oradea on viehättävä, historiallinen kaupunki Romaniassa. Kaupunki tarjoaa matkailijoille kiinnostavaa historiaa, kauniita maisemia ja barokkiarkkitehtuuria. Oradean ravintolat ja yöelämä sekä suosittu kylpylä Baile Felix vetävät matkailijoita puoleensa. Baile Felixissä saat nauttia monista kylpylähoidoista, joihin kuuluvat esimerkiksi aromaterapia, vesiterapia ja ikääntymistä hidastavat kauneushoidot. Romania on tunnettu lukuisista kylpylöistään. Oradea on kävelijän unelmakaupunki. Olitpa missä tahansa, kuuluisimmat nähtävyydet ovat aina lähellä, kävelyetäisyyden päässä. Roomalaiskatolinen Basilika on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ja Romanian suurin barokkityylinen rakennus. Roomalaiskatolisen Basilikan vieressä on roomalaiskatolisen piispan palatsi, joka on sekin tärkeä nähtävyys kaupungissa. Palatsi on rakennettu 1700-luvun lopulla ja siellä on 365 ikkunaa, jotka edustavat kaikkia vuoden päiviä. Sirul Canonicilor on upea paikka ihastella kaupungin arkkitehtuuria. Sirul Canonicilor koostuu kymmenestä rakennuksesta, jotka ovat rivissä. Uniiri-aukio on upea alue, jossa sijaitsevat kaupungin arkkitehtuurin helmet. Alueella on muun muassa kreikkalais-ortodoksinen piispan katedraali, kreikkalais-katolinen piispan palatsi, Moskovitsin palatsi ja Mustan kotkan palatsi. Unirii-aukion vierestä löytyy Neolog-synagoga, joka on myös UNESCON maailmanperintökohde ja yksi Keski-Euroopan alueen suurimmista synagogista. Oradeassa on yhteensä noin sata uskonnollista rakennusta, katedraalia ja synagogaa. Oradeassa on myös monia museoita, jotka ovat vierailemisen arvoisia. Tunnettuja museoita ovat muun muassa Cris Land Museum ja Ady Endre Memorial Museum. Molemmat museot tutustuttavat sinut Oradean taiteeseen ja historiaan. Oradeasta löydät myös paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat romanialaisia makuelämyksiä. Useimmat Oradean kaupungin ravintolat tarjoavat perinteisiä ruokia. Kaupungissa on myös muutamia ravintolaita, jotka tarjoavat Välimeren ruokia ja itämaisia ​​ruokia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Oradea? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Oradea?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Oradea. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Oradea joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Oradea ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Oradea?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Oradea tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Oradea juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Oradea lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oradea

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.