Halvat lennot Oradea

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Oradea lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oradea lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Oradea

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oradea kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 248 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Oradea?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Oradea?

    Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oradea kaupungista Berliini oli 54 €. Tämä on 56 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oradea. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oradea omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Oradea lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Oradea on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Oradea harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu-Mare lentokenttä (101 km kaupungin Oradea keskustasta), Baia Mare lentokenttä (133 km kaupungin Oradea keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (137 km kaupungin Oradea keskustasta) tai Timișoara lentokenttä (147 km kaupungin Oradea keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Oradea lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Oradea lentokenttä ovat keskimäärin 102 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Oradea. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - Oradea


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Oradea? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania