Halvat lennot Oradea

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Halvimmat lennot kaupungin Oradea lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Oradea lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cluj-Napoca

HALVIN REITTI Helsinki - Oradea

Helsinki (HEL) - Cluj-Napoca (CLJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Oradea kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cluj-Napoca, jolloin hinta on keskimääräinen 267 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Oradea?

Suomesta lennot Romanian Oradeaan kestävät keskimäärin 11–15 tuntia. Pitkä lentoaika johtuu siitä, että välilaskut kestävät useimmilla reiteillä monia tunteja. Suomesta lennettäessä on välilaskuja aina vähintään yksi, mutta usein niitä on useampi. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on matka-aika lyhimmillään 11 tuntia. Monet reitit lentävät ensin Lontooseen ja sieltä toiseen välilaskupaikkaan, josta on jatkolento Oradeaan. Yleisiä välilaskupaikkoja ovat Lontoo, Amsterdam, Riika, Budapest ja Istanbul. Näistä kohteista seuraava lento on yleensä Bukarestiin, josta on suora yhteys Oradeaan. Suomen muilta lentokentiltä lennettäessä on välilaskuja kaksi tai kolme. Esimerkiksi Turusta lähdettäessä välilasku on usein Skopjessa ja Antalyassa, joista on jatkolento Oradeaan. Matka-aika on tällöin noin 15 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä on välilasku usein Helsingissä. Nopeimmin matka taittuu, kun lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden välilaskun kautta Bukarestiin, josta pääset suoralla jatkolennolla Oradeaan. Matka-aika on tällöin lyhyimmillään 11 tuntia. Matka-aika riippuu pitkälti siitä, mihin lennät Helsinki-Vantaalta, ja kuinka pitkä välilasku on. Etsi momondosta lennot Oradean Aeroportul Internaţional Oradea -lentoasemalle ja vertaile eri lentoreittejä. momondosta löydät kätevästi myös Oradean lentotarjoukset.

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Oradeaan. Matkaan kuuluu aina vähintään yksi välilasku, yleensä useampi. Helsinki-Vantaalta on helppo lentää Amsterdamiin, Lontooseen, Riikaan tai Istanbuliin, josta jatkolento on usein Bukarestiin ja sieltä Oradeaan. Muualta Suomesta lennettäessä on useimmiten otettava juna tai bussi Helsinkiin ja Helsinki-Vantaalta lento johonkin välilaskukohteeseen. Matka-aika on tällöin pidempi, eli noin 15 tuntia. Lennot Oradeaan eri reitteineen, matka-aikoineen ja hintoineen löydät kätevästi momondosta. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on alkumatka kätevintä taittaa junalla tai bussilla. Reitit useammilla välilaskuilla ovat pitkiä, mutta usein myös edullisempia.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Oradea kaupungista Helsinki oli 22 €. Tämä on 84 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Oradea. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Oradea omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Oradea on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Oradea harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Satu Mare lentokenttä (101 km kaupungin Oradea keskustasta), Baia Mare lentokenttä (133 km kaupungin Oradea keskustasta), Cluj-Napoca lentokenttä (137 km kaupungin Oradea keskustasta) tai Timișoara Traian Vuian kansainvälinen lentoasema lentokenttä (147 km kaupungin Oradea keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Oradea lentokenttä ovat keskimäärin 54 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Oradea. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.Oradea ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Oradea lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Oradean lentokentältä kaupungin keskustaan?

Oradean lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevästi taksilla tai bussilla. Bussi numero 28 kulkee lentokentän ja keskustan väliä. Bussi kulkee muutaman kerran päivässä, joten aikataulu on hyvä varmistaa etukäteen. Lentokentän alueella on myös takseja. Taksit ovat luotettavia ja pääset keskustaan helposti ja nopeasti. Taksilla matka keskustaan kestää muutaman minuutin. Taksit ovat myös edullisia. Sekä bussi- että taksiaikataulut seuraavat melko tarkasti lentoaikatauluja.


Kohteen Oradea viisumivaatimukset

Romania ja Suomi ovat molemmat EU-jäsenmaita ja Schengen-maita. Suomen kansalainen saa matkustaa Schengen-maissa viisumivapaasti. Romaniaan matkustaessa et siis tarvitse viisumia. Tarvitset kuitenkin aina matkustaessasi joko voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän, voimassa olevan henkilökortin. Rajalla ei ole tarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset voivat pyytää näyttämään matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Oradea


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Oradea

Oradea on viehättävä, historiallinen kaupunki Romaniassa. Kaupunki tarjoaa matkailijoille kiinnostavaa historiaa, kauniita maisemia ja barokkiarkkitehtuuria. Oradean ravintolat ja yöelämä sekä suosittu kylpylä Baile Felix vetävät matkailijoita puoleensa. Baile Felixissä saat nauttia monista kylpylähoidoista, joihin kuuluvat esimerkiksi aromaterapia, vesiterapia ja ikääntymistä hidastavat kauneushoidot. Romania on tunnettu lukuisista kylpylöistään. Oradea on kävelijän unelmakaupunki. Olitpa missä tahansa, kuuluisimmat nähtävyydet ovat aina lähellä, kävelyetäisyyden päässä. Roomalaiskatolinen Basilika on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ja Romanian suurin barokkityylinen rakennus. Roomalaiskatolisen Basilikan vieressä on roomalaiskatolisen piispan palatsi, joka on sekin tärkeä nähtävyys kaupungissa. Palatsi on rakennettu 1700-luvun lopulla ja siellä on 365 ikkunaa, jotka edustavat kaikkia vuoden päiviä. Sirul Canonicilor on upea paikka ihastella kaupungin arkkitehtuuria. Sirul Canonicilor koostuu kymmenestä rakennuksesta, jotka ovat rivissä. Uniiri-aukio on upea alue, jossa sijaitsevat kaupungin arkkitehtuurin helmet. Alueella on muun muassa kreikkalais-ortodoksinen piispan katedraali, kreikkalais-katolinen piispan palatsi, Moskovitsin palatsi ja Mustan kotkan palatsi. Unirii-aukion vierestä löytyy Neolog-synagoga, joka on myös UNESCON maailmanperintökohde ja yksi Keski-Euroopan alueen suurimmista synagogista. Oradeassa on yhteensä noin sata uskonnollista rakennusta, katedraalia ja synagogaa. Oradeassa on myös monia museoita, jotka ovat vierailemisen arvoisia. Tunnettuja museoita ovat muun muassa Cris Land Museum ja Ady Endre Memorial Museum. Molemmat museot tutustuttavat sinut Oradean taiteeseen ja historiaan. Oradeasta löydät myös paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat romanialaisia makuelämyksiä. Useimmat Oradean kaupungin ravintolat tarjoavat perinteisiä ruokia. Kaupungissa on myös muutamia ravintolaita, jotka tarjoavat Välimeren ruokia ja itämaisia ​​ruokia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Romania

Eikö sittenkään Oradea? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Romania

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Oradea. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Oradea ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Oradea tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Oradea lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.