Halvat lennot Dubai

Meno-paluu
Economy
Pariisi (PAR)
Dubai (DXB)
pe 31.7.
pe 7.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dubai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Dubaihin?

Ympärivuotinen aurinko ja halvat lennot Dubaihin ovat tehneet eksoottisesta kaupungista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimman kohteen. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Dubaihin, muista että lämpöä riittää ympäri vuoden. Suosituin matkustuskausi kuitenkin alkaa syksyllä ja päätyy keväällä. Kesä-, heinä- ja elokuussa Dubain sää on nimittäin polttavan kuuma: lämpötila voi nousta jopa 50 asteeseen.

Halvat lennot Dubaihin löytää helposti lentotarjouksia seuraamalla. Yleensä halvimmat lentoliput Dubaihin kulkevat yhden vaihtokentän kautta, mutta kesäkauden ulkopuolella suoratkin lennot ovat mahdollisia. Pelkät lennot on mahdollista saada edullisesti, ja halvimmat lennot Dubaihin myydään esimerkiksi helmikuulle. Hotellien ja muiden matkailijoille suunnattujen palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa hintoja ja metsästä tarjouksia. Joulukuu on lentojen ja majoituksenkin puolesta melko kallis kuukausi, sillä matkat Dubaihin ovat joulunaikaan suosittuja.

Kysymykseen, milloin Dubaihin kannattaa ostaa lennot, ei ole selkeää vastausta. Halvimmat lennot ja hotellit löytyvät tarjouksina. Jos haluat pelata varman päälle, osta liput ajoissa ennen syksyllä alkavaa matkailukautta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dubai?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dubai kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 292 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Dubai, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 305 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dubai?

Paras aika varata lento kohteeseen Dubai kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 325 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Dubai jopa niin halpaan hintaan kuin 260 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubai?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dubai on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Dubai tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 319 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 329 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Dubai.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubai?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dubai on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 279 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 326 €. Lennot kohteeseen Dubai kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dubai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubai
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
1. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 20m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
30. syyskuuta
DXB
Dubai Intl
11t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 15m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
10. lokakuuta
DXB
Dubai Intl
16t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
1. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
29. syyskuuta
DXB
Dubai Intl
13t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
14. lokakuuta
DXB
Dubai Intl
18t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
7. elokuuta
DXB
Dubai Intl
12t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
31. lokakuuta
DXB
Dubai Intl
10t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubai Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dubai, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Halvin
Sopivin
Nopein
Turkish Airlines
6. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
Aeroflot
5. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 15m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 40m
3 välilaskua
DXB
Dubai Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubaihin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubai

Suorat lennot Helsingistä Dubaihin eivät kuulu lentoyhtiöiden ympärivuotiseen tarjontaan, mutta esimerkiksi suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian tarjoavat suorat lennot Dubaihin talvikaudella ja keväällä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät lennot saapuvat yleensä Dubain kansainväliselle lentokentälle. Lentoaika Helsingistä Dubaihin on noin 7 tuntia ja 30 minuuttia. Kesäisin Dubain matkaajien on tyydyttävä pääosin lentoihin, joihin kuuluu ainakin yksi vaihto. Yhden vaihtokentän kautta halvat lennot Dubaihin tarjoaa esimerkiksi Qatar Airways, Venäjän tunnetuin lentoyhtiö Aeroflot, turkkilainen Turkish Airlines, Ukraine International Airlines ja moni muu lentoyhtiö.


Miten pääsen lentokentältä Dubain keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dubai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Dubaihin tuovat matkailijoita kahdelle lentokentälle, Dubain International Airport -lentoasemalle, jonne valtaosa lennoista saapuu, ja uudemmalle Al-Maktoumin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Dubai World Central. Dubain kansainväliseltä lentoasemalta yhteydet keskustaan ovat hyvät niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava matkailijan Nol-kortille.


Liikkuminen Dubaissa?

Liikkuminen Dubaissa on tehty paitsi helpoksi, myös nautittavaksi. Kaupungin täysin automaattinen, moderni ja tyylikäs metroverkosto jakautuu kahteen linjaan, punaiseen ja vihreään, ja satumaisen kaupungin maisemia kelpaa ihailla metron kyydistä. Metromatkat ovat edullisia (tarkka hinta riippuu matkasta), ja halvin lippuhinta on 3 dirhamia. [Tarkistettu 6.6.2017] Kaupungissa liikennöi myös raitiovaunu, joka kulkee Dubai Marina -satamasta Al Sufouhiin.

Dubaissa liikennöi lähes 1 500 bussia, eli myös linja-autoyhteydet ovat taatut. Bussit ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja ilmastoituja. Turisteille tarjolla on myös hop-on-hop-off-bussi tärkeimpien nähtävyyksien kiertämiseen. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava asemien automaateissa matkailijan Nol-kortille, eikä edes busseissa matkoja voi maksaa kuskille käteisellä. Kortille voi ladata myös useamman päivän matkapassin. Dubai Ferry -laivoilta kaupunkia voi ihailla vesiltä käsin alkaen 15 dirhamin hintaan. [Tarkistettu 6.6.2017]


Tarvitaanko Dubaihin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia vieraillakseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mikäli kyseessä on alle 30 vuorokautta kestävä turistimatka. Kaikilta Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiirikuntiin passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Myös lapsilla on oltava oma passi, eikä väliaikaispassia hyväksytä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa maahantuloasiakirjaksi. Väliaikaispassi kelpaa kuitenkin maasta pois lähdettäessä. Matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että passissa ei maan lain mukaan saa olla Israelin leimaa. Kysymykset passi- tai viisumisäädöksistä on esitettävä lähimpänä Suomea sijaitsevaan Arabiemiraattien edustustoon, joka sijaitsee Saksassa. Dubaissa ei ole Suomen suurlähetystöä, vaan lähin Suomen edustusto sijaitsee Abu Dhabissa. Suurlähetystön yhteystiedot ja lisätietoja maasta saa osoitteesta http://www.finland.ae/. Maahan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ennen matkaa ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/, jonne voit tehdä myös matkustusilmoituksen omasta matkastasi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Dubai? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Dubaihin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Dubaihin?

Seuraa lentotarjouksia ja osta lentoliput Dubaihin sesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Dubain nähtävyydet?

Palmusaaret, Dubai Mall ja Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä kuuluvat tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Dubaihin?

Pakkaa mukaan peittäviä vaatteita, liian paljastava pukeutuminen ei kuulu Dubaihin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dubaissa

Ilmaisia WiFi-yhteyksiä on tarjolla Dubaissa laajalti, esimerkiksi metroasemilla, mutta tarjolla on myös turistien ja bisnesmatkailijoiden prepaid-liittymiä.

Onko Dubaissa turvallista?

Dubai on turvallinen matkailukaupunki.

Voiko Dubaissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat turvautuvat usein mieluummin pulloveteen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dubaissa?

Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu on hyvää, tippaaminen on tavallista.

Millainen on Dubain hintataso?

Hintataso riippuu tuotteesta, esimerkiksi ravintolat ja joukkoliikenne ovat Suomea edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdistyneet arabiemiirikunnat?

Kesäisin aikaero on +1 tuntia ja talvisin +2 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dubai?

Välimatka on noin 6300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dubaissa?

Maan valuutta on dirhami (AED). Rahaa voi helposti vaihtaa Dubaissa.


Lennot muihin kaupunkeihin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Sittenkin jotain muuta, kuin Dubai? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka