Halvat lennot Dubai

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Dubai (DXB)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dubai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dubai

HALVIN REITTI Helsinki - Dubai

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dubai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 314 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBAIkesäkuu14% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Dubai lennot maksavat keskimäärin vain 271 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Dubai lentojen keskimääräinen hinta on 391 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu446% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dubai kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Dubaihin?

Ympärivuotinen aurinko ja halvat lennot Dubaihin ovat tehneet eksoottisesta kaupungista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimman kohteen. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Dubaihin, muista että lämpöä riittää ympäri vuoden. Suosituin matkustuskausi kuitenkin alkaa syksyllä ja päätyy keväällä. Kesä-, heinä- ja elokuussa Dubain sää on nimittäin polttavan kuuma: lämpötila voi nousta jopa 50 asteeseen.

Halvat lennot Dubaihin löytää helposti lentotarjouksia seuraamalla. Yleensä halvimmat lentoliput Dubaihin kulkevat yhden vaihtokentän kautta, mutta kesäkauden ulkopuolella suoratkin lennot ovat mahdollisia. Pelkät lennot on mahdollista saada edullisesti, ja halvimmat lennot Dubaihin myydään esimerkiksi helmikuulle. Hotellien ja muiden matkailijoille suunnattujen palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa hintoja ja metsästä tarjouksia. Joulukuu on lentojen ja majoituksenkin puolesta melko kallis kuukausi, sillä matkat Dubaihin ovat joulunaikaan suosittuja.

Kysymykseen, milloin Dubaihin kannattaa ostaa lennot, ei ole selkeää vastausta. Halvimmat lennot ja hotellit löytyvät tarjouksina. Jos haluat pelata varman päälle, osta liput ajoissa ennen syksyllä alkavaa matkailukautta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dubai?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Dubai hintaan 124 €/henkilö, mikä on 69 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Dubai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Dubai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dubai?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dubai kesäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen toukokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 282 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dubai?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dubai noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 314 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Dubai tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Dubai hintaan 258 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubai?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Dubai kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 314 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dubai sunnuntai aikana on 324 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubai?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dubai on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 270 €. Lennot kaupunkiin Dubai ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 319 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Dubai lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dubai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Šarja lentokenttä (28 km kaupungin Dubai keskustasta), Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (35 km kaupungin Dubai keskustasta), Ras Al Khaimah lentokenttä (81 km kaupungin Dubai keskustasta), Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Dubai keskustasta) tai Al-Ain lentokenttä (109 km kaupungin Dubai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dubai lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dubai keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Ras Al Khaimah lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 311 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dubai Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubai Intl
Qatar Airways
16. elokuuta
HEL13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 30m
1 välilasku
DXB22:10Dubai Intl
23. elokuuta
DXB01:30Dubai Intl
10t 35m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
27. syyskuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
DXB19:30Dubai Intl
3. lokakuuta
DXB06:20Dubai Intl
9t 05m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
15. syyskuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
DXB19:30Dubai Intl
29. syyskuuta
DXB22:05Dubai Intl
10t 40m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
16. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
DXB19:30Dubai Intl
22. elokuuta
DXB22:05Dubai Intl
10t 40m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
27. syyskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
DXB01:35Dubai Intl
5. lokakuuta
DXB04:05Dubai Intl
12t 35m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
16. lokakuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
DXB21:00Dubai Intl
22. lokakuuta
DXB22:05Dubai Intl
10t 40m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubai Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dubai, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä airBaltic ja Aeroflot
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 35m
3 välilaskua
DXB01:35Dubai Intl
airBaltic
8. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
DXB01:35Dubai Intl
Aeroflot
8. syyskuuta
HEL09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
1 välilasku
DXB09:30Dubai Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubaihin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubai

Suorat lennot Helsingistä Dubaihin eivät kuulu lentoyhtiöiden ympärivuotiseen tarjontaan, mutta esimerkiksi suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian tarjoavat suorat lennot Dubaihin talvikaudella ja keväällä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät lennot saapuvat yleensä Dubain kansainväliselle lentokentälle. Lentoaika Helsingistä Dubaihin on noin 7 tuntia ja 30 minuuttia. Kesäisin Dubain matkaajien on tyydyttävä pääosin lentoihin, joihin kuuluu ainakin yksi vaihto. Yhden vaihtokentän kautta halvat lennot Dubaihin tarjoaa esimerkiksi Qatar Airways, Venäjän tunnetuin lentoyhtiö Aeroflot, turkkilainen Turkish Airlines, Ukraine International Airlines ja moni muu lentoyhtiö.


Miten pääsen lentokentältä Dubain keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dubai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Dubaihin tuovat matkailijoita kahdelle lentokentälle, Dubain International Airport -lentoasemalle, jonne valtaosa lennoista saapuu, ja uudemmalle Al-Maktoumin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Dubai World Central. Dubain kansainväliseltä lentoasemalta yhteydet keskustaan ovat hyvät niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava matkailijan Nol-kortille.


Liikkuminen Dubaissa?

Liikkuminen Dubaissa on tehty paitsi helpoksi, myös nautittavaksi. Kaupungin täysin automaattinen, moderni ja tyylikäs metroverkosto jakautuu kahteen linjaan, punaiseen ja vihreään, ja satumaisen kaupungin maisemia kelpaa ihailla metron kyydistä. Metromatkat ovat edullisia (tarkka hinta riippuu matkasta), ja halvin lippuhinta on 3 dirhamia. [Tarkistettu 6.6.2017] Kaupungissa liikennöi myös raitiovaunu, joka kulkee Dubai Marina -satamasta Al Sufouhiin.

Dubaissa liikennöi lähes 1 500 bussia, eli myös linja-autoyhteydet ovat taatut. Bussit ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja ilmastoituja. Turisteille tarjolla on myös hop-on-hop-off-bussi tärkeimpien nähtävyyksien kiertämiseen. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava asemien automaateissa matkailijan Nol-kortille, eikä edes busseissa matkoja voi maksaa kuskille käteisellä. Kortille voi ladata myös useamman päivän matkapassin. Dubai Ferry -laivoilta kaupunkia voi ihailla vesiltä käsin alkaen 15 dirhamin hintaan. [Tarkistettu 6.6.2017]


Tarvitaanko Dubaihin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia vieraillakseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mikäli kyseessä on alle 30 vuorokautta kestävä turistimatka. Kaikilta Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiirikuntiin passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Myös lapsilla on oltava oma passi, eikä väliaikaispassia hyväksytä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa maahantuloasiakirjaksi. Väliaikaispassi kelpaa kuitenkin maasta pois lähdettäessä. Matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että passissa ei maan lain mukaan saa olla Israelin leimaa. Kysymykset passi- tai viisumisäädöksistä on esitettävä lähimpänä Suomea sijaitsevaan Arabiemiraattien edustustoon, joka sijaitsee Saksassa. Dubaissa ei ole Suomen suurlähetystöä, vaan lähin Suomen edustusto sijaitsee Abu Dhabissa. Suurlähetystön yhteystiedot ja lisätietoja maasta saa osoitteesta http://www.finland.ae/. Maahan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ennen matkaa ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/, jonne voit tehdä myös matkustusilmoituksen omasta matkastasi.


Vinkkejä Dubaihin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Dubaihin?

Seuraa lentotarjouksia ja osta lentoliput Dubaihin sesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Dubain nähtävyydet?

Palmusaaret, Dubai Mall ja Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä kuuluvat tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Dubaihin?

Pakkaa mukaan peittäviä vaatteita, liian paljastava pukeutuminen ei kuulu Dubaihin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dubaissa

Ilmaisia WiFi-yhteyksiä on tarjolla Dubaissa laajalti, esimerkiksi metroasemilla, mutta tarjolla on myös turistien ja bisnesmatkailijoiden prepaid-liittymiä.

Onko Dubaissa turvallista?

Dubai on turvallinen matkailukaupunki.

Voiko Dubaissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat turvautuvat usein mieluummin pulloveteen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dubaissa?

Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu on hyvää, tippaaminen on tavallista.

Millainen on Dubain hintataso?

Hintataso riippuu tuotteesta, esimerkiksi ravintolat ja joukkoliikenne ovat Suomea edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdistyneet arabiemiirikunnat?

Kesäisin aikaero on +1 tuntia ja talvisin +2 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dubai?

Välimatka on noin 6300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dubaissa?

Maan valuutta on dirhami (AED). Rahaa voi helposti vaihtaa Dubaissa.Lennot muihin kaupunkeihin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Sittenkin jotain muuta, kuin Dubai? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka