Halvat lennot Dubai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Dubai

Yhteenveto Dubai lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

175 €

Halvin meno-paluulennon hinta

286 €

Nopein lentoaika

10t 35m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 175 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 286 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Nopein lento kohteeseen Dubai kohteesta Suomi kestää 10t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dubai mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Dubai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dubai

HALVIN REITTI Helsinki - Dubai

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dubai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 357 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBAIkesäkuu14% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Dubai lennot maksavat keskimäärin vain 307 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Dubai lentojen keskimääräinen hinta on 444 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu446% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dubai kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dubai?

Ympärivuotinen aurinko ja halvat lennot Dubaihin ovat tehneet eksoottisesta kaupungista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimman kohteen. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Dubaihin, muista että lämpöä riittää ympäri vuoden. Suosituin matkustuskausi kuitenkin alkaa syksyllä ja päätyy keväällä. Kesä-, heinä- ja elokuussa Dubain sää on nimittäin polttavan kuuma: lämpötila voi nousta jopa 50 asteeseen.

Halvat lennot Dubaihin löytää helposti lentotarjouksia seuraamalla. Yleensä halvimmat lentoliput Dubaihin kulkevat yhden vaihtokentän kautta, mutta kesäkauden ulkopuolella suoratkin lennot ovat mahdollisia. Pelkät lennot on mahdollista saada edullisesti, ja halvimmat lennot Dubaihin myydään esimerkiksi helmikuulle. Hotellien ja muiden matkailijoille suunnattujen palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa hintoja ja metsästä tarjouksia. Joulukuu on lentojen ja majoituksenkin puolesta melko kallis kuukausi, sillä matkat Dubaihin ovat joulunaikaan suosittuja.

Kysymykseen, milloin Dubaihin kannattaa ostaa lennot, ei ole selkeää vastausta. Halvimmat lennot ja hotellit löytyvät tarjouksina. Jos haluat pelata varman päälle, osta liput ajoissa ennen syksyllä alkavaa matkailukautta.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Dubai hintaan 72 €/henkilö, mikä on 77 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Dubai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Dubai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dubai kesäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen toukokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 321 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dubai noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 357 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Dubai tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Dubai hintaan 286 €.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Dubai kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 388 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dubai perjantai aikana on 465 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dubai on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 382 €. Lennot kaupunkiin Dubai ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 474 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Dubai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sharjah lentokenttä (28 km kaupungin Dubai keskustasta), Dubai Al Maktoum lentokenttä (35 km kaupungin Dubai keskustasta), Ras Al Khaimah lentokenttä (81 km kaupungin Dubai keskustasta), Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km kaupungin Dubai keskustasta) tai Al Ain lentokenttä (109 km kaupungin Dubai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dubai keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Sharjah lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 216 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Dubai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubai
Turkish Airlines
22. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
DXB19:25Dubai Intl
28. syyskuuta
DXB22:05Dubai Intl
17t 30m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
DXB15:45Dubai Intl
29. kesäkuuta
DXB17:35Dubai Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL07:20Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
22. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
DXB22:00Dubai Intl
28. syyskuuta
DXB20:55Dubai Intl
10t 25m
1 välilasku
HEL07:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
13. kesäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
DXB20:50Dubai Intl
20. kesäkuuta
DXB04:00Dubai Intl
29t 00m
1 välilasku
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. kesäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
DXB20:50Dubai Intl
5. syyskuuta
DXB03:40Dubai Intl
29t 15m
1 välilasku
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. kesäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 05m
1 välilasku
DXB20:50Dubai Intl
4. syyskuuta
DXB22:05Dubai Intl
17t 30m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dubai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Pegasus Airlines
Useita lentoyhtiöitä
2. heinäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
DXB15:45Dubai Intl
Pegasus Airlines
29. toukokuuta
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 35m
1 välilasku
DXB22:15Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
2. heinäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
3 välilaskua
DXB15:45Dubai Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubai?

Turkish Airlines, flydubai, Finnair ja Qatar Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Dubai rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Dubai näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Dubai

Emirates liikennöi noin 56 lentoa kohteeseen Dubai normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lontoo Kaikki lentokentät parhaan meno-paluumatkan Emirates tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 354 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai). Käyttäjät ovat arvioineet Emirates 8,6/10 118 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dubai

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dubai voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 265 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 9 lentojen, joita Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Dubai normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Turkish Airlines lento kohteeseen Dubai lähtee kohteesta Masqatin kansainvälinen lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 pisteen arvoiseksi 120 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Dubai

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Dubai
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
EmiratesHintaalk. 354 €1. luokkaArvostelut
8,6
8,6

Koneeseennousu

8,6

Mukavuus

8,6

Henkilökunta

8,6

Viihde

8,4

Ateriat

Arvostelut

Henkilökunta aika surullinen. Myös ruoan jälkeen mistä tuntia ei kuka tarjonnut vettä vaikka oli monta tuntia. Tytöt ei hymyile ja vaikka sanon kiitos ei mitään reagointi.

1 / 2
Etsi Emirates lentoja
FinnairHintaalk. 282 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
flydubaiHintaalk. 296 €1. luokkaArvostelut
5,4
Etsi flydubai lentoja

   Dubai ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dubai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Dubaihin tuovat matkailijoita kahdelle lentokentälle, Dubain International Airport -lentoasemalle, jonne valtaosa lennoista saapuu, ja uudemmalle Al-Maktoumin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Dubai World Central. Dubain kansainväliseltä lentoasemalta yhteydet keskustaan ovat hyvät niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava matkailijan Nol-kortille.


   Dubai: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dubai
   Helsinki - Dubai reitin lennot
   Lyhyin lentoaika6t 40m
   Halvin hinta317 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dubai

   Liikkuminen Dubaissa on tehty paitsi helpoksi, myös nautittavaksi. Kaupungin täysin automaattinen, moderni ja tyylikäs metroverkosto jakautuu kahteen linjaan, punaiseen ja vihreään, ja satumaisen kaupungin maisemia kelpaa ihailla metron kyydistä. Metromatkat ovat edullisia (tarkka hinta riippuu matkasta), ja halvin lippuhinta on 3 dirhamia. Kaupungissa liikennöi myös raitiovaunu, joka kulkee Dubai Marina -satamasta Al Sufouhiin.

   Dubaissa liikennöi lähes 1 500 bussia, eli myös linja-autoyhteydet ovat taatut. Bussit ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja ilmastoituja. Turisteille tarjolla on myös hop-on-hop-off-bussi tärkeimpien nähtävyyksien kiertämiseen. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava asemien automaateissa matkailijan Nol-kortille, eikä edes busseissa matkoja voi maksaa kuskille käteisellä. Kortille voi ladata myös useamman päivän matkapassin. Dubai Ferry -laivoilta kaupunkia voi ihailla vesiltä käsin alkaen 15 dirhamin hintaan.


   Kohteen Dubai viisumivaatimukset

   Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia vieraillakseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mikäli kyseessä on alle 30 vuorokautta kestävä turistimatka. Kaikilta Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiirikuntiin passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Myös lapsilla on oltava oma passi, eikä väliaikaispassia hyväksytä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa maahantuloasiakirjaksi. Väliaikaispassi kelpaa kuitenkin maasta pois lähdettäessä. Matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että passissa ei maan lain mukaan saa olla Israelin leimaa. Kysymykset passi- tai viisumisäädöksistä on esitettävä lähimpänä Suomea sijaitsevaan Arabiemiraattien edustustoon, joka sijaitsee Saksassa. Dubaissa ei ole Suomen suurlähetystöä, vaan lähin Suomen edustusto sijaitsee Abu Dhabissa. Suurlähetystön yhteystiedot ja lisätietoja maasta saa osoitteesta http://www.finland.ae/. Maahan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ennen matkaa ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/, jonne voit tehdä myös matkustusilmoituksen omasta matkastasi.


   Aloita matkan suunnittelu - Dubai


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dubai

   Seuraa lentotarjouksia ja osta lentoliput Dubaihin sesongin ulkopuolella.

   Palmusaaret, Dubai Mall ja Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä kuuluvat tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

   Pakkaa mukaan peittäviä vaatteita, liian paljastava pukeutuminen ei kuulu Dubaihin.

   Dubai on turvallinen matkailukaupunki.

   Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat turvautuvat usein mieluummin pulloveteen.

   Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu on hyvää, tippaaminen on tavallista.

   Hintataso riippuu tuotteesta, esimerkiksi ravintolat ja joukkoliikenne ovat Suomea edullisempia.

   Kesäisin aikaero on +1 tuntia ja talvisin +2 tuntia.

   Välimatka on noin 6300 kilometriä.

   Maan valuutta on dirhami (AED). Rahaa voi helposti vaihtaa Dubaissa.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dubai. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

   Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dubai momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

   Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dubai.

   Kyllä. momondo voi seurata Dubai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.