Etsi halvat lennot Dubai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dubai

Yhteenveto Dubai lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

140 €

Halvin meno-paluulennon hinta

304 €

Nopein lentoaika

7t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 140 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 304 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Nopein lento kohteeseen Dubai kohteesta Suomi kestää 7t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dubai mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Turkish Airlines.

Dubai lentotiedot ja trendit

Tutustu Dubai lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dubai?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dubai syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 374 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dubai?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Dubai hintaan 51 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Dubai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Dubai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubai?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Dubai kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 416 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dubai perjantai aikana on 479 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubai?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dubai on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 390 €. Lennot kaupunkiin Dubai ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 512 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dubai?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Dubai lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl lento kestää keskimäärin 7t. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Dubai Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dubai?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dubai noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 434 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Dubai tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Dubai hintaan 394 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dubai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dubai

HALVIN REITTI Helsinki - Dubai

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dubai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 434 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBAIsyyskuu22% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Dubai lennot maksavat keskimäärin vain 338 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Dubai lentojen keskimääräinen hinta on 614 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu623% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dubai kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dubai

Ympärivuotinen aurinko ja halvat lennot Dubaihin ovat tehneet eksoottisesta kaupungista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimman kohteen. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Dubaihin, muista että lämpöä riittää ympäri vuoden. Suosituin matkustuskausi kuitenkin alkaa syksyllä ja päätyy keväällä. Kesä-, heinä- ja elokuussa Dubain sää on nimittäin polttavan kuuma: lämpötila voi nousta jopa 50 asteeseen.

Halvat lennot Dubaihin löytää helposti lentotarjouksia seuraamalla. Yleensä halvimmat lentoliput Dubaihin kulkevat yhden vaihtokentän kautta, mutta kesäkauden ulkopuolella suoratkin lennot ovat mahdollisia. Pelkät lennot on mahdollista saada edullisesti, ja halvimmat lennot Dubaihin myydään esimerkiksi helmikuulle. Hotellien ja muiden matkailijoille suunnattujen palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa hintoja ja metsästä tarjouksia. Joulukuu on lentojen ja majoituksenkin puolesta melko kallis kuukausi, sillä matkat Dubaihin ovat joulunaikaan suosittuja.

Kysymykseen, milloin Dubaihin kannattaa ostaa lennot, ei ole selkeää vastausta. Halvimmat lennot ja hotellit löytyvät tarjouksina. Jos haluat pelata varman päälle, osta liput ajoissa ennen syksyllä alkavaa matkailukautta.

Dubai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sharjah lentokenttä (28 km Dubai keskustasta), Dubai Al Maktoum lentokenttä (35 km Dubai keskustasta), Ras Al Khaimah lentokenttä (81 km Dubai keskustasta), Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km Dubai keskustasta) tai Al Ain lentokenttä (109 km Dubai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dubai keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Sharjah lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 218 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dubai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubai
Turkish Airlines
21. maaliskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
1 välilasku
DXB08:00Dubai Intl
1. huhtikuuta
DXB09:35Dubai Intl
30t 15m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. huhtikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
DXB07:05Dubai Intl
27. huhtikuuta
DXB09:35Dubai Intl
23t 30m
1 välilasku
HEL09:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
DXB07:05Dubai Intl
14. toukokuuta
DXB09:35Dubai Intl
23t 30m
1 välilasku
HEL09:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
14. maaliskuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
DXB01:00Dubai Intl
20. maaliskuuta
DXB22:50Dubai Intl
17t 00m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
DXB13:25Dubai Intl
16. maaliskuuta
DXB08:50Dubai Intl
23t 20m
2 välilaskua
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. huhtikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
DXB07:05Dubai Intl
26. huhtikuuta
DXB22:00Dubai Intl
17t 50m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dubai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
DXB13:25Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL05:55Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
DXB15:55Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. helmikuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 20m
2 välilaskua
DXB12:15Dubai Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubai?

Turkish Airlines, Finnair, Qatar Airways ja airBaltic ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Dubai rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Dubai näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Dubai

Emirates liikennöi noin 66 lentoa kohteeseen Dubai normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Kuwaitin kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Emirates tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 376 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai). Käyttäjät ovat arvioineet Emirates 8,4/10 138 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dubai

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dubai voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 272 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 24 lentojen, joita Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Dubai normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Turkish Airlines lento kohteeseen Dubai lähtee kohteesta Manama Bahrainin kansainvälinen lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,1/10 pisteen arvoiseksi 168 arvostelujen perusteella.


Dubai ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dubai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Dubaihin tuovat matkailijoita kahdelle lentokentälle, Dubain International Airport -lentoasemalle, jonne valtaosa lennoista saapuu, ja uudemmalle Al-Maktoumin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Dubai World Central. Dubain kansainväliseltä lentoasemalta yhteydet keskustaan ovat hyvät niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava matkailijan Nol-kortille.


Dubai: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dubai
Helsinki - Dubai reitin lennot
Nopein lentoaika7t 00m
Halvin hinta304 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dubai

Liikkuminen Dubaissa on tehty paitsi helpoksi, myös nautittavaksi. Kaupungin täysin automaattinen, moderni ja tyylikäs metroverkosto jakautuu kahteen linjaan, punaiseen ja vihreään, ja satumaisen kaupungin maisemia kelpaa ihailla metron kyydistä. Metromatkat ovat edullisia (tarkka hinta riippuu matkasta), ja halvin lippuhinta on 3 dirhamia. Kaupungissa liikennöi myös raitiovaunu, joka kulkee Dubai Marina -satamasta Al Sufouhiin.

Dubaissa liikennöi lähes 1 500 bussia, eli myös linja-autoyhteydet ovat taatut. Bussit ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja ilmastoituja. Turisteille tarjolla on myös hop-on-hop-off-bussi tärkeimpien nähtävyyksien kiertämiseen. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava asemien automaateissa matkailijan Nol-kortille, eikä edes busseissa matkoja voi maksaa kuskille käteisellä. Kortille voi ladata myös useamman päivän matkapassin. Dubai Ferry -laivoilta kaupunkia voi ihailla vesiltä käsin alkaen 15 dirhamin hintaan.


Kohteen Dubai viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia vieraillakseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mikäli kyseessä on alle 30 vuorokautta kestävä turistimatka. Kaikilta Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiirikuntiin passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Myös lapsilla on oltava oma passi, eikä väliaikaispassia hyväksytä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa maahantuloasiakirjaksi. Väliaikaispassi kelpaa kuitenkin maasta pois lähdettäessä. Matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että passissa ei maan lain mukaan saa olla Israelin leimaa. Kysymykset passi- tai viisumisäädöksistä on esitettävä lähimpänä Suomea sijaitsevaan Arabiemiraattien edustustoon, joka sijaitsee Saksassa. Dubaissa ei ole Suomen suurlähetystöä, vaan lähin Suomen edustusto sijaitsee Abu Dhabissa. Suurlähetystön yhteystiedot ja lisätietoja maasta saa osoitteesta http://www.finland.ae/. Maahan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ennen matkaa ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/, jonne voit tehdä myös matkustusilmoituksen omasta matkastasi.


Aloita matkan suunnittelu - Dubai


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dubai

Seuraa lentotarjouksia ja osta lentoliput Dubaihin sesongin ulkopuolella.

Palmusaaret, Dubai Mall ja Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä kuuluvat tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Pakkaa mukaan peittäviä vaatteita, liian paljastava pukeutuminen ei kuulu Dubaihin.

Dubai on turvallinen matkailukaupunki.

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat turvautuvat usein mieluummin pulloveteen.

Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu on hyvää, tippaaminen on tavallista.

Hintataso riippuu tuotteesta, esimerkiksi ravintolat ja joukkoliikenne ovat Suomea edullisempia.

Kesäisin aikaero on +1 tuntia ja talvisin +2 tuntia.

Välimatka on noin 6300 kilometriä.

Maan valuutta on dirhami (AED). Rahaa voi helposti vaihtaa Dubaissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eikö sittenkään Dubai? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dubai. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dubai momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dubai.

Kyllä. momondo voi seurata Dubai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.