Etsi halpoja lentoja Dubai alk. 151 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dubai

Yhteenveto Dubai lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

151 €

Halvin meno-paluulennon hinta

363 €

Nopein lentoaika

7t 15m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 151 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dubai kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 363 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
Nopein lento kohteeseen Dubai kohteesta Suomi kestää 7t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dubai mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Dubai lentotiedot ja trendit

Tutustu Dubai lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dubai?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Dubai marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 368 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dubai?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Dubai hintaan 154 €/henkilö, mikä on 13 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Dubai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Dubai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubai?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Dubai kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 403 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dubai lauantai aikana on 512 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubai?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dubai on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 403 €. Lennot kaupunkiin Dubai ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 475 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dubai?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Dubai lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl lento kestää keskimäärin 7t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Dubai Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dubai?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Dubai noin 32 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 438 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Dubai tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Dubai hintaan 390 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dubai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dubai

HALVIN REITTI Helsinki - Dubai

Helsinki (HEL) - Šarja (SHJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dubai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sharjah, jolloin hinta on keskimääräinen 394 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBAImarraskuu19% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dubai lennot maksavat keskimäärin vain 359 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu32% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Dubai lentojen keskimääräinen hinta on 582 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBAI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu561% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dubai kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dubai

Ympärivuotinen aurinko ja halvat lennot Dubaihin ovat tehneet eksoottisesta kaupungista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suosituimman kohteen. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Dubaihin, muista että lämpöä riittää ympäri vuoden. Suosituin matkustuskausi kuitenkin alkaa syksyllä ja päätyy keväällä. Kesä-, heinä- ja elokuussa Dubain sää on nimittäin polttavan kuuma: lämpötila voi nousta jopa 50 asteeseen.

Halvat lennot Dubaihin löytää helposti lentotarjouksia seuraamalla. Yleensä halvimmat lentoliput Dubaihin kulkevat yhden vaihtokentän kautta, mutta kesäkauden ulkopuolella suoratkin lennot ovat mahdollisia. Pelkät lennot on mahdollista saada edullisesti, ja halvimmat lennot Dubaihin myydään esimerkiksi helmikuulle. Hotellien ja muiden matkailijoille suunnattujen palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa hintoja ja metsästä tarjouksia. Joulukuu on lentojen ja majoituksenkin puolesta melko kallis kuukausi, sillä matkat Dubaihin ovat joulunaikaan suosittuja.

Kysymykseen, milloin Dubaihin kannattaa ostaa lennot, ei ole selkeää vastausta. Halvimmat lennot ja hotellit löytyvät tarjouksina. Jos haluat pelata varman päälle, osta liput ajoissa ennen syksyllä alkavaa matkailukautta.

Löytyykö kaupungin Dubai lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dubai kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Sharjah lentokenttä (28 km Dubai keskustasta), Dubai Al Maktoum lentokenttä (35 km Dubai keskustasta), Ras Al Khaimah lentokenttä (81 km Dubai keskustasta), Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (106 km Dubai keskustasta) tai Fujairah Intl lentokenttä (106 km Dubai keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dubai lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Dubai keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 177 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dubai Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Dubai Intl lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dubai Intl lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 17 toimijaa on valittavissa lentoa Dubai Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dubai Intl lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dubai Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dubai Intl lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dubai Intl lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dubai

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubai
KLM
11. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
17. maaliskuuta
DXB01:55Dubai Intl
24t 10m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
5. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
9. maaliskuuta
DXB01:55Dubai Intl
17t 30m
1 välilasku
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
23. tammikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
5. helmikuuta
DXB01:55Dubai Intl
24t 10m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. tammikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
23. tammikuuta
DXB01:55Dubai Intl
24t 10m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
26. maaliskuuta
DXB01:30Dubai Intl
24t 05m
1 välilasku
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
1 välilasku
DXB00:05Dubai Intl
18. maaliskuuta
DXB11:20Dubai Intl
14t 15m
1 välilasku
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dubai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Pegasus Airlines
Useita lentoyhtiöitä
16. tammikuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 30m
2 välilaskua
DXB20:10Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
DXB10:45Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
27. tammikuuta
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
3 välilaskua
DXB21:20Dubai Intl

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dubai

Liikkuminen Dubaissa on tehty paitsi helpoksi, myös nautittavaksi. Kaupungin täysin automaattinen, moderni ja tyylikäs metroverkosto jakautuu kahteen linjaan, punaiseen ja vihreään, ja satumaisen kaupungin maisemia kelpaa ihailla metron kyydistä. Metromatkat ovat edullisia (tarkka hinta riippuu matkasta), ja halvin lippuhinta on 3 dirhamia. Kaupungissa liikennöi myös raitiovaunu, joka kulkee Dubai Marina -satamasta Al Sufouhiin.

Dubaissa liikennöi lähes 1 500 bussia, eli myös linja-autoyhteydet ovat taatut. Bussit ovat edullisia, mutta silti laadukkaita ja ilmastoituja. Turisteille tarjolla on myös hop-on-hop-off-bussi tärkeimpien nähtävyyksien kiertämiseen. Julkisilla kulkuvälineillä taitettavat matkat on ladattava asemien automaateissa matkailijan Nol-kortille, eikä edes busseissa matkoja voi maksaa kuskille käteisellä. Kortille voi ladata myös useamman päivän matkapassin. Dubai Ferry -laivoilta kaupunkia voi ihailla vesiltä käsin alkaen 15 dirhamin hintaan.


Kohteen Dubai viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia vieraillakseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mikäli kyseessä on alle 30 vuorokautta kestävä turistimatka. Kaikilta Suomen kansalaisilta vaaditaan Arabiemiirikuntiin passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Myös lapsilla on oltava oma passi, eikä väliaikaispassia hyväksytä Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa maahantuloasiakirjaksi. Väliaikaispassi kelpaa kuitenkin maasta pois lähdettäessä. Matkailijoiden kannattaa ottaa huomioon, että passissa ei maan lain mukaan saa olla Israelin leimaa. Kysymykset passi- tai viisumisäädöksistä on esitettävä lähimpänä Suomea sijaitsevaan Arabiemiraattien edustustoon, joka sijaitsee Saksassa. Dubaissa ei ole Suomen suurlähetystöä, vaan lähin Suomen edustusto sijaitsee Abu Dhabissa. Suurlähetystön yhteystiedot ja lisätietoja maasta saa osoitteesta http://www.finland.ae/. Maahan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ennen matkaa ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/, jonne voit tehdä myös matkustusilmoituksen omasta matkastasi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dubai

Miten löydän halvimmat lennot Dubaihin?

Seuraa lentotarjouksia ja osta lentoliput Dubaihin sesongin ulkopuolella.

Kiinnostavatko Dubain nähtävyydet?

Palmusaaret, Dubai Mall ja Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä kuuluvat tunnetuimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Dubaihin?

Pakkaa mukaan peittäviä vaatteita, liian paljastava pukeutuminen ei kuulu Dubaihin.

Onko Dubaissa turvallista?

Dubai on turvallinen matkailukaupunki.

Voiko Dubaissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat turvautuvat usein mieluummin pulloveteen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dubaissa?

Tipin antaminen ei ole pakollista, mutta jos palvelu on hyvää, tippaaminen on tavallista.

Millainen on Dubain hintataso?

Hintataso riippuu tuotteesta, esimerkiksi ravintolat ja joukkoliikenne ovat Suomea edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdistyneet arabiemiirikunnat?

Kesäisin aikaero on +1 tuntia ja talvisin +2 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Dubai?

Välimatka on noin 6300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dubaissa?

Maan valuutta on dirhami (AED). Rahaa voi helposti vaihtaa Dubaissa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dubai?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dubai. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dubai joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dubai momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dubai?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Dubai.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dubai juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Dubai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dubai

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.