Etsi halpoja lentoja Argentiinaan alk. 663 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Argentiinaan

Yhteenveto Argentiinan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

663 €

Halvin meno-paluulennon hinta

929 €

Nopein lentoaika

17t 45m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Argentiina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 663 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Argentiina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 929 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Nopein lento kohteeseen Argentiina kohteesta Suomi kestää 17t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Argentiina mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Argentiinan lentotiedot ja trendit

Tutustu Argentiinan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Argentiina suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Argentiina. Maan Argentiina suosituin matkailukaupunki on Buenos Aires, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 80 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Argentiina ovat Ushuaia ja Puerto Iguazú.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Argentiina?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Argentiina lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini lento kestää keskimäärin 21t 24m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Buenos Aires Ministro Pistarini kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Argentiina?

4 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Argentiina, mutta Lufthansa, Turkish Airlines ja KLM ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 38 % lentoja kohteeseen Argentiina hakeneista halusi matkustaa Lufthansa yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Argentiina kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Argentiina
Buenos Aires
Buenos Aires

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Argentiina

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Argentiina

Mikä lento on halvin kohteeseen Argentiina?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Argentiina ovat lentoyhtiön Flybondi tarjoama 100 €, lentoyhtiön Aerolineas Argentinas tarjoama 300 € sekä lentoyhtiön Turkish Airlines tarjoama 622 €.

Mikä on alueen Argentiina suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Argentiina?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Argentiina, muista varata lähtösi maanantaina. Lentäminen maanantaina ja tiistaina on paras vaihtoehto. keskiviikkona on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Argentiina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Argentiina hinnat?

lentoa Argentiina hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Argentiina?

syyskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Argentiina osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Argentiina?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Argentiina matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Argentiina?

Matkalla kohteeseen Argentiina tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Argentiina saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Argentiina kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Argentiina kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Argentiina: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Argentiina, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBuenos Aires21t 57m940 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Argentiina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Argentiinaan?

Suomesta Argentiinaan ei operoida suoria reittilentoja. Halvat lennot Argentiinaan voi kuitenkin ostaa kätevästi vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin yhden välilaskun reittejä tarjoavat ainakin saksalainen Lufthansa, espanjalainen Iberia, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja alankomaalainen KLM. Lentovalikoima on siis hyvä. Mikäli matka-aikataulusi on joustava ja kahden vaihdon lennot Argentiinaan sopivat suunnitelmiisi, lentoyhtiövalikoima on tätäkin laajempi. Buenos Airesissa lennot laskeutuvat yleensä Ministro Pistarinin lentokentälle (Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini), joka tunnetaan myös Ezeizan kansainvälisen lentokentän nimellä. Lentoasema sijaitsee noin 22 kilometriä Buenos Airesin ulkopuolella. Mikäli lennät Buenos Airesin sijaan johonkin toiseen argentiinalaiskaupunkiin, lentoon sisältyy lähes poikkeuksetta ainakin kaksi välilaskua. Voit ostaa Argentiinan lennot Buenos Airesin sijaan esimerkiksi Mendozaan tai Cordobaan. Andien tuntumassa sijaitsevaan Mendozaan lentoja liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta muun muassa suomalainen Finnair yhteistyössä chileläislentoyhtiöiden LATAM Airlinesin ja Sky Airlinen kanssa. Reiteillä Argentiinan toisiksi suurimpaan kaupunkiin Cordobaan liikennöivät puolestaan esimerkiksi TAP Portugal, LATAM Airlines ja Aerolineas Argentinas. Jos reissaat paljon Argentiinan rajojen sisällä, käytä hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja. Argentiina on suuri valtio ja välimatkat kaupunkien välillä pitkiä.

Milloin on paras aika matkustaa Argentiinaan?

Matkat Argentiinaan ovat suosittuja varsinkin joulu-, tammi- ja helmikuussa. Näinä kuukausina sää on Argentiinassa pääosin aurinkoinen, sillä maassa on keskikesä. Esimerkiksi Buenos Airesin seudulla lämpötilat nousevat noin 30 asteen tuntumaan. Vuoden lopussa ja alussa Argentiinan lennot ovat kuitenkin hinnaltaan keskimääräistä korkeampia, joten budjettimatkailijalle parempi matkustusajankohta on Argentiinan kevät. Esimerkiksi lokakuussa lämpötilat ovat kesäkuukausia hieman matalampia, ja myös lentojen hinnat ovat vuodenvaihteen vilkkaita matkailukuukausia edullisempia. Suomen kesälomakuukausina Argentiinassa on talvi. Mikäli et etsi kesälomallesi aurinkorantoja, on Argentiina hyvä matkakohde kesälläkin. Suomen kesään sijoittuva Argentiinan talvi on kuiva, eli mikäli viileät lämpötilat eivät laske lomatunnelmaasi, voi monista maan luontokohteista nauttia näinä kuukausina ilman sateiden pelkoa. Suomen keväällä Argentiinan suosituimmissakin matkakohteissa voi puolestaan vierailla ilman kesäkuukausien turistimassoja, ja lennot maahan voi napata keskimääräistä edullisempaan hintaan.

Kuinka kauan kestää lento Argentiinaan?

Lentojen kesto Suomesta Argentiinaan riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Nopeimmat lentoyhteydet Buenos Airesiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä kaupunkiin on tarjolla monia yhden vaihdon lentoreittejä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Buenos Airesiin lentoaika on alkaen noin 18 tuntia. Erityisen halvat lennot Argentiinan Buenos Airesiin kulkevat toisinaan kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Tässä tapauksessa lentoaika venyy yli 20 tunnin pituiseksi. Muihin Argentiinan kaupunkeihin lennot Suomesta sisältävät yleensä vähintään kaksi välilaskua. Jos siis lennät jonnekin muualle kuin Buenos Airesiin, varaudu lähes 24 tunnin lentoihin.

Tarvitaanko Argentiinaan passi tai viisumi?

Matkat Argentiinaan ovat esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse lomille viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 päivää) ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Jos haluat oleskella maassa pidempään, kannattaa viisumeista pyytää lisätietoja Argentiinan Helsingin suurlähetystöstä. Argentiinan matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Argentiinaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Argentiina

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Argentiina?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Argentiina momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Argentiina: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Buenos Aires reitin lennot
Nopein lentoaika21t 57m
Halvin hinta940 €

Aloita matkan suunnittelu - Argentiina


Suosittuja lentokohteita mantereella Etelä-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Argentiina, harkitse myös näitä muita suosittuja Etelä-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Argentiina?

Lentojen löytäminen kohteeseen Argentiina on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Argentiina.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Argentiina joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Argentiina tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Argentiina?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Argentiina.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Argentiina juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Argentiina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Argentiina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.