Lennot Etelä-Amerikka Argentiina

Halvat lennot Argentiina

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Buenos Aires (EZE)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Argentiina kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Argentiina
Buenos Aires
Buenos Aires

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Argentiina

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Argentiina

Mitkä ovat maan Argentiina suosituimmat kaupungit?

Argentiina on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (1 932 %) vierailee kaupungissa Buenos Aires useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Argentiina muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Puerto Iguazú ja Mendoza.

Mikä lento on halvin kohteeseen Argentiina?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Argentiina ovat:
19 € per henkilö Norwegian Air Argentina-lennolle
53 € per henkilö Andes Lineas Aereas-lennolle
84 € per henkilö Flybondi-lennolle


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Argentiina? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Buenos Aires

Catedral Anglicana de San Juan Bautista
Museo Argentino de Ciencias Naturales
Teatro Gran Rex
Museo de la Policía Federal
Estadio José Amalfitani
Mendoza

Spain Square
Basilica de San Francisco
Teatro Independecia
Independence Square
Modern Art Museum
Ushuaia

Cerro Castor
Tierra del Fuego National Park
Les Eclaireurs Lighthouse
Museo del Fin del mundo
Estancia Harberton
San Carlos de Bariloche

Cerro Catedral
Piedras Blancas
Museum of Patagonia
Bike Park Cerro Catedral
Catedral Alta Patagonia Ski Area
Córdoba

General San Martin Theater
General Paz Park
Torre Angela
Carmelite Monastery
Plaza España
El Calafate

El Calafate Regional Museum
Glaciarium
Salta

San Bernando Convent
Plaza 9 de Julio
Salta Cathedral
Salta Cabildo
El Gigante del Norte Stadium
Santa Fe

Plaza 25 de Mayo
Catedral Metropolitana
Brigadier General Estanislao Lopez Stadium
April 15 Stadium
Church and Convent of San Francisco
Jujuy

Plaza Belgrano
Jujuy Cathedral
Comodoro Rivadavia

Plaza Soberania
Petroleum Museum
Comodoro Rivadavia Municipal Stadium
Mar del Plata

Lorenzo Scaglia Museum of Natural Sciences
Villa Victoria
Rambla Casino
Archivo Historico Municipal
Torre Tanque

Halvat lennot Argentiina: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Argentiina, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Buenos Aires 841 €

Argentiinan lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Matka Etelä-Amerikan moniulotteiseen Argentiinaan on aina elämys. Vaikka maan pääkaupunkia Buenos Airesia pidetäänkin moniin eteläamerikkalaisiin suurkaupunkeihin verrattuna eurooppalaishenkisenä, on se suomalaismatkailijoille kiehtova ja värikäs metropoli. Tanssi tangoa, herkuttele perinteisillä argentiinalaisilla grilliherkuilla ja nauti Buenos Airesin ja muiden argentiinalaiskaupunkien vilkkaasta katuelämästä. Ainutlaatuisia luontokohteita etsivälle Argentiinalla on valtavasti tarjottavaa. Argentiinassa pääset nauttimaan niin huimista vuoristomaisemista, sademetsistä kuin jäätiköistäkin. Voit itse valita, suuntaatko Andeille seikkailemaan vai Atlantin valtameren äärelle rentoutumaan. Suomesta Argentiinaan ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta maahan on tarjolla käteviä lentoreittejä yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Suomalaismatkailijoille vaivattomimmat lentoreitit kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Argentiinan suurimpaan kaupunkiin, Buenos Airesiin. Lentoliput Argentiinaan voi hankkia mille vuodenajalle tahansa, sillä maalla on paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Lomaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä, että Argentiinan vuodenajat ovat päinvastaiset kuin Suomessa. Suomen kesäkuukausina Argentiinassa on talvi. Maan kesä taas osuu Suomen ydintalveen, noin joulu-helmikuulle. Argentiinan kesät ovat kuumia ja kosteita. Talvella taas lämpötilat voivat olla varsinkin vuoristoalueilla hyvinkin alhaisia. Kalleimmillaan Argentiinan lennot ovat maan lämpiminä kuukausina vuoden lopussa ja alussa. Myös heinä-elokuussa, Euroopan suosituimpina lomakuukausina, lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Halvat lennot Argentiinaan voit saada helposti esimerkiksi keväälle tai syksylle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Argentiinaan?

Suomesta Argentiinaan ei operoida suoria reittilentoja. Halvat lennot Argentiinaan voi kuitenkin ostaa kätevästi vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin yhden välilaskun reittejä tarjoavat ainakin saksalainen Lufthansa, espanjalainen Iberia, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja alankomaalainen KLM. Lentovalikoima on siis hyvä. Mikäli matka-aikataulusi on joustava ja kahden vaihdon lennot Argentiinaan sopivat suunnitelmiisi, lentoyhtiövalikoima on tätäkin laajempi. Buenos Airesissa lennot laskeutuvat yleensä Ministro Pistarinin lentokentälle (Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini), joka tunnetaan myös Ezeizan kansainvälisen lentokentän nimellä. Lentoasema sijaitsee noin 22 kilometriä Buenos Airesin ulkopuolella. Mikäli lennät Buenos Airesin sijaan johonkin toiseen argentiinalaiskaupunkiin, lentoon sisältyy lähes poikkeuksetta ainakin kaksi välilaskua. Voit ostaa Argentiinan lennot Buenos Airesin sijaan esimerkiksi Mendozaan tai Cordobaan. Andien tuntumassa sijaitsevaan Mendozaan lentoja liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta muun muassa suomalainen Finnair yhteistyössä chileläislentoyhtiöiden LATAM Airlinesin ja Sky Airlinen kanssa. Reiteillä Argentiinan toisiksi suurimpaan kaupunkiin Cordobaan liikennöivät puolestaan esimerkiksi TAP Portugal, LATAM Airlines ja Aerolineas Argentinas. Jos reissaat paljon Argentiinan rajojen sisällä, käytä hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja. Argentiina on suuri valtio ja välimatkat kaupunkien välillä pitkiä.

Milloin on paras aika matkustaa Argentiinaan?

Matkat Argentiinaan ovat suosittuja varsinkin joulu-, tammi- ja helmikuussa. Näinä kuukausina sää on Argentiinassa pääosin aurinkoinen, sillä maassa on keskikesä. Esimerkiksi Buenos Airesin seudulla lämpötilat nousevat noin 30 asteen tuntumaan. Vuoden lopussa ja alussa Argentiinan lennot ovat kuitenkin hinnaltaan keskimääräistä korkeampia, joten budjettimatkailijalle parempi matkustusajankohta on Argentiinan kevät. Esimerkiksi lokakuussa lämpötilat ovat kesäkuukausia hieman matalampia, ja myös lentojen hinnat ovat vuodenvaihteen vilkkaita matkailukuukausia edullisempia. Suomen kesälomakuukausina Argentiinassa on talvi. Mikäli et etsi kesälomallesi aurinkorantoja, on Argentiina hyvä matkakohde kesälläkin. Suomen kesään sijoittuva Argentiinan talvi on kuiva, eli mikäli viileät lämpötilat eivät laske lomatunnelmaasi, voi monista maan luontokohteista nauttia näinä kuukausina ilman sateiden pelkoa. Suomen keväällä Argentiinan suosituimmissakin matkakohteissa voi puolestaan vierailla ilman kesäkuukausien turistimassoja, ja lennot maahan voi napata keskimääräistä edullisempaan hintaan.

Kuinka kauan kestää lento Argentiinaan?

Lentojen kesto Suomesta Argentiinaan riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Nopeimmat lentoyhteydet Buenos Airesiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä kaupunkiin on tarjolla monia yhden vaihdon lentoreittejä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Buenos Airesiin lentoaika on alkaen noin 18 tuntia. Erityisen halvat lennot Argentiinan Buenos Airesiin kulkevat toisinaan kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Tässä tapauksessa lentoaika venyy yli 20 tunnin pituiseksi. Muihin Argentiinan kaupunkeihin lennot Suomesta sisältävät yleensä vähintään kaksi välilaskua. Jos siis lennät jonnekin muualle kuin Buenos Airesiin, varaudu lähes 24 tunnin lentoihin.

Tarvitaanko Argentiinaan passi tai viisumi?

Matkat Argentiinaan ovat esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse lomille viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 päivää) ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Jos haluat oleskella maassa pidempään, kannattaa viisumeista pyytää lisätietoja Argentiinan Helsingin suurlähetystöstä. Argentiinan matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Argentiinaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Argentiina

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Buenos Aires reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 10m
Halvin hinta
841 €

Lennot Etelä-Amerikka Argentiina
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka