Lennot Argentiina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Argentiina

Yhteenveto Argentiina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1265 €

Nopein lentoaika

19t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Argentiina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1265 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
Nopein lento kohteeseen Argentiina kohteesta Suomi kestää 19t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Argentiina mukaan lukien American Airlines, Air France ja LATAM Airlines.

Halvimmat lennot Argentiina kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Argentiina
Buenos Aires
Buenos Aires

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Argentiina

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Argentiina

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Argentiina ovat lentoyhtiön Norwegian Air Argentina tarjoama 21 €, lentoyhtiön Andes Lineas Aereas tarjoama 59 € sekä lentoyhtiön KLM tarjoama 108 €.

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Argentiina lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Buenos Aires Ministro Pistarini lento kestää keskimäärin 20t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Buenos Aires Ministro Pistarini kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 1743 € lennosta kohteeseen Argentiina. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Argentiina hintaan 674 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 2904 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Argentiina, kun taas 1672 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Argentiina, muista varata lähtösi lauantaina. Lentäminen lauantaina ja tiistaina on paras vaihtoehto. sunnuntaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Argentiina.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Argentiina? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Argentiina kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Argentiina kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Argentiina: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Argentiina, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBuenos Aires20t 05m1322 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Argentiina

Suomesta Argentiinaan ei operoida suoria reittilentoja. Halvat lennot Argentiinaan voi kuitenkin ostaa kätevästi vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin yhden välilaskun reittejä tarjoavat ainakin saksalainen Lufthansa, espanjalainen Iberia, ranskalainen Air France, brittiläinen British Airways ja alankomaalainen KLM. Lentovalikoima on siis hyvä. Mikäli matka-aikataulusi on joustava ja kahden vaihdon lennot Argentiinaan sopivat suunnitelmiisi, lentoyhtiövalikoima on tätäkin laajempi. Buenos Airesissa lennot laskeutuvat yleensä Ministro Pistarinin lentokentälle (Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini), joka tunnetaan myös Ezeizan kansainvälisen lentokentän nimellä. Lentoasema sijaitsee noin 22 kilometriä Buenos Airesin ulkopuolella. Mikäli lennät Buenos Airesin sijaan johonkin toiseen argentiinalaiskaupunkiin, lentoon sisältyy lähes poikkeuksetta ainakin kaksi välilaskua. Voit ostaa Argentiinan lennot Buenos Airesin sijaan esimerkiksi Mendozaan tai Cordobaan. Andien tuntumassa sijaitsevaan Mendozaan lentoja liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta muun muassa suomalainen Finnair yhteistyössä chileläislentoyhtiöiden LATAM Airlinesin ja Sky Airlinen kanssa. Reiteillä Argentiinan toisiksi suurimpaan kaupunkiin Cordobaan liikennöivät puolestaan esimerkiksi TAP Portugal, LATAM Airlines ja Aerolineas Argentinas. Jos reissaat paljon Argentiinan rajojen sisällä, käytä hyväksesi maan käteviä kotimaan lentoja. Argentiina on suuri valtio ja välimatkat kaupunkien välillä pitkiä.

Matkat Argentiinaan ovat suosittuja varsinkin joulu-, tammi- ja helmikuussa. Näinä kuukausina sää on Argentiinassa pääosin aurinkoinen, sillä maassa on keskikesä. Esimerkiksi Buenos Airesin seudulla lämpötilat nousevat noin 30 asteen tuntumaan. Vuoden lopussa ja alussa Argentiinan lennot ovat kuitenkin hinnaltaan keskimääräistä korkeampia, joten budjettimatkailijalle parempi matkustusajankohta on Argentiinan kevät. Esimerkiksi lokakuussa lämpötilat ovat kesäkuukausia hieman matalampia, ja myös lentojen hinnat ovat vuodenvaihteen vilkkaita matkailukuukausia edullisempia. Suomen kesälomakuukausina Argentiinassa on talvi. Mikäli et etsi kesälomallesi aurinkorantoja, on Argentiina hyvä matkakohde kesälläkin. Suomen kesään sijoittuva Argentiinan talvi on kuiva, eli mikäli viileät lämpötilat eivät laske lomatunnelmaasi, voi monista maan luontokohteista nauttia näinä kuukausina ilman sateiden pelkoa. Suomen keväällä Argentiinan suosituimmissakin matkakohteissa voi puolestaan vierailla ilman kesäkuukausien turistimassoja, ja lennot maahan voi napata keskimääräistä edullisempaan hintaan.

Lentojen kesto Suomesta Argentiinaan riippuu valitsemastasi lentoreitistä ja kohdekaupungista. Nopeimmat lentoyhteydet Buenos Airesiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä kaupunkiin on tarjolla monia yhden vaihdon lentoreittejä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Buenos Airesiin lentoaika on alkaen noin 18 tuntia. Erityisen halvat lennot Argentiinan Buenos Airesiin kulkevat toisinaan kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Tässä tapauksessa lentoaika venyy yli 20 tunnin pituiseksi. Muihin Argentiinan kaupunkeihin lennot Suomesta sisältävät yleensä vähintään kaksi välilaskua. Jos siis lennät jonnekin muualle kuin Buenos Airesiin, varaudu lähes 24 tunnin lentoihin.

Matkat Argentiinaan ovat esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse lomille viisumia. Viisumivapaa oleskelu maassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 päivää) ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Jos haluat oleskella maassa pidempään, kannattaa viisumeista pyytää lisätietoja Argentiinan Helsingin suurlähetystöstä. Argentiinan matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Argentiinaan reissatessa passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Argentiina: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Buenos Aires reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 05m
Halvin hinta1322 €

Aloita matkan suunnittelu - Argentiina


Suosittuja lentokohteita mantereella Etelä-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Argentiina, harkitse myös näitä muita suosittuja Etelä-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Argentiina on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Argentiina.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Argentiina tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Argentiina.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Argentiina. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.