Lennot Eurooppa Norja Bergen Helsinki lento kohteeseen Bergen

Halvat lennot Helsinki - Bergen

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bergen (BGO)
la 8.5.
la 15.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bergen

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bergen

Paras löydetty hinta406 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bergen viimeisten 72 tunnin aikana on 406 €
Lyhyin lentoaika1h 55mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Bergen on 1h 55m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Bergen ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergenin lentoasema.
Lentokentät kohteessa Bergen1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Bergen: Bergenin lentoasema (BGO)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bergen

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bergen?

syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bergen on syyskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Bergen?

keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Bergen?

keskipäivällä
Helsinki - Bergen lennot ovat noin 22 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bergen?

Austrian Airlines
Austrian Airlines, Norwegian ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bergen reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Bergen reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergenin lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergenin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Bergen lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
BGO
Bergenin lentoasema

Milloin on halvinta varata Helsinki - Bergen lento?

38 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bergen on noin 38 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bergen: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bergen lennot vaihtamalla välilehteä
airBaltic
30. toukokuuta
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
17:30Bergenin lentoasema
31. toukokuuta
12:45Bergenin lentoasema
6t 35m
2 välilaskua
19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
30. toukokuuta
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 30m
2 välilaskua
18:20Bergenin lentoasema
31. toukokuuta
12:05Bergenin lentoasema
7t 15m
2 välilaskua
19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
9. kesäkuuta
05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
12:40Bergenin lentoasema
13. kesäkuuta
05:15Bergenin lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bergen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bergen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja SAS
SAS
27. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
15:20Bergenin lentoasema
SAS
26. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
15:20Bergenin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
3 välilaskua
12:15Bergenin lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Bergen

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Bergen momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
SAS
Hintaalk. 106 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Norwegian
Hintaalk. 108 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
Finnair
Hintaalk. 149 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergenin lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergenin lentoasema, kuten Finnair, SAS ja Norwegian ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bergen?

Suorat lennot Helsingistä Bergeniin operoi suomalainen Finnair. Lentoyhtiö kuljettaa matkailijoita Helsinki-Vantaalta norjalaiskaupunkiin yleensä kaikkina viikonpäivinä, ja suoria reittilentoja on tarjolla parhaimmillaan useita päivässä. Voit saada kätevät Helsinki–Bergen-lennot myös yhden vaihtokentän kautta. Yhden välilaskun lentoja Helsingistä Bergeniin operoivat muun muassa skandinaavinen SAS ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Bergeniin voi siis lentää sekä perinteisten lentoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden siivillä. Varsinkin SAS lentää Helsingin ja Bergenin väliä vilkkain yhteyksin. Bergeniin matkustavilla on lentojen suhteen runsaasti valinnanvaraa. Lentojen matka-ajoissa on eroja, joten vertaa lentoja tarkkaan tarkasti ennen oman Helsinki–Bergen-lennon varaamista.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Bergeniin nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingin ydinkeskustasta on matkaa lentoasemalle 18 km. Kätevimpiä kulkuvälineitä keskustasta lentoasemalle ovat HSL:n lähijunat, seutuliikenteen bussit sekä Finnairin lentokenttäbussi. HSL:n seutuliikenteen junista lentoasemalle kulkevat junat I ja P. Juniin voi nousta Helsingin rautatieasemalta, ja matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Voit hypätä lentokenttäjunaan myös esimerkiksi Tikkurilasta ja Myyrmäestä. Nopea ja kätevä vaihtoehto lentokentälle siirtymiseen on myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, jonka matka-aika kentälle on alkaen noin 30 min. HSL:n seutuliikenteen bussit, jotka liikennöivät lentoasemalle esimerkiksi rautatieasemalta ja Hakaniemestä, ovat hieman lentokenttäbussia hitaampi vaihtoehto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bergenissä?

Bergeniin saapuvat lennot laskeutuvat Bergenin lentokentälle (Bergen Lufthavn). Lentoasemalta on matkaa kaupungin keskustaan noin 19 km. Lentokentältä Bergenin keskustaan pääset kätevimmin lentokenttäbussilla eli Flybussenilla. Lentokenttäbussit kulkevat Bergenin keskustaan tihein yhteyksin, ja keskustaan suuntaavien kannattaa jäädä pois Festplassenin pysäkillä. Jos taas suuntaat Bergenin bussiasemalle (Bergen Busstasjon), matka lentoasemalta keskustaan kestää noin 20 min. Matkalipun hinta on noin 105 NOK (noin 10,60 EUR). Bussin lisäksi pääset keskustaan myös raitiovaunulla (Bybanen). Raitiovaunulla matka-aika keskustaan on noin 45 min, eli raitiovaunu on selvästi bussia hitaampi. Raitiovaunumatkan hinta on noin 37 NOK (noin 3,80 EUR).

Kuinka kauan Helsinki–Bergen-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bergeniin vaihtelevat kestoltaan reittivalinnasta riippuen. Suora lento Bergeniin on vaivaton ja nopea, sillä matka-aika on alkaen noin 1 h 55 min. Joillain suorilla lennoilla matka-aika on pidempi, noin 2 h 55 min. Yhden välilaskun lennoilla Bergeniin lentoaika on alkaen noin neljä tuntia, mutta monilla vaihdollisilla lennoilla matka-aika on noin viisi tuntia. Kokonaismatka-aika riippuu reittivalinnasta ja välilaskun kestosta.

Milloin on paras aika matkustaa Bergeniin?

Norjan Bergen tarjoaa paljon nähtävää vuodenajasta riippumatta. Kaupungin suosituin matkailusesonki sijoittuu kesä-elokuuhun, jolloin Bergenin nähtävyyksistä voi nauttia lämpimässä auringonpaisteessa. Kesällä norjalaiskaupungin keskilämpötila on noin 16–17 °C. Kesällä Bergenin miinuspuoliin kuuluu keskimääräistä korkeampi hintataso. Lentoliput Helsingistä Bergeniin ovat kesällä selvästi tavallista kalliimpia. Halvemmalla ja leppoisassa säässä voit nauttia Bergenistä loppukeväällä tai alkusyksystä. Erityisen halvat lennot Helsingistä Bergeniin voit napata tammi- ja huhtikuun välille tai marraskuulle. Käytä hyväksesi talven edulliset lennot, sillä runsasluminen Bergen on upea talvikohde. Kaupunki tarjoaa talvella hienoja maisemia ja monenlaisia talviurheilumahdollisuuksia.

Tarvitaanko Bergeniin passia/viisumia?

Et tarvitse Bergeniin viisumia. Pohjoismaiden välillä on vapaa liikkuvuus, ja myös norjalaiskaupunkiin voi matkustaa ilman viisumia tai passia. Bergeniin on kuitenkin otettava mukaan jokin matkustusasiakirja, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Finnairin Bergenin ja muiden pohjoismaisten kaupunkien lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passin tai henkilökortin ohella myös Kela-kortti tai ajokortti.


Vinkkejä Bergeniin

 • Jos haluat tutustua Bergenin nähtävyyksiin, hanki Bergen Card -matkailijakortti. Kortti, jonka lähtöhinta on noin 260 NOK (noin 26,60 EUR), kattaa joukkoliikennevälineillä liikkumisen ja sisäänpääsyn moniin kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi opiskelijat ja ikäihmiset voivat saada kortin alennettuun hintaan. Suosi joukkoliikennevälineistä varsinkin raitiovaunua (Bybanen), joka kuljettaa matkailijat kätevimmin mielenkiintoisten vierailukohteiden luokse.
 • Säästömatkailijoiden kannattaa majoittua Bergenissä huoneistomajoituskohteessa tai hostellissa, joka tarjoaa mahdollisuuden ruoanlaittoon. Bergenin ravintolat ovat usein suomalaiskaupunkien ravintoloita kalliimpia, ja ison osan matkabudjetista voi upottaa ravintoloissa syömiseen. Tee siis ostokset ruokakaupoista ja kokkaa itse. Kesällä kauniissa Bergenissä on monia hyviä piknikpaikkoja.
 • Bergen on perinteinen satama- ja kalastuskaupunki. Jos syöt ravintolassa, maistele alueen perinteisiä kalaherkkuja, sillä tarjolla on varmasti tuoretta kalaruokaa. Sukella perinteisten kalamarkkinoiden tunnelmaan keskustan kalatorilla (Fisketorget) ja tee löytöjä myös majapaikan keittiössä kokattaviksi.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Bergen

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 20m
Halvin hinta
101 €
Helsinki - Kirkkoniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 45m
Halvin hinta
343 €
Helsinki - Kristiansund reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 25m
Halvin hinta
347 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 20m
Halvin hinta
384 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bergen:

Lennot Eurooppa Norja Bergen Helsinki lento kohteeseen Bergen
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka