Etsi halvat lennot Columbia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Columbia lentotiedot ja trendit

Tutustu Columbia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Columbia?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Columbia on 139 € per henkilö kaupungista New Orleans, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Columbia. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Columbia omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Columbia?

Keskimääräinen Suomi–Columbia lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 17t 17m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema on alueen Columbia suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Columbia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Columbia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Charleston

HALVIN REITTI Helsinki - Columbia

Helsinki (HEL) - Charlotte (CLT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Columbia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 837 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Columbia

Columbia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Union County lentokenttä (94 km Columbia keskustasta), Augusta Bush Field lentokenttä (111 km Columbia keskustasta), Florence lentokenttä (122 km Columbia keskustasta), Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (136 km Columbia keskustasta) tai Charleston lentokenttä (154 km Columbia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 192 € henkilöä kohti ja Augusta Bush Field lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Columbia. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Columbia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Columbia lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Columbia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Columbia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Columbia?

American Airlines, Finnair, Lufthansa ja British Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Columbia rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Columbia näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

American Airlines lennot kohteeseen Columbia

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Columbia on American Airlines, ja se liikennöi 35 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous American Airlines lennolle kohteeseen Columbia on 910 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Columbia, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 1 620 American Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,1.


Aloita matkan suunnittelu - Columbia


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Columbia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Columbia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Columbia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Columbia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Columbia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Columbia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.