Budget autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,6

Value

9,3

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Madrid sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Madrid-Barajas lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Madrid Apt T1 & T4 Service.

Kyllä, vuokraamo Budget kaupungissa Madrid tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Budget puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Madrid pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 126 €/päivä ja 126 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Budget on 7 toimipistettä kaupungissa Madrid. Heidän Madrid Apt T1 & T4 Service toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa Madrid, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget Madrid Apt T1 & T4 Service toimipisteestä.