Avis autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

8,2

Value

7,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Madrid-Barajas lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Madrid-Barajas lentokenttä (Madrid Apt T1 & T4 Service).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Madrid?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Madrid. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Madrid toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Madrid kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Madrid pitävät enemmän Kuorma-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Kuorma-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 37 €/päivä ja 37 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Madrid?

Vuokraamolla Avis on 5 toimipistettä kaupungissa Madrid. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Madrid sijaitsee osoitteessa Madrid Apt T1 & T4 Service. 78 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Madrid teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Madrid hinnat?

autoa Madrid hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Madrid?

syyskuuta 2023 alkaen 201 toimijaa on valittavissa autoa Madrid osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Madrid?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Madrid. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Madrid?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Madrid. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Madrid

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.