Avis autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
24. elokuu — 31. elokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ke 24/8
Keskipäivä
ke 31/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Madrid asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Madrid-Barajas lentokenttä (Madrid Apt T1 & T4 Service).

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Madrid. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Madrid toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Avis autoja kaupungissa Madrid pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 160 €/päivä ja 160 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Madrid. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Madrid sijaitsee osoitteessa Madrid Apt T1 & T4 Service. 64 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Madrid teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Madrid

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Madrid autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia