Autonvuokraus Asunción, Paraguay

Haussa halpa vuokra-auto Asunción, Paraguay? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Asunción, Paraguay
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Asunción, Paraguay
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Asunción: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Asunción, Paraguay
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

7,9

Value

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

6,0
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Asunción, Paraguay kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Asunción Silvio Pettirossi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Asunción

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Asunción noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Asunción sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Enterprise, Alamo ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Asunción, Paraguay autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Asunción vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Asunción, kuten Enterprise, Alamo ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Asunción?

  Keskimääräiseen hintaan 20 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä), Hyundai i10 vuokra-autot kaupungissa Asunción on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Asunción keskimääräiseen hintaan 21 €/pvä (13 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Asunción?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on malli Audi A4 tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Asunción keskimääräiseen 70 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Audi A4 vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Asunción voi muuttua pikaisesti.Vuokraamolla Hertz on myös Volvo XC90 aja muita Luksus vuokra-autoja saatavilla kaupungissa Asunción jos Audi A4 vuokraaminen ei jostain syystä onnistu.

 • Millainen sää on kohteessa Asunción, Paraguay kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Asunción kuukauden tammikuu aikana on 27 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 140 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Asunción aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.


Aloita matkan suunnittelu - Asunción