Thrifty autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Madrid-Barajas lentokenttä?

Kentältä Madrid-Barajas lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Thrifty autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminals 1 And 4.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Madrid?

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Madrid. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Madrid alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Madrid kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Thrifty Madrid vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Thrifty autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 88 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 83 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Madrid?

Terminals 1 And 4 on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Madrid löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 82 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Terminals 1 And 4 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Madrid hinnat?

autoa Madrid hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Madrid?

syyskuuta 2023 alkaen 198 toimijaa on valittavissa autoa Madrid osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Madrid?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Madrid. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Madrid?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Madrid. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Madrid

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.