Thrifty autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Madrid Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

6,5

Value

7,7

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Kaikissa Thrifty vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Madrid on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Thrifty sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Madrid:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kentältä Madrid-Barajas lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Thrifty autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminals 1 And 4.

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Madrid. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Madrid alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Thrifty Madrid vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen Thrifty autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 32 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 32 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Terminals 1 And 4 on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Madrid löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 45 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Terminals 1 And 4 sijaitsevassa toimipisteessä.


Thrifty autot muissa kaupungeissa maan Espanja sisällä