Centauro autonvuokraukset kaupungista Madrid

Etsi ja vertaa hyviä Centauro vuokra-autotarjouksia kaupungissa Madrid

Madrid, Espanja
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Madrid, Espanja
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Centauro vuokra-autotarjoukset Madrid, Madridin itsehallintoalue

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

11 € - 91 €

Kaikki autotyypit

11 € - 91 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Centauro Madrid, Madridin itsehallintoalue on elokuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 79 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Centauro Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Madrid. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Centauro Madrid on elokuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Centauro tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Centauro Madrid, Madridin itsehallintoalue on lokakuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 54 € kuin keskimääräinen vuosihinta Centauro Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Madrid. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Centauro Madrid on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Centauro tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Madrid Centauro toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Centauro vuokra-autojen sijainneista Madrid, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Centauro

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,2

Value

6,8

Tietoja Centauro autonvuokrauksesta kaupungissa Madrid

Kyllä, vuokraamolla Centauro on 1 toimipaikka kentällä Madrid-Barajas lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Madrid Airport.

Maasturi vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Centauro tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Madrid kuukauden huhtikuu aikana. Vuokraamon Centauro Maasturi autot maksavat keskimäärin 25 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 25 € päivä päivä kuukauden huhtikuu aikana.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.