Etsi halvat lennot Punta Cana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 14/12
ke 21/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Punta Cana

Yhteenveto Punta Cana lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

543 €

Halvin meno-paluulennon hinta

687 €

Nopein lentoaika

20t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 543 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Punta Cana).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 687 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Punta Cana).
Nopein lento kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi kestää 20t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Punta Cana).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Punta Cana mukaan lukien American Airlines, Air Canada ja Lufthansa.

Punta Cana lentotiedot ja trendit

Tutustu Punta Cana lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Punta Cana?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 660 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Punta Cana kesäkuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Punta Cana reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 692 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Punta Cana?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Punta Cana hintaan 162 €/henkilö, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Punta Cana. Löydät halvimmat hinnat alueelle Punta Cana valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Punta Cana?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Punta Cana on keskiviikko hintojen ollessa 705 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 820 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Punta Cana?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Punta Cana on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 686 €. Lennot kaupunkiin Punta Cana ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 775 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Punta Cana?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi, kun varaat 53 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Punta Cana hintaan, joka on noin 805 €, kun etsit 53 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Punta Cana milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 725 €.

Halvimmat lennot kaupungin Punta Cana lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Punta Cana lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Punta Cana

HALVIN REITTI Helsinki - Punta Cana

Helsinki (HEL) - Punta Cana (PUJ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Punta Cana kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Punta Cana, jolloin hinta on keskimääräinen 805 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PUNTA CANAkesäkuu18% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Punta Cana lennot maksavat keskimäärin vain 660 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PUNTA CANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu47% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Punta Cana lentojen keskimääräinen hinta on 1184 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PUNTA CANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu518% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Punta Cana kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Punta Cana

Punta Cana on Karibialla sijaitsevan Dominikaanisen Tasavallan itäisimmässä kärjessä sijaitseva kaupunki. Lennot Punta Canaan kestävät Suomesta noin 14 tuntia ja pitävät sisällään vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matkan aloittaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta, josta lennettäisiin noin kolmen tunnin lento ensin välilaskulle Pariisiin, Charles de Gaullen lentoasemalle. Pariisista reilun yhdeksän tunnin lento veisi sitten suoraan Punta Canaan, Dominikaaniseen Tasavaltaan. Lentokoneessa vietettyä aikaa matkasta kertyisi hieman yli 12 tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä tulisi lentoteitse yksi välilasku lisää Helsinki-Vantaalla. Vaihtoehtoisesti matkan voisi aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla ja matkata ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi noin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta päästäisiin lentäen jatkamaan kohti Pariisin välilaskua ennen päämäärää, Punta Canaa.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole. Dominikaaniseen Tasavaltaan pääsee kuitenkin Suomesta yhdellä välilaskulla. Lennot Punta Canaan tulisi tällöin aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja lentää ensin Charles de Gaullen lentokentälle Pariisiin. Sieltä voi matkaa jatkaa suoralla lennolla määränpäähän Punta Canaan. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä tulee ensin ottaa lento Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä seuraavalla lennolla Pariisin kautta Punta Canaan. Tarkista lentovaihtoehdot kätevästi momondosta ja varaa itsellesi parhaiten sopivat reitit ja hinnat.

Punta Cana kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille La Romana lentokenttä (58 km Punta Cana keskustasta), Santo Domingo Las Americas lentokenttä (134 km Punta Cana keskustasta) tai Nagua Samaná El Catey lentokenttä (152 km Punta Cana keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Punta Cana lentokenttä keskimääräiseen hintaan 836 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Punta Cana

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Punta Cana

Muut matkustamoluokat Punta Cana lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Punta Cana lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Punta Cana?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Punta Cana

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Punta Cana?

Lentäessäsi kohteeseen Punta Cana kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Air France, Finnair, Air Canada tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Air France lennot kohteeseen Punta Cana

Kohteeseen Punta Cana on normaalina viikkona 8 Air France lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Pariisi Charles de Gaulle ja paras momondossa nähty Air France lipun hinta on 615 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Punta Cana). Air France lentoyhtiö on saanut 7,6 281 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Punta Cana

676 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Punta Cana. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 8 lentoa kohteeseen Punta Cana useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 175 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,5/10.


Punta Cana ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Punta Cana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Punta Canan lentokentältä?

Pariisin lennot laskeutuvat Punta Canan kansainväliselle lentoasemalle. Kulkutapoja, joilla liikkua lentokentältä kaupunkiin on useita, riippuen hieman siitä, missä päin Punta Canaa matkustajan päämäärä on. Selkeätä keskustaa kaupungille on oikeastaan hieman vaikea määritellä, mutta yleisesti Bávaro-aluetta pidetään keskusta-alueena. Lentokentältä voi hypätä kätevästi esimerkiksi taksin kyytiin, joskin hinta kannattaa varmistaa tai neuvotella jo ennen kyytiin astumista. Linja-autoja lähtee epätasaisin väliajoin saapuvien lentojen terminaalin edestä ja bussilipun voi ostaa suoraan kuljettajalta. Bussikyytiä ei tosin yleisesti suositella, mikäli mukana on vähänkään reppua enempää matkatavaroita. Parhaimpien kuljetustapojen joukkoon kuuluu ilman muuta etukäteen esimerkiksi majoitusliikkeen kanssa sovittu kuljetus. Näin pitkän lentomatkan jälkeen välttyy ylimääräiseltä säätämiseltä ja pääsee suoraan haluttuun kohteeseen. Lentokentällä toimii sekä terminaalissa A että terminaalissa B useita eri autonvuokrausyrityksiä, joilta voi myös vuokrata mieluisan auton omaan käyttöön. Tämä vaihtoehto on sopiva, mikäli aikoo matkallaan kulkea pidempiä matkoja Dominikaanista Tasavaltaa tutkien eikä halua välittää muiden kulkuneuvojen mukana tulevista aikatauluista. Vuokrayritysten ehtoihin, hintoihin ja tarjouksiin kannattaa tosin tutustua jo etukäteen, jotta vuokraustapahtuma varmasti hoituu mahdollisimman mutkattomasti. Luonnollisesti autoa vuokratessa tulee olla myös voimassaoleva ajokortti mukana.


Punta Cana: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Punta Cana
Helsinki - Punta Cana reitin lennot
Nopein lentoaika16t 15m
Halvin hinta687 €

Kohteen Punta Cana viisumivaatimukset

Punta Cana sijaitsee Dominikaanisessa Tasavallassa. Suomen kansalaisilta ei vaadita Dominikaaniseen Tasavaltaan matkustettaessa erillistä viisumia, mutta sen korvaava "turistikortti" tulee lunastaa edulliseen hintaan lentokentältä maahan saapumisen yhteydessä. Matkassa pitää olla mukana koko matkan ajan voimassaoleva passi.


Aloita matkan suunnittelu - Punta Cana


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Punta Cana

Kaupungin suurimpiin houkutuksiin kuuluvat sen loistavat ulkoilmaan ja aktiviteetteihin perustuvat mahdollisuudet. Moni matkustaja lentääkin Punta Canaan niiden perässä. Golfista innostuneelle kaupungin alueelta löytyy useita vetäviä ja isoja ratakokonaisuuksia, eikä Karibian ilmastossa, esimerkiksi hyvin varustellussa hotellissa majoittuen, moni matkaaja muuta lomaltaan kaipaakaan. Punta Canassa on useita erittäin viehättäviä rantoja ja nämä houkuttelevatkin matkustajia. Suosituimpien rantojen joukkoon kuuluu esimerkiksi suuri ja erittäin pitkä Playa Bavaro -ranta, jolla voi uimisen, auringonoton ja yleisen lekottelun lisäksi harrastaa monia vesiaktiviteetteja. Rannoilta lähtevät katamaraaniajelut soveltuvat juhlimisesta innostuville, sillä tarjolla on niin bileristeilyjä kuin romminmaisteluretkiäkin. Rauhaisa snorklaaminen toimii taas vaikka koko perheen puuhana. Kaupungista löytyvät useat vesipuistot toimivat hyvänä lisänä esimerkiksi perheen kanssa matkustavien ohjelmaan. Yksi vesiaiheisista kohteista alueella on myös erittäin hieno Scape Park -luonnonhuvipuisto, josta rannan lisäksi löytyvät esimerkiksi todella hienot luolauinti- ja -retkimahdollisuudet, sekä jännittävillä vaijereilla liikkuminen mäkien välillä. Punta Canassa muutenkin luontoon liittyvät lomailumahdollisuudet ovat erittäin monipuolisia, sillä kaupungin alueella voi ajella mönkijöillä rantamaisemissa, ihastella valaita merellä, käydä ratsastusretkellä tai lähteä vaikkapa helikopteriajelulle ihastelemaan kaupunkia yläilmoista. Yöelämästä innostuneille kaupungilla on tarjota useitakin mukavia paikkoja kuten yökerhoja ja kasinoita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Eikö sittenkään Punta Cana? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Dominikaaninen tasavalta

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Punta Cana on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Punta Cana.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Punta Cana ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Punta Cana lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Punta Cana. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.