Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Đà Nẵng

Etsi halpoja lentoja Đà Nẵng alk. 1111 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Đà Nẵng

Yhteenveto Đà Nẵng lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1111 €

Nopein lentoaika

14t 55m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1111 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma).
Nopein lento kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi kestää 14t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Đà Nẵng mukaan lukien Singapore Airlines.

Đà Nẵng lentotiedot ja trendit

Tutustu Đà Nẵng lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Đà Nẵng. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 796 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Đà Nẵng maanantai aikana on 1032 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Đà Nẵng ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Đà Nẵng iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 758 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Đà Nẵng, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 904 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Đà Nẵng?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Đà Nẵng lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma lento kestää keskimäärin 26t 25m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Đà Nẵng Da Nangma kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Đà Nẵng

Miten kauan kestää lentää Đà Nẵngiin?

Đà Nẵng on tärkeä satamakaupunki Vietnamin keskiosassa, Etelä-Kiinan meren rannalla. Suomesta lennot Đà Nẵngiin vaativat useita välilaskuja ja matkat kaupunkiin kestävät pääosin selkeästi yli vuorokauden. Kolmella välilaskulla perille pääsee, mikäli lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä ensimmäinen noin kolmen tunnin lento vie Lontoon Heathrow'n lentokentälle. Matka Lontoosta jatkuu välilaskun jälkeen koko yön kestävällä lennolla Hong Kongin kansainväliselle lentoasemalle ja sieltä vajaan kolmen tunnin lennolla Vietnamiin, Ho Chi Minhiin. Viimeisenä etappina Vietnamin sisäinen lento vie Ho Chi Minhin kaupungista perille Đà Nẵngiin. Lentokoneessa tulisi näin vietettyä kokonaismatkustusajasta noin 19 tuntia. Muulta Suomesta lähtiessä matkustusaika pitenee, sillä lentäen matkaan tulisi yksi välilasku lisää. Monesta Suomen kaupungista matka olisi myös pakko aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla kuin lentäen, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta päästäisiin lentäen kohti seuraavaa välietappia.

Mistä voi lentää suoraan Đà Nẵngiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Vietnamin Đà Nẵngiin vaativat vähintään kolme välilaskua. Yksi suorimmista lentovaihtoehdoista, ja matkustusajoiltaan kohtuullisimpiin kuuluva vaihtoehto, on aloittaa matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin lennolla kohti Lontoota. Lontoon lentoasemalta pääsee yölennolla Hong Kongiin, joten matkan pisimmän välilennon voi yrittää hoitaa nukkuen. Seuraava välilasku tapahtuu Ho Chi Minhin kaupungissa Vietnamissa, josta lyhyehkö lento vie perille Đà Nẵngiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta, Vaasasta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi neljäskin välilasku, sillä matka tulisi aloittaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ennen etenemistä seuraaville välietapeille.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 753 €. Jos et voi matkustaa lokakuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Đà Nẵng ovat vielä keskimäärin 770 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin lokakuu.

Löytyykö kaupungin Đà Nẵng lähettyviltä muita lentokenttiä?

Đà Nẵng kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hue Phu Bai lentokenttä (66 km Đà Nẵng keskustasta) tai Tam Ky Chu Lai Intl lentokenttä (90 km Đà Nẵng keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä hinnat?

lentoa Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Đà Nẵng Da Nangma lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Đà Nẵng

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Đà Nẵng
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 50m
3 välilaskua
DAD10:40Đà Nẵng Da Nangma
29. maaliskuuta
DAD07:40Đà Nẵng Da Nangma
36t 10m
3 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1111 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
DAD23:30Đà Nẵng Da Nangma
29. maaliskuuta
DAD07:40Đà Nẵng Da Nangma
36t 10m
3 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1207 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
DAD22:05Đà Nẵng Da Nangma
6. huhtikuuta
DAD13:15Đà Nẵng Da Nangma
30t 00m
2 välilaskua
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1252 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
DAD22:05Đà Nẵng Da Nangma
6. huhtikuuta
DAD11:30Đà Nẵng Da Nangma
35t 05m
3 välilaskua
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1256 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 30m
3 välilaskua
DAD22:05Đà Nẵng Da Nangma
6. huhtikuuta
DAD11:30Đà Nẵng Da Nangma
35t 05m
3 välilaskua
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1277 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
5. maaliskuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
DAD12:30Đà Nẵng Da Nangma
29. maaliskuuta
DAD15:45Đà Nẵng Da Nangma
36t 15m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1349 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Đà Nẵng

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Đà Nẵng, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Singapore Airlines
Singapore Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
DADĐà Nẵng Da Nangma

Muut matkustamoluokat Đà Nẵng lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Đà Nẵng lennollasi

Kohteen Đà Nẵng viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Đà Nẵngiin?

Đà Nẵng sijaitsee Vietnamissa. Normaaleissa olosuhteissa Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkallaan Vietnamiin, mikäli matka kestää alle 15 päivää. Matkan kestäessä pidempään, on pidennettyjä viisumeita mahdollisuus anoa esimerkiksi Đà Nẵngin lentoasemalta tai etukäteen Vietnamin suurlähetystöstä Suomessa. Matkalla tulee olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Đà Nẵng

Mitä voi nähdä ja tehdä Đà Nẵngissa?

Lennot Đà Nẵngiin ovat oiva vaihtoehto, mikäli mielii matkaltaan monipuolista kokemusta. Đà Nẵngissa ja sen ympäristössä on komeita maisemia ja erikoisia rakennuksia ihasteltavaksi, historiaa ja kulttuuria sekä upea ranta. My Khe -ranta heti kaupungin keskustasta itään on kerrassaan upea paikka niin auringonottoon, uimiseen kuin muihinkin vesiaktiviteetteihin. Museo- ja kulttuurisisältöä matkalleen haluavilla on Đà Nẵngissa hyviä kohteita, kuten Đà Nẵng Fine Arts Museum, Ho Chi Minhille pyhitetty Bảo tàng Hồ Chí Minh -museo ja hauska 3D-taidemuseo. Vierailun arvoisiin rakennelmiin kuuluu ilman muuta esimerkiksi komea lohikäärmesilta, jonka suuri lohikäärmeen muotoon rakennettu reunus herää henkiin viikonloppuiltaisin hienoilla valaistuksilla sekä tuli- ja vesielementeillä. Tượng Phật Bà Quan Âm Chùa Linh Ứng -temppelille kaupungin koillispuolella kannattaa myös tehdä retki, sillä temppelin hienon ulkomuodon lisäksi paikalta on upeat näköalat ympäröiville alueille. Kaupungin eteläpuolella sijaitseville kukkuloille, The Marble Mountains, kannattaa myös matkata. Tarjolla on upeita luolia ja hienoja maisemia upeassa ulkoilmassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Đà Nẵng?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Đà Nẵng on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Đà Nẵng nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Đà Nẵng joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Đà Nẵng, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Đà Nẵng?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Đà Nẵng, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Đà Nẵng juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Đà Nẵng, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Đà Nẵng lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Đà Nẵng

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Đà Nẵng

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Đà Nẵng
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Đà Nẵng
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.