Etsi halvat lennot Đà Nẵng

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Đà Nẵng

Yhteenveto Đà Nẵng lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

441 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1018 €

Nopein lentoaika

15t 15m
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 441 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1018 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma).
Nopein lento kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi kestää 15t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma).

Đà Nẵng lentotiedot ja trendit

Tutustu Đà Nẵng lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

joulukuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 833 €. Jos et voi matkustaa joulukuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Đà Nẵng ovat vielä keskimäärin 857 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin joulukuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Đà Nẵng?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Đà Nẵng kaupungista Ho Chi Minhin kaupunki oli 22 €. Tämä on 96 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Đà Nẵng. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Đà Nẵng omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Đà Nẵng. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 972 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Đà Nẵng perjantai aikana on 1157 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Đà Nẵng?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Đà Nẵng ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Đà Nẵng aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 1012 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Đà Nẵng, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1256 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Đà Nẵng?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Đà Nẵng lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng Da Nangma lento kestää keskimäärin 21t 20m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Đà Nẵng Da Nangma kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Đà Nẵng?

Paras aika varata lento kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 1030 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Đà Nẵng tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Đà Nẵng hintaan 1061 €.

Halvimmat lennot kaupungin Đà Nẵng lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Đà Nẵng lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Đà Nẵng

HALVIN REITTI Helsinki - Đà Nẵng

Helsinki (HEL) - Đà Nẵng (DAD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Đà Nẵng kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Đà Nẵng Da Nangma, jolloin hinta on keskimääräinen 1030 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ĐÀ NẴNGjoulukuu19% halvempijoulukuu aikana Helsinki - Đà Nẵng lennot maksavat keskimäärin vain 833 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ĐÀ NẴNG KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Đà Nẵng lentojen keskimääräinen hinta on 1292 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ĐÀ NẴNG KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu489% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Đà Nẵng kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Đà Nẵng

Đà Nẵng on tärkeä satamakaupunki Vietnamin keskiosassa, Etelä-Kiinan meren rannalla. Suomesta lennot Đà Nẵngiin vaativat useita välilaskuja ja matkat kaupunkiin kestävät pääosin selkeästi yli vuorokauden. Kolmella välilaskulla perille pääsee, mikäli lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä ensimmäinen noin kolmen tunnin lento vie Lontoon Heathrow'n lentokentälle. Matka Lontoosta jatkuu välilaskun jälkeen koko yön kestävällä lennolla Hong Kongin kansainväliselle lentoasemalle ja sieltä vajaan kolmen tunnin lennolla Vietnamiin, Ho Chi Minhiin. Viimeisenä etappina Vietnamin sisäinen lento vie Ho Chi Minhin kaupungista perille Đà Nẵngiin. Lentokoneessa tulisi näin vietettyä kokonaismatkustusajasta noin 19 tuntia. Muulta Suomesta lähtiessä matkustusaika pitenee, sillä lentäen matkaan tulisi yksi välilasku lisää. Monesta Suomen kaupungista matka olisi myös pakko aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla kuin lentäen, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle, josta päästäisiin lentäen kohti seuraavaa välietappia.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Vietnamin Đà Nẵngiin vaativat vähintään kolme välilaskua. Yksi suorimmista lentovaihtoehdoista, ja matkustusajoiltaan kohtuullisimpiin kuuluva vaihtoehto, on aloittaa matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin lennolla kohti Lontoota. Lontoon lentoasemalta pääsee yölennolla Hong Kongiin, joten matkan pisimmän välilennon voi yrittää hoitaa nukkuen. Seuraava välilasku tapahtuu Ho Chi Minhin kaupungissa Vietnamissa, josta lyhyehkö lento vie perille Đà Nẵngiin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta, Vaasasta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi neljäskin välilasku, sillä matka tulisi aloittaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ennen etenemistä seuraaville välietapeille.

Đà Nẵng kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hue Phu Bai lentokenttä (66 km Đà Nẵng keskustasta) tai Tam Ky Chu Lai Intl lentokenttä (90 km Đà Nẵng keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 71 € henkilöä kohti ja Tam Ky Chu Lai Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Đà Nẵng. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Đà Nẵng

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Đà Nẵng
Useita lentoyhtiöitä
28. maaliskuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
DAD10:20Đà Nẵng Da Nangma
11. huhtikuuta
DAD09:25Đà Nẵng Da Nangma
29t 40m
2 välilaskua
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1018 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
10. huhtikuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 50m
2 välilaskua
DAD06:50Đà Nẵng Da Nangma
20. huhtikuuta
DAD07:25Đà Nẵng Da Nangma
31t 40m
2 välilaskua
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1035 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 20m
3 välilaskua
DAD21:20Đà Nẵng Da Nangma
5. helmikuuta
DAD03:00Đà Nẵng Da Nangma
35t 15m
3 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1114 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 20m
3 välilaskua
DAD21:20Đà Nẵng Da Nangma
5. helmikuuta
DAD07:05Đà Nẵng Da Nangma
31t 10m
2 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1137 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
DAD02:50Đà Nẵng Da Nangma
5. helmikuuta
DAD14:10Đà Nẵng Da Nangma
24t 40m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1148 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
10. huhtikuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 30m
3 välilaskua
DAD04:45Đà Nẵng Da Nangma
20. huhtikuuta
DAD09:35Đà Nẵng Da Nangma
38t 40m
3 välilaskua
HEL00:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1225 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Đà Nẵng

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Đà Nẵng, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
3 välilaskua
DAD18:35Đà Nẵng Da Nangma
Useita lentoyhtiöitä
14. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 50m
3 välilaskua
DAD18:35Đà Nẵng Da Nangma
Useita lentoyhtiöitä
9. tammikuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 05m
3 välilaskua
DAD18:55Đà Nẵng Da Nangma

Muut matkustamoluokat Đà Nẵng lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Đà Nẵng lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Đà Nẵng?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Đà Nẵng

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Đà Nẵng?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Đà Nẵng kohteesta Suomi ovat Singapore Airlines, Cathay Pacific, Vietnam Airlines ja Finnair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Singapore Airlines lennot kohteeseen Đà Nẵng

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Đà Nẵng on Singapore Airlines, ja se liikennöi 7 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Singapore Changi, ja paras tarjous Singapore Airlines lennolle kohteeseen Đà Nẵng on 674 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Đà Nẵng, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 115 Singapore Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Finnair lennot kohteeseen Đà Nẵng

Finnair lennot kohteeseen Đà Nẵng voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 1056 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 7 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Đà Nẵng normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Đà Nẵng lähtee kohteesta Bangkok Suvarnabhumi. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 322 arvostelujen perusteella.


Đà Nẵng ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Đà Nẵng lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Đà Nẵngin lentokentältä?

Matkustajien tullessa kaupunkiin saapuvat lennot Đà Nẵngin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee lähestulkoon keskellä kaupunkia. Järkeviä kulkutapoja lentoasemalta muualle keskustaan on muutama. Kätevin julkisin liikenteen muoto asemalta keskustaan liikkumiseen on taksikyyti. Edullisen taksin voi napata suoraan saapuvien lentojen terminaalin edestä ja pyytää kuljetusta juuri sinne, minne haluaa. Esimerkiksi Mai Linh -taksit ovat hyvämaineisia takseja. Toinen kohtuullinen julkisen liikenteen kulkuneuvovaihtoehto ovat Hoi An Expressin tarjoamat minibussikuljetukset Đà Nẵngiin ja Hoi Aniin. Minibussit lähtevät kotimaisten lentojen terminaalin T1 luota. Lentokentän läheltä kulkee myös edullinen linja-auto numero 12, mutta tätä ei yleisesti matkustajille suositella sen pitkän matka-ajan vuoksi. Lentokentältä voi myös lunastaa omaan käyttöön vuokra-auton, mikäli matkassa on voimassaoleva ajokortti ja haluat kierrellä Vietnamin kohteita oman aikataulun mukaan hieman laajemmalla säteellä. Lentoasemalla operoivien autonvuokrausyritysten palveluehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin, ja yleisesti ottaen myös auton varaus kannattaa tehdä etukäteen, mikäli vuokra-auton ottaminen on suunnitteilla. Lentoaseman sijaitessa hyvinkin keskeisellä paikalla on erityisesti kevyempien matkatavaramäärien kanssa matkustavien myös kohtuullisen joutuisaa kävellä kaupunkiin.


Đà Nẵng: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Đà Nẵng
Helsinki - Đà Nẵng reitin lennot
Nopein lentoaika21t 20m
Halvin hinta1018 €

Kohteen Đà Nẵng viisumivaatimukset

Đà Nẵng sijaitsee Vietnamissa. Normaaleissa olosuhteissa Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkallaan Vietnamiin, mikäli matka kestää alle 15 päivää. Matkan kestäessä pidempään, on pidennettyjä viisumeita mahdollisuus anoa esimerkiksi Đà Nẵngin lentoasemalta tai etukäteen Vietnamin suurlähetystöstä Suomessa. Matkalla tulee olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeenkin.


Aloita matkan suunnittelu - Đà Nẵng


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Đà Nẵng

Lennot Đà Nẵngiin ovat oiva vaihtoehto, mikäli mielii matkaltaan monipuolista kokemusta. Đà Nẵngissa ja sen ympäristössä on komeita maisemia ja erikoisia rakennuksia ihasteltavaksi, historiaa ja kulttuuria sekä upea ranta. My Khe -ranta heti kaupungin keskustasta itään on kerrassaan upea paikka niin auringonottoon, uimiseen kuin muihinkin vesiaktiviteetteihin. Museo- ja kulttuurisisältöä matkalleen haluavilla on Đà Nẵngissa hyviä kohteita, kuten Đà Nẵng Fine Arts Museum, Ho Chi Minhille pyhitetty Bảo tàng Hồ Chí Minh -museo ja hauska 3D-taidemuseo. Vierailun arvoisiin rakennelmiin kuuluu ilman muuta esimerkiksi komea lohikäärmesilta, jonka suuri lohikäärmeen muotoon rakennettu reunus herää henkiin viikonloppuiltaisin hienoilla valaistuksilla sekä tuli- ja vesielementeillä. Tượng Phật Bà Quan Âm Chùa Linh Ứng -temppelille kaupungin koillispuolella kannattaa myös tehdä retki, sillä temppelin hienon ulkomuodon lisäksi paikalta on upeat näköalat ympäröiville alueille. Kaupungin eteläpuolella sijaitseville kukkuloille, The Marble Mountains, kannattaa myös matkata. Tarjolla on upeita luolia ja hienoja maisemia upeassa ulkoilmassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Vietnam

Eikö sittenkään Đà Nẵng? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Vietnam

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Đà Nẵng on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Đà Nẵng nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Đà Nẵng, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Đà Nẵng, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Đà Nẵng, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Đà Nẵng lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.