Etsi halvat lennot Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentotiedot ja trendit

Tutustu Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Praha Václav Havel lento kestää keskimäärin 2t 10m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Praha Václav Havel kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praha

HALVIN REITTI Helsinki - Karlovy Vary

Helsinki (HEL) - Praha (PRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Karlovy Vary kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Praha Václav Havel, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Miten kauan kestää lentää Karlovy Varyyn?

Tšekin tasavallan Karlovy Varyn kaupunki sijaitsee maan länsiosassa ja se tunnetaan kylpyläkaupunkina. Kaupungissa on lukuisia kuumia lähteitä ja tämä on tehnyt kaupungista suositun lomakohteen jo vuosien ajan. Lennot kohteeseen Karlovy Vary, Tšekintasavalta, eivät ole Suomesta lähtijälle kovin helppoja hankkia, vaikka Karlovy Varyn lentokenttä on Tšekin tasavallan neljänneksi suurin kenttä. Lennot Karlovy Varyyn Helsingistä kestävät noin kahdeksan tuntia, ja Helsingistä pystyvät hankkimaan parhaat lentotarjoukset kohteeseen Karlovy Vary. Tampereelta lähtevien matka-aika tulee olemaan parhaimmillaan hieman alle 10 tuntia, kun taas Oulusta lähtevien kannattaa varata yli 10 tuntia matkustamiseen.

Mistä voit lentää suoraan Karlovy Varyyn?

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole suoria lentoja saatavilla Suomesta Karlovy Varyyn. Karlovy Varyn lentokenttä palvelee nyt vain Moskovasta saapuvia turisteja ja ainoa lentoyhtiö, joka lentää lentokentälle, on Pobeda. Suomesta lähtevät voivat harkita suorien lentojen ottamista Moskovasta, jonne voit matkustaa helposti junalla tai lentäen. Lentäen on helpompi päästä Moskovaan, koska muuten tulet tarvitsemaan viisumin. Lennot kohteeseen Karlove Vary ovat Suomesta lyhyitä ja pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä Prahaan alle kolmessa tunnissa. Lentoaika Tampereelta sekä Oulusta kestää noin neljä tuntia ja myös näistä kaupungeista lennot vievät sinut Tšekin tasavallan pääkaupunkiin Prahaan. Prahasta Karlovy Varyyn ei ole saatavilla lentoja, joten sinun tulee ottaa julkinen kulkuväline, kuten bussi, jotta pääset perille asti. Tutustu momondossa kohteeseen vieviin lentoreitteihin ja valitse itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Löytyykö kaupungin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lähettyviltä muita lentokenttiä?

Praha Václav Havel lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Karlovy Vary lentokenttä hinnat?

lentoa Karlovy Vary lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Karlovy Vary lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Karlovy Vary lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Karlovy Vary lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Karlovy Vary lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni?


Kohteen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Karlovy Varyyn?

Koska Tšekin tasavalta on osa Euroopan Unionia, suomalaiselle matkustajalle riittää mukaan kuvallinen henkilökortti tai passi.


Aloita matkan suunnittelu - Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Mitä voit nähdä ja tehdä Karlovy Varyssa?

Tärkein nähtävyys kaupungissa ovat epäilemättä Karlovy Varyn upeat kuumat lähteet. Niiden valtavat vesisuihkut nousevat usean metrin korkeuteen. Nämä vedenpurkaukset peittävät Tepla-joen rannat ja ne ovat näennäisesti jatkuvasti höyrypilvien peitossa. Kaupungissa kokonaisuudessaan on satoja kuumia lähteitä, joista yli kymmenen on isompaa eli päälähdettä. Lähteiden höyryllä sanotaan olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Kaupungin kylpylähenkinen arkkitehtuuri on toinen vetovoimainen tekijä Karlovy Varyssa. Löydät monia kauniita esimerkkejä uusklassisesta ja jugendtyylistä 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alusta. Kaupungin kulttuurin keskuksen muodostavat esittävän taiteen keskus, taidegalleriat ja museot. Karlovy Varyn yksi tärkeimmistä tapahtumista on Karlovy Varyn kansainvälinen elokuvafestivaali. Kyseessä on yksi Euroopan pisimpään järjestetyistä tapahtumista. Tšekin tasavallan yksi tärkeimpiä barokin aikaisia kirkkoja on Pyhän Marian Magdaleena kirkko. Kirkko on roomalaiskatolilainen kirkko, joka on rakennettu vuonna 1737. Se sijaitsee kaupungin kylpyläalueen sydämessä ja kirkon kahden sipulinmuotoisen tornin ansiosta se on erittäin helppo löytää. Kirkon nähtävyyksistä kohokohtia ovat sen hieno alttaritaulu, erilaiset ​​hienot barokkiaikaiset eukaristiveistokset, goottilainen patsas Madonnasta sekä kirkon lukuisat tärkeät uskonnolliset esineet. Karlovy Varyn Vanhankaupungin korkealla yläpuolella sijaitseva korkea Dianan näköalatorni on rakennettu vuonna 1914. Sieltä avautuvat upeat näkymät ovat henkeäsalpaavia ja kävelymatka sinne kestää noin puoli tuntia. Mikäli et halua kävellä koko matkaa, pääset tornin juurelle myös lyhyellä köysiradalla. Torni on viisikerroksinen ja siellä on myös hissi, joka nousee näköalatasanteelle. Alueelta löytyy ravintoloita, lasten minieläintarha sekä perhostalo, josta löytyy monia erikokoisia perhosia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tšekin tasavalta

Eikö sittenkään Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tšekin tasavalta

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Karlovy Vary?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Karlovy Vary. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Karlovy Vary joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Karlovy Vary tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Karlovy Vary?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Karlovy Vary, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Karlovy Vary juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Karlovy Vary. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.