Halvat lennot Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Halvimmat lennot kaupungin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Praha

HALVIN REITTI Helsinki - Karlovy Vary

Helsinki (HEL) - Praha (PRG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Karlovy Vary kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Praha Václav Havel, jolloin hinta on keskimääräinen 161 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni?

Tšekin tasavallan Karlovy Varyn kaupunki sijaitsee maan länsiosassa ja se tunnetaan kylpyläkaupunkina. Kaupungissa on lukuisia kuumia lähteitä ja tämä on tehnyt kaupungista suositun lomakohteen jo vuosien ajan. Lennot kohteeseen Karlovy Vary, Tšekintasavalta, eivät ole Suomesta lähtijälle kovin helppoja hankkia, vaikka Karlovy Varyn lentokenttä on Tšekin tasavallan neljänneksi suurin kenttä. Lennot Karlovy Varyyn Helsingistä kestävät noin kahdeksan tuntia, ja Helsingistä pystyvät hankkimaan parhaat lentotarjoukset kohteeseen Karlovy Vary. Tampereelta lähtevien matka-aika tulee olemaan parhaimmillaan hieman alle 10 tuntia, kun taas Oulusta lähtevien kannattaa varata yli 10 tuntia matkustamiseen.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole suoria lentoja saatavilla Suomesta Karlovy Varyyn. Karlovy Varyn lentokenttä palvelee nyt vain Moskovasta saapuvia turisteja ja ainoa lentoyhtiö, joka lentää lentokentälle, on Pobeda. Suomesta lähtevät voivat harkita suorien lentojen ottamista Moskovasta, jonne voit matkustaa helposti junalla tai lentäen. Lentäen on helpompi päästä Moskovaan, koska muuten tulet tarvitsemaan viisumin. Lennot kohteeseen Karlove Vary ovat Suomesta lyhyitä ja pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä Prahaan alle kolmessa tunnissa. Lentoaika Tampereelta sekä Oulusta kestää noin neljä tuntia ja myös näistä kaupungeista lennot vievät sinut Tšekin tasavallan pääkaupunkiin Prahaan. Prahasta Karlovy Varyyn ei ole saatavilla lentoja, joten sinun tulee ottaa julkinen kulkuväline, kuten bussi, jotta pääset perille asti. Tutustu momondossa kohteeseen vieviin lentoreitteihin ja valitse itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Praha Václav Havel lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni.Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Karlovy Varyn lentokentältä?

Karlovy Varyn lentokenttä sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä kaupunkiin pääsee useilla eri tavoilla, kuten bussilla, kuljetuspalvelulla, taksilla tai vuokra-autolla. Lentokentältä pääset keskustaan bussilla numero 8, ja matka-aika on noin puoli tuntia. Busseja kentän ja kaupungin välillä kulkee päivittäin vain seitsemän ja ne kulkevat parin tunnin välein. Karlovy Varyn lentokenttä on lisännyt suoria busseja Pobedan saapuvien ja lähtevien lentojen mukaan ja nämä suorat lentokenttäbussit vievät sinut pysähtymättä kaupunkiin noin vartissa. Bussi numero 8:n bussipysäkki sijaitsee aivan lentoterminaalin ulkopuolella. Auton vuokraus on yksi tapa liikkua, toisena vaihtoehtona on tilata lentokentälle yksityinen kuljetuspalvelu, joka odottaa sinua kentällä jo valmiina. Lentokentälle voi tilata myös valmiiksi taksin, joka on kätevin ja helpoin tapa matkustaa Karlovy Varyyn, varsinkin pitkän matkan jälkeen. Ota kuitenkin huomioon, että jos lentosi on myöhässä ja olet tilannut taksin etukäteen, sinulta tullaan perimään pieni viivästymismaksu.


Kohteen Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni viisumivaatimukset

Koska Tšekin tasavalta on osa Euroopan Unionia, suomalaiselle matkustajalle riittää mukaan kuvallinen henkilökortti tai passi.


Aloita matkan suunnittelu - Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni

Tärkein nähtävyys kaupungissa ovat epäilemättä Karlovy Varyn upeat kuumat lähteet. Niiden valtavat vesisuihkut nousevat usean metrin korkeuteen. Nämä vedenpurkaukset peittävät Tepla-joen rannat ja ne ovat näennäisesti jatkuvasti höyrypilvien peitossa. Kaupungissa kokonaisuudessaan on satoja kuumia lähteitä, joista yli kymmenen on isompaa eli päälähdettä. Lähteiden höyryllä sanotaan olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Kaupungin kylpylähenkinen arkkitehtuuri on toinen vetovoimainen tekijä Karlovy Varyssa. Löydät monia kauniita esimerkkejä uusklassisesta ja jugendtyylistä 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alusta. Kaupungin kulttuurin keskuksen muodostavat esittävän taiteen keskus, taidegalleriat ja museot. Karlovy Varyn yksi tärkeimmistä tapahtumista on Karlovy Varyn kansainvälinen elokuvafestivaali. Kyseessä on yksi Euroopan pisimpään järjestetyistä tapahtumista. Tšekin tasavallan yksi tärkeimpiä barokin aikaisia kirkkoja on Pyhän Marian Magdaleena kirkko. Kirkko on roomalaiskatolilainen kirkko, joka on rakennettu vuonna 1737. Se sijaitsee kaupungin kylpyläalueen sydämessä ja kirkon kahden sipulinmuotoisen tornin ansiosta se on erittäin helppo löytää. Kirkon nähtävyyksistä kohokohtia ovat sen hieno alttaritaulu, erilaiset ​​hienot barokkiaikaiset eukaristiveistokset, goottilainen patsas Madonnasta sekä kirkon lukuisat tärkeät uskonnolliset esineet. Karlovy Varyn Vanhankaupungin korkealla yläpuolella sijaitseva korkea Dianan näköalatorni on rakennettu vuonna 1914. Sieltä avautuvat upeat näkymät ovat henkeäsalpaavia ja kävelymatka sinne kestää noin puoli tuntia. Mikäli et halua kävellä koko matkaa, pääset tornin juurelle myös lyhyellä köysiradalla. Torni on viisikerroksinen ja siellä on myös hissi, joka nousee näköalatasanteelle. Alueelta löytyy ravintoloita, lasten minieläintarha sekä perhostalo, josta löytyy monia erikokoisia perhosia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tšekin tasavalta

Eikö sittenkään Karlovy Vary, Karlovy Varyn lääni? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tšekin tasavalta

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Karlovy Vary. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Karlovy Vary tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Karlovy Vary, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Karlovy Vary. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.