Halvat lennot Helsinki Tampere alk. 48 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Tampere lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Tampere

Paras löydetty hinta

48 €

Lyhyin lentoaika

0t 35m

Suora lento

ma, ti, ke, to, pe ja la

Lentokentät kohteessa Tampere

1 lentokenttä
Paras Tampere - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 48 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Tampere on 251 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Tampere on 0t 35m.
Suoria lentoja Helsinki - Tampere reitille lennetään maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Air France.
1 lentokenttä lähellä Tampere: Tampere-Pirkkala (TMP)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Tampere

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tampere?

syyskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Tampere on syyskuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Tampere?

maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Tampere?

illalla. Helsinki - Tampere lennot ovat noin 76 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tampere?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Tampere reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Tampere reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Tampere-Pirkkala. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Tampere-Pirkkala ja saat parhaat Helsinki - Tampere lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Tampere

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Tampere lennot vaihtamalla välilehteä
airBaltic
1. maaliskuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
2 välilaskua
TMP11:20Tampere-Pirkkala
8. maaliskuuta
TMP00:15Tampere-Pirkkala
9t 35m
1 välilasku
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
2 välilaskua
TMP11:20Tampere-Pirkkala
8. maaliskuuta
TMP01:00Tampere-Pirkkala
0t 40m
HEL01:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
TMP19:35Tampere-Pirkkala
8. maaliskuuta
TMP01:00Tampere-Pirkkala
0t 40m
HEL01:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. maaliskuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
TMP08:05Tampere-Pirkkala
26. maaliskuuta
TMP08:55Tampere-Pirkkala
21t 25m
2 välilaskua
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
25. helmikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
TMP18:00Tampere-Pirkkala
4. maaliskuuta
TMP00:15Tampere-Pirkkala
2t 45m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 50m
3 välilaskua
TMP19:35Tampere-Pirkkala
8. maaliskuuta
TMP07:25Tampere-Pirkkala
11t 55m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Tampere

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Tampere, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
5. helmikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
TMP08:00Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
5. helmikuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 20m
3 välilaskua
TMP08:00Tampere-Pirkkala
Ryanair
5. helmikuuta
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
2 välilaskua
TMP08:00Tampere-Pirkkala

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Tampere

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Tampere momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FinnairHintaalk. 155 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
7,8

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,2

Viihde

6,9

Ateriat

Arvostelut

1 / 4

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Etsi Finnair lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Tampere-Pirkkala reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Tampere-Pirkkala reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on Finnair. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Tampere-Pirkkala etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Tampere-Pirkkala lento kestää noin 161,2 km. 3t 15m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Lennot Helsingistä Tampereelle lentää Finnair, joka on hoitanut suomalaista reitti- ja lomalentoliikenteen jo vuodesta 1923 lähtien. Helsinki–Tampere-lennot ovat yhtiön vilkkaimpia kotimaan lentoreittejä ja lennot Helsingistä Tampereelle lennetään päivittäin, ajankohdasta riippuen jopa viisi kertaa päivässä. Kun haluat tehdä matkasi mahdollisimman nopeasti, kannattaa sinun hankkia lentoliput Helsingistä Tampereelle. Matkustaminen onnistuu suhteellisen halvalla, erityisesti jos vertaat lentoja etukäteen. Finnairin lisäksi lennot Helsingistä Tampereelle onnistuvat myös SAS:lla sekä airBalticilla. Nämä lennot eivät ole kuitenkaan suoria, vaan ne tekevät välilaskun Tukholmassa tai Riikassa. Koska tämä lisää lentoaikaa merkittävästi, ovat Finnairin suorat lennot huomattavasti kätevämpi vaihtoehto.

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, noin 18 km päässä Helsingin keskustasta. Julkiset liikennevälineet ovat edullinen ja kätevä vaihtoehto lentokentälle matkustamiseen. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Lisätietoja löytyy HSL:n kotisivuilta. Jos haluat ajaa lentokentälle omalla autolla, voit pysäköidä auton lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä. Voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta, josta löytyy aina ajantasaisin tieto.

Tampere-Pirkkalan lentokenttä sijaitsee Pirkkalassa, joka on hieman alle 20 000 asukkaan kunta noin 15 km päässä Tampereen keskustasta. Vuonna 1979 avatulla lentoasemalla on kaksi terminaalia ja sieltä lennetään myös ulkomaan lentoja. Lentokentältä pääsee varsin kätevästi Tampereen keskustaan Tampereen Kaupunkiliikenteen (TKL) linja-autolla 1A. Pysäkki sijaitsee ykkösterminaalin edessä. Linja-autoreitti kulkee Pirkkalan keskustassa sijaitsevan Suupantorin kautta Tampereen keskustaan. Linja-autoja liikennöi noin yksi tai kaksi tunnissa. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät TKL:n kotisivuilta. Lisäksi lentokentältä pääsee Tampereen keskustaan taksilla. Myös taksitolppa löytyy ykkösterminaalin edestä.

Kun ostat lentoliput Helsingistä Tampereelle, pääset taittamaan matkan todella joutuisasti. Finnairin suorilla lennoilla lentoaika on vain 35 min. Lentäminen ei ole myöskään välttämättä niin kallis vaihtoehto kuin mitä monesti ajatellaan. Varsin halvat lennot Helsingistä Tampereelle voi löytää vertaamalla hintoja. Suorien lentojen lisäksi Helsingistä Tampereelle on myös välilaskullisia lentoja. Välilaskulliset lennot Helsingistä Tampereelle onnistuvat SAS:lla ja airBalticilla, mutta lentoaika on tosin tällöin huomattavasti pidempi. SAS tekee välilaskun Tukholmassa ja lentoaika on 3 h 45 min. AirBaltic tekee puolestaan välilaskun Riikassa ja lentoaika on 3 h 50 min.

Passi ei ole välttämätön Helsinki Tampere lennolle, mutta tällöin mukana tulee olla virallinen ja kuvallinen henkilökortti. Finnairin kotimaanlennoille tulee 16 vuotta täyttäneillä henkilöillä olla mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Myös alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat yksin tai jonkun muun kuin vanhempansa kanssa, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti.


  • Tampere on yksi maamme merkittävimmistä museokaupungeista. Yksi suosituimmista museoista on Muumimuseo, joka sijaitsee Tampere-talon yhteydessä, kivenheiton päässä rautatieasemalta. Aivan Tampere-talon vierestä löytyy myös Sorsapuisto, joka on tamperelaisten suosima päivänviettokohde. Keskellä puistoa on lampi, jossa uiskentelee runsain mitoin lintuja. Siivekkäitä löytyy myös lammen rannalta olevista lintuhäkeistä, joissa voi tutustua esimerkiksi riikinkukkoihin, kalkkunoihin ja erilaisiin kanarotuihin. Puistossa on myös useita leikkialueita.
  • Tampereen matkalla kannattaa tutustua paikalliseen herkkuun, mustamakkaraan, joka nautitaan perinteisesti puolukkahillon kanssa. Sitä saa esimerkiksi legendaariselta Tammelantorilta, joka on muutenkin loistava paikka viettää kesäpäivää.
  • Keskustan lähellä olevasta Hatanpään kaupunginosasta löytyy upea, kaikille avoin Hatanpäänpuiston ruusutarha ja arboretum. Nämä kauniit maisemat soveltuvat ympäristöksi vaikkapa piknikille tai romanttisille treffeille.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Tampere -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta81 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta137 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta128 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta86 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta86 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta178 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta219 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta162 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta104 €

Vastaavia ​​Helsinki - Tampere lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Tampere vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Tampere lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Tampere, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - Tampere.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Tampere on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.