Etsi halpoja lentoja Rimini alk. 349 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Rimini

Yhteenveto Rimini lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

349 €

Nopein lentoaika

15t 05m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rimini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 349 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rimini Miramare).
Nopein lento kohteeseen Rimini kohteesta Suomi kestää 15t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rimini Miramare).

Rimini lentotiedot ja trendit

Tutustu Rimini lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rimini?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Rimini?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Rimini riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Venetsia Marco Polo (suosituin lentokenttä alueella Rimini) niin lentoaika on keskimäärin 2t 55m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Venetsia Marco Polo, keskimääräinen lentoaika on .


Halvimmat lennot kaupungin Rimini lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rimini lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Rimini

Helsinki (HEL) - Bologna (BLQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rimini kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bologna Guglielmo Marconi, jolloin hinta on keskimääräinen 249 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Rimini

Adrianmeren rannalla sijaitseva Rimini on ennen kaikkea kesäkohde, joka tunnetaan rannoistaan ja rennosta yöelämästään. Italialaiskaupunkiin matkustetaan pääasiassa nauttimaan auringosta. Kaupungissa riittää toki myös historiaa ja kulttuuria niille matkailijoille, joita rantaelämä ei houkuttele. Matkat Riminiin ovat erityisen suosittuja kesäkuusta elokuuhun, jolloin myös lentojen hinnat kohoavat merkittävästi.

Mikäli reissaat pienellä budjetilla, matkat Riminiin on paras ajoittaa keväälle tai syksylle. Tällöin sää on vielä mukavan lämmin ja aurinko hellii vielä matkaajaa. Kannattaa huomata, että alueella on suhteellisen kosteaa ympäri vuoden, joten etenkin syksyllä sateita esiintyy.

Halvimmillaan lennot Riminiin ovat noin 50-60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa hakumme avulla eri lähtöpäivien hintoja; tavallisesti viikonpäivät ovat edullisempia kuin viikonloppulähdöt. Dataamme perustuen, tiistai on halvin päivä lentää ja lauantai kallein.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rimini?

32 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Rimini. Tämän lennon lähtölentokenttä on Palermo, ja se on 74 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Rimini. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Rimini omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Rimini lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ancona Falconara lentokenttä, Perugia Sant Egidio lentokenttä, Firenze Peretola lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä tai Venetsia Marco Polo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Rimini.

Voiko kaupunkiin Rimini lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä ovat keskimäärin 120 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Rimini. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rimini Miramare lentokenttä hinnat?

lentoa Rimini Miramare lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Rimini Miramare lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rimini Miramare lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rimini Miramare lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Rimini Miramare lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Rimini Miramare lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rimini

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rimini
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
RMI12:35Rimini Miramare
15. lokakuuta
RMI15:55Rimini Miramare
17t 55m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
3 välilaskua
RMI12:35Rimini Miramare
15. lokakuuta
RMI15:55Rimini Miramare
17t 55m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. lokakuuta
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
3 välilaskua
RMI15:25Rimini Miramare
15. lokakuuta
RMI15:55Rimini Miramare
17t 55m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. lokakuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
RMI19:40Rimini Miramare
15. lokakuuta
RMI15:55Rimini Miramare
17t 55m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
3 välilaskua
RMI12:35Rimini Miramare
17. lokakuuta
RMI13:50Rimini Miramare
24t 45m
2 välilaskua
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. lokakuuta
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
3 välilaskua
RMI15:25Rimini Miramare
17. lokakuuta
RMI13:50Rimini Miramare
24t 45m
2 välilaskua
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rimini?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rimini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rimini?


Rimini: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rimini
Helsinki - Rimini reitin lennot
Nopein lentoaika21t 20m
Halvin hinta435 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rimini

Noin 147 000 asukkaan Rimini kutsuu matkailijoita kävelemään kaupungin kauniilla rannoilla ja bulevardeilla. Välimatkat kaupungin sisällä ovat sen verran lyhyitä, että lähes kaikkialle pääsee helposti jalkaisin tai polkupyörällä. Mikäli kuitenkin haluat hyödyntää paikallisbussiliikennettä, on sekin helppoa ja edullista. Bussien liikennöinnistä vastaa START Romagna -yhtiö, jonka lipputoimisto ja asiakaspalvelupiste sijaitsee Via Danten varrella kaupungin juna-aseman tuntumassa.

Paikallisbusseilla liikkuminen on Riminissä todella edullista. Yksittäislipun hinta on alkaen 1,30 euroa (1 vyöhyke, matka-aika 60 minuuttia). Korkeimmillaan lipun hinta nousee noin 5,70 euroon (7 vyöhykettä, matka-aika 165 minuuttia). Päivälippujen hinnat lähtevät noin 3 eurosta. Kymmenen matkan lippujen (carnet 10 corse) hinnat vaihtelevat 12–34 euron välillä riippuen lippuun valittavista vyöhykkeistä. Bussilippu kannattaa ostaa jo ennen matkaa esimerkiksi tupakkakaupoista tai lehtikioskeista, jotka on merkitty bussien tunnuksella. Ennen linja-autoon nousemista muista aina leimata lippusi. Kesäaikaan kaupungin yössä liikennöivät myös sinisen linjan bussit (Blue line), jotka kiertävät Riminin tärkeimpiä yökerhoja ja viihde-elämän keskuksia.


Kohteen Rimini viisumivaatimukset

Passia ei ole pakko ottaa mukaan Riminin reissulle. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Riminiin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Italia kuuluu Euroopan unioniin ja on myös Schengen-maa. On silti mahdollista, että sinua pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus esimerkiksi lentokentällä. Ajokortin voit jättää halutessasi kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi se ei kelpaa. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita Italiassa oleskellessasi.


Aloita matkan suunnittelu - Rimini


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rimini

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Riminiin saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Kevät ja syksy ovat budgettimatkaajalle oivaa aikaa matkustaa Riminiin. Vertaa hintoja eri kuukausina ja viikonpäivinä. Tavallisesti lauantait ovat kaikkein kalleimpia, tiistait vastaavasti halvimpia.

Kiinnostavatko Riminin nähtävyydet?

Riminin suurimpia vetonauloja ovat rannat ja kaunis satama-alue. Lapsiperheiden kannattaa piipahtaa Italia in Miniatura -teemapuistossa. Historiasta kiinnostuneelle oikea vierailupaikka on Tempio Malatestiano -katedraali.

Mitä mukaan matkalle Riminiin?

Rimini on kesäaikaan rantaparatiisi, joten kaupunkiin kannattaa pakata mukaan rantavaatteet ja hyvä aurinkosuojavoide.

Onko Riminissä turvallista?

Rimini on turvallinen kaupunki, mutta kuten useimmissa matkailukaupungeissa, Riminissäkin on varottava taskuvarkaita.

Voiko Riminissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Riminissä?

Tippiä jätetään aina, kun palvelu on hyvää.

Millainen on Riminin hintataso?

Hintataso on Riminissä vaihteleva, etenkin kun kyse on matkailupalveluista. Keskimäärin Italiassa on kuitenkin edullisempaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rimini?

Välimatka on maanteitse noin 2615 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Rimini?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Rimini. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Rimini joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Rimini joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Rimini?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Rimini, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rimini juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Rimini. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rimini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.