Etsi halvat lennot Geneve

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Geneve

Yhteenveto Geneve lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

76 €

Halvin meno-paluulennon hinta

146 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Geneve kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 76 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Geneve kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 146 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Geneve kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Geneve mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Finnair.

Geneve lentotiedot ja trendit

Tutustu Geneve lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Geneve?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Geneve. Lennot maksavat noin 200 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Geneve kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 205 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Geneve?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Geneve hintaan 25 €/henkilö, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Geneve. Löydät halvimmat hinnat alueelle Geneve valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Geneve?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Geneve kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 223 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Geneve sunnuntai aikana on 316 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Geneve?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Geneve on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Geneve illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 205 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Geneve ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 288 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Geneve?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Geneve (Geneven kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Geneve?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Geneve reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Geneve hintaan 258 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Geneve tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Geneve hintaan 231 €.

Halvimmat lennot kaupungin Geneve lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Geneve lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Geneve

HALVIN REITTI Helsinki - Geneve

Helsinki (HEL) - Geneve (GVA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Geneve kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Geneven kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 258 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GENEVEmarraskuu22% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Geneve lennot maksavat keskimäärin vain 200 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GENEVE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Geneve lentojen keskimääräinen hinta on 329 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GENEVE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu295% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Geneve kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Geneve

Geneven lentokenttä on yksi Euroopan merkittävimmistä lentoliikenteen keskuksista ja sinne on hyvät lentoyhteydet lähes joka puolelta maailmaa, luonnollisesti myös Suomesta. Sen lisäksi että eri lentovaihtoehtoja on runsaasti, lennot Sveitsin Geneveen ovat todella nopeita. Suoria lentoja on tarjolla hyvin, ja pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Geneveen nopeimmillaan vain kolmessa tunnissa. Myös monilla yhden välilaskun lennoilla olet määränpäässäsi vain noin viidessä tunnissa. Lennot Geneve voit napata myös varsin edullisesti, erityisesti jos tilaat ne momondon kautta. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse niistä se itsellesi sopivin. Löydät momondolta helposti juuri itsellesi sopivat Geneven lentotarjoukset, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näin säästyvät rahat voit käyttää matkakohteessasi.

Suorat lennot Geneven lentoasemalle onnistuvat Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Jos olet matkustamassa Geneveen muualta kuin pääkaupunkiseudulta, voit lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähimmältä lentokentältäsi. Helsinki-Vantaalle pääsee kuitenkin hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi kentällä on hyvät pysäköintimahdollisuudet omalla autolla kentälle tuleville. Suorat lennot kohteeseen Geneve ovat hyvin nopeita, ja pääset sinne nopeimmillaan kolmessa tunnissa. Jos haluat valita välilaskullisen lennon, voi se lisätä matkustusaikaa merkittävästi. Lisäksi kannattaa huomioida, että osalla välilaskullisista lentoreiteistä sinun pitää tehdä lähtöselvitys jatkolennolle itse. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on haettava ruumaan menevät matkatavarasi lentokentällä ja kirjata ne jatkolennolle. Tämän jälkeen menet läpi turva- ja passitarkastuksesta. Tähän kannattaa varata riittävästi aikaa, ettet vain myöhästy jatkolennoltasi. Välilaskullisilla lennoilla koneen vaihto voi olla esimerkiksi Malagan lentoasemalla, Istanbulin lentokentällä, Kööpenhaminan lentoasemalla tai Bukarestin Henri Coandăn lentoasemalla.

Belp lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Geneve.

Lentojen hinnat kentälle Belp lentokenttä ovat keskimäärin 340 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Geneve. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Geneve

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Geneve
Lufthansa
10. helmikuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
GVA19:05Geneven kansainvälinen lentoasema
14. helmikuuta
GVA12:15Geneven kansainvälinen lentoasema
4t 55m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
2 välilaskua
GVA17:15Geneven kansainvälinen lentoasema
21. maaliskuuta
GVA04:35Geneven kansainvälinen lentoasema
25t 35m
2 välilaskua
HEL06:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
10. helmikuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
GVA19:05Geneven kansainvälinen lentoasema
15. helmikuuta
GVA04:15Geneven kansainvälinen lentoasema
12t 55m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
10. helmikuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
GVA19:05Geneven kansainvälinen lentoasema
13. helmikuuta
GVA01:20Geneven kansainvälinen lentoasema
4t 30m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
GVA18:55Geneven kansainvälinen lentoasema
14. maaliskuuta
GVA15:05Geneven kansainvälinen lentoasema
13t 55m
1 välilasku
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. helmikuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
GVA19:05Geneven kansainvälinen lentoasema
14. helmikuuta
GVA12:15Geneven kansainvälinen lentoasema
6t 30m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Geneve

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Geneve, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Vueling
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
GVA19:55Geneven kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. helmikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
2 välilaskua
GVA04:05Geneven kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
GVA16:20Geneven kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Geneve lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Geneve lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Geneve?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Geneve

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Geneve?

Finnair, Lufthansa, KLM ja Air France ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Geneve rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Geneve näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Geneve

Kohteeseen Geneve on 8 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Madrid-Barajas kohteeseen Geneve, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Geneve.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Geneve maksoi 141 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 328 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.

KLM lennot kohteeseen Geneve

KLM lennot kohteeseen Geneve voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 139 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 30 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Geneve normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Geneve lähtee kohteesta Amsterdam Schiphol. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,6/10 pisteen arvoiseksi 178 arvostelujen perusteella.


Geneve ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Geneve lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Geneven lentokentältä?

Geneven kansainvälinen lentoasema – jota kutsutaan joskus myös Cointrinin kansainväliseksi lentoasemaksi – sijaitsee Meyrinin ja Le Grand-Saconnex’n kaupunkien alueella. Matkan pääsee kulkemaan hyvin julkisilla kulkuvälineillä sekä nopeasti että edullisesti. Geneven lentoasemalla on rautatieasema, ja kaikki asemalla pysähtyvät junat pysähtyvät myös keskustassa, Geneven päärautatieasemalla (Cornavin). Toinen vaihtoehto on linja-auto. Linja 10 ajaa Geneven keskustaan. Busseja menee 10 minuutin välein, joten niitä ei joudu odottelemaan. Jos haluat ottaa lentokentältä taksin, heti tuloaulan ulkopuolella on taksiasema. Kentällä on myös useita autovuokraamoita, joten saat napattua allesi myös vuokra-auton. Se on taksin tapaan kätevä vaihtoehto päästä suoraan majoituspaikkaasi ja välttyä turhalta matkalaukkujen raahaamiselta. Voit tutustua vuokra-autolla hyvin sekä Geneveen että sen lähialueisiin, esimerkiksi Geneve-järven ympäristöön.


Geneve: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Geneve
Helsinki - Geneve reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta148 €

Kohteen Geneve viisumivaatimukset

Vaikka Sveitsi ei kuulukaan Euroopan Unioniin, kuuluu se Schengen-maihin. Tämä tekee Geneveen matkustamisen helpoksi, koska esimerkiksi viisumia ei tarvita matkalle mukaan. Riittää, että sinulla on mukanasi voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti. Vaikka Schengen-alueella matkustettaessa ei varsinaisia rajatarkastuksia ole, lentoyhtiöt edellyttävät, että voit todistaa henkilöllisyytesi virallisella henkilöllisyystodistuksella. Myös matkakohteessa sinun tulee olla valmis todistamaan tarvittaessa henkilöllisyytesi.


Aloita matkan suunnittelu - Geneve


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Geneve

Kansainvälisessä Geneven kaupungissa riittää nähtävää. Geneven vanhakaupunkia voi pitää jo itsessään nähtävyytenä, koska sieltä on runsain mitoin upeaa arkkitehtuuria. Yksi vanhakaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on 1100-luvulla rakennettu St. Pierren katedraali. Sitä on muokattu useaan otteeseen vuosisatojen varrella, joten se on mielenkiintoinen yhdistelmä eri aikakausien arkkitehtonisia tyylejä. Tunnetuin Geneven keskustan maamerkeistä lienee Jet d’Eau -suihkulähde. Kaupungista löytyy lukuisia mielenkiintoisia museoita. Voit vierailla esimerkiksi Punaisen ristin museossa, kelloja ja niiden historiaa esittelevässä Patek Philippen museossa tai Geneven etnografisessa museossa. Kannattaa vierailla myös Geneven kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on esillä runsaasti erilaisia kasvilajeja. Puutarhassa on myös hieno lasinen kaktustalo sekä trooppinen kasvihuone. Geneve on myös täynnä kauniita puistoja, joissa viettää aikaa. Piipahda esimerkiksi Parc La Grangessa, Parc Des Bastionsissa ja Le Jardin Anglaisissa. Kaupungin rantakadulla voit ihastella kauniita järvimaisemia, ja Geneve-järvellä järjestetään erilaisia risteilyitä. Erilaisia retkiä on muutenkin tarjolla runsaasti. Perinteisten kaupunkikierrosten lisäksi voit osallistua vaikkapa kahvi- ja teeaiheisille kierroksille, gourmet-kierroksille tai viininmaistajaisiin. Vaikka Geneve on hintatasoltaan korkeahko, voi siellä tehdä hyviä ja laadukkaita ostoksia. Jos haluat hieman ylellisyyttä elämään, löytyy Rue du Rhônen alueelta luksusmuoti- ja kellokauppoja. Hieman tavanomaisempia ostoksia pääsee tekemään esimerkiksi Balexert- ja Metro Shopping Cornavin -ostoskeskuksissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Geneve? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Geneve. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Geneve joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Geneve.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Geneve. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.