Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Geneve

Etsi halpoja lentoja Geneve alk. 69 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Geneve

Yhteenveto Geneve lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

69 €

Halvin meno-paluulennon hinta

171 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Geneve kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 69 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Geneve kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 171 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Geneve kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Geneve mukaan lukien Lufthansa, Air France ja SWISS.

Geneve lentotiedot ja trendit

Tutustu Geneve lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Geneve?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Geneve. Lennot maksavat noin 230 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Geneve kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 240 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Geneve?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Geneve?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Geneve kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 266 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Geneve sunnuntai aikana on 355 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Geneve?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Geneve on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Geneve illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 227 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Geneve ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 337 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Geneve?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Geneve (Geneven kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Geneve?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Geneve reitille 15 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Geneve hintaan 277 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Geneve tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Geneve hintaan 192 €.

Halvimmat lennot kaupungin Geneve lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Geneve lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Geneve

HALVIN REITTI Helsinki - Geneve

Helsinki (HEL) - Geneve (GVA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Geneve kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Geneven kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 277 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GENEVEmarraskuu17% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Geneve lennot maksavat keskimäärin vain 230 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GENEVE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Geneve lentojen keskimääräinen hinta on 350 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GENEVE KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu432% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Geneve kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Geneve

Miten kauan kestää lentää Geneveen?

Geneven lentokenttä on yksi Euroopan merkittävimmistä lentoliikenteen keskuksista ja sinne on hyvät lentoyhteydet lähes joka puolelta maailmaa, luonnollisesti myös Suomesta. Sen lisäksi että eri lentovaihtoehtoja on runsaasti, lennot Sveitsin Geneveen ovat todella nopeita. Suoria lentoja on tarjolla hyvin, ja pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Geneveen nopeimmillaan vain kolmessa tunnissa. Myös monilla yhden välilaskun lennoilla olet määränpäässäsi vain noin viidessä tunnissa. Lennot Geneve voit napata myös varsin edullisesti, erityisesti jos tilaat ne momondon kautta. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse niistä se itsellesi sopivin. Löydät momondolta helposti juuri itsellesi sopivat Geneven lentotarjoukset, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Näin säästyvät rahat voit käyttää matkakohteessasi.

Mistä voin lentää suoraan Geneveen?

Suorat lennot Geneven lentoasemalle onnistuvat Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Jos olet matkustamassa Geneveen muualta kuin pääkaupunkiseudulta, voit lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähimmältä lentokentältäsi. Helsinki-Vantaalle pääsee kuitenkin hyvin myös julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi kentällä on hyvät pysäköintimahdollisuudet omalla autolla kentälle tuleville. Suorat lennot kohteeseen Geneve ovat hyvin nopeita, ja pääset sinne nopeimmillaan kolmessa tunnissa. Jos haluat valita välilaskullisen lennon, voi se lisätä matkustusaikaa merkittävästi. Lisäksi kannattaa huomioida, että osalla välilaskullisista lentoreiteistä sinun pitää tehdä lähtöselvitys jatkolennolle itse. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on haettava ruumaan menevät matkatavarasi lentokentällä ja kirjata ne jatkolennolle. Tämän jälkeen menet läpi turva- ja passitarkastuksesta. Tähän kannattaa varata riittävästi aikaa, ettet vain myöhästy jatkolennoltasi. Välilaskullisilla lennoilla koneen vaihto voi olla esimerkiksi Malagan lentoasemalla, Istanbulin lentokentällä, Kööpenhaminan lentoasemalla tai Bukarestin Henri Coandăn lentoasemalla.

Löytyykö kaupungin Geneve lähettyviltä muita lentokenttiä?

Belp lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Geneve.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa on 6 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Geneve

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Geneve
Lufthansa
12. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
GVA23:10Geneven kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
GVA14:00Geneven kansainvälinen lentoasema
10t 15m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
GVA23:10Geneven kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
GVA14:00Geneven kansainvälinen lentoasema
10t 15m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. maaliskuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
GVA23:05Geneven kansainvälinen lentoasema
18. maaliskuuta
GVA06:20Geneven kansainvälinen lentoasema
4t 40m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
GVA23:10Geneven kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
GVA06:20Geneven kansainvälinen lentoasema
11t 25m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. huhtikuuta
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
GVA16:45Geneven kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
GVA06:20Geneven kansainvälinen lentoasema
11t 25m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
GVA12:30Geneven kansainvälinen lentoasema
8. huhtikuuta
GVA19:30Geneven kansainvälinen lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Geneve

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Geneve, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Finnair
Useita lentoyhtiöitä
6. toukokuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
GVA13:10Geneven kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
1 välilasku
GVA18:15Geneven kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
GVA21:40Geneven kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Geneve lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Geneve lennollasi

Kohteen Geneve viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja viisumivaatimuksia on Genevessä vierailtaessa?

Vaikka Sveitsi ei kuulukaan Euroopan Unioniin, kuuluu se Schengen-maihin. Tämä tekee Geneveen matkustamisen helpoksi, koska esimerkiksi viisumia ei tarvita matkalle mukaan. Riittää, että sinulla on mukanasi voimassa oleva passi tai virallinen kuvallinen henkilökortti. Vaikka Schengen-alueella matkustettaessa ei varsinaisia rajatarkastuksia ole, lentoyhtiöt edellyttävät, että voit todistaa henkilöllisyytesi virallisella henkilöllisyystodistuksella. Myös matkakohteessa sinun tulee olla valmis todistamaan tarvittaessa henkilöllisyytesi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Geneve

Mitä Genevessä voi nähdä ja tehdä?

Kansainvälisessä Geneven kaupungissa riittää nähtävää. Geneven vanhakaupunkia voi pitää jo itsessään nähtävyytenä, koska sieltä on runsain mitoin upeaa arkkitehtuuria. Yksi vanhakaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on 1100-luvulla rakennettu St. Pierren katedraali. Sitä on muokattu useaan otteeseen vuosisatojen varrella, joten se on mielenkiintoinen yhdistelmä eri aikakausien arkkitehtonisia tyylejä. Tunnetuin Geneven keskustan maamerkeistä lienee Jet d’Eau -suihkulähde. Kaupungista löytyy lukuisia mielenkiintoisia museoita. Voit vierailla esimerkiksi Punaisen ristin museossa, kelloja ja niiden historiaa esittelevässä Patek Philippen museossa tai Geneven etnografisessa museossa. Kannattaa vierailla myös Geneven kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on esillä runsaasti erilaisia kasvilajeja. Puutarhassa on myös hieno lasinen kaktustalo sekä trooppinen kasvihuone. Geneve on myös täynnä kauniita puistoja, joissa viettää aikaa. Piipahda esimerkiksi Parc La Grangessa, Parc Des Bastionsissa ja Le Jardin Anglaisissa. Kaupungin rantakadulla voit ihastella kauniita järvimaisemia, ja Geneve-järvellä järjestetään erilaisia risteilyitä. Erilaisia retkiä on muutenkin tarjolla runsaasti. Perinteisten kaupunkikierrosten lisäksi voit osallistua vaikkapa kahvi- ja teeaiheisille kierroksille, gourmet-kierroksille tai viininmaistajaisiin. Vaikka Geneve on hintatasoltaan korkeahko, voi siellä tehdä hyviä ja laadukkaita ostoksia. Jos haluat hieman ylellisyyttä elämään, löytyy Rue du Rhônen alueelta luksusmuoti- ja kellokauppoja. Hieman tavanomaisempia ostoksia pääsee tekemään esimerkiksi Balexert- ja Metro Shopping Cornavin -ostoskeskuksissa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Geneve?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Geneve. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Geneve joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Geneve joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Geneve?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Geneve.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Geneve juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Geneve. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Geneve

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Geneve

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Geneve
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Geneve
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.