Halvat lennot Jacksonville, Pohjois-Carolina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Halvimmat lennot kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jacksonville, Pohjois-Carolina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Raleigh

HALVIN REITTI Helsinki - Jacksonville

Helsinki (HEL) - Raleigh (RDU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jacksonville kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1003 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Jacksonville, Pohjois-Carolina?

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään kohteeseen suorilla lennoilla. Lennot kohteeseen Jacksonville, North Carolina joutuu lentämään Helsingistä vähintään kahdella vaihdolla. Jacksonvillen lentokenttä on pieni, joten sinne lennetään vain muutamia kotimaan lentoja. Viimeinen lento kulkee aina joko Charlotten tai Atlantan kautta. Nopeimmillaan Helsingistä pääsee perille kuitenkin alle 15 tunnin matka-ajalla. Kahden vaihdon reitiksi Yhdysvaltoihin se onkin melko hyvä suoritus. Aikaa lentokentällä kiertelemiseen lentojen välissä ei siis jää juuri – matkaaja ehtii korkeintaan hakemaan kupillisen kahvia. Oulusta lennettäessä matka on lyhimmillään noin 18 tuntia ja Rovaniemeltä 19 tuntia. Monista muista kaupungeista lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan bussilla tai junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja nousemaan sieltä ensimmäisen lennon kyytiin.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse Jacksonvilleen miltään Suomen lentokentältä. Lennot kohteeseen Jacksonville, North Carolina, Yhdysvallat lennetään aina vähintään kahdella välilaskulla. Helsingistä pääsee parhaimmillaan kahdella melko nopealla vaihdolla perille noin 15 tuntia kestävällä matkalla. Muilta kentiltä lennettäessä joutuu vaihtamaan Helsingissä lentokonetta vielä kerran tai matkaamaan sinne maateitse. Matkaaja voi kuitenkin valita lennot myös pidemmillä vaihdoilla joko Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Monet näistä kentistä ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joilla tekemistä riittää ja palvelut ovat parhaimmillaan auki ympäri vuorokauden. Pidemmän vaihdon voi viettää vaikkapa shoppaillen, hyvästä ruoasta nauttien tai kahvilassa istuen ja leväten. Monilla kentillä on lisäksi tarjolla ilmainen langaton verkkoyhteys, jota voi hyödyntää esimerkiksi työskentelyyn tai rentouttavan elokuvan katseluun.

Jacksonville, Pohjois-Carolina kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille New Bern Simmons Nott lentokenttä (50 km kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta), Wilmington New Hanover County lentokenttä (69 km kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta), Pitt-Greenville lentokenttä (98 km kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta) tai Fayetteville lentokenttä (135 km kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.Jacksonville, Pohjois-Carolina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Jacksonvillen lentokentältä?

Jacksonvillen lentokentältä on valittavissa muutamia eri keinoja päästä kaupungin keskustaan. Säännöllistä julkista liikennettä ei ole, joten taksi, sukkulabussi tai vuokra-auto ovat ainoat keinot liikkua kaupunkiin. Taksilla hurauttaa kätevästi noin puolessa tunnissa lentokentältä suoraan haluamaansa osoitteeseen kaupungilla. Terminaalin edustalla sijaitsevalla taksitolpalla on aina saapuvien lentojen yhteydessä takseja odottamassa. Jos kuitenkin sattuisi jäämään ilman kulkupeliä, voi taksin aina myös tilata paikalle soittamalla. Kuljetuspalvelusovellukset kuten esimerkiksi Uber ja Lyft toimivat myös kentältä matkustettaessa. Osa hotelleista tarjoaa sukkulabusseja lentokentältä majoituspaikkaan. Kannattaa selvittää tämä mahdollisuus etukäteen omalta hotellilta. Autovuokraamoita on paikalla myös useita. Oma auto on kätevin tapa liikkua kaupungille, etenkin jos aikoo jossain vaiheessa lomaa myös poistua sieltä muualle. Auto kannattaa varata itselleen hyvissä ajoin, jotta saa juuri haluamansa mallin. Varaa siis vuokra-autot ja lennot kohteeseen Jacksonvilleen, North Carolina Albert J. Ellisin lentokentälle jo tänään itsellesi sekä seurueellesi momondon kautta. Sieltä löydät lisäksi Jackonvillen lentotarjoukset.


Kohteen Jacksonville, Pohjois-Carolina viisumivaatimukset

Jacksonville sijaitsee North-Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Matkustamista varten Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, mutta matkustuslupa pitää erikseen hakea Yhdysvaltain hallinnon verkkosivujen kautta. Sen täyttämiseen kuluu muutamia minuutteja ja lopuksi joutuu maksamaan pienen maksun. Hakemus kannattaa tehdä ajoissa, sillä sen hyväksyminen ja luvan saaminen voivat kestää jopa kolme vuorokautta. Tarvitset vähintäänkin passin ja pankki- tai luottokortin verkkomaksuominaisuudella hakemuksen tekemiseen. Tarkista hyvissä ajoin etukäteen passin voimassaolo, sillä maasta poistumisen jälkeen sen pitäisi olla voimassa vielä kuusi kuukautta. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi Yhdysvaltoihin matkustettaessa. Hakemuksen lähettämiseen on erikoistuneita verkkosivuja, jotka lähettävät sen puolestasi lisämaksua vastaan.


Aloita matkan suunnittelu - Jacksonville, Pohjois-Carolina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jacksonville, Pohjois-Carolina

North Carolinan Jacksonville on keskikokoinen kaupunki Yhdysvaltojen eteläisissä osavaltioissa. Ilmasto siellä on miellyttävän lämmin alkukeväästä vielä pitkälle syksyyn. Jos haluaa välttää sateisimmat kuukaudet, ei kaupungissa kannata vierailla keskellä kesää. Jacksonvillessä sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikon suurin merijalkaväen sotilastukikohta ja se näkyy myös kaupungin katukuvassa. Kaupungissa riittää mukavasti nähtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Kaupungista löytyy useita kaatuneille sotilaille pystytettyjä muistomerkkejä, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Näitä ovat esimerkiksi Lejeune Memorial Gardens ja Veterans Memorial Jacksonville NC. Molemmat sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa helpon kävelymatkan päässä. Lasten kanssa voi patsaiden sijaan suunnata Lynwood Parkin eläintarhaan katsomaan eksoottisia eläimiä tai Zing Zumm Children’s Museum of Jacksonville -museoon. Jälkimmäisessä on tarjolla korkeintaan kymmenenvuotiaille lapsille tarkoitettuja aktiviteetteja ja interaktiivisia leikkejä. Jos mieluummin viettää rauhallisempaa lomaa, voi niin tehdä esimerkiksi joen varrella sijaitsevien ravintoloiden ja kahviloiden ruoka- sekä juomatarjonnasta nautiskellen. Hieman kaupungin ulkopuolelta alkaa Atlantin valtameri, jonka rannalla voi rentoutua uiden ja aurinkoa ottaen.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Jacksonville on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Jacksonville nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Jacksonville momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jacksonville. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Jacksonville, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Jacksonville lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.