Etsi halvat lennot Jacksonville, Pohjois-Carolina

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jacksonville, Pohjois-Carolina lentotiedot ja trendit

Tutustu Jacksonville, Pohjois-Carolina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Jacksonville, Pohjois-Carolina?


Halvimmat lennot kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Jacksonville, Pohjois-Carolina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Raleigh

HALVIN REITTI Helsinki - Jacksonville

Helsinki (HEL) - Raleigh (RDU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Jacksonville kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 843 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jacksonville, Pohjois-Carolina

Miten kauan kestää lentää North Carolinan Jacksonvilleen?

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään kohteeseen suorilla lennoilla. Lennot kohteeseen Jacksonville, North Carolina joutuu lentämään Helsingistä vähintään kahdella vaihdolla. Jacksonvillen lentokenttä on pieni, joten sinne lennetään vain muutamia kotimaan lentoja. Viimeinen lento kulkee aina joko Charlotten tai Atlantan kautta. Nopeimmillaan Helsingistä pääsee perille kuitenkin alle 15 tunnin matka-ajalla. Kahden vaihdon reitiksi Yhdysvaltoihin se onkin melko hyvä suoritus. Aikaa lentokentällä kiertelemiseen lentojen välissä ei siis jää juuri – matkaaja ehtii korkeintaan hakemaan kupillisen kahvia. Oulusta lennettäessä matka on lyhimmillään noin 18 tuntia ja Rovaniemeltä 19 tuntia. Monista muista kaupungeista lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan bussilla tai junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja nousemaan sieltä ensimmäisen lennon kyytiin.

Mistä voit lentää suoraan North Carolinan Jacksonvilleen?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse Jacksonvilleen miltään Suomen lentokentältä. Lennot kohteeseen Jacksonville, North Carolina, Yhdysvallat lennetään aina vähintään kahdella välilaskulla. Helsingistä pääsee parhaimmillaan kahdella melko nopealla vaihdolla perille noin 15 tuntia kestävällä matkalla. Muilta kentiltä lennettäessä joutuu vaihtamaan Helsingissä lentokonetta vielä kerran tai matkaamaan sinne maateitse. Matkaaja voi kuitenkin valita lennot myös pidemmillä vaihdoilla joko Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Monet näistä kentistä ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joilla tekemistä riittää ja palvelut ovat parhaimmillaan auki ympäri vuorokauden. Pidemmän vaihdon voi viettää vaikkapa shoppaillen, hyvästä ruoasta nauttien tai kahvilassa istuen ja leväten. Monilla kentillä on lisäksi tarjolla ilmainen langaton verkkoyhteys, jota voi hyödyntää esimerkiksi työskentelyyn tai rentouttavan elokuvan katseluun.

Löytyykö kaupungin Jacksonville, Pohjois-Carolina lähettyviltä muita lentokenttiä?

Jacksonville, Pohjois-Carolina kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille New Bern Simmons Nott lentokenttä (50 km Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta), Wilmington New Hanover County lentokenttä (69 km Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta), Pitt-Greenville lentokenttä (98 km Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta) tai Fayetteville lentokenttä (135 km Jacksonville, Pohjois-Carolina keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä hinnat?

lentoa Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä?

Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jacksonville, Pohjois-Carolina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jacksonville, Pohjois-Carolina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jacksonville, Pohjois-Carolina?


Kohteen Jacksonville, Pohjois-Carolina viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Jacksonvillessä?

Jacksonville sijaitsee North-Carolinan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Matkustamista varten Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, mutta matkustuslupa pitää erikseen hakea Yhdysvaltain hallinnon verkkosivujen kautta. Sen täyttämiseen kuluu muutamia minuutteja ja lopuksi joutuu maksamaan pienen maksun. Hakemus kannattaa tehdä ajoissa, sillä sen hyväksyminen ja luvan saaminen voivat kestää jopa kolme vuorokautta. Tarvitset vähintäänkin passin ja pankki- tai luottokortin verkkomaksuominaisuudella hakemuksen tekemiseen. Tarkista hyvissä ajoin etukäteen passin voimassaolo, sillä maasta poistumisen jälkeen sen pitäisi olla voimassa vielä kuusi kuukautta. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi Yhdysvaltoihin matkustettaessa. Hakemuksen lähettämiseen on erikoistuneita verkkosivuja, jotka lähettävät sen puolestasi lisämaksua vastaan.


Aloita matkan suunnittelu - Jacksonville, Pohjois-Carolina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jacksonville, Pohjois-Carolina

Mitä voit nähdä ja tehdä Jacksonvillessä?

North Carolinan Jacksonville on keskikokoinen kaupunki Yhdysvaltojen eteläisissä osavaltioissa. Ilmasto siellä on miellyttävän lämmin alkukeväästä vielä pitkälle syksyyn. Jos haluaa välttää sateisimmat kuukaudet, ei kaupungissa kannata vierailla keskellä kesää. Jacksonvillessä sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikon suurin merijalkaväen sotilastukikohta ja se näkyy myös kaupungin katukuvassa. Kaupungissa riittää mukavasti nähtävää niin aikuisille kuin lapsillekin. Kaupungista löytyy useita kaatuneille sotilaille pystytettyjä muistomerkkejä, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Näitä ovat esimerkiksi Lejeune Memorial Gardens ja Veterans Memorial Jacksonville NC. Molemmat sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa helpon kävelymatkan päässä. Lasten kanssa voi patsaiden sijaan suunnata Lynwood Parkin eläintarhaan katsomaan eksoottisia eläimiä tai Zing Zumm Children’s Museum of Jacksonville -museoon. Jälkimmäisessä on tarjolla korkeintaan kymmenenvuotiaille lapsille tarkoitettuja aktiviteetteja ja interaktiivisia leikkejä. Jos mieluummin viettää rauhallisempaa lomaa, voi niin tehdä esimerkiksi joen varrella sijaitsevien ravintoloiden ja kahviloiden ruoka- sekä juomatarjonnasta nautiskellen. Hieman kaupungin ulkopuolelta alkaa Atlantin valtameri, jonka rannalla voi rentoutua uiden ja aurinkoa ottaen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jacksonville?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Jacksonville on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Jacksonville nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jacksonville joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Jacksonville momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jacksonville?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jacksonville. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jacksonville juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Jacksonville, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Jacksonville lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jacksonville, Pohjois-Carolina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.