Etsi halvat lennot Lugano

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lugano lentotiedot ja trendit

Tutustu Lugano lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lugano?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lugano?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lugano on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lugano aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 350 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 421 €. Lennot kohteeseen Lugano kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Lugano lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lugano lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bern

HALVIN REITTI Helsinki - Lugano

Helsinki (HEL) - Bern (BRN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lugano kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Belp, jolloin hinta on keskimääräinen 366 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lugano

Miten kauan kestää lentää Luganoon?

Suomesta lennot kohteeseen Sveitsin Luganoon kestävät keskimäärin 20 tuntia. Luganossa on pieni lentokenttä, mutta sinne lentää vain muutama lento viikossa lähinnä Italiasta. Suomesta Luganoon matkustettaessa on parasta suunnitella reitti siten, että lentää joko Zurichiin tai Milanoon, josta loppumatkan Luganoon voi taittaa helposti junalla. Myös Bergamosta pääsee junalla Luganoon. Matka-aika on kaikissa tapauksissa usein 14-20 tuntia. Junamatka Milanosta Luganoon kestää vajaa kaksi tuntia. Mikäli siis etsit nopeinta reittiä Luganoon, on parasta, että lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon tai Zurichiin, joista on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet Luganoon. Voit vertailla eri lentoreittejä. Helsinki-Vantaan lentokentältä menee suoria lentoja sekä Milanoon että Zurichiin. Mikäli pitkä matkustusaika ei haittaa, voit Milanoon ja Zurichiin lentää myös välilaskujen kautta. Tällöin lentoliput ovat myös edullisempia. Etsi momondosta lennot Luganoon ja valitse itsellesi sopivin reitti. Voit ottaa junan joko Bergamosta, Milanosta tai Zurichista. momondosta löydät kätevästi Luganon lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan kohteeseen Lugano?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Sveitsin Luganoon. Tällä hetkellä Luganon lentokentälle ei mene lentoja moniltakaan Euroopan lentokentiltä. Lentäminen Luganon lentokentälle on harvoin nopeampaa tai halvempaa kuin muut liikennemuodot. Julkinen liikenne on paras tapa päästä Luganoon. Lugano on liikennekeskus, josta löytyy useita junia, busseja ja veneitä, jotka yhdistävät kaupungin koko alueelle, muuhun maahan ja läheiseen Italiaan. Paras tapa matkustaa Suomesta Luganoon on matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon tai Zurichiin ja sieltä ottaa juna tai bussi Luganoon. Bussimatka Milanosta Luganoon kestää vajaan tunnin. Junalla Milanosta Luganoon pääsee hieman yli tunnissa. momondosta näet kätevästi eri matkustusvaihtoehdot ja voit hakea ja vertailla lentoja. momondosta näet kätevästi myös juna- ja bussivaihtoehdot.

Löytyykö kaupungin Lugano lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lugano on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lugano harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Belp lentokenttä (150 km Lugano keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lugano lentokenttä hinnat?

lentoa Lugano lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Lugano lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Lugano lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lugano lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lugano lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lugano lentokenttä?

Lugano lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lugano lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Lugano viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Luganossa on?

Suomen kansalainen ei tarvitse erillistä viisumia matkustaessaan Sveitsiin. Matkustaessasi Sveitsiin ja Luganoon tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen ja voimassa olevan henkilökortin. Matkustaessasi Luganoon Schengen maista ei rajalla ole tarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää sinua näyttämään virallisen matkustusasiakirjan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lugano

Mitä voit tehdä ja nähdä Luganossa?

Lugano on matkakohde, joka vetää matkailijoita puoleensa kauniiden maisemiensa ansiosta. Kaupunkia ympäröivät upeat vuoret ja itse kaupunki sijaitsee valtavan järven rannalla. Lugano on upea sekoitus italialaisia, sveitsiläisiä ja Välimeren alueen vaikutteita. Vaikka oletkin Sveitsissä, tuntuu Luganossa siltä, kuin olisit Italiassa. Kaupungissa aika kuluu ennen kaikkea upeita maisemia ihastellen. Monte Brèn köysirata on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Köysiradan huipulta on häkellyttävät näkymät. Ylhäällä on myös useita ravintoloita, joissa voit nauttia erinomaista paikallista ruokaa. Monte Brèn huipulla voi myös mennä patikoimaan tai maastopyöräilemään. Ennen kaikkea huipulla voi kuitenkin nauttia upeista näkymistä. Toinen upea paikka ihastella Lugano-järven näkymiä on Monte San Salvatore. Kirkkaana päivänä Monte San Salvatoresta voit nähdä pohjoisessa olevat lumiset Sveitsin Alpit. Myös San Lorenzon katedraali on vierailemisen arvoinen kohde Luganossa. Katedraalin sisällä voit ihastella 1400-luvun freskoja ja katedraalin edessä olevalta terassilta on upeat näkymät Luganoon. Luganon järvi on yksi turistien tärkein vetonaula. Lugano-järvestä voi nauttia monella tapaa. Voit muun muassa ottaa risteilyn kaupungista tai mennä päiväristeilylle lähikaupunkeihin. Risteilyjä järjestetään muun muassa Gandriaan ja Swissminiaturiin. Risteilyn aikana voit vierailla eri paikoissa ja voit halutessasi kävellä takaisin Luganoon. Tärkeä alue Luganossa on Luganon pääaukio, Piazza Della Riforma. Aukiolla järjestetään useita suosittuja festivaaleja, markkinoita ja konsertteja. Mikäli olet kiinnostunut taiteesta, kannattaa vierailla Museo d'Arte Modernassa. Museo järjestää erinomaisia väliaikaisia taidenäyttelyitä. Lomakohteena Lugano on rauhallinen ja kaunis paikka. Alueen panoraamanäkymät, korkeat vuoret ja tarpeeksi lämmin ilmasto tekevät siitä ihanteellisen matkakohteen Euroopassa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lugano?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Lugano. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lugano joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Lugano momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lugano?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Lugano.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lugano juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Lugano lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lugano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.