Etsi halvat lennot Lugano

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lugano lentotiedot ja trendit

Tutustu Lugano lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

See prices from:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lugano

Miten kauan kestää lentää Luganoon?

Suomesta lennot kohteeseen Sveitsin Luganoon kestävät keskimäärin 20 tuntia. Luganossa on pieni lentokenttä, mutta sinne lentää vain muutama lento viikossa lähinnä Italiasta. Suomesta Luganoon matkustettaessa on parasta suunnitella reitti siten, että lentää joko Zurichiin tai Milanoon, josta loppumatkan Luganoon voi taittaa helposti junalla. Myös Bergamosta pääsee junalla Luganoon. Matka-aika on kaikissa tapauksissa usein 14-20 tuntia. Junamatka Milanosta Luganoon kestää vajaa kaksi tuntia. Mikäli siis etsit nopeinta reittiä Luganoon, on parasta, että lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon tai Zurichiin, joista on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet Luganoon. Voit vertailla eri lentoreittejä. Helsinki-Vantaan lentokentältä menee suoria lentoja sekä Milanoon että Zurichiin. Mikäli pitkä matkustusaika ei haittaa, voit Milanoon ja Zurichiin lentää myös välilaskujen kautta. Tällöin lentoliput ovat myös edullisempia. Etsi momondosta lennot Luganoon ja valitse itsellesi sopivin reitti. Voit ottaa junan joko Bergamosta, Milanosta tai Zurichista. momondosta löydät kätevästi Luganon lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan kohteeseen Lugano?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Sveitsin Luganoon. Tällä hetkellä Luganon lentokentälle ei mene lentoja moniltakaan Euroopan lentokentiltä. Lentäminen Luganon lentokentälle on harvoin nopeampaa tai halvempaa kuin muut liikennemuodot. Julkinen liikenne on paras tapa päästä Luganoon. Lugano on liikennekeskus, josta löytyy useita junia, busseja ja veneitä, jotka yhdistävät kaupungin koko alueelle, muuhun maahan ja läheiseen Italiaan. Paras tapa matkustaa Suomesta Luganoon on matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon tai Zurichiin ja sieltä ottaa juna tai bussi Luganoon. Bussimatka Milanosta Luganoon kestää vajaan tunnin. Junalla Milanosta Luganoon pääsee hieman yli tunnissa. momondosta näet kätevästi eri matkustusvaihtoehdot ja voit hakea ja vertailla lentoja. momondosta näet kätevästi myös juna- ja bussivaihtoehdot.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lugano on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lugano harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Belp lentokenttä (150 km Lugano keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 1872 € henkilöä kohti ja Lugano lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lugano. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.



Muut matkustamoluokat Lugano lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lugano lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lugano?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lugano

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lugano?

Lufthansa, Ukraine International Airlines ja Air Serbia ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lugano rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lugano näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Lugano ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lugano lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Luganon juna-asemalta kaupungin keskustaan?

Helppo tapa päästä Luganon juna-asemalta kaupungin keskustaan, mikäli et ole autolla liikenteessä, on bussi numero 4. Bussilla pääset Luganon keskustaan jo vartissa. Bussi lähtee Luganon juna-asemalta Luganon keskustaan 20 minuutin välein. Juna-asemalta lähtee myös takseja. Taksit ovat kuitenkin hintavia busseihin verrattuna. Luganossa julkinen liikenne toimii hyvin. Jos haluat päästä juna-asemalta Luganon keskustaan nopeasti ja edullisesti, kannattaa matka taittaa bussilla.


Kohteen Lugano viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Luganossa on?

Suomen kansalainen ei tarvitse erillistä viisumia matkustaessaan Sveitsiin. Matkustaessasi Sveitsiin ja Luganoon tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen ja voimassa olevan henkilökortin. Matkustaessasi Luganoon Schengen maista ei rajalla ole tarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää sinua näyttämään virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Lugano


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lugano

Mitä voit tehdä ja nähdä Luganossa?

Lugano on matkakohde, joka vetää matkailijoita puoleensa kauniiden maisemiensa ansiosta. Kaupunkia ympäröivät upeat vuoret ja itse kaupunki sijaitsee valtavan järven rannalla. Lugano on upea sekoitus italialaisia, sveitsiläisiä ja Välimeren alueen vaikutteita. Vaikka oletkin Sveitsissä, tuntuu Luganossa siltä, kuin olisit Italiassa. Kaupungissa aika kuluu ennen kaikkea upeita maisemia ihastellen. Monte Brèn köysirata on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Köysiradan huipulta on häkellyttävät näkymät. Ylhäällä on myös useita ravintoloita, joissa voit nauttia erinomaista paikallista ruokaa. Monte Brèn huipulla voi myös mennä patikoimaan tai maastopyöräilemään. Ennen kaikkea huipulla voi kuitenkin nauttia upeista näkymistä. Toinen upea paikka ihastella Lugano-järven näkymiä on Monte San Salvatore. Kirkkaana päivänä Monte San Salvatoresta voit nähdä pohjoisessa olevat lumiset Sveitsin Alpit. Myös San Lorenzon katedraali on vierailemisen arvoinen kohde Luganossa. Katedraalin sisällä voit ihastella 1400-luvun freskoja ja katedraalin edessä olevalta terassilta on upeat näkymät Luganoon. Luganon järvi on yksi turistien tärkein vetonaula. Lugano-järvestä voi nauttia monella tapaa. Voit muun muassa ottaa risteilyn kaupungista tai mennä päiväristeilylle lähikaupunkeihin. Risteilyjä järjestetään muun muassa Gandriaan ja Swissminiaturiin. Risteilyn aikana voit vierailla eri paikoissa ja voit halutessasi kävellä takaisin Luganoon. Tärkeä alue Luganossa on Luganon pääaukio, Piazza Della Riforma. Aukiolla järjestetään useita suosittuja festivaaleja, markkinoita ja konsertteja. Mikäli olet kiinnostunut taiteesta, kannattaa vierailla Museo d'Arte Modernassa. Museo järjestää erinomaisia väliaikaisia taidenäyttelyitä. Lomakohteena Lugano on rauhallinen ja kaunis paikka. Alueen panoraamanäkymät, korkeat vuoret ja tarpeeksi lämmin ilmasto tekevät siitä ihanteellisen matkakohteen Euroopassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Lugano? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Lugano. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Lugano momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Lugano.

Totta kai.momondo seuraa Lugano lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.