Lennot Eurooppa Sveitsi Zürich Helsinki lento kohteeseen Zürich

Halvat lennot Helsinki - Zürich

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Zürich (ZRH)
ke 23.12.
ke 30.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Zürich

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Zürich

Paras löydetty hinta 111 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Zürich viimeisten 72 tunnin aikana on 111 €
Lyhyin lentoaika 2h 50m Lyhyin lentoaika Helsinki Zürich on 2h 50m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Zürich ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich.
Lentokentät kohteessa Zürich 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Zürich: Zürich (ZRH)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Zürich

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Zürich?
kesäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Zürich on kesäkuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Zürich?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Zürich?
keskipäivällä
Helsinki - Zürich lennot ovat noin 29 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Zürich?
Air Serbia
Air Serbia, SAS ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Zürich reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich ja saat parhaat Helsinki - Zürich lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
ZRH
Zürich
Milloin on halvinta varata lennot Zürich?
56 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Zürich on noin 56 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Zürich: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Zürich lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
SAS
5. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 00m
1 välilasku
ZRH
Zürich
9. helmikuuta
ZRH
Zürich
26t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
3. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
ZRH
Zürich
8. joulukuuta
ZRH
Zürich
11t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
ZRH
Zürich
30. joulukuuta
ZRH
Zürich
4t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Zürich

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Zürich, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä airBaltic ja KLM
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
9. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 05m
1 välilasku
ZRH
Zürich
KLM
6. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 15m
1 välilasku
ZRH
Zürich
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
55t 35m
3 välilaskua
ZRH
Zürich

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Zürich, kuten airBaltic ja Air Serbia ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Zürich?

Zürichiin on Helsinki-Vantaan lentoasemalta vilkkaat lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Zürichiin liikennöi suomalainen Finnair. Lisäksi monet lentoyhtiöt operoivat Zürichiin välilaskullisia lentoja. Finnair tarjoaa kätevät suorat Helsinki– Zürich-lennot kaikkina viikonpäivinä, ja yleensä suoria reittilentoja lennetään kaksi päivässä. Jos matka-aikataulusi sallii yhden välilaskun lennot, käteviä lentoreittejä Helsinki-Vantaalta Zürichiin operoivat muun muassa latvialainen low cost -lentoyhtiö airBaltic, saksalainen Lufthansa ja brittiläinen easyJet. Lentovalikoima on siis kattava, ja voit valita halpalentoyhtiöiden ja perinteisten lentoyhtiöiden väliltä.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Zürichiin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee noin 18 km päässä Helsingin keskustasta, mutta matka taittuu kätevästi bussilla tai junalla. Toki voit napata lentokentälle myös taksin. Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle kulkevat vilkkain yhteyksin lentokenttäjunat – eli seutuliikenteen junat I ja P – joiden matka-aika kentälle on noin 30 min. Voit nousta lentokenttäjunan kyytiin myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Busseista lentokentälle kulkee nopeimmin lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Sen matka-aika Helsinki-Vantaalle on alkaen noin 30 min. HSL:n lentokentälle kulkevat julkisen liikenteen bussit (mm. linjat 615, 415 ja 617) ovat hieman lentokenttäbussia hitaampia. Lähijunalla ja seutuliikenteen busseilla matkalipun hinta lentoasemalle on noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Busin matkalippu maksaa puolestaan noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Zürichissä?

Lennot Helsingistä Zürichiin saapuvat määräpäässään Zürichin kansainväliselle lentoasemalle (Flughafen Zürich). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 10 km. Joukkoliikenneyhteydet lentoasemalta keskustaan ovat todella toimivat, sillä juna vie lentomatkustajat Zürichin ytimeen alle 15 minuutissa. Junalippu maksaa noin 6,80 CHF (noin 6 EUR). Junaliput ostat kätevimmin juna-aseman tai lentokenttäterminaalin automaateista. Keskustan suuntaan pääset kätevästi myös raitiovaunulla, mutta matka-aika on pidempi kuin junalla. Varaa raitiovaunumatkaan noin 35 min. Sekä juna että raitiovaunu saapuvat keskustassa Zürichin pääjuna-asemalle. Jos olet suunnitellut auton vuokrausta Zürichissä, lentokentällä on hyvä valikoima autovuokraamoita.

Kuinka kauan Helsinki–Zürich-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Zürichiin kestävät alkaen noin 2 h 50 min. Jos valitset lennot sveitsiläiskaupunkiin vähintään yhden vaihtokentän kautta, on lentoaika selvästi pidempi. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika Zürichin lentoasemalle on alkaen noin 4 h ja 20 min. Usein vaihdolliset lennot sveitsiläiskaupunkiin ovat kuitenkin selvästi tätä pidempiä. Matka voi kestää reitistä riippuen jopa 5–10 h.

Milloin on paras aika matkustaa Zürichiin?

Zürich on mielenkiintoinen kaupunkikohde ympäri vuoden, ja lentoliput Helsingistä Zürichiin ovat suosittuja kaikkina vuodenaikoina. Kulttuurikaupungissa on paljon nähtävää säästä riippumatta. Vilkkaimmillaan Zürichin matkailukausi on lämpiminä kesäkuukausina. Sää suosii kesälomailijoita, mutta lennot sveitsiläiskaupunkiin ovat kesäisin keskimääräistä kalliimpia. Myös kaupungin hotellit nostavat kesäkuukausina hintojaan. Halvat lennot Helsingistä Zürichiin nappaat varmimmin kesä-elokuun ulkopuolella. Budjettimatkailijoille paras aika matkustaa Zürichiin on yleensä joko alkuvuodesta, tammi-maaliskuussa, tai marraskuussa. Näinä kuukausina lennot voi saada selvästi normaalia edullisemmin. Majoituspaikatkin ovat Zürichissä talvikuukausina hieman keskimääräistä halvempia.

Tarvitaanko Zürichiin passia/viisumia?

Zürich sijaitsee Schengenin alueelle, joten kaupunkiin matkustavat suomalaiset eivät tarvitse viisumia. Passin voit halutessasi jättää kotiin, sillä matkustusasiakirjaksi Zürichiin riittää virallinen henkilökortti. Pidä kuitenkin aina passi tai henkilökortti mukana matkassa. Ne ovat tärkeitä myös Schengen-alueella, jos lentokenttien tai lentoyhtiöiden henkilökunta pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.


Vinkkejä Zürichiin

 • Hanki itsellesi Zürich Card -matkailijakortti mieluiten heti Zürichin lentokentältä. Voit ottaa sen käyttöösi heti juna- tai raitiovaunumatkalla keskustaan, sillä kortti kattaa lentokenttämatkat. Kortin avulla voit käyttää julkista liikennettä ja vierailla esimerkiksi monissa Zürichin museoissa. Kortin voi hankkia päiväksi tai kahdeksi päiväksi, ja sen hinta on noin 27 CHF (noin 23,70 EUR) tai noin 53 CHF (noin 46,60 EUR). Zürichin hintataso on melko korkea, joten kortti voi tarjota aktiiviselle matkailijalle merkittävää säästöä.
 • Zürich tarjoaa vierailleen ilmaisia Züri rollt -kaupunkipyöriä. Keväästä syksyyn pyöräily onkin edullinen tapa tutustua kaupunkiin. Pyöräpisteitä on ympäri kaupunkia, ja pääpiste sijaitsee Europaplatz-aukiolla. Pyörästä on maksettava pantti, jonka saa takaisin vuokrauksen jälkeen. Pantti on noin 20 CHF (noin 17,60 EUR).
 • Zürich on suomalaiskaupunkeja kalliimpi ravintolakaupunki, joten säästömatkailijoiden kannattaa suunnitella ruokailut tarkasti. Hanki esimerkiksi huoneisto- tai huoneistohotellimajoitus, jossa on kokkausmahdollisuus. Myös Zürichin hostelleissa on yleensä yhteiskeittiö. Suosi etnisiä ravintoloita, joista voi yleensä saada reiluja annoksia kohtuulliseen hintaan. Lounasaikaan päivän annoksia voi saada halvalla.

(Hinnat tarkistettu 26/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Zürich

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Geneve reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 10m
Halvin hinta
149 €
Helsinki - Basel reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 40m
Halvin hinta
168 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 25m
Halvin hinta
223 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
300 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 15m
Halvin hinta
355 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika
23t 40m
Halvin hinta
527 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Zürich:


Lennot muihin kaupunkeihin Zürich

Eikö Zürich houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Zürich

Lennot Eurooppa Sveitsi Zürich Helsinki lento kohteeseen Zürich
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka