Halvat lennot Montreal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 23/5
ma 30/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Montreal

Yhteenveto Montreal lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

315 €

Halvin meno-paluulennon hinta

491 €

Nopein lentoaika

15t 25m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Montreal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 315 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Montreal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 491 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl).
Nopein lento kohteeseen Montreal kohteesta Suomi kestää 15t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Montreal mukaan lukien Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin Montreal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montreal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Montreal

Helsinki (HEL) - Montreal (YMQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montreal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Montreal, jolloin hinta on keskimääräinen 838 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTREALmaaliskuu30% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Montreal lennot maksavat keskimäärin vain 584 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu38% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Montreal lentojen keskimääräinen hinta on 1160 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu258% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montreal kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Montreal?

Montrealin sää lokakuussa on miellyttävän lämmin asteiden noustessa noin 10–15 °C. Syksyinen sää sopii hyvin kaupungin nähtävyyksien katseluun, ja Kanadan vaahterapuut ilahduttavat keltaisen, oranssin ja punaisen sävyillään. Lisäksi tällöin voit varata halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin, joten syksy on todella parasta aikaa matkustaa Montrealiin. Myös kevät on erinomainen aika vierailla Montrealissa, sillä tällöin kaupunki on keväisessä kukoistuksessaan, mutta kesän helteet eivät vielä paina päälle. Montrealin sää touko-huhtikuussa on leppoisa ja lämpötila noin 10–18 °C.

Suurin sesonki Montrealissa on kesäisin, ja tällöin lentoliput Montrealiin ovat hieman normaalia kalliimpia. Myös joulukuun lomien aikaan lentojen hinta on korkeampi muihin kuukausiin verrattuna. Edulliset Montrealin lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Jos matkustat Montrealiin kesällä, varaudu 25–30 °C helteisiin ja talvella matkustaessasi koviin pakkasiin. Montrealin alainen tunneliverkosto, joka yhdistää eri ostoskeskukset toisiinsa, helpottaa kuitenkin liikkumista kaupungissa helteissä ja pakkasissa.

Halvat lennot Montrealiin voit löytää etsimällä lentoja momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous ja taataksesi itsellesi halvat lennot Montrealiin.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Montreal kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 584 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Montreal kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 700 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Montreal reitille 49 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Montreal hintaan 838 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 491 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montreal on maanantai hintojen ollessa 756 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 870 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Montreal on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 542 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Montreal, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 888 € lippua kohden.

Montreal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä (15 km kaupungin Montreal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.momondosta löytyneet halvat lennot: Montreal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Montreal
Useita lentoyhtiöitä
8. syyskuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
YUL19:20Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
14. syyskuuta
YUL17:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
12t 10m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 30m
1 välilasku
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
8. kesäkuuta
YUL14:20Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
21t 20m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
8. kesäkuuta
YUL18:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
15t 30m
2 välilaskua
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. kesäkuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
8. kesäkuuta
YUL18:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
17t 35m
1 välilasku
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
6. kesäkuuta
YUL18:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
17t 05m
1 välilasku
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
8. kesäkuuta
YUL14:20Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
32t 20m
3 välilaskua
HEL22:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Montreal

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Montreal, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 10m
3 välilaskua
YUL22:00Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
YUL17:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 25m
1 välilasku
YUL18:40Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montreal?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montreal

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montreal?

Kohteeseen Montreal kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Air Canada, Lufthansa, Icelandair ja Air France. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Montreal rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Montreal

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Montreal on KLM, ja se liikennöi 14 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Montreal on 649 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Air France lennot kohteeseen Montreal

656 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Air France meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Montreal. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Air France lentoyhtiöllä on 26 lentoa kohteeseen Montreal useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 138 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Air France keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Montreal ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Montreal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Montreal keskustaan

Montreal Pierre Elliot Trudeaun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Montrealin keskustasta. Lentokentältä Montrealin keskustaan pääset edullisimmin bussilla 747, joka kulkee lentokentän ja keskustassa sijaitsevan Berri-UQAM-aseman väliä. Jos haluat vaihtaa kesken matkan metroon, bussi pysähtyy myös Lionel-Groulxin päämetroasemalla. Bussit kulkevat vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Matka-aika on noin 45–70 min liikenteestä riippuen. Vuorokauden matkalipun hinta on 10 CAD (noin 6,65 EUR) ja se käy kaikkiin Montrealin busseihin ja metroihin. Lipun voi ostaa lentokentällä sijaitsevista lippuautomaateista luottokortilla ja bussikuskilta käteisellä. Lippu tulee maksaa kolikoilla eikä kuljettaja anna vaihtorahaa. Taksin voit halutessasi varata saapuneiden lentojen aulasta läheltä ulko-ovia. Montrealin keskustaan on aina kiinteä taksimaksu, joka on noin 41 CAD (noin 27,25 EUR). Muihin kohteisiin taksin hinnat vaihtelevat taksimittarin mukaan, mutta minimimaksu on aina 17,45 CAD (noin 11,60 EUR).


Montreal: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Montreal
Helsinki - Montreal reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 05m
Halvin hinta526 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Montreal

Montrealin keskustan nähtävyyksiin tutustut helposti kävellen. Centre-Villessä vilkkaan Rue Sainte Catherinen liikkeet ja ostoskeskukset, Rue Crescentin baarit ja high end -liikkeet, Museum Quarterin taidemuseot sekä Vieaux-Montrealin eli vanhan Montrealin viehättävät pikkukujat ja historiallinen arkkitehtuuri ovat vain 3 km säteellä toisistaan. Myös Mont Royalin kaunis puistoalue sijaitsee ihan keskustan vieressä. Montrealin julkisella liikenteellä on kuitenkin helppo matkustaa sekä keskustan sisällä että kauemmaksi. Ota esimerkiksi bussi numero kaksi Petite Italiehin eli Pikku-Italiaan. Päivälipun hinta on 10 CAD (6,65 EUR), mutta jos matkustat enemmänkin, voivat kolmen päivän lippu, viikonloppulippu tai viikon lippu tulla edullisemmaksi. Hinnaltaan ne ovat 13,75–26,25 CAD (noin 9–17 EUR). Lippuja voi ostaa metroasemilta.


Kohteen Montreal viisumivaatimukset

Suomalaismatkustaja ei tarvitse Montrealiin matkustaessaan viisumia, mutta ETA-matkustuslupa hänellä on oltava. Sen voi hankkia netistä hintaan 7 CAD (noin 4,70 EUR). Lupa on voimassa viisi vuotta tai vähemmän, jos passi vanhenee ennen tätä. Matkustuslupa kannattaa hakea viimeistään 72 h ennen lentoa, jotta se ehditään käsitellä. Mukaan tulee ottaa myös voimassa oleva passi.


Aloita matkan suunnittelu - Montreal


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Montreal

Tipin jättäminen kuuluu quebeciläiseen palvelukulttuuriin. Tipin suuruus perustuu palvelun laatuun. Ravintoloissa se on noin 15–20 % laskun loppusummasta ja baareissa voit illan päätteeksi taas jättää 1–2 CAD (noin 0,60-1,30 EUR) per juoma. Hotelleissa laukunkantajille voi antaa 2 CAD (noin 1,30 EUR) per laukku ja siivoojille noin 2–5 CAD (1,30–3,30 EUR) per päivä. Taksikuskeille, oppaille ja muille palvelualojen ihmisille voi jättää noin 10–15 % suuruisen juomarahan, jos saamasi palvelu on ollut hyvää.

Kanadassa on kuusi aikavyöhykettä. Montreal sijaitsee Kanadan itäisellä aikavyöhykkeellä, mikä tarkoittaa sitä, että aikaero Helsingin ja Montrealin välillä on seitsemän tuntia. Kelloja tulee siis siirtää seitsemän tuntia taaksepäin Montrealiin matkustaessa.

Kanadassa käytössä oleva valuutta on Kanadan dollari (CAD). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata Kanadan dollareita pankiltasi. Rahaa voi nostaa myös useimmista automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Montreal on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Montreal nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Montreal joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Montreal lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Montreal. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.