Halvat lennot Montreal

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Montreal (YMQ)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Montreal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montreal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Montreal

Helsinki (HEL) - Montreal (YMQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montreal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Montreal, jolloin hinta on keskimääräinen 740 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTREALmaaliskuu30% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Montreal lennot maksavat keskimäärin vain 515 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu38% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Montreal lentojen keskimääräinen hinta on 1023 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu258% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montreal kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Montrealiin?

Montrealin sää lokakuussa on miellyttävän lämmin asteiden noustessa noin 10–15 °C. Syksyinen sää sopii hyvin kaupungin nähtävyyksien katseluun, ja Kanadan vaahterapuut ilahduttavat keltaisen, oranssin ja punaisen sävyillään. Lisäksi tällöin voit varata halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin, joten syksy on todella parasta aikaa matkustaa Montrealiin. Myös kevät on erinomainen aika vierailla Montrealissa, sillä tällöin kaupunki on keväisessä kukoistuksessaan, mutta kesän helteet eivät vielä paina päälle. Montrealin sää touko-huhtikuussa on leppoisa ja lämpötila noin 10–18 °C.

Suurin sesonki Montrealissa on kesäisin, ja tällöin lentoliput Montrealiin ovat hieman normaalia kalliimpia. Myös joulukuun lomien aikaan lentojen hinta on korkeampi muihin kuukausiin verrattuna. Edulliset Montrealin lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Jos matkustat Montrealiin kesällä, varaudu 25–30 °C helteisiin ja talvella matkustaessasi koviin pakkasiin. Montrealin alainen tunneliverkosto, joka yhdistää eri ostoskeskukset toisiinsa, helpottaa kuitenkin liikkumista kaupungissa helteissä ja pakkasissa.

Halvat lennot Montrealiin voit löytää etsimällä lentoja momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous ja taataksesi itsellesi halvat lennot Montrealiin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Montreal?

109 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Montreal. Tämän lennon lähtölentokenttä on Halifax, ja se on 88 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Montreal. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Montreal omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montreal?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Montreal maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 617 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montreal?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Montreal on 49 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 740 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Montreal tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Montreal hintaan 542 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montreal?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montreal on keskiviikko hintojen ollessa 718 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Montreal sunnuntai aikana on 872 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montreal?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Montreal ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Montreal illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 591 €. Lennot kaupunkiin Montreal ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 897 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Montreal lähettyviltä muita lentokenttiä?

Montreal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä (15 km kaupungin Montreal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Montreal lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Montreal on tyypillisesti Montreal St Hubert lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 932 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Montreal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Montreal
American Airlines
14. heinäkuuta
10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
22:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
18. heinäkuuta
08:24Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
14t 56m
1 välilasku
23:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
14. heinäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 16m
2 välilaskua
20:16Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
18. heinäkuuta
10:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
14t 55m
2 välilaskua
01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1093 €
Etsi vastaava
Air France
18. huhtikuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
20:20Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
2. toukokuuta
08:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
17t 20m
2 välilaskua
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2931 €
Etsi vastaava
Air France
18. huhtikuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
20:20Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
2. toukokuuta
08:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
17t 20m
2 välilaskua
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2933 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
7. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
1 välilasku
19:10Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
7. toukokuuta
15:30Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
20t 25m
1 välilasku
11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1271 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
14:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
1. syyskuuta
13:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
18t 10m
1 välilasku
08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Montrealiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montreal

Helsingistä Montrealiin pääset esimerkiksi Air Canadan, Finnairin, Icelandairin, Lufthansan ja British Airwaysin lennoilla. Lennot sisältävät yhden välilaskun. Lentoaika Montrealiin Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin 10–13 tuntia. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista tämän lentovarauksen yhteydessä. Voit käyttää momondon sivua apunasi löytääksesi halvat lennot Montrealiin. Tarkkaile pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Montrealin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Montreal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Montreal Pierre Elliot Trudeaun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Montrealin keskustasta. Lentokentältä Montrealin keskustaan pääset edullisimmin bussilla 747, joka kulkee lentokentän ja keskustassa sijaitsevan Berri-UQAM-aseman väliä. Jos haluat vaihtaa kesken matkan metroon, bussi pysähtyy myös Lionel-Groulxin päämetroasemalla. Bussit kulkevat vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Matka-aika on noin 45–70 min liikenteestä riippuen. Vuorokauden matkalipun hinta on 10 CAD (noin 6,65 EUR) ja se käy kaikkiin Montrealin busseihin ja metroihin. Lipun voi ostaa lentokentällä sijaitsevista lippuautomaateista luottokortilla ja bussikuskilta käteisellä. Lippu tulee maksaa kolikoilla eikä kuljettaja anna vaihtorahaa. Taksin voit halutessasi varata saapuneiden lentojen aulasta läheltä ulko-ovia. Montrealin keskustaan on aina kiinteä taksimaksu, joka on noin 41 CAD (noin 27,25 EUR). Muihin kohteisiin taksin hinnat vaihtelevat taksimittarin mukaan, mutta minimimaksu on aina 17,45 CAD (noin 11,60 EUR).


Liikkuminen Montrealissa?

Montrealin keskustan nähtävyyksiin tutustut helposti kävellen. Centre-Villessä vilkkaan Rue Sainte Catherinen liikkeet ja ostoskeskukset, Rue Crescentin baarit ja high end -liikkeet, Museum Quarterin taidemuseot sekä Vieaux-Montrealin eli vanhan Montrealin viehättävät pikkukujat ja historiallinen arkkitehtuuri ovat vain 3 km säteellä toisistaan. Myös Mont Royalin kaunis puistoalue sijaitsee ihan keskustan vieressä. Montrealin julkisella liikenteellä on kuitenkin helppo matkustaa sekä keskustan sisällä että kauemmaksi. Ota esimerkiksi bussi numero kaksi Petite Italiehin eli Pikku-Italiaan. Päivälipun hinta on 10 CAD (6,65 EUR), mutta jos matkustat enemmänkin, voivat kolmen päivän lippu, viikonloppulippu tai viikon lippu tulla edullisemmaksi. Hinnaltaan ne ovat 13,75–26,25 CAD (noin 9–17 EUR). Lippuja voi ostaa metroasemilta.


Tarvitaanko Montrealiin passi tai viisumi?

Suomalaismatkustaja ei tarvitse Montrealiin matkustaessaan viisumia, mutta ETA-matkustuslupa hänellä on oltava. Sen voi hankkia netistä hintaan 7 CAD (noin 4,70 EUR). Lupa on voimassa viisi vuotta tai vähemmän, jos passi vanhenee ennen tätä. Matkustuslupa kannattaa hakea viimeistään 72 h ennen lentoa, jotta se ehditään käsitellä. Mukaan tulee ottaa myös voimassa oleva passi.


Vinkkejä Montrealiin matkustavalle

Tippi ja juomarahakäytännöt Montrealissa?

Tipin jättäminen kuuluu quebeciläiseen palvelukulttuuriin. Tipin suuruus perustuu palvelun laatuun. Ravintoloissa se on noin 15–20 % laskun loppusummasta ja baareissa voit illan päätteeksi taas jättää 1–2 CAD (noin 0,60-1,30 EUR) per juoma. Hotelleissa laukunkantajille voi antaa 2 CAD (noin 1,30 EUR) per laukku ja siivoojille noin 2–5 CAD (1,30–3,30 EUR) per päivä. Taksikuskeille, oppaille ja muille palvelualojen ihmisille voi jättää noin 10–15 % suuruisen juomarahan, jos saamasi palvelu on ollut hyvää.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Kanadassa on kuusi aikavyöhykettä. Montreal sijaitsee Kanadan itäisellä aikavyöhykkeellä, mikä tarkoittaa sitä, että aikaero Helsingin ja Montrealin välillä on seitsemän tuntia. Kelloja tulee siis siirtää seitsemän tuntia taaksepäin Montrealiin matkustaessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Montrealissa?

Kanadassa käytössä oleva valuutta on Kanadan dollari (CAD). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata Kanadan dollareita pankiltasi. Rahaa voi nostaa myös useimmista automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 19.04.2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka