Halvat lennot Montreal

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Montreal (YUL)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Montreal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montreal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Montreal

Helsinki (HEL) - Montreal (YMQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montreal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Montreal, jolloin hinta on keskimääräinen 728 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTREALmaaliskuu30% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Montreal lennot maksavat keskimäärin vain 507 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu38% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Montreal lentojen keskimääräinen hinta on 1007 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu258% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montreal kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Montrealiin?

Montrealin sää lokakuussa on miellyttävän lämmin asteiden noustessa noin 10–15 °C. Syksyinen sää sopii hyvin kaupungin nähtävyyksien katseluun, ja Kanadan vaahterapuut ilahduttavat keltaisen, oranssin ja punaisen sävyillään. Lisäksi tällöin voit varata halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin, joten syksy on todella parasta aikaa matkustaa Montrealiin. Myös kevät on erinomainen aika vierailla Montrealissa, sillä tällöin kaupunki on keväisessä kukoistuksessaan, mutta kesän helteet eivät vielä paina päälle. Montrealin sää touko-huhtikuussa on leppoisa ja lämpötila noin 10–18 °C.

Suurin sesonki Montrealissa on kesäisin, ja tällöin lentoliput Montrealiin ovat hieman normaalia kalliimpia. Myös joulukuun lomien aikaan lentojen hinta on korkeampi muihin kuukausiin verrattuna. Edulliset Montrealin lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Jos matkustat Montrealiin kesällä, varaudu 25–30 °C helteisiin ja talvella matkustaessasi koviin pakkasiin. Montrealin alainen tunneliverkosto, joka yhdistää eri ostoskeskukset toisiinsa, helpottaa kuitenkin liikkumista kaupungissa helteissä ja pakkasissa.

Halvat lennot Montrealiin voit löytää etsimällä lentoja momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous ja taataksesi itsellesi halvat lennot Montrealiin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Montreal?

107 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Montreal. Tämän lennon lähtölentokenttä on Halifax, ja se on 88 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Montreal. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Montreal omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montreal?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Montreal kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 507 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Montreal kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 608 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montreal?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Montreal reitille 49 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Montreal hintaan 728 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 502 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montreal?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montreal on keskiviikko hintojen ollessa 707 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 859 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montreal?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Montreal on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 582 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Montreal, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 883 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Montreal lähettyviltä muita lentokenttiä?

Montreal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä (15 km kaupungin Montreal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Montreal lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Montreal on tyypillisesti Montreal St Hubert lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 918 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Montreal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Montreal
Lufthansa
5. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
YUL14:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
19. heinäkuuta
YUL15:10Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
10t 35m
1 välilasku
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
12. marraskuuta
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
YUL21:15Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
15. marraskuuta
YUL16:00Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
11t 15m
1 välilasku
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
19. marraskuuta
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 22m
1 välilasku
YUL21:02Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
22. marraskuuta
YUL09:14Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
12t 56m
1 välilasku
HEL22:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
YUL19:10Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
22. heinäkuuta
YUL15:10Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
10t 35m
1 välilasku
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1207 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
31. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
YUL14:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
1. kesäkuuta
YUL16:35Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
15t 20m
1 välilasku
HEL07:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
19. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
YUL19:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
22. marraskuuta
YUL14:01Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
11t 14m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Montrealiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montreal

Helsingistä Montrealiin pääset esimerkiksi Air Canadan, Finnairin, Icelandairin, Lufthansan ja British Airwaysin lennoilla. Lennot sisältävät yhden välilaskun. Lentoaika Montrealiin Helsingistä yhden välilaskun kanssa on noin 10–13 tuntia. Economy-luokassa lentolipun hintaan kuuluu normaalisti yksi ruumaan menevä matkalaukku, mutta käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista tämän lentovarauksen yhteydessä. Voit käyttää momondon sivua apunasi löytääksesi halvat lennot Montrealiin. Tarkkaile pelkkiä lentotarjouksia tai valitse lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Montrealin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Montreal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Montreal Pierre Elliot Trudeaun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Montrealin keskustasta. Lentokentältä Montrealin keskustaan pääset edullisimmin bussilla 747, joka kulkee lentokentän ja keskustassa sijaitsevan Berri-UQAM-aseman väliä. Jos haluat vaihtaa kesken matkan metroon, bussi pysähtyy myös Lionel-Groulxin päämetroasemalla. Bussit kulkevat vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Matka-aika on noin 45–70 min liikenteestä riippuen. Vuorokauden matkalipun hinta on 10 CAD (noin 6,65 EUR) ja se käy kaikkiin Montrealin busseihin ja metroihin. Lipun voi ostaa lentokentällä sijaitsevista lippuautomaateista luottokortilla ja bussikuskilta käteisellä. Lippu tulee maksaa kolikoilla eikä kuljettaja anna vaihtorahaa. Taksin voit halutessasi varata saapuneiden lentojen aulasta läheltä ulko-ovia. Montrealin keskustaan on aina kiinteä taksimaksu, joka on noin 41 CAD (noin 27,25 EUR). Muihin kohteisiin taksin hinnat vaihtelevat taksimittarin mukaan, mutta minimimaksu on aina 17,45 CAD (noin 11,60 EUR).


Liikkuminen Montrealissa?

Montrealin keskustan nähtävyyksiin tutustut helposti kävellen. Centre-Villessä vilkkaan Rue Sainte Catherinen liikkeet ja ostoskeskukset, Rue Crescentin baarit ja high end -liikkeet, Museum Quarterin taidemuseot sekä Vieaux-Montrealin eli vanhan Montrealin viehättävät pikkukujat ja historiallinen arkkitehtuuri ovat vain 3 km säteellä toisistaan. Myös Mont Royalin kaunis puistoalue sijaitsee ihan keskustan vieressä. Montrealin julkisella liikenteellä on kuitenkin helppo matkustaa sekä keskustan sisällä että kauemmaksi. Ota esimerkiksi bussi numero kaksi Petite Italiehin eli Pikku-Italiaan. Päivälipun hinta on 10 CAD (6,65 EUR), mutta jos matkustat enemmänkin, voivat kolmen päivän lippu, viikonloppulippu tai viikon lippu tulla edullisemmaksi. Hinnaltaan ne ovat 13,75–26,25 CAD (noin 9–17 EUR). Lippuja voi ostaa metroasemilta.


Tarvitaanko Montrealiin passi tai viisumi?

Suomalaismatkustaja ei tarvitse Montrealiin matkustaessaan viisumia, mutta ETA-matkustuslupa hänellä on oltava. Sen voi hankkia netistä hintaan 7 CAD (noin 4,70 EUR). Lupa on voimassa viisi vuotta tai vähemmän, jos passi vanhenee ennen tätä. Matkustuslupa kannattaa hakea viimeistään 72 h ennen lentoa, jotta se ehditään käsitellä. Mukaan tulee ottaa myös voimassa oleva passi.


Vinkkejä Montrealiin matkustavalle

Tippi ja juomarahakäytännöt Montrealissa?

Tipin jättäminen kuuluu quebeciläiseen palvelukulttuuriin. Tipin suuruus perustuu palvelun laatuun. Ravintoloissa se on noin 15–20 % laskun loppusummasta ja baareissa voit illan päätteeksi taas jättää 1–2 CAD (noin 0,60-1,30 EUR) per juoma. Hotelleissa laukunkantajille voi antaa 2 CAD (noin 1,30 EUR) per laukku ja siivoojille noin 2–5 CAD (1,30–3,30 EUR) per päivä. Taksikuskeille, oppaille ja muille palvelualojen ihmisille voi jättää noin 10–15 % suuruisen juomarahan, jos saamasi palvelu on ollut hyvää.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Kanadassa on kuusi aikavyöhykettä. Montreal sijaitsee Kanadan itäisellä aikavyöhykkeellä, mikä tarkoittaa sitä, että aikaero Helsingin ja Montrealin välillä on seitsemän tuntia. Kelloja tulee siis siirtää seitsemän tuntia taaksepäin Montrealiin matkustaessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Montrealissa?

Kanadassa käytössä oleva valuutta on Kanadan dollari (CAD). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata Kanadan dollareita pankiltasi. Rahaa voi nostaa myös useimmista automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 19.04.2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka