Etsi halpoja lentoja Montrealiin alk. 718 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Montrealiin

Yhteenveto Montrealin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

718 €

Nopein lentoaika

12t 45m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Montreal kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 718 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl).
Nopein lento kohteeseen Montreal kohteesta Suomi kestää 12t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Montreal mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Delta.

Montrealin lentotiedot ja trendit

Tutustu Montrealin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Montreal?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Montreal kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 711 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Montreal kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 719 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Montreal?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Montreal?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Montreal vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 23t 25m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Montreal on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Montreal?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Montreal reitille 58 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Montreal hintaan 810 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 712 €.

Halvimmat lennot kaupungin Montreal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Montreal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Montreal

Helsinki (HEL) - Montreal (YMQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Montreal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Montreal, jolloin hinta on keskimääräinen 810 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MONTREALtoukokuu13% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Montreal lennot maksavat keskimäärin vain 711 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu29% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Montreal lentojen keskimääräinen hinta on 1047 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MONTREAL KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu659% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Montreal kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Montrealiin

Montrealin sää lokakuussa on miellyttävän lämmin asteiden noustessa noin 10–15 °C. Syksyinen sää sopii hyvin kaupungin nähtävyyksien katseluun, ja Kanadan vaahterapuut ilahduttavat keltaisen, oranssin ja punaisen sävyillään. Lisäksi tällöin voit varata halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin, joten syksy on todella parasta aikaa matkustaa Montrealiin. Myös kevät on erinomainen aika vierailla Montrealissa, sillä tällöin kaupunki on keväisessä kukoistuksessaan, mutta kesän helteet eivät vielä paina päälle. Montrealin sää touko-huhtikuussa on leppoisa ja lämpötila noin 10–18 °C.

Suurin sesonki Montrealissa on kesäisin, ja tällöin lentoliput Montrealiin ovat hieman normaalia kalliimpia. Myös joulukuun lomien aikaan lentojen hinta on korkeampi muihin kuukausiin verrattuna. Edulliset Montrealin lennot voit kuitenkin löytää myös ympäri vuoden. Jos matkustat Montrealiin kesällä, varaudu 25–30 °C helteisiin ja talvella matkustaessasi koviin pakkasiin. Montrealin alainen tunneliverkosto, joka yhdistää eri ostoskeskukset toisiinsa, helpottaa kuitenkin liikkumista kaupungissa helteissä ja pakkasissa.

Halvat lennot Montrealiin voit löytää etsimällä lentoja momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi paras tarjous ja taataksesi itsellesi halvat lennot Montrealiin.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Montreal?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Montreal on perjantai hintojen ollessa 710 €. maanantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1616 €.

Löytyykö kaupungin Montreal lähettyviltä muita lentokenttiä?

Montreal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä (15 km Montreal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Montreal hinnat?

lentoa Montreal hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Montreal?

lokakuuta 2023 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Montreal osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Montreal?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Montreal matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Montreal?

Montreal matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Montreal. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Montreal

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Montreal
Lufthansa
31. lokakuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
2 välilaskua
YUL12:55Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
7. marraskuuta
YUL17:00Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
23t 15m
2 välilaskua
HEL23:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. lokakuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
1 välilasku
YUL12:55Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
6. marraskuuta
YUL19:40Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
14t 15m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
31. lokakuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
1 välilasku
YUL12:55Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
7. marraskuuta
YUL18:00Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
24t 00m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
31. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
YUL13:50Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
7. marraskuuta
YUL12:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
15t 05m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. lokakuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
YUL18:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
6. marraskuuta
YUL19:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
11t 05m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. lokakuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
YUL12:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
30. lokakuuta
YUL20:05Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl
21t 50m
1 välilasku
HEL23:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Montreal

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Montreal, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Air Canada
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
YULMontreal Pierre Elliott Trudeau Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montreal?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Montreal

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montreal?

Brussels Airlines lennot kohteeseen Montreal

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Montreal on Brussels Airlines, ja se liikennöi 13 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Québec City Jean Lesagen kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Brussels Airlines lennolle kohteeseen Montreal on 654 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Montreal, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 84 Brussels Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

KLM lennot kohteeseen Montreal

689 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Montreal. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 14 lentoa kohteeseen Montreal useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 357 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,5/10.


Montreal ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Montreal lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Montreal keskustaan

Montreal Pierre Elliot Trudeaun kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Montrealin keskustasta. Lentokentältä Montrealin keskustaan pääset edullisimmin bussilla 747, joka kulkee lentokentän ja keskustassa sijaitsevan Berri-UQAM-aseman väliä. Jos haluat vaihtaa kesken matkan metroon, bussi pysähtyy myös Lionel-Groulxin päämetroasemalla. Bussit kulkevat vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Matka-aika on noin 45–70 min liikenteestä riippuen. Vuorokauden matkalipun hinta on 10 CAD (noin 6,65 EUR) ja se käy kaikkiin Montrealin busseihin ja metroihin. Lipun voi ostaa lentokentällä sijaitsevista lippuautomaateista luottokortilla ja bussikuskilta käteisellä. Lippu tulee maksaa kolikoilla eikä kuljettaja anna vaihtorahaa. Taksin voit halutessasi varata saapuneiden lentojen aulasta läheltä ulko-ovia. Montrealin keskustaan on aina kiinteä taksimaksu, joka on noin 41 CAD (noin 27,25 EUR). Muihin kohteisiin taksin hinnat vaihtelevat taksimittarin mukaan, mutta minimimaksu on aina 17,45 CAD (noin 11,60 EUR).


Montreal: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Montreal
Helsinki - Montreal reitin lennot
Nopein lentoaika25t 15m
Halvin hinta720 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Montreal

Montrealin keskustan nähtävyyksiin tutustut helposti kävellen. Centre-Villessä vilkkaan Rue Sainte Catherinen liikkeet ja ostoskeskukset, Rue Crescentin baarit ja high end -liikkeet, Museum Quarterin taidemuseot sekä Vieaux-Montrealin eli vanhan Montrealin viehättävät pikkukujat ja historiallinen arkkitehtuuri ovat vain 3 km säteellä toisistaan. Myös Mont Royalin kaunis puistoalue sijaitsee ihan keskustan vieressä. Montrealin julkisella liikenteellä on kuitenkin helppo matkustaa sekä keskustan sisällä että kauemmaksi. Ota esimerkiksi bussi numero kaksi Petite Italiehin eli Pikku-Italiaan. Päivälipun hinta on 10 CAD (6,65 EUR), mutta jos matkustat enemmänkin, voivat kolmen päivän lippu, viikonloppulippu tai viikon lippu tulla edullisemmaksi. Hinnaltaan ne ovat 13,75–26,25 CAD (noin 9–17 EUR). Lippuja voi ostaa metroasemilta.


Kohteen Montreal viisumivaatimukset

Suomalaismatkustaja ei tarvitse Montrealiin matkustaessaan viisumia, mutta ETA-matkustuslupa hänellä on oltava. Sen voi hankkia netistä hintaan 7 CAD (noin 4,70 EUR). Lupa on voimassa viisi vuotta tai vähemmän, jos passi vanhenee ennen tätä. Matkustuslupa kannattaa hakea viimeistään 72 h ennen lentoa, jotta se ehditään käsitellä. Mukaan tulee ottaa myös voimassa oleva passi.


Aloita matkan suunnittelu - Montreal


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Montreal

Tippi ja juomarahakäytännöt Montrealissa?

Tipin jättäminen kuuluu quebeciläiseen palvelukulttuuriin. Tipin suuruus perustuu palvelun laatuun. Ravintoloissa se on noin 15–20 % laskun loppusummasta ja baareissa voit illan päätteeksi taas jättää 1–2 CAD (noin 0,60-1,30 EUR) per juoma. Hotelleissa laukunkantajille voi antaa 2 CAD (noin 1,30 EUR) per laukku ja siivoojille noin 2–5 CAD (1,30–3,30 EUR) per päivä. Taksikuskeille, oppaille ja muille palvelualojen ihmisille voi jättää noin 10–15 % suuruisen juomarahan, jos saamasi palvelu on ollut hyvää.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Kanadassa on kuusi aikavyöhykettä. Montreal sijaitsee Kanadan itäisellä aikavyöhykkeellä, mikä tarkoittaa sitä, että aikaero Helsingin ja Montrealin välillä on seitsemän tuntia. Kelloja tulee siis siirtää seitsemän tuntia taaksepäin Montrealiin matkustaessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Montrealissa?

Kanadassa käytössä oleva valuutta on Kanadan dollari (CAD). Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata Kanadan dollareita pankiltasi. Rahaa voi nostaa myös useimmista automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Montreal?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Montreal on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Montreal nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Montreal joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Montreal joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Montreal?

Kun kaikki mahdolliset Montreal lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Montreal juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Montreal. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montreal

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.