Halvat lennot Ateena

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Ateena (ATH)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Ateena lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ateena lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ateena

HALVIN REITTI Helsinki - Ateena

Helsinki (HEL) - Ateena (ATH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ateena kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ateenan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 189 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATEENAmaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ateena lennot maksavat keskimäärin vain 152 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ateena lentojen keskimääräinen hinta on 257 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu324% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ateena kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Ateenaan?

Vilkas metropoli Ateena on Kreikan kuuluisin kaupunkikohde, ja halvat lennot Ateenaan houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Suosituimpia matkat Ateenaan ovat kesälomakauden aikaan elokuisin ja talvikaudella joulukuisin. Näinä kuukausina myös hotellien ja lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Ateenassa sää on kesäkuukausina kuitenkin kuuma ja kuiva, joten korkeimpia lämpötiloja kaihtavat voivat hankkia lentoliput Ateenaan esimerkiksi toukokuulle, jolloin lämpötilat ovat vielä lempeämmät ja lennot edullisemmat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Ateenaa, muista kevään lisäksi myös alkutalvi, sillä marraskuussa halvat lennot Ateenaan ovat hyvin saatavilla ja majoituspalvelutkin voi saada kaupungista halvalla.

Milloin lennot Ateenaan kannattaa sitten hankkia? Normaalisti noin 60 päivää ennen matkaa. Pelkät halvat lennot Ateenaan voi napata lentotarjouksia seuraamalla suosituimmillekin lomakausille, eli muista seurata ja verrata hintoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ateena?

29 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Ateena. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 91 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Ateena. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Ateena omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ateena?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Ateena kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 152 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Ateena maaliskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Ateena reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 161 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ateena?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Ateena kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Ateena hintaan, joka on noin 189 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 148 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ateena?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Ateena kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 171 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 207 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ateena?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Ateena on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 179 €. Lennot kaupunkiin Ateena ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 203 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Ateena lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ateena on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ateena harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ermoupoli Syros Island lentokenttä (124 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiros lentokenttä (128 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiáthos lentokenttä (134 km kaupungin Ateena keskustasta), Mikonos lentokenttä (155 km kaupungin Ateena keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (158 km kaupungin Ateena keskustasta).

Voiko kaupunkiin Ateena lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Ateena on tyypillisesti Paleochori Milos lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 267 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ateenan kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ateenan kansainvälinen lentoasema
SAS
2. kesäkuuta
03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
08:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
23. kesäkuuta
09:35Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 30m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
19. toukokuuta
03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
08:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
09:35Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 50m
1 välilasku
16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
19. toukokuuta
03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
08:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
4. kesäkuuta
09:35Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 50m
1 välilasku
16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
13. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
12:35Ateenan kansainvälinen lentoasema
18. toukokuuta
02:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
7t 10m
1 välilasku
09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. toukokuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
20:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
18. toukokuuta
02:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 00m
1 välilasku
08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. toukokuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
20:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
18. toukokuuta
11:15Ateenan kansainvälinen lentoasema
7t 30m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ateenan kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Ateena, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
22. maaliskuuta
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
16:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
22. maaliskuuta
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
16:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
KLM
23. maaliskuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
12:30Ateenan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ateenaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ateena

Helsingistä Ateenaan lennetään suoria lentoja lähes jokaisena viikonpäivänä. Suoria lentoja liikennöivät suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja Kreikan suurin lentoyhtiö Aegean Airlines. Lentoaika pääkaupunkiseudulta Ateenaan on noin 3 tuntia 40 minuuttia. PK-seudulta Ateenaan lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingistä Ateenaan voi reissata myös vaihtokenttien kautta, ja vaihdollisia lentoja kaupunkiin tarjoavat muun muassa SAS (Scandinavian Airlines), Ukraine International Airlines, airBaltic ja Lufthansa. Vaihdollisilla lennoilla lentoajat alkavat noin viidestä ja puolesta tunnista. Pidempi lentoaika voi kannattaa, jos se mahdollistaa erityisen halvat lennot Ateenaan, mutta myös suorien lentojen valikoima on kattava ja edullinen.


Miten pääsen lentokentältä Ateenan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Ateena lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Ateenaan saapuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle, joka on Kreikan suurin ja vilkkain lentokenttä. Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan julkisilla kulkuvälineillä, ja nopein joukkoliikennevälineistä on lentokentältä keskustaan kulkeva metro. X95-bussi vie Ateenan keskustaan 45 minuutissa suunnilleen samaan hintaan kuin metro. Proastiakos-seutujunalla lentoasemalta pääsee Ateenan rautatieasemalle, josta on helppo vaihtaa kaukoliikenteen juniin eri puolille maata. Taksimatkan hinta keskustaan on noin 35 euroa (puoliltaöin aamuviiteen yötaksalla noin 50 euroa). [Tarkistettu 17.6.2017]


Suositut lentoreitit Ateena

Etsityimmät lennot Ateena sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Ateena lennot
Lyhyin lentoaika
5t 35m
Halvin hinta
149 €
Jyväskylä - Ateena lennot
Lyhyin lentoaika
12t 45m
Halvin hinta
368 €
Kokkola-Pietarsaari - Ateena lennot
Lyhyin lentoaika
11t 35m
Halvin hinta
423 €

Liikkuminen Ateenassa?

Ateena on suurkaupunki, jossa liikkumista helpottaa toimiva joukkoliikenne. Kaupungissa voi liikkua bussilla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla. Metroverkosto pitää sisällään kolme linjaa (vihreä, sininen ja punainen). Junalla on helppo liikkua kaupungin uloimmille alueille, esimerkiksi lentokentän suuntaan. Raitiovaunu ei ole liikennevälineistä nopein, mutta sillä on mukava liikkua Faliroun ja Voulan välistä reittiä.

Kertalippu Ateenan joukkoliikenteeseen maksaa noin 1,70 euroa ja 24 tunnin matkalippu, jolla joukkoliikennevälineissä saa matkustaa niin paljon kuin haluaa, maksaa noin 5 euroa. Bussiin on tarjolla myös oma edullisempi lipputyyppinsä, noin 1,20 euroa, joka ei käy muihin liikennevälineisiin. [Tarkistettu 22.6.2017] Kaupunkiliikenteen busseja liikennöi OASA. Vuokra-auton hankkiminen ei ole Ateenan sisäiseen liikenteeseen suositeltavaa, sillä kaupunki on tunnettu jatkuvista ruuhkistaan ja arvaamattomasta liikenteestään. Takseissa kannattaa varmistaa, että mittari on päällä.


Tarvitaanko Ateenaan passi?

Kreikkaan on helppo reissata, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Ateenaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan edes passia, mutta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Matkustusdokumentista on hyvä ottaa kopio, jonka voi tallentaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Vinkkejä Ateenaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Ateenaan?

Lentoliput Ateenaan saa edullisesti esimerkiksi marras- ja toukokuussa. Vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Ateenan nähtävyydet?

Ateena on täynnä historiallisia aarteita, muista etenkin Akropolis, Ateenan Agora ja Kreikan kansallinen arkeologinen museo.

Mitä mukaan matkalle Ateenaan?

Etenkin kesäaikaan Ateenassa on varauduttava suojautumaan auringolta ja kuumuudelta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Ateenassa?

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Ateenassa turvallista?

Ateena on suurkaupunki, jossa on varottava esimerkiksi taskuvarkauksia, mutta yleisesti ottaen kaupunki on turvallinen. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Ateenassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Ateenassa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Ateenan hintataso?

Hintataso on halvempi Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Kreikka?

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Ateena?

Välimatka on teitä pitkin noin 3200 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka