Halvat lennot Ateena

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Ateena

Yhteenveto Ateena lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

44 €

Halvin meno-paluulennon hinta

140 €

Nopein lentoaika

3t 40m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ateena kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 44 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ateena kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 140 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
Nopein lento kohteeseen Ateena kohteesta Suomi kestää 3t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ateena mukaan lukien airBaltic, Ryanair ja Vueling.

Halvimmat lennot kaupungin Ateena lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ateena lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ateena

HALVIN REITTI Helsinki - Ateena

Helsinki (HEL) - Ateena (ATH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ateena kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ateena, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATEENAmaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ateena lennot maksavat keskimäärin vain 172 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ateena lentojen keskimääräinen hinta on 289 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu324% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ateena kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Ateena?

Vilkas metropoli Ateena on Kreikan kuuluisin kaupunkikohde, ja halvat lennot Ateenaan houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Suosituimpia matkat Ateenaan ovat kesälomakauden aikaan elokuisin ja talvikaudella joulukuisin. Näinä kuukausina myös hotellien ja lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Ateenassa sää on kesäkuukausina kuitenkin kuuma ja kuiva, joten korkeimpia lämpötiloja kaihtavat voivat hankkia lentoliput Ateenaan esimerkiksi toukokuulle, jolloin lämpötilat ovat vielä lempeämmät ja lennot edullisemmat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Ateenaa, muista kevään lisäksi myös alkutalvi, sillä marraskuussa halvat lennot Ateenaan ovat hyvin saatavilla ja majoituspalvelutkin voi saada kaupungista halvalla.

Milloin lennot Ateenaan kannattaa sitten hankkia? Normaalisti noin 60 päivää ennen matkaa. Pelkät halvat lennot Ateenaan voi napata lentotarjouksia seuraamalla suosituimmillekin lomakausille, eli muista seurata ja verrata hintoja.

20 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Ateena. Tämän lennon lähtölentokenttä on Kutaisi, ja se on 95 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Ateena. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Ateena omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ateena. Lennot maksavat noin 172 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ateena kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Ateena ovat vielä keskimäärin 181 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Ateena reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Ateena hintaan 213 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 140 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ateena on tiistai hintojen ollessa 239 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 272 € lentohinnan reitille Suomi - Ateena.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Ateena on illalla. Lennot reitille Suomi - Ateena voi maksaa jopa niin vähän kuin 191 €. Lennot kaupunkiin Ateena ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 269 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ateena on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ateena harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ermoupoli Syros Island lentokenttä (124 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiros lentokenttä (128 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiathos lentokenttä (134 km kaupungin Ateena keskustasta), Mikonos lentokenttä (155 km kaupungin Ateena keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (158 km kaupungin Ateena keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Ateena on tyypillisesti Mikonos lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 180 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Ateena

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ateena
Useita lentoyhtiöitä
2. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
ATH21:15Ateena
9. lokakuuta
ATH13:05Ateena
6t 25m
1 välilasku
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
ATH21:15Ateena
9. lokakuuta
ATH05:55Ateena
32t 05m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
26. elokuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
ATH07:10Ateena
3. syyskuuta
ATH07:50Ateena
12t 30m
1 välilasku
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
ATH08:15Ateena
22. syyskuuta
ATH09:15Ateena
7t 20m
1 välilasku
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
ATH20:30Ateena
3. lokakuuta
ATH13:05Ateena
17t 15m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. syyskuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
ATH12:15Ateena
26. syyskuuta
ATH05:30Ateena
12t 50m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ateena

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ateena, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Norwegian
26. heinäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 40m
ATH22:20Ateena
Norwegian
19. heinäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 40m
ATH22:20Ateena
Ryanair
26. elokuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
ATH06:05Ateena

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ateena

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Ateena. Norwegian Air International, Aegean Airlines ja Air Serbia ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Ateena kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Ateena, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Ateena

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Ateena on Aegean Airlines, ja se liikennöi 54 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Aegean Airlines lennolle kohteeseen Ateena on 131 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 58 Aegean Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,4.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Ateena

195 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Turkish Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Ateena. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines lentoyhtiöllä on 26 lentoa kohteeseen Ateena useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 120 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Turkish Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 8,2/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Ateena

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Ateena
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
Aegean AirlinesHintaalk. 131 €1. luokkaArvostelut
8,4
Etsi Aegean Airlines lentoja

   Ateena ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ateena lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Ateenaan saapuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle, joka on Kreikan suurin ja vilkkain lentokenttä. Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan julkisilla kulkuvälineillä, ja nopein joukkoliikennevälineistä on lentokentältä keskustaan kulkeva metro. X95-bussi vie Ateenan keskustaan 45 minuutissa suunnilleen samaan hintaan kuin metro. Proastiakos-seutujunalla lentoasemalta pääsee Ateenan rautatieasemalle, josta on helppo vaihtaa kaukoliikenteen juniin eri puolille maata. Taksimatkan hinta keskustaan on noin 35 euroa (puoliltaöin aamuviiteen yötaksalla noin 50 euroa).


   Ateena: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ateena
   Helsinki - Ateena reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 40m
   Halvin hinta140 €
   Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 35m
   Halvin hinta476 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Ateena

   Ateena on suurkaupunki, jossa liikkumista helpottaa toimiva joukkoliikenne. Kaupungissa voi liikkua bussilla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla. Metroverkosto pitää sisällään kolme linjaa (vihreä, sininen ja punainen). Junalla on helppo liikkua kaupungin uloimmille alueille, esimerkiksi lentokentän suuntaan. Raitiovaunu ei ole liikennevälineistä nopein, mutta sillä on mukava liikkua Faliroun ja Voulan välistä reittiä.

   Kertalippu Ateenan joukkoliikenteeseen maksaa noin 1,70 euroa ja 24 tunnin matkalippu, jolla joukkoliikennevälineissä saa matkustaa niin paljon kuin haluaa, maksaa noin 5 euroa. Bussiin on tarjolla myös oma edullisempi lipputyyppinsä, noin 1,20 euroa, joka ei käy muihin liikennevälineisiin. Kaupunkiliikenteen busseja liikennöi OASA. Vuokra-auton hankkiminen ei ole Ateenan sisäiseen liikenteeseen suositeltavaa, sillä kaupunki on tunnettu jatkuvista ruuhkistaan ja arvaamattomasta liikenteestään. Takseissa kannattaa varmistaa, että mittari on päällä.


   Kohteen Ateena viisumivaatimukset

   Kreikkaan on helppo reissata, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Ateenaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan edes passia, mutta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Matkustusdokumentista on hyvä ottaa kopio, jonka voi tallentaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


   Aloita matkan suunnittelu - Ateena


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ateena

   Lentoliput Ateenaan saa edullisesti esimerkiksi marras- ja toukokuussa. Vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

   Ateena on täynnä historiallisia aarteita, muista etenkin Akropolis, Ateenan Agora ja Kreikan kansallinen arkeologinen museo.

   Etenkin kesäaikaan Ateenassa on varauduttava suojautumaan auringolta ja kuumuudelta.

   Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

   Ateena on suurkaupunki, jossa on varottava esimerkiksi taskuvarkauksia, mutta yleisesti ottaen kaupunki on turvallinen. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Kraanavesi on juomakelpoista.

   Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

   Hintataso on halvempi Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa.

   Kellonaika on sama kuin Suomessa.

   Välimatka on teitä pitkin noin 3200 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ateena on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ateena nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ateena ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ateena tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Ateena on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.