Halvat lennot Ateena

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Ateena (ATH)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Ateena lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ateena lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ateena

HALVIN REITTI Helsinki - Ateena

Helsinki (HEL) - Ateena (ATH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ateena kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ateenan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 194 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATEENAmaaliskuu19% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ateena lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ateena lentojen keskimääräinen hinta on 263 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu324% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ateena kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Ateenaan?

Vilkas metropoli Ateena on Kreikan kuuluisin kaupunkikohde, ja halvat lennot Ateenaan houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Suosituimpia matkat Ateenaan ovat kesälomakauden aikaan elokuisin ja talvikaudella joulukuisin. Näinä kuukausina myös hotellien ja lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Ateenassa sää on kesäkuukausina kuitenkin kuuma ja kuiva, joten korkeimpia lämpötiloja kaihtavat voivat hankkia lentoliput Ateenaan esimerkiksi toukokuulle, jolloin lämpötilat ovat vielä lempeämmät ja lennot edullisemmat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Ateenaa, muista kevään lisäksi myös alkutalvi, sillä marraskuussa halvat lennot Ateenaan ovat hyvin saatavilla ja majoituspalvelutkin voi saada kaupungista halvalla.

Milloin lennot Ateenaan kannattaa sitten hankkia? Normaalisti noin 60 päivää ennen matkaa. Pelkät halvat lennot Ateenaan voi napata lentotarjouksia seuraamalla suosituimmillekin lomakausille, eli muista seurata ja verrata hintoja.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ateena?

18 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Ateena. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Ateena. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Ateena omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ateena?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ateena. Lennot maksavat noin 156 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ateena kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Ateena ovat vielä keskimäärin 165 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ateena?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Ateena reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Ateena hintaan 194 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 149 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ateena?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ateena on tiistai hintojen ollessa 175 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 214 € lentohinnan reitille Suomi - Ateena.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ateena?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Ateena on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Ateena voi maksaa jopa niin vähän kuin 196 €. Lennot kaupunkiin Ateena ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 209 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Ateena lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ateena on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ateena harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ermoupoli Syros Island lentokenttä (124 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiros lentokenttä (128 km kaupungin Ateena keskustasta), Skiáthos lentokenttä (134 km kaupungin Ateena keskustasta), Mikonos lentokenttä (155 km kaupungin Ateena keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (158 km kaupungin Ateena keskustasta).

Voiko kaupunkiin Ateena lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Ateena on tyypillisesti Paleochori Milos lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 274 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ateenan kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ateenan kansainvälinen lentoasema
Aegean Airlines
13. elokuuta
HEL10:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH14:10Ateenan kansainvälinen lentoasema
31. elokuuta
ATH05:55Ateenan kansainvälinen lentoasema
3t 45m
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. syyskuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
2 välilaskua
ATH10:25Ateenan kansainvälinen lentoasema
22. lokakuuta
ATH02:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 00m
1 välilasku
HEL08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. syyskuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
ATH20:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
22. lokakuuta
ATH02:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
6t 00m
1 välilasku
HEL08:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. joulukuuta
HEL08:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH12:05Ateenan kansainvälinen lentoasema
8. tammikuuta
ATH01:45Ateenan kansainvälinen lentoasema
14t 15m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
1 välilasku
ATH07:05Ateenan kansainvälinen lentoasema
31. elokuuta
ATH05:55Ateenan kansainvälinen lentoasema
3t 45m
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. syyskuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
ATH15:55Ateenan kansainvälinen lentoasema
9. syyskuuta
ATH03:00Ateenan kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ateenan kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Ateena, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Aegean Airlines
17. elokuuta
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH14:05Ateenan kansainvälinen lentoasema
Aegean Airlines
10. elokuuta
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH14:05Ateenan kansainvälinen lentoasema
Aegean Airlines
10. elokuuta
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
ATH14:05Ateenan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Ateenaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ateena

Helsingistä Ateenaan lennetään suoria lentoja lähes jokaisena viikonpäivänä. Suoria lentoja liikennöivät suomalainen Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja Kreikan suurin lentoyhtiö Aegean Airlines. Lentoaika pääkaupunkiseudulta Ateenaan on noin 3 tuntia 40 minuuttia. PK-seudulta Ateenaan lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsingistä Ateenaan voi reissata myös vaihtokenttien kautta, ja vaihdollisia lentoja kaupunkiin tarjoavat muun muassa SAS (Scandinavian Airlines), Ukraine International Airlines, airBaltic ja Lufthansa. Vaihdollisilla lennoilla lentoajat alkavat noin viidestä ja puolesta tunnista. Pidempi lentoaika voi kannattaa, jos se mahdollistaa erityisen halvat lennot Ateenaan, mutta myös suorien lentojen valikoima on kattava ja edullinen.


Miten pääsen lentokentältä Ateenan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Ateena lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Ateenaan saapuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle, joka on Kreikan suurin ja vilkkain lentokenttä. Lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan julkisilla kulkuvälineillä, ja nopein joukkoliikennevälineistä on lentokentältä keskustaan kulkeva metro. X95-bussi vie Ateenan keskustaan 45 minuutissa suunnilleen samaan hintaan kuin metro. Proastiakos-seutujunalla lentoasemalta pääsee Ateenan rautatieasemalle, josta on helppo vaihtaa kaukoliikenteen juniin eri puolille maata. Taksimatkan hinta keskustaan on noin 35 euroa (puoliltaöin aamuviiteen yötaksalla noin 50 euroa). [Tarkistettu 17.6.2017]


Suositut lentoreitit Ateena

Etsityimmät lennot Ateena sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Ateena reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 30m
Halvin hinta
157 €
Jyväskylä - Ateena reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 45m
Halvin hinta
377 €
Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 35m
Halvin hinta
433 €

Liikkuminen Ateenassa?

Ateena on suurkaupunki, jossa liikkumista helpottaa toimiva joukkoliikenne. Kaupungissa voi liikkua bussilla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla. Metroverkosto pitää sisällään kolme linjaa (vihreä, sininen ja punainen). Junalla on helppo liikkua kaupungin uloimmille alueille, esimerkiksi lentokentän suuntaan. Raitiovaunu ei ole liikennevälineistä nopein, mutta sillä on mukava liikkua Faliroun ja Voulan välistä reittiä.

Kertalippu Ateenan joukkoliikenteeseen maksaa noin 1,70 euroa ja 24 tunnin matkalippu, jolla joukkoliikennevälineissä saa matkustaa niin paljon kuin haluaa, maksaa noin 5 euroa. Bussiin on tarjolla myös oma edullisempi lipputyyppinsä, noin 1,20 euroa, joka ei käy muihin liikennevälineisiin. [Tarkistettu 22.6.2017] Kaupunkiliikenteen busseja liikennöi OASA. Vuokra-auton hankkiminen ei ole Ateenan sisäiseen liikenteeseen suositeltavaa, sillä kaupunki on tunnettu jatkuvista ruuhkistaan ja arvaamattomasta liikenteestään. Takseissa kannattaa varmistaa, että mittari on päällä.


Tarvitaanko Ateenaan passi?

Kreikkaan on helppo reissata, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Ateenaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan edes passia, mutta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Matkustusdokumentista on hyvä ottaa kopio, jonka voi tallentaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Vinkkejä Ateenaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Ateenaan?

Lentoliput Ateenaan saa edullisesti esimerkiksi marras- ja toukokuussa. Vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Ateenan nähtävyydet?

Ateena on täynnä historiallisia aarteita, muista etenkin Akropolis, Ateenan Agora ja Kreikan kansallinen arkeologinen museo.

Mitä mukaan matkalle Ateenaan?

Etenkin kesäaikaan Ateenassa on varauduttava suojautumaan auringolta ja kuumuudelta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Ateenassa?

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Ateenassa turvallista?

Ateena on suurkaupunki, jossa on varottava esimerkiksi taskuvarkauksia, mutta yleisesti ottaen kaupunki on turvallinen. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Ateenassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Ateenassa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Ateenan hintataso?

Hintataso on halvempi Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka on edullisempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Kreikka?

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Ateena?

Välimatka on teitä pitkin noin 3200 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka