Etsi halpoja lentoja Ateena alk. 71 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ateena

Yhteenveto Ateena lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

71 €

Halvin meno-paluulennon hinta

185 €

Nopein lentoaika

3t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ateena kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 71 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ateena kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 185 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
Nopein lento kohteeseen Ateena kohteesta Suomi kestää 3t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ateena mukaan lukien Scandinavian Airlines, airBaltic ja Pegasus Airlines.

Ateena lentotiedot ja trendit

Tutustu Ateena lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ateena?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ateena. Lennot maksavat noin 217 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ateena kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Ateena ovat vielä keskimäärin 228 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ateena?

45 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Ateena. Tämän lennon lähtölentokenttä on Firá, ja se on 58 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Ateena. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Ateena omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ateena?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ateena on tiistai hintojen ollessa 249 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 334 € lentohinnan reitille Suomi - Ateena.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ateena?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Ateena on aamulla. Lennot reitille Suomi - Ateena voi maksaa jopa niin vähän kuin 285 €. Lennot kaupunkiin Ateena ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 296 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ateena?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ateena vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ateena (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 3t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ateena on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Ateena lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ateena?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Ateena reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Ateena hintaan 278 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 262 €.

Halvimmat lennot kaupungin Ateena lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ateena lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ateena

HALVIN REITTI Helsinki - Ateena

Helsinki (HEL) - Ateena (ATH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ateena kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ateena, jolloin hinta on keskimääräinen 278 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ATEENAmaaliskuu22% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ateena lennot maksavat keskimäärin vain 217 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ateena lentojen keskimääräinen hinta on 355 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ATEENA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu266% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ateena kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ateena

Vilkas metropoli Ateena on Kreikan kuuluisin kaupunkikohde, ja halvat lennot Ateenaan houkuttelevat matkailijoita kaupunkiin kaikkina vuodenaikoina. Suosituimpia matkat Ateenaan ovat kesälomakauden aikaan elokuisin ja talvikaudella joulukuisin. Näinä kuukausina myös hotellien ja lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Ateenassa sää on kesäkuukausina kuitenkin kuuma ja kuiva, joten korkeimpia lämpötiloja kaihtavat voivat hankkia lentoliput Ateenaan esimerkiksi toukokuulle, jolloin lämpötilat ovat vielä lempeämmät ja lennot edullisemmat.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Ateenaa, muista kevään lisäksi myös alkutalvi, sillä marraskuussa halvat lennot Ateenaan ovat hyvin saatavilla ja majoituspalvelutkin voi saada kaupungista halvalla.

Milloin lennot Ateenaan kannattaa sitten hankkia? Normaalisti noin 60 päivää ennen matkaa. Pelkät halvat lennot Ateenaan voi napata lentotarjouksia seuraamalla suosituimmillekin lomakausille, eli muista seurata ja verrata hintoja.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ateena on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ateena harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ermoupoli Syros Island lentokenttä (124 km Ateena keskustasta), Skiros lentokenttä (128 km Ateena keskustasta), Skiathos lentokenttä (134 km Ateena keskustasta), Mikonos lentokenttä (155 km Ateena keskustasta) tai Paleochori Milos lentokenttä (158 km Ateena keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Ateena on tyypillisesti Mikonos lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 66 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ateena

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ateena
Norwegian
23. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
ATH10:45Ateena
30. elokuuta
ATH11:25Ateena
17t 20m
1 välilasku
HEL04:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
26. elokuuta
HEL11:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 40m
ATH15:05Ateena
5. syyskuuta
ATH07:20Ateena
3t 30m
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
5. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
ATH06:25Ateena
12. lokakuuta
ATH07:05Ateena
13t 15m
1 välilasku
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 40m
ATH17:00Ateena
16. elokuuta
ATH08:30Ateena
7t 30m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
13. lokakuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
ATH07:55Ateena
24. lokakuuta
ATH07:20Ateena
3t 30m
HEL10:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. elokuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
ATH07:40Ateena
28. elokuuta
ATH17:30Ateena
15t 40m
1 välilasku
HEL09:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ateena

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ateena, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
8. marraskuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
ATH07:40Ateena
Norwegian
23. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
ATH10:45Ateena
Norwegian
23. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
ATH10:45Ateena

Muut matkustamoluokat Ateena lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ateena lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ateena

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Ateena on Aegean Airlines, ja se liikennöi 64 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Thessalonikin kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Aegean Airlines lennolle kohteeseen Ateena on 142 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Ateena, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 108 Aegean Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,5.

157 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Ateena. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 7 lentoa kohteeseen Ateena useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 255 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Ateena: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ateena
Helsinki - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika3t 40m
Halvin hinta191 €
Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta1269 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Ateena

Ateena on suurkaupunki, jossa liikkumista helpottaa toimiva joukkoliikenne. Kaupungissa voi liikkua bussilla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla. Metroverkosto pitää sisällään kolme linjaa (vihreä, sininen ja punainen). Junalla on helppo liikkua kaupungin uloimmille alueille, esimerkiksi lentokentän suuntaan. Raitiovaunu ei ole liikennevälineistä nopein, mutta sillä on mukava liikkua Faliroun ja Voulan välistä reittiä.

Kertalippu Ateenan joukkoliikenteeseen maksaa noin 1,70 euroa ja 24 tunnin matkalippu, jolla joukkoliikennevälineissä saa matkustaa niin paljon kuin haluaa, maksaa noin 5 euroa. Bussiin on tarjolla myös oma edullisempi lipputyyppinsä, noin 1,20 euroa, joka ei käy muihin liikennevälineisiin. Kaupunkiliikenteen busseja liikennöi OASA. Vuokra-auton hankkiminen ei ole Ateenan sisäiseen liikenteeseen suositeltavaa, sillä kaupunki on tunnettu jatkuvista ruuhkistaan ja arvaamattomasta liikenteestään. Takseissa kannattaa varmistaa, että mittari on päällä.


Kohteen Ateena viisumivaatimukset

Kreikkaan on helppo reissata, sillä se on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Ateenaan matkustavan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan edes passia, mutta kaupunkiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti, mutta ei esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti. Matkustusdokumentista on hyvä ottaa kopio, jonka voi tallentaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Suomalaisen lentomatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös kohdevaltiossa. Kreikan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kreikan-suurlähetystö sijaitsee Ateenassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.gr/.


Aloita matkan suunnittelu - Ateena


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ateena

Lentoliput Ateenaan saa edullisesti esimerkiksi marras- ja toukokuussa. Vertaa hintoja ja seuraa lentotarjouksia.

Ateena on täynnä historiallisia aarteita, muista etenkin Akropolis, Ateenan Agora ja Kreikan kansallinen arkeologinen museo.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ateena on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ateena nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ateena ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.