Halvat lennot Bern

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Bern lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bern lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zürich

HALVIN REITTI Helsinki - Bern

Helsinki (HEL) - Zürich (ZRH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bern kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zürich, jolloin hinta on keskimääräinen 184 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bern?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bern?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bern kaupungista Venetsia oli 29 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bern. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bern omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Bern lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Bern kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (71 km kaupungin Bern keskustasta), Mulhouse EuroAirport lentokenttä (72 km kaupungin Bern keskustasta), Zürich lentokenttä (101 km kaupungin Bern keskustasta), Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä (129 km kaupungin Bern keskustasta) tai Lugano lentokenttä (154 km kaupungin Bern keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Bern lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 166 € henkilöä kohti ja Basel EuroAirport Swiss lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bern. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bern?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bern
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bern?

  Lentäessäsi kohteeseen Bern kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Ukraine International Airlines, Air Serbia tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Aloita matkan suunnittelu - Bern


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Sveitsi

Eikö sittenkään Bern? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Sveitsi