Etsi halvat lennot Bern

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/12
la 16/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bern lentotiedot ja trendit

Tutustu Bern lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bern?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Bern kesäkuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Bern reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 245 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bern?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bern?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bern lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 397 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bern, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 456 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bern?

Keskimääräinen Suomi–Bern lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Zurich kestää keskimäärin 2t 50m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Zurich kestää keskimäärin . Zurich on alueen Bern suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Bern lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bern lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bern

HALVIN REITTI Helsinki - Bern

Tampere (TMP) - Zürich (ZRH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bern kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Zurich, jolloin hinta on keskimääräinen 245 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERNkesäkuu37% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Bern lennot maksavat keskimäärin vain 232 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERN KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu70% kalliimpimaaliskuu aikana Helsinki - Bern lentojen keskimääräinen hinta on 623 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bern kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bern

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bern?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bern kaupungista Tukholma oli 162 €. Tämä on 28 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bern. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bern omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Bern lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bern kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Basel EuroAirport Swiss lentokenttä (71 km Bern keskustasta), Mulhouse EuroAirport lentokenttä (72 km Bern keskustasta), Zurich lentokenttä (101 km Bern keskustasta), Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä (129 km Bern keskustasta) tai Lugano lentokenttä (154 km Bern keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Bern lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 224 € henkilöä kohti ja Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bern. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Belp lentokenttä hinnat?

lentoa Belp lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Belp lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Belp lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Belp lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Belp lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Belp lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Belp lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bern?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bern. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bern joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bern ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bern?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bern. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bern juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Bern. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bern

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.