Loma-asunnot New Yorkissa, NY

Etsi loma-asuntotarjoukset  4204 New Yorkissa, NY

New York, NY, Yhdysvallat
28. marraskuu — 29. marraskuu2
ke 29/11
su 3/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa New York

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen New York
Hinta
€59
€1391
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Parhaat kaupunginosat loma-asunnon varaamiseen kaupungissa New York

Alapuolelta löytyy keskimääräiset loma-asuntohinnat kaupungin New York suosituissa naapurustoissa

Hinta

184 € - 409 €

KAUPUNGIN NEW YORK HALVIN NAAPURUSTOHell's Kitchen30 % halvempiLoma-asunnot kohteessa Hell's Kitchen ovat halvimpia alueella New York hinnan ollessa keskimäärin vain 184 € per yö
KAUPUNGIN NEW YORK KALLEIN NAAPURUSTOKips Bay36 % kalliimpiNew York kalleimmat loma-asuntohinnat löytyvät kohteesta Kips Bay, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 409 € per yö
KAUPUNGIN NEW YORK SUOSITUIN NAAPURUSTOManhattan78 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii loma-asuntoja kohteesta Manhattan kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa New York

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa New York kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa New York majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta New York

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa New York
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
46 %odotettu hintojen lasku
58 %odotettu hinnannousu

Hinta

121 € - 532 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
102 €
624 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa New York

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa New York

Loma-asunnot kaupungissa New York, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä New York loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä New York loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen New York

Alin loma-asunnon hinta

25 €

Keskimääräinen oleskelun kesto

6 päivää
Halvin hinta huoneelle New Yorkissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 25 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Dream Home Luxury Suites.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 6 päivää majoittuessaan loma-asuntoihin New Yorkissa. Keskimääräinen majoitushinta 6 päiväksi New Yorkissa viime viikolla on 1505 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa New York

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa New York

Mitkä New Yorkin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

New York on tunnettu erittäin eläväisestä ja monipuolisesta yöelämästä, joten juhlimismielessä kaupunki on mainio kohde. Tarjontaa löytyy runsaasti ja ympäri kaupunkia, mutta mikäli loma-asunnon New Yorkissa haluaa alueille, joissa on muuta kaupunkia keskittyneemmin yöelämää, kannattaa kohteeksi ottaa esimerkiksi Greenwich Village ja Meatpacking District. Greenwich Village on suorastaan pullollaan mukavia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Majoitukseksi lähistöltä löytyy West Village Home. Alueen suvaitsevaisesta ilmapiiristä löytyy myös jazz-klubeja ja pienempiä teattereita. Trendikkääseen menoon ja laittautumiseen hienosti soveltuva Meatpacking Districtin alue pitää sisällään esimerkiksi yhden kaupungin monista tyylikkäistä kattoterassibaareista, Le Bainin, sekä huippusuositun yökerho Ceilonin. Yksittäisistä illanviettopaikoista mainittakoon erikseen vielä Manhattanin eteläosassa sijaitseva The Dead Rabbit, joka on monien mielestä yksi kaupungin, ellei maailman, parhaista baareista. Laadukkaan juomatarjonnan lisäksi tarjontaan kuuluu hieman eksoottisempaakin purtavaa. Artesaanitason cocktaileista kiinnostuneille yksi parhaita kohteita on East Villagessa sijaitseva Death & Company. Illanviettoon ja yöelämään New Yorkissa löytyy monia vaihtoehtoja, kuten komediaklubeja Gotham Comedy Clubin tyyliin Chelsean alueella, DJ-musiikkia tarjoavia yökerhoja, baareja, rock-luolia tai yksityisempiä esityksiä tarjoavia laatuklubeja, kuten cabaret-tyyppisiä esityksiä öisin tarjoava The Box. Ilta- ja yöaikaan voi myös nauttia laadukkaista pitkistä illallisista, tai vaikkapa jostain joka kuukausi kaupungissa meneillään olevasta isommasta tapahtumasta.

Missä New Yorkissa on paras loma-asunto perheille?

Loma-asunto New Yorkista kannattaa yleensä ottaa melko keskeiseltä paikalta Manhattanilta, esimerkiksi Radio City Apartmentsista. Näin välimatkat pysyvät lyhyinä lukemattomien nähtävyyskohteiden ja majoituksen välillä. Perinteisimpiin paikkoihin voi helposti tutustua Hop On Hop Off -busseilla. New York soveltuu, ehkä hieman yllättäenkin, mainiosti myös koko perheen kaupunkilomakohteeksi. Perheen kanssa New Yorkiin saapuvien kannattaa toki suunnitella reissua huolella, jotta matkasta saavat kaikenikäiset nautittua yhtä lailla. Times Square on yksi New Yorkin tunnusmerkeistä, ja sen kirkkaita valotaulumainoksia ja Disney-hahmoiksi pukeutuneita näyttelijöitä on mukava seurailla koko perheen voimin. Times Squaren vierestä pääsee myös - hyvissä ajoin lipun hankittuaan nauttimaan erittäin laadukkaasta Broadway-klassikosta Lion King -musikaalin parissa, joka tarjoaa loistavan elämyksen niin lapsille kuin vanhemmillekin. Kaikenikäisille oiva kohde on myös New Yorkin ikoninen Central Parkin eläintarha, jossa pääsee ihastelemaan pingviinejä, lumileopardeja ja apinoita. Samaten koko perheen voimin on mukava suunnistaa luonnontieteelliseen museoon, sillä kaiken hauskuuden lisäksi siellä saattaa oppiakin jotakin esimerkiksi 3D-ympäristöihin hienosti toteutetuista täytetyistä eläimistä, maapallon historiasta ja alkuperäiskansoista. Manhattanin näkymistä ja Vapaudenpatsaasta voi nautiskella jollakin lukuisista kaupunkiristeilyistä, joilla on hyvässä säässä mukava istahtaa alas, lepuuttaa jalkoja ja antaa tuulenvireen vilvoittaa. Yleensä risteilyyn voi myös kätevästi liittää lounas- tai illallistarjoilun niin halutessaan.

Mitkä ovat New Yorkin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Keskimäärin edullisempi hintataso on jo itsessään hyvä syy harkita loma-asuntoa New Yorkissa majoitusvaihtoehdoksi. Perheen ja lapsien kanssa matkaaville loma-asunto tarjonnee myös enemmän rauhaa ja yksityisyyttä. Tästä hyvänä esimerkkinä on Superior Gramercy Apartments. Lasten mahdollisesti saama lisätila sekä suoraan majoituksesta monesti löytyvät pienet tekemismahdollisuudet vähentävät helposti myös aikuisten stressiä ja antavat paremmat lähtökohdat lomasta nauttimiseen. Monesta loma-asunnosta löytyvä yksityinen pore- tai kylpyamme tarjoaa rauhallisen lepohetken esimerkiksi yleiseen altaaseen verrattuna. Loma-asunnossa asuessa säästää helposti ruokailukuluissa pitkän pennin, kun valmistaa hyvin varustellun loma-asunnon keittiössä itse osan lomasyömisistä. Ympäri kaupunkia löytyy suuri määrä monenlaisiin ruokatarvikkeisiin erikoistuneita putiikkeja, jotka tarjoavat kaikkea espanjalaisista makkaroista Lähi-Idän mausteisiin, joten kotikokille löytyy pienellä vaivalla kaikki mitä erikoisempiinkin ruoka-annoksiin voi tarvita. Kotikokkia helpottavat myös monet perinteiset New Yorkin herkut, kuten paikalliset, vahvasti italialaisvaikutteiset pizzat ja pastat sekä mehukkaat leivonnaiset tai mitkä vain lukuisten katukojujen tarjoamat pikkuherkut.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa New York?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa New York tekevät varauksen yleensä 6 öille.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa New York?

Kuun tammikuu aikana tyypillisesti kohteen New York loma-asuntojen ja vuokrauskohteiden hinnat ovat alhaisimmillaan hintojen ollessa noin 47 % halvemmat kuin kohteessa New York vallitsevana sesonkina.

Mikä on New York paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Kohteen New York suosituimmat alueet loma-asuntojen vuokraamiseen ovat Pikku-Italia, Hell's Kitchen ja Harlem.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia New York?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia New York osiossa on 5 822 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia New York hinnat?

hotellia New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa New York

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa New York

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.