Halvat lennot Kaliningrad Helsinki alk. 284 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Kaliningrad-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kaliningrad-Helsinki

Lyhyin lentoaika

20t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Kaliningrad kohteeseen Helsinki on 20t 55m.
Kaliningrad - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Kaliningradin lentoasema lentokenttä - Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kaliningrad - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Kaliningrad - Helsinki reitti?

Kaliningradin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema. Lennä Kaliningradin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Kaliningrad - Helsinki lentohinnat

  • Reitin Kaliningradin lentoasema-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Kaliningradin lentoasema-Helsinki-Vantaan lentoasema lento kestää noin 660,4 km.


Lennot Kaliningradista Helsinkiin pystyy tekemään vain Khabrovon lentoaseman ja Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman välillä. Mikäli matkaa ei halua aloittaa selkeästi kauempana lähtö- ja määränpääkaupungeista sijaitsevilta muilta lentoasemilta, ei muita vaihtoehtoja kansainvälisten lentojen tekemiseen ole. Kaliningradin pohjoispuolella sijaitsevalta Khabrovon lentoasemalta löydät mukavat kahvila- ja ravintolavaihtoehdot, sekä pätevän kattauksen erilaisia mahdollisuuksia ostosten tekemiseen. Lisäksi löydät asemalta peruspalveluiden, kuten pankkipalveluiden lisäksi erillispalveluilla varustetut kokous- ja oleskelutilat mahdollisimman mukavaa lentojen lähdön odottelua varten. Suomen pääkaupungissa, Helsingissä, tarjoaa Helsinki-Vantaan lentoasema myös erittäin monipuoliset palvelut modernissa ympäristössä ja lisäksi mainiot kulkuyhteydet kentälle saapumiseen. Lentokentältä löytyvien kattavien palveluiden joukosta löytyy monia erilaisia ruokailumahdollisuuksia, paljon ostospaikkoja, lasten leikkipaikka, lemmikkien oma alue ja hyvä kattaus oleskelu- ja työskentelytiloja. Lentoja odotellessa voi ihastella suomalaista taidetta tai panostaa vaikka omaan hyvinvointiin käymällä rentouttavassa hieronnassa. Luonnollisesti lentokentältä löytyy modernille asemalle kuuluvat ilmainen langaton verkko, sekä pankki- ja postipalvelut.


Kaliningradia palvelevan Khrabrovon lentoaseman ja Kaliningradin kaupungin välisen matkan kulkeminen onnistuu julkisista kulkuvälineistä hyvin linja-autolla. Linja 244 kulkee lentoaseman ja Yuzhniy-bussiaseman välillä, pysähtyen tarvittaessa useillakin pysäkeillä. Lentokenttämatkat hoituvat myös taksikyydeillä vaivattomasti, tosin hieman korkeammalla hinnalla. Autolla saapuminen asemalle on melkoisen helppoa, sillä perille pääsee kulkemalla A-217-tietä pitkin. Lentoaseman läheisyydestä löytyy jonkin verran ilmaisia parkkipaikkoja, mutta vähintään maksulliseen parkkiin saa auton lentomatkojen ajaksi pysäköityä. Vuokra-autoilijalle saattaa olla yksinkertaisinta käyttää jonkin asemalla toimivan vuokraamon palveluja, sillä näin auton palautus ja käyttöönotto sujuvat näppärästi lentojen yhteydessä. Helsingin ja Helsinki-Vantaan kansainvälisen lentoaseman välimatkan voi kulkea monella eri tavalla julkisella liikenteellä sekä yksityisautoillen. Joukkoliikenteen kulkuneuvoista junat P ja I toimivat lentokenttäjunina ja niillä välimatkan pystyy taittamaan nopeasti, edullisesti ja mukavasti. Myös linja-autoilla, kuten busseilla 570 ja 615, pääsee lentokenttämatkat kulkemaan edullisesti, tosin yleensä junaa hieman hitaammin. Taksilla kulkeminen lienee yksinkertaisin, joskin samalla selvästi kalliimpi vaihtoehto. Omalla ja vuokra-autolla ajaville Helsinki-Vantaa on helppo kohde hyvien opasteiden vuoksi. Maksullista parkkitilaa on aina vapaana ja asemalla toimivien autovuokraamojen palveluita käyttämällä auton käyttöönotto ja palautus hoituu kätevästi lentojen yhteydessä. Tarpeen vaatiessa Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi myös yöpyä muutamassa laadukkaassa lentokenttähotellissa.

Helsinki-Vantaan lentoasema, joka sijaitsee Helsingin kaupungin pohjoispuolella, on Suomen ainoa merkittävä kansainvälisiä lentoja mahdollistava lentoasema ja täten se palvelee koko Suomea erityisesti nimenomaan ulkomaanmatkoihin liittyen. Helsinki-Vantaalta voi matkaa jatkaa lentäen monille Suomen kaukaisemmista kohteista, kuten Rovaniemelle tai Ivaloon. Tie- ja junaliikenteen avulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta on erinomaiset yhteydet ympäri maata. Suomen pääkaupunkiseudun kaupunkeihin pääsee asemalta helposti P- ja I-junilla, joilla lähikaupunkien, kuten Keravan ja Tikkurilan lisäksi pääsee Pasilan ja Keskustan isommille juna-asemille kaukojuniin vaihtoa varten. Linja-autoyhteyksiä kulkee myös lentoasemalta paljon, joskin ne ovat kenties suositeltavimpia kohteisiin, joihin ei yhtä kätevästi junalla pääse. Autolla pääsee nelostietä, eli E75-tietä, lentoasemalta esimerkiksi pohjoisen suuntaan, josta löytyy radiomastoistaan ja mäkihyppytorneistaan tunnettu Lahti, sekä Keski-Suomen puolelle hieman pohjoisemmaksi jatkaessa nuorekas Jyväskylän kaupunki. E12-tietä pitkin pääsee puolestaan autolla kätevästi esimerkiksi Hämeenlinnaan. Matkoille isompiin kaupunkeihin, ja pääkaupunkiseudulla ylipäätään, julkiset liikennevälineet palvelevat varsin kattavasti. Omalla tai vuokra-autolla pystyy kuitenkin silti tutustumaan erikoisempiin lähialueiden kyliin ja kaupunkeihin vielä kattavammin ja mikä parasta, omassa aikataulussa.


Vastaavia ​​Kaliningrad - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kaliningrad - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen reitille Kaliningrad - Helsinki on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Helsinki.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Kaliningrad - Helsinki ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.