Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Turku lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Turku - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Turku (TKU)
Helsinki (HEL)
pe 4.6.
pe 11.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Turku–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Turku Helsinki

Paras löydetty hinta111 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Turku - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 111 €
Lyhyin lentoaika0h 35mLyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Helsinki on 0h 35m.
Suora lentoEi yhtäänTurku - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Turku Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Helsinki on heinäkuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Helsinki?

torstai
Viikon halvin päivä on torstai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

keskipäivällä
Turku - Helsinki lennot ovat noin 16 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin Turku - Helsinki reitti?

Turku - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Turku - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Turku - Helsinki lentohinnat
TKU
Turku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Lennot Turku - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Turku - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
2. heinäkuuta
TKU02:00Turku
0t 35m
HEL02:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. heinäkuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TKU10:30Turku
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
TKU01:20Turku
9t 55m
2 välilaskua
HEL11:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5. heinäkuuta
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TKU20:40Turku
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
TKU01:20Turku
10t 10m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6. heinäkuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TKU12:50Turku

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Turku - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 84 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Turku - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on Finnair. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Turku?

Suorat lennot Helsingistä Turkuun operoi suomalainen Finnair. Suomalainen lentoyhtiö lentää kaupunkien väliä yleensä päivittäin, ja tavallisesti lentoja on kaksi päivässä. Helsinki–Turku-lennot operoi usein Norra eli Nordic Regional Airlines. Lentävästä lentoyhtiöstä riippumatta kaikilla Finnairin Turun lennoilla on kuitenkin samat palvelut. Finnair tarjoaa Helsingistä Turkuun myös välilaskullisia lentoreittejä. Vertaa siis lentoreittejä ja lentoaikoja tarkasti ennen lentovarauksen tekemistä. Suora lento on vaivattomin ja nopein vaihtoehto Turkuun matkustettaessa.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Turkuun lähtevät liikkeelle Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaalle on matkaa Helsingin keskustasta noin 18 km, mutta matka taittuu helposti esimerkiksi junalla tai bussilla. Helsingin päärautatieasemalta voit nousta paikallisjuniin I ja P, joiden matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Lentokenttäjuniin voi hypätä myös Myyrmäen ja Tikkurilan asemilta. Myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi kulkee rautatieaseman kupeesta lentokentälle noin 30 minuutissa. Näistä nopeimmista joukkoliikennevälineistä lähijuna on hieman lentokenttäbussia edullisempi. Lähijunien lipun hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Lentokenttäbussilla matka Helsinki-Vantaalle maksaa noin 6,90 EUR. Lentoasemalle kulkevat myös HSL:n seutuliikenteen bussit, mutta niiden tarkka matka-aika kentälle vaihtelee liikenteestä riippuen.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Turussa?

Helsingistä Turkuun saapuvat lennot laskeutuvat Turun lentoasemalle. Lentoasemalta on matkaa Turun ydinkeskustaan noin 8 km, ja matka taittuu kätevimmin paikallisbusseilla. Lentoasemalta keskustaan liikennöivät Turun joukkoliikenteen eli Fölin linja-autot. Keskustan alueelle kulkee bussi numero 1, joka pysähtyy keskusta-alueella esimerkiksi Linnakadulla ja satamassa. Matka-aika Turun ytimeen on liikenteestä hieman riippuen noin 20 min. Matkalipun hinta on noin 3 EUR. Bussilinjan tarkan matka-aikataulun ja reitin tarkistat kätevimmin Fölin nettisivuilta. Lentokentältä keskustaan kulkevat myös taksit. Kentällä toimii lisäksi autovuokraamoita. Jos haluat tutkia Turun seutua vuokra-autolla ja napata auton mukaan heti lentoasemalta, kannattaa varaus tehdä etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Turku-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Turkuun ovat kestoltaan noin 35 min. Suora lento on siis todella nopea ja kätevä vaihtoehto Helsingistä Turkuun matkustaville. Jos valitset Turkuun välilaskullisen lennon, lentoaika on selvästi pidempi. Matka-aika välilaskullisilla lennoilla on alkaen noin 1 h 50 min. Vertaa lentoaikoja ja lentojen hintoja. Kätevät suorat lennot ovat usein edullisimpia tai saman hintaisia kuin pidemmät välilaskulliset lennot.

Milloin on paras aika matkustaa Turkuun?

Turku tarjoaa paljon nähtävää vuoden ympäri, mutta säiden puolesta Turun parasta matkailuaikaa on kesä. Aurajoen kauniista ympäristöstä, Turun puistoista sekä kaupungin lukuisista tapahtumista on mukavinta nauttia kesäkuukausina, kun kaupungin keskilämpötila pysyttelee noin 15–18 °C tuntumassa. Kesä on Turun suosituinta matkailusesonkia, mikä vaikuttaa lentojen ja hotellien hintoihin. Lentoliput Helsingistä Turkuun ovat kesäkuusta elokuuhun hieman keskimääräistä kalliimpia. Budjettimatkailijoille kesäsesonkia parempaa aikaa matkustaa Turkuun ovat esimerkiksi loppukevät tai alkusyksy, jolloin lennot ovat edullisemmat ja sää leuto. Erityisen halvat lennot Helsingistä Turkuun myydään yleensä talvikuukausille, esimerkiksi tammi-helmikuulle. Joulukuun lomasesonki pitää lentohintoja hieman normaalia korkeammalla.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Turkuun passia?

Helsinki–Turku-lennot ovat kotimaan lentoja, joten et tarvitse lennolle välttämättä passia. Suomalainen Finnair hyväksyy kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi passin ohella virallisen henkilökortin, Kela-kortin tai ajokortin. Muista kuitenkin pitää joku näistä henkilöllisyystodistuksista lennolla mukana, sillä lentokentän tai lentoyhtiön henkilökunta voi pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi.


Vinkkejä Turkuun

 • Turun joukkoliikenteen eli Fölin busseilla on helppo seikkailla Turussa kaupunginosasta toiseen. Matkailijoille kätevin vaihtoehto on Fölin vuorokausilippu, jonka voi hankkia 1–7 vuorokaudeksi. Pidempään kaupungissa lomaileville on tarjolla kahden viikon (14 vuorokauden) lippu. Yhden päivän lipun hinta on noin 7 EUR, kahden päivän lipun noin 10 EUR, ja viikkolipun hinta noin 25 EUR. Joukkoliikenne on siis selvästi takseja tai vuokra-autoa halvempi tapa liikkua kaupungissa. Lipun osto onnistuu kätevästi kaikista joukkoliikenteen palvelupisteistä tai Visit Turku -matkailuneuvontapisteestä.
 • Turkua halkovasta Aurajoesta voi nauttia monessa muodossa. Lähde kävelyretkelle joen varteen tai hyppää kesällä joella kulkeviin risteilyaluksiin. Myös Turun saaristossa järjestetään kesäaikaan erilasia risteilyjä. Jos haluat majoittua kirjaimellisesti jokimaisemien äärellä, edullisen vaihtoehdon yöpymiselle Aurajoella tarjoaa laivahostelli S/S Bore. Hostellissa majoitutaan pienissä hyttihuoneissa.
 • Turku on kesäisin vilkas tapahtuma- ja festivaalikaupunki. Mikäli suuntaat kaupunkiin suosituimpien kesätapahtumien, kuten Down By The Laituri -festivaalin aikaan, kannattaa majoitus varata hyvissä ajoin. Festivaalikansa täyttää alueen majapaikat usein ääriään myöten.

(Hinnat tarkistettu 1/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Turku–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
75 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 05m
Halvin hinta
75 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
81 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
81 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 10m
Halvin hinta
99 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 45m
Halvin hinta
99 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 20m
Halvin hinta
100 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
0t 35m
Halvin hinta
101 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
101 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
101 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
110 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
0t 55m
Halvin hinta
134 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
154 €
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
0t 30m
Halvin hinta
356 €
Helsinki - Savonlinna reitin lennot
Lyhyin lentoaika
0t 55m
Halvin hinta
393 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Turku:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Turku lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka