Halvat lennot Kokkola-Pietarsaari - Helsinki alk. 150 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Kokkola-Pietarsaari-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kokkola-Pietarsaari-Helsinki

Lyhyin lentoaika

0t 55m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Helsinki

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Kokkola-Pietarsaari kohteeseen Helsinki on 0t 55m.
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Kokkola/Pietarsaari lentokenttä - Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kokkola-Pietarsaari - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

tammikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kokkola-Pietarsaari - Helsinki on tammikuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kokkola-Pietarsaari - Helsinki?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla

Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

FlexFlight

FlexFlight on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitillä

Mikä on halvin Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitti?

Kokkola/Pietarsaari - Helsinki-Vantaan lentoasema

Lennä Kokkola/Pietarsaari - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lentohinnat

Milloin on halvinta varata Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lento?

58 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Kokkola-Pietarsaari - Helsinki on noin 58 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Kokkola-Pietarsaari - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kokkola-Pietarsaari-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FlexFlightHintaalk. 108 €Ilmainen peruutusArvostelut
0,0
Etsi FlexFlight lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Kokkola/Pietarsaari - Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Kokkola/Pietarsaari - Helsinki-Vantaan lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavalla lentoyhtiöllä voi olla joustava peruutuskäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: FlexFlight.

  • Reitin Kokkola/Pietarsaari-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

    Reitin Kokkola/Pietarsaari-Helsinki-Vantaan lentoasema välinen etäisyys on 419,0 km.


Suorat lennot Kokkolasta Helsinkiin liikennöi suomalainen Finnair. Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta operoidaan suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentokentälle lähes päivittäin. Parhaimmillaan lentoja on tarjolla neljä päivässä. Finnairin Helsingin lennoista osan operoi toinen kotimainen lentoyhtiö, Norra (Nordic Regional Airlines). Palvelut ovat kaikilla Helsinki–Kokkola-lennoilla kuitenkin samat lennon operoijasta riippumatta.

Kokkola-Pietarsaaren lentokenttä sijaitsee noin 19 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Lentoasemalle pääsee keskustasta kätevästi Dahl Citybus Oy:n liikennöimällä lentokenttäbussilla tai -taksilla. Kuljetus lähtee keskustasta kentälle aina ennen Finnairin reittilentoja. Voit nousta bussiin Mannerheimin aukiolta 70 minuuttia ennen Helsingin lennon lähtöä. Bussi pysähtyy myös Sokos Hotel Kaarlen kohdalla. Ydinkeskustan alueelta lentokenttäkuljetuksen kyytiin nousevat asukkaat voidaan noutaa myös kotoa, jos he tilaavat noudon viimeistään kaksi tuntia ennen kuin kuljetus starttaa keskustasta. Matkan hinta on noin 20 euroa.

Lennot Kokkolasta Helsinkiin saapuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Suomen suurimmalle lentokentälle. Lentoasemalta on selkeät ja nopeat joukkoliikenneyhteydet Helsingin keskustaan. Jos suuntaat lentoasemalta Helsingin rautatieaseman seudulle, voit nousta lentokentältä Helsingin pääjuna-asemalle kulkeviin lähijuniin. Lentokentän juna-aseman sisäänkäynnin löydät käytävältä, joka kulkee terminaalien 1 ja 2 välillä. Juna kulkee keskustaan alle puolessa tunnissa. Helsingin rautatieasemalle kulkee myös lentokenttäbussi Finnair City Bus, jonka pysäkki on lentokenttäterminaalin edessä. Bussi kulkee suorinta tietä rautatieasemalle, joten matka-aika on noin puoli tuntia. Eri puolille Helsingin kaupunkialuetta pääset myös HSL:n seutuliikenteen busseilla, jotka starttaavat lentokentän pääovien läheisyydestä.

Lennot Kokkolasta Helsinkiin kestävät vain noin yhden tunnin ja 10 minuuttia. Lentäminen on siis nopein tapa matkustaa Keski-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle.

Helsingin suosituinta matkailukautta on kesä. Lämpötilat nousevat kesäpäivinä usein yli 20 asteeseen, joten kesä on parasta aikaa nauttia Helsingin puistoista, saarista ja muista ulkoilmakohteista, kuten Suomenlinnasta. Kesäkuukausiksi ovensa avaavat myös lapsiperheiden suosikkikohteet Linnanmäki ja Korkeasaari. Budjettimatkailijoille kesä ei kuitenkaan välttämättä ole paras aika matkustaa Helsinkiin. Kesälomakuukausina lentoliput Kokkolasta Helsinkiin ovat nimittäin keskimääräistä kalliimpia ja myös hotellien hinnat ovat tavallista korkeammalla. Mikäli haluat matkustaa Helsinkiin halvalla, etsi edullisia lentoja ja majoituksia esimerkiksi syystalvelle, alkuvuodelle tai alkukeväälle. Kevät on Helsingissä kaunista aikaa, ja lennot voi saada esimerkiksi huhtikuulle edullisesti. Talvikuukausina matkailijoita taas viihdyttävät kaupungin lukuisat museot ja kulttuurikohteet, kuten vuonna 2018 auenneet Amos Rex sekä uusi keskustakirjasto Oodi.

Kotimaan lennoilla passi ei ole välttämätön matkavaruste. Finnairin lennoilla Helsinkiin voit käyttää matkustusasiakirjana halutessasi myös virallista henkilökorttia, ajokorttia tai kuvallista Kela-korttia.


  • Helsingin hotellit voivat olla kesälomasesongin aikaan melko kalliita. Säästöbudjetilla matkailevien kannattaa etsiä majapaikkaa ydinkeskustan ulkopuolelta. Ydinkeskustassa on joitakin budjettiluokan hotelleja, joihin varaus on hyvä tehdä suosituimmille lomakuukausille ajoissa. Suosi myös Helsingin siistejä hostelleja. Persoonallisen hostellimajoituksen voi varata esimerkiksi kauniilta Suomenlinnan alueelta.
  • Helsinki on eläväinen kaupunkikohde, jossa on helppo päästä myös luonnon äärelle. Etenkin kesäisin ja syksyn ruska-aikaan kaupungissa kannattaa nauttia viheralueista, esimerkiksi Töölönlahtea ympäröivistä ulkoilureiteistä, ja Espoon puolella sijaitsevasta Nuuksion kansallispuistosta. Muista myös Helsingin saaret, joita on kaupungin tuntumassa kaikkiaan lähes 300.
  • Joukkoliikennettä ahkerasti käyttävien kannattaa hankkia käyttöönsä HSL:n kätevä vuorokausilippu, jonka voit ostaa 1–7 päiväksi. Yhden vuorokauden lippu maksaa noin yhdeksän euroa, seitsemän vuorokauden lippu puolestaan noin 36 euroa.

Vaihtoehtoiset lennot Kokkola-Pietarsaari-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta73 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta103 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta62 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta154 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 35m
Halvin hinta166 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta84 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta64 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta115 €
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 30m
Halvin hinta188 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta231 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 00m
Halvin hinta149 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 45m
Halvin hinta122 €

Vastaavia ​​Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kokkola-Pietarsaari - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Kokkola-Pietarsaari - Helsinki tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Kokkola-Pietarsaari - Helsinki tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Helsinki, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Kokkola-Pietarsaari - Helsinki lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.