Loma-asunnot Helsingissä, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  1147 Helsingissä, [1,place:'genitive']

Helsinki, Suomi
7. joulukuu — 8. joulukuu2
pe 8/12
ti 12/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Helsinki

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Helsinki
Hinta
€27
€353
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Helsinki kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Helsinki majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Helsinki

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Helsinki
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
23 %odotettu hintojen lasku
28 %odotettu hinnannousu

Hinta

55 € - 97 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
45 €
127 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Helsinki

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Helsinki

Loma-asunnot kaupungissa Helsinki, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Helsinki loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Helsinki loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Helsinki

Alin loma-asunnon hinta

20 €
Halvin hinta huoneelle Helsingissä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 20 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Kotimaailma Helsinki Pengerkatu 6.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Helsinki

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Helsinki

Mitkä Helsingin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Suomen pääkaupunki Helsinki on täynnä monipuolista yöelämää jokaiseen makuun. Helsingin ydinkeskustan halkaisevan Mannerheimintien ympäristössä on useita pieniä baareja, joista saa myös ruokaa, kuten meksikolaistyylinen Iguana, ja yökerhoja, kuten Apollo. Mannerheimintien läheisyydessä Kampissa on keikkapaikkoja, joissa pääse kuulemaan bändejä sekä artisteja, sekä useampia baareja. Niissä voi nauttia kesäisin terassilla auringosta ja kylmistä juomista. Mannerheimintien poikkikaduilta löytyy karaoke- ja cocktailbaareja sekä sporttipubeja, esimerkiksi legendaarinen Sports Academy. Kuuluisa Kaarle XII tanssittaa yön pikkutunneille ja hieman riehakkaammin voi tanssia pöydillä Willissä Wäinössä. Aikuisempaan makuun alueelta löytyy Storyville sekä Hakaniemessä sijaitseva Juttutupa. Loma-asuntoja Helsingin keskustassa on vuokrattavissa myös isoimmille porukoille, kuten myös vähän kaupungin keskustan ulkopuolella Kalliossa. Kallio on boheemi kaupunginosa, johon pääsee keskustasta kätevästi metrolla muutamassa minuutissa. Kallion Helsinginkadulla on vieri vieressä pubeja, baareja sekä yökerhoja, ja kaupunginosa on myös halvempi verrattuna Helsingin ydinkeskustaan.

Missä Helsingissä on paras loma-asunto perheille?

Helsinki sopii myös mainiosti lapsiperheille, kaupungista löytyy Suomen suosituin huvipuisto Linnanmäki. Huvipuistoon pääsee keskustasta raitiovaunulla noin vartissa. Kallion vieressä sijaitseva Linnanmäki on hyvin lähellä Helsingin keskuspuistoa, josta löytyy monenlaisia aktiviteetteja lapsiperheille – muun muassa ratsastusta, kiipeilypuistoja, uimahalli sekä paljon luontopolkuja kävelyyn ja vehreistä maisemista nauttimiseen. Keskuspuisto kattaa laajan alueen, joten osa puiston aktiviteeteista on pitkähkön ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Kaupungin julkinen liikenne on erittäin hyvä ja se kattaa koko kaupungin, joten Helsingin loma-asuntosi voi sijaita myös kauempana keskustasta. Helsinki sijaitsee meren rannalla, joten voit valita loma-asunnon vaikkapa Aurinkolahdesta, jossa on upeat hiekkarannat ja metroyhteys kaupungin keskustaan. Kauempana keskustasta on myös useita leikkipuistoja, jossa riittää tekemistä perheille koko päiväksi. Helsingin edustalla oleva Suomenlinna on historiallinen paikka, jonne pääsee lautalla. Suomenlinnassa löytyy useita luolia tutkittaviksi, joten ota mukaan taskulamppu ja eväitä.

Mitkä ovat Helsingin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Helsingissä loma-asunnon vuokraus hotellihuoneen tai sviitin sijaan voi olla erinomainen vaihtoehto – riippuen tietenkin budjetista, matkaseurueen koosta ja mieltymyksistäsi. Useimmat hotellit tarjoavat hinnan yötä kohden, kun taas loma-asunnoissa on enemmän joustavuutta oleskelun pituuden suhteen. Mitä pidempi on vuokrajakso, sitä edullisemmaksi kustannukset yötä kohden yleensä tulevat. Yleensä hinta on edullisempi kuin keskimäärin hotelleissa. Helsingissä loma-asuntojen vuokraus kannattaa varsinkin, jos haluaa enemmän tilaa, rauhaa ja avaruutta. Hotellihuoneet ovat usein pieniä huoneita, kun taas asunnoissa huoneita voi saada käyttöönsä useamman. Hotellit sijaitsevat yleensä monien aktiviteettien lähellä, loma-asunto taas tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa. Jos haluat, voit valita asunnon kaukana keskustan menosta ja vilskeestä. Mikäli vuokraat loma-asunnon Helsingistä, olet usein itse vastuussa sen siivoamisesta, kun taas hotelleissa on siivouspalvelu. Muista kuitenkin, että siivouksen voi tehdä vasta lähtiessä. Joissain loma-asunnossa oleskelun päätteeksi tehtävä siivous sisältyy hintaan tai sen voi tilata lisämaksusta. Loma-asunnoissa on yleensä pesukone ja kuivausrumpu, jota saa käyttää niin paljon kuin haluaa. Pyykkäys hoituu siis ongelmitta. Lisäksi loma-asunnossa on keittiö, jossa voi kokata itse ja säästää näin ravintolaillallisissa. Ruuanlaittomahdollisuus on ehdoton etu. Helsingistä löytyy isoja supermarketteja ja pieniä kauppoja, joista saat kaikenlaisia elintarvikkeita. Voit vierailla toreilla tai kauppahalleissa, joissa voi samalla nauttia lounaan tai istahtaa ulos kahville ja seurata torin kuhinaa. Keskustasta löytyy Kauppatori, joka myy kesäisin tuoreiden vihannesten lisäksi marjoja ja muita suomalaisia herkkuja. Sen vieressä sijaitseva Kauppahalli on auki läpi vuoden. Tarjolla on muun muassa tuoretta lihaa, kalaa sekä muita suomalaisia, hieman erikoisempia herkkuja, kuten poronkäristystä, lakritsia sekä salmiakkia.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Helsinki?

Keskimääräinen loma-asunnon varauksen pituus kohteessa Helsinki on 4 yötä.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Helsinki?

Loma-asunnon vuokriin kohteessa Helsinki vaikuttaa erilaiset hinnoittelutyypit, jotka vaihtelevat yleensä vuodenajan, asunnon sijainnin ja tarvittavien huoneiden lukumäärän perusteella. Viime aikoina tyypilliset loma-asuntohaut kohteessa Helsinki ovat maksaneet noin 100 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Helsinki?

Kohteessa Helsinki sijaitsevat loma-asunnot ovat halvimmillaan kuun maaliskuu aikana. Vuokrahinnat voivat olla noin 23 % alhaisemmat yötä kohti kuin sesonkiaikana.

Mikä on Helsinki paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Pasila, Katajanokka ja HAAGA ovat tyypillisesti suosituimpia loma-asuntojen vuokrauskohteita Helsinki alueella.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Helsinki?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Helsinki osiossa on 1 376 joulukuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Helsinki hinnat?

hotellia Helsinki hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Helsinki

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Helsinki

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.