Halvat lennot Turku - Oulu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 26/9
su 3/10

Turku-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Oulu
Suora lentoEi yhtäänTurku - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Oulu1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Oulu: Oulu (OUL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Oulu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oulu?

huhtikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Oulu on huhtikuu ja kallein helmikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Oulu?

perjantai

Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Oulu?

iltapäivällä

Turku - Oulu lennot ovat noin 11 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Oulu?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Turku - Oulu reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Turku - Oulu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Oulu momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 166 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Turku-Oulu etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Turku-Oulu reitille on 532,0 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Turku–Oulu?

Turusta Ouluun ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta matka kaupunkien välillä on silti helppo taittaa lentäen. Lennot Turusta Ouluun liikennöi yhden vaihtokentän kautta suomalainen Finnair. Lentoreittejä Turusta Ouluun on tarjolla päivittäin. Reitit sisältävät välilaskun yleensä Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mutta monet lennoista ovat silti nopeita ja käteviä. Lentäminen onkin vaivaton tapa matkustaa Turusta Pohjois-Suomessa sijaitsevaan Ouluun.

Lähtö: Miten päästä Turun lentokentälle?

Oulun reitille lähtevät lennot starttaavat Turun lentoasemalta. Lentokentälle on matkaa Turun keskustasta noin kahdeksan kilometriä. Lentomatkustajia kuljettavat keskustasta kentälle Turun seudun joukkoliikenteen (Fölin) bussit. Lentokentän suuntaan liikennöi bussilinja 1. Nouse bussin kyytiin esimerkiksi Turun satamasta tai Linnakadulta. Matka-aika keskustasta lentoasemalle on noin 20 minuuttia, ja bussilipun hinta on noin kolme euroa.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Oulussa?

Lennot Turusta Ouluun laskeutuvat Oulun lentoasemalle. Lentokentältä on matkaa keskustaan noin 15 kilometriä, ja matka on helppo taittaa Oulun joukkoliikenteen busseilla. Lentoasemalta kulkevat keskustan suuntaan bussilinjat 8B, 8 ja 9. Mikäli suuntaat ydinkeskustaan, kätevimpiä busseja ovat numerot 8B ja 9. Ne pysähtyvät esimerkiksi kauppatorin tuntumassa Toripakassa. Linja 8 suuntaa lentoasemalta Teknologiakylään muun muassa Oulun linja-autoaseman kautta. Paikallisbussimatka lentoasemalta Oulun ydinkeskustaan maksaa noin 5,80 euroa. Linja-autojen aikatauluihin voit tutustua Oulun joukkoliikenteen kotisivuilla.

Kuinka kauan Turku–Oulu-lento kestää?

Yhden välilaskun lennot Turusta Ouluun ovat parhaimmillaan nopeita, sillä matka-aika on alkaen noin kaksi tuntia ja 15 minuuttia. Vertaa kuitenkin reittejä tarkkaan, sillä lentoajoissa on suuria eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Ouluun?

Oulu on suosittu kaupunki sekä kesälomailijoiden että talvimatkailijoiden keskuudessa. Monet matkustavat kaupunkiin myös syksyllä nauttimaan Pohjois-Suomen ruskan väreistä ja Oulun seudun retkeilyreiteistä. Kesäkuukausina Oulussa voi nauttia vilkkaasta torielämästä ja monista tapahtumista. Koska lämpötilat nousevat kesällä Pohjois-Suomen kaupungissa parhaimmillaan noin 20 asteen tuntumaan, ovat Oulun saaret ja uimarannat kesäkuukausina suosittuja ajanviettopaikkoja. Lentoliput Turusta Ouluun ovat kuitenkin kalleimmillaan juuri kesällä. Lennot ja hotellit ovat keskimääräistä kalliimpia myös joulu-tammikuun vaihteessa, sillä monet matkustavat Ouluun joululoman viettoon. Mikäli haluat nauttia Oulusta pienellä budjetilla, etsi lentoja esimerkiksi alkukevääksi tai syystalveksi. Esimerkiksi syys- ja marraskuun välissä lennot voi saada Turusta Ouluun halvalla. Näinä kuukausina myös majoitukset ovat kaupungissa yleensä edullisia.

Tarvitaanko lennolle Turusta Ouluun passia?

Finnairin lennot Turusta Ouluun ovat Suomen sisäisiä lentoja, eli et tarvitse lennoille välttämättä passia. Finnair hyväksyy kotimaan lennoille matkustusasiakirjaksi myös ajokortin, virallisen henkilökortin ja kuvallisen Kela-kortin.


  • Oulu on monien museoiden kaupunki, ja kulttuurin ja historian ystävälle riittää kaupungissa paljon nähtävää. Vieraile esimerkiksi Oulun taidemuseossa, Pohjois-Pohjanmaan museossa, Turkansaaren ulkomuseossa tai Oulun automuseossa. Alle 18-vuotiaat pääsevät esimerkiksi Oulun taidemuseoon ilmaiseksi.
  • Etsitkö persoonallista majoitusta? Oulussa on monia tasokkaita ketjuhotelleja, mutta kaupungissa on mahdollista majoittua myös uniikkeihin majapaikkoihin. Voit viettää yön esimerkiksi majakan juurella Hailuodon Luotsihotellissa tai maalaismaisemissa Merilän kartanossa.
  • Jos viihdyt Oulun seudulla viikonloppulomaa kauemmin, on auton vuokraus hyvä vaihtoehto. Kaupungin tuntumassa ja lähialueilla on useita luontokohteita, joihin pääset kätevimmin autolla. Tee päiväretki esimerkiksi Rokua Geoparkkiin, Kalajoelle, Iso-Syötteen tunturille tai Liminganlahden alueelle. Myös Oulun tuntumassa sijaitsevaan Hailuotoon kannatta retkeillä ihailemaan Perämeren maisemia.

(Tiedot tarkistettu 29.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta70 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta74 €
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta75 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta93 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta102 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta102 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 10m
Halvin hinta102 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta113 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta113 €