Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Turku Oulu alk. 237 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Turku-Oulu lennot: hyödyllistä tietoa
(TKU - OUL)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Oulu

Suora lento

Ei yhtään
Turku - Oulu reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Oulu ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Oulu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Oulu?

Perjantai. Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Oulu?

Turku - Oulu lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Oulu?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Turku - Oulu reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Turku - Oulu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Oulu momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 260 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
1 376 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Turku-Oulun lentoasema etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Turku-Oulun lentoasema reitille on 532,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Turku lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Turku lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Turku lentokenttä lento kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oulun lentoasema lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Oulun lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Turku–Oulu?

Turusta Ouluun ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta matka kaupunkien välillä on silti helppo taittaa lentäen. Lennot Turusta Ouluun liikennöi yhden vaihtokentän kautta suomalainen Finnair. Lentoreittejä Turusta Ouluun on tarjolla päivittäin. Reitit sisältävät välilaskun yleensä Helsinki-Vantaan lentoasemalla, mutta monet lennoista ovat silti nopeita ja käteviä. Lentäminen onkin vaivaton tapa matkustaa Turusta Pohjois-Suomessa sijaitsevaan Ouluun.

Lähtö: Miten päästä Turun lentokentälle?

Oulun reitille lähtevät lennot starttaavat Turun lentoasemalta. Lentokentälle on matkaa Turun keskustasta noin kahdeksan kilometriä. Lentomatkustajia kuljettavat keskustasta kentälle Turun seudun joukkoliikenteen (Fölin) bussit. Lentokentän suuntaan liikennöi bussilinja 1. Nouse bussin kyytiin esimerkiksi Turun satamasta tai Linnakadulta. Matka-aika keskustasta lentoasemalle on noin 20 minuuttia, ja bussilipun hinta on noin kolme euroa.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Oulussa?

Lennot Turusta Ouluun laskeutuvat Oulun lentoasemalle. Lentokentältä on matkaa keskustaan noin 15 kilometriä, ja matka on helppo taittaa Oulun joukkoliikenteen busseilla. Lentoasemalta kulkevat keskustan suuntaan bussilinjat 8B, 8 ja 9. Mikäli suuntaat ydinkeskustaan, kätevimpiä busseja ovat numerot 8B ja 9. Ne pysähtyvät esimerkiksi kauppatorin tuntumassa Toripakassa. Linja 8 suuntaa lentoasemalta Teknologiakylään muun muassa Oulun linja-autoaseman kautta. Paikallisbussimatka lentoasemalta Oulun ydinkeskustaan maksaa noin 5,80 euroa. Linja-autojen aikatauluihin voit tutustua Oulun joukkoliikenteen kotisivuilla.

Kuinka kauan Turku–Oulu-lento kestää?

Yhden välilaskun lennot Turusta Ouluun ovat parhaimmillaan nopeita, sillä matka-aika on alkaen noin kaksi tuntia ja 15 minuuttia. Vertaa kuitenkin reittejä tarkkaan, sillä lentoajoissa on suuria eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Ouluun?

Oulu on suosittu kaupunki sekä kesälomailijoiden että talvimatkailijoiden keskuudessa. Monet matkustavat kaupunkiin myös syksyllä nauttimaan Pohjois-Suomen ruskan väreistä ja Oulun seudun retkeilyreiteistä. Kesäkuukausina Oulussa voi nauttia vilkkaasta torielämästä ja monista tapahtumista. Koska lämpötilat nousevat kesällä Pohjois-Suomen kaupungissa parhaimmillaan noin 20 asteen tuntumaan, ovat Oulun saaret ja uimarannat kesäkuukausina suosittuja ajanviettopaikkoja. Lentoliput Turusta Ouluun ovat kuitenkin kalleimmillaan juuri kesällä. Lennot ja hotellit ovat keskimääräistä kalliimpia myös joulu-tammikuun vaihteessa, sillä monet matkustavat Ouluun joululoman viettoon. Mikäli haluat nauttia Oulusta pienellä budjetilla, etsi lentoja esimerkiksi alkukevääksi tai syystalveksi. Esimerkiksi syys- ja marraskuun välissä lennot voi saada Turusta Ouluun halvalla. Näinä kuukausina myös majoitukset ovat kaupungissa yleensä edullisia.

Tarvitaanko lennolle Turusta Ouluun passia?

Finnairin lennot Turusta Ouluun ovat Suomen sisäisiä lentoja, eli et tarvitse lennoille välttämättä passia. Finnair hyväksyy kotimaan lennoille matkustusasiakirjaksi myös ajokortin, virallisen henkilökortin ja kuvallisen Kela-kortin.


 • Oulu on monien museoiden kaupunki, ja kulttuurin ja historian ystävälle riittää kaupungissa paljon nähtävää. Vieraile esimerkiksi Oulun taidemuseossa, Pohjois-Pohjanmaan museossa, Turkansaaren ulkomuseossa tai Oulun automuseossa. Alle 18-vuotiaat pääsevät esimerkiksi Oulun taidemuseoon ilmaiseksi.
 • Etsitkö persoonallista majoitusta? Oulussa on monia tasokkaita ketjuhotelleja, mutta kaupungissa on mahdollista majoittua myös uniikkeihin majapaikkoihin. Voit viettää yön esimerkiksi majakan juurella Hailuodon Luotsihotellissa tai maalaismaisemissa Merilän kartanossa.
 • Jos viihdyt Oulun seudulla viikonloppulomaa kauemmin, on auton vuokraus hyvä vaihtoehto. Kaupungin tuntumassa ja lähialueilla on useita luontokohteita, joihin pääset kätevimmin autolla. Tee päiväretki esimerkiksi Rokua Geoparkkiin, Kalajoelle, Iso-Syötteen tunturille tai Liminganlahden alueelle. Myös Oulun tuntumassa sijaitsevaan Hailuotoon kannatta retkeillä ihailemaan Perämeren maisemia.

Vaihtoehtoiset lennot Turku-Oulu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta107 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta167 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta108 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta102 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta112 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta163 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta160 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta130 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta226 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta147 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta108 €

Vastaavia ​​Turku - Oulu lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Oulu vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Turku - Oulu lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Turku - Oulu lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Turku - Oulu joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Turku - Oulu joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Turku - Oulu?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Turku - Oulu.

En ole valmis varaamaan Turku - Oulu lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Turku - Oulu lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Oulussa

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Turku
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.