Halvat lennot Helsinki Grenada alk. 121 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Helsinki-Grenada lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Grenada

Paras löydetty hinta

121 €

Lyhyin lentoaika

16t 30m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Grenada

1 lentokenttä
Paras Grenada - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 121 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Grenada on 460 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Grenada on 16t 30m.
Helsinki - Grenada ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Grenada: Grenada Federico Garcia Lorca (GRX)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Grenada

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Grenada?

lokakuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Grenada on lokakuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Grenada?

tiistai. Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Grenada?

illalla. Helsinki - Grenada lennot ovat noin 53 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin Helsinki - Grenada reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca ja saat parhaat Helsinki - Grenada lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Grenada

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Grenada lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
14. helmikuuta
GRX07:45Grenada Federico Garcia Lorca
30t 45m
3 välilaskua
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
14. helmikuuta
GRX16:30Grenada Federico Garcia Lorca
17t 30m
1 välilasku
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. helmikuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
14. helmikuuta
GRX04:30Grenada Federico Garcia Lorca
10t 25m
2 välilaskua
HEL14:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
18. helmikuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
22. helmikuuta
GRX16:20Grenada Federico Garcia Lorca
20t 30m
2 välilaskua
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. maaliskuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
1 välilasku
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
26. maaliskuuta
GRX17:20Grenada Federico Garcia Lorca
17t 05m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
1 välilasku
GRX06:20Grenada Federico Garcia Lorca
6. maaliskuuta
GRX16:20Grenada Federico Garcia Lorca
17t 10m
1 välilasku
HEL09:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Grenada

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Grenada, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöiltä Iberia ja Vueling
Vueling
4. helmikuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
GRX04:50Grenada Federico Garcia Lorca
Iberia
11. maaliskuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 00m
1 välilasku
GRX05:50Grenada Federico Garcia Lorca

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut reittiä Helsinki-Vantaan lentoasema - Grenada Federico Garcia Lorca lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavalla lentoyhtiöllä voi olla joustava peruutuskäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Vueling.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Grenada Federico Garcia Lorca etäisyys lentäen?

    Helsinki-Vantaan lentoasema ja Grenada Federico Garcia Lorca etäisyys toisistaan on 3250,8 km. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 14t 45m.


Lennot Helsingistä Granadaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen vilkkain lentoasema. Vuosien varrella tehdyt laajennustyöt ovat tehneet lentoasemasta rauhallisen ja viihtyisän paikan kasvaneista matkustajamääristä huolimatta. Helsinki-Vantaan lentoasema kuuluu oman kokoluokkansa parhaisiin eurooppalaisiin lentoasemiin, ja myös sen hygienia ja puhtaus ovat saaneet erityistä kiitosta. Liittymälennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle saapuvat matkustajat pääsevät nauttimaan lyhyestä vaihtoajasta ja siirtymään sujuvasti jatkolennolle. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on maksuton WiFi sekä kaikki kansainvälisille lentoasemille tyypilliset palvelut, ja sen lisäpalveluihin kuuluu myös nelijalkaisille matkakumppaneille suunnattu käymälä. Helsingin tapaan myös Granadassa on vain yksi lentoasema, ja kaikki lennot Helsingistä Granadaan saapuvat Federico García Lorcan lentoasemalle kansainväliselle, joka on nimetty espanjalaisen runoilijan mukaan. Myös Granadan lentoasemalla on kattavat palvelut sekä ilmainen WiFi, ja Aena Club -jäsenillä on käytettävissään nopeampi yhteys sekä muita lisäetuja.


Lennot Helsingistä Granadaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen kansainvälisen lentoliikenteen solmukohta ja vilkkain lentoasema. Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee helposti kaikkialta pääkaupunkiseudulta, ja sinne on hyvät yhteydet myös muualta Suomesta. Seutuliikenteen bussi nro 615 liikennöi Rautatientorilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle säännöllisen aikataulun mukaan, ja taksilla pääsee Helsingin keskustasta lentoasemalle noin puolessa tunnissa. Myös lähiliikenteen I- ja P-junat liikennöivät Helsingin rautatieasemilta Helsinki-Vantaan lentoasemalle, ja muualta Suomesta saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilan rautatieasemalla, josta on lyhyt junamatka Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentoasemalle pääsee myös kaukoliikenteen busseilla, ja omalla autolla liikkeellä olevat voivat pysäköidä terminaalin pysäköintihalliin tai kaukoparkkiin, jonka hinnat ovat usein kaikkein edullisimmat. Ennen matkaa lentokenttähotelleissa yöpyvät voivat käyttää hotellien kuljetuspalveluita lentoasemalle. Helsinki–Granada-lento saapuu Federico García Lorcan lentoasemalle, joka on yksi Andalusian viidestä vilkkaasta lentoasemasta. Granadan lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan puolessa tunnissa, ja taksin voi tilata TaxiTender-verkkovarauspalvelun kautta. Alsan bussilinja 245 liikennöi Granadan lentoasemalta Santa Fen linja-autoasemalle ja pysähtyy myös katedraalin luona Granadan keskustassa. Bussit liikennöivät päivästä ja kellonajasta riippuen kerran tai kaksi tunnissa.

Granada sijaitsee Andalusian sydämessä, ja sieltä pääsee helposti maakunnan muihin kaupunkeihin ja merkittäviin kohteisiin. Andalusian valkoisena kaupunkina tunnettu Córdoba ja sen Unescon suojelukohteisiin kuuluva moskeija ovat vain reilun kahden tunnin ajomatkan päässä A45-tietä pitkin. Granadasta voi matkustaa Córdobaan myös junalla, ja lyhimmillään matka kestää alle puolitoista tuntia AVE-pikajunalla matkustettaessa. Granadasta Córdobaan liikennöivä Alsan bussi on edullinen tapa matkustaa kaupungista toiseen. Matka kestää vajaat kolme tuntia, ja sen aikana pääset ihailemaan näkymiä Andalusian maaseudulle. Granadasta on hyvät yhteydet myös rannikolla sijaitsevaan Málagaan, jonne pääsee A-92-tietä pitkin yhdessä ja puolessa tunnissa. Alsan bussit ja Avant-junat liikennöivät myös näiden kaupunkien välillä, ja matka taittuu parhaimmillaan yhtä nopeasti kuin omalla autolla. Granadan pohjoispuolella sijaitseva Jaénin kaupunki on myös helposti saavutettavissa samoin kuin läheinen Sierra Nevadan kansallispuisto, jossa on hiihtokeskus, patikointireittejä sekä Iberian niemimaan korkein yli 3 000 metriin kohoava Mulhacén-vuori. Yksisuuntaisen lento Helsingistä Granadaan tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia suunnitella oman näköinen Andalusian kiertomatka ja tutustua tämän kiehtovan alueen värikkääseen historiaan, luontoon, rantoihin ja kulttuuriperintöön.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Grenada -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 35m
Halvin hinta108 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta197 €
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta119 €
Turku - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika22t 30m
Halvin hinta164 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika19t 25m
Halvin hinta420 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika7t 50m
Halvin hinta374 €

Vastaavia ​​Helsinki - Grenada lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Grenada vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Grenada lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Grenada, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Grenada lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Grenada on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.