Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Kuopio Kittilä alk. 306 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Kuopio-Kittilä lennot: hyödyllistä tietoa
(KUO - KTT)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Kittilä

Suora lento

Ei yhtään
Kuopio - Kittilä reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Kittilä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kuopio - Kittilä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kuopio - Kittilä?

Lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Kittilä?

Kuopio - Kittilä lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kittilä?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Kuopio - Kittilä reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Kuopio - Kittilä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kuopio-Kittilä momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 189 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
1 377 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Kuopio-Kittilä etäisyys lentäen?

  Reitin Kuopio-Kittilä välinen etäisyys on 545,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä hinnat?

  lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Kittilä lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kittilä lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kittilä lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Kuopiossa ja Kittilässä?

Lennot Kuopiosta Kittilään pystyy tekemään vain Kuopion lentoaseman ja Kittilän lentoaseman välillä, sillä muita merkittäviä lentokenttiä ei kummassakaan kaupungissa tai niiden lähiympäristöissä ole. Melkein kirjaimellisesti veden ympäröimällä Kuopion lentoasemalla on kompaktin, mutta modernin lentokentän hyvät peruspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi ilmainen langaton verkko. Työliikennettä hyvin tukevalta lentoasemalta löydät myös latauspistokkeilla varustettuja työpisteitä sekä erillisen kokoustilan. Aseman palveluihin kuuluu myös mukava kahvila, apteekki ja vaikkapa tuliaisten hommaamiseen hyvin soveltuva kauppa. Kittilän lentoasemalla on myös modernilta lentokentältä odotetut palvelut, kuten käteisautomaatti ja langaton verkko. Mukavassa pub-ravintolassa ja perinteisissä kahviloissa saa pienen nälän ja kahvinhimon helposti taltutettua. Lentoa odotellessa ei myöskään tarvitse keskeyttää työntekoa, sillä erillinen kokoustila ja latausmahdollisuuksilla varustetut työpisteet mahdollistavat helposti töiden tekemisen myös lentoaseman tiloissa. Perisuomalaisiin tunnelmiin pääsee puisissa keinutuoleissa rauhallisesti kiikkuen. Sekä lähtökaupungin että määränpään lentoasemien kompaktin koon vuoksi on molemmilla asemilla asiointi mukavan nopeaa ja pitkiltä kävelymatkoilta ja suurilta jonoilta välttyy lähes poikkeuksetta.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Kuopiossa ja Kittilässä?

Kuopion kaupungin ja hieman kaupungin ytimestä pohjoiseen sijaitsevan Kuopion lentoaseman välisen matkan pystyy taittamaan julkisista kulkuvälineistä linja-autolla. Bussilinja 40 kulkee Kuopion keskustan ja lentoaseman välillä. Saapuvien lentojen aikaan asemalta pystyy yleensä poimimaan kyydikseen myös taksin. Kaupungissa takseja löytyy useista paikoista. Jotta taksikyydin etsimiseltä välttyisi, voi sen varata ja tilata jo etukäteen. Sama pätee vuokra-autolla liikkumiseen. Auton vuokraaminen lentoasemalla toimivilta vuokraamoilta on suositeltavaa, jotta auton palautus ja uudelleenvuokraus onnistuisivat kätevästi lentojen yhteydessä. Päämäärässä Kittilän lentoasemalta ja -asemalle liikkuminen riippuu suuresti vuodenajasta, jolloin perille saapuu. Suosittuun Levin kohteeseen kulkee talvisin tasaisesti bussikyyti, sama pätee Ylläkseen. Muihin vuodenaikoihin kuljetukset tulee varata etukäteen. Taksikyydin voi varmistaa varaamalla senkin etukäteen joko lentoasemalta tai jo ennen saapumista, mutta yleensä vapaita takseja löytyy saapuvien lentojen aikoihin kohtuullisen hyvin. Kittilän lentoasemalla toimivat autovuokraamot tarjoavat hyvän mahdollisuuden vuokrata auto lentokentältä ja -kentälle liikkumisen lisäksi muuhun lähialueisiin tutustumiseen. Autolla 79-tietä ajaen pääsee todella nopeasti Kittilän keskustaan. Myös suosittuihin laskettelukeskuksiin liikkuminen onnistuu autoillen helposti.

Mihin kaupunkeihin Kittilän lentoasemalta pääsee?

Kuopiosta Kittilään matkustettaessa lennot saapuvat lyhyen matkan päässä kaupungista pohjoiseen sijaitsevalle Kittilän lentoasemalle. Sieltä muihin kohteisiin liikkuminen on keskittynyt talvisiin linja-autovuoroihin, jotka toimittavat matkustajia Leville ja Ylläkselle. Talviajan ulkopuolella nämäkin kuljetukset tulee varata erikseen. Sama pätee lentoasemalta esimerkiksi Pallakselle ja Muonioon kulkemiseen. Erilliset lentokenttäkuljetukset tulee varata vähintään vuorokausi ennen saapumista perille, jotta kyyti varmasti onnistuu. Mikäli Kittilän lentoasemalta on tarvetta liikkua muuallekin kuin yhteen kohteeseen, on auton vuokraaminen lentokentältä erittäin pätevä vaihtoehto. Lounaan suuntaan tietä 80 seuraamalla pääsee Ylläsjärvelle ja vielä pidemmälle jatkamalla Kolariin saakka. Länteen samaa 80-tietä lentoasemalta seuratessa löytyy Sodankylä. Pohjoisen suuntaan 79-tietä ajaessa vastaan tulee myöhemmin Muonio ja lentoasemalta etelään Kittilän keskusta. Pohjoisen Suomen kohteissa liikkuessa etäisyydet saattavat kasvaa helposti suhteellisen pitkiksi, joten tästä syystä itse autolla ajaminen saattaa olla paras keino liikkumiseen, jos tarvetta on esimerkiksi tutkia lomakohteen tarjonnan ulkopuolisia kyliä ja kaupunkeja. Autoa vuokratessa kannattaa luonnollisesti huomioida kelit ja vuodenaika ja valita menopeli sen mukaan.


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Kittilä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta107 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta167 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta159 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta169 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika36t 50m
Halvin hinta458 €

Vastaavia ​​Kuopio - Kittilä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuopio - Kittilä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kuopio - Kittilä lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kuopio - Kittilä lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Kuopio - Kittilä joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Kuopio - Kittilä ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kuopio - Kittilä?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Kuopio - Kittilä.

En ole valmis varaamaan Kuopio - Kittilä lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Kuopio - Kittilä lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kittilä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kittilässä

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kuopio
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.