Halvat lennot $[{0},{1}, place:'from'] - $[{2},{3}, place:'to']

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kuopio-Kittilä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Kittilä

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Kittilä

1 lentokenttä
Kuopio - Kittilä reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Kittilä ei ole suosittuja lentoreittejä.
1 lentokenttä lähellä Kittilä: Kittilä (KTT)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kuopio - Kittilä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kuopio - Kittilä?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Kittilä?

aamulla

Kuopio - Kittilä lennot ovat noin 39 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kittilä?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Kuopio - Kittilä reitillä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Kuopio - Kittilä

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kuopio-Kittilä momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
FinnairHintaalk. 237 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,2

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

  • Reitin Kuopio-Kittilä etäisyys lentäen?

    Reitin Kuopio-Kittilä välinen etäisyys on 545,6 km.


Lennot Kuopiosta Kittilään pystyy tekemään vain Kuopion lentoaseman ja Kittilän lentoaseman välillä, sillä muita merkittäviä lentokenttiä ei kummassakaan kaupungissa tai niiden lähiympäristöissä ole. Melkein kirjaimellisesti veden ympäröimällä Kuopion lentoasemalla on kompaktin, mutta modernin lentokentän hyvät peruspalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi ilmainen langaton verkko. Työliikennettä hyvin tukevalta lentoasemalta löydät myös latauspistokkeilla varustettuja työpisteitä sekä erillisen kokoustilan. Aseman palveluihin kuuluu myös mukava kahvila, apteekki ja vaikkapa tuliaisten hommaamiseen hyvin soveltuva kauppa. Kittilän lentoasemalla on myös modernilta lentokentältä odotetut palvelut, kuten käteisautomaatti ja langaton verkko. Mukavassa pub-ravintolassa ja perinteisissä kahviloissa saa pienen nälän ja kahvinhimon helposti taltutettua. Lentoa odotellessa ei myöskään tarvitse keskeyttää työntekoa, sillä erillinen kokoustila ja latausmahdollisuuksilla varustetut työpisteet mahdollistavat helposti töiden tekemisen myös lentoaseman tiloissa. Perisuomalaisiin tunnelmiin pääsee puisissa keinutuoleissa rauhallisesti kiikkuen. Sekä lähtökaupungin että määränpään lentoasemien kompaktin koon vuoksi on molemmilla asemilla asiointi mukavan nopeaa ja pitkiltä kävelymatkoilta ja suurilta jonoilta välttyy lähes poikkeuksetta.


Kuopion kaupungin ja hieman kaupungin ytimestä pohjoiseen sijaitsevan Kuopion lentoaseman välisen matkan pystyy taittamaan julkisista kulkuvälineistä linja-autolla. Bussilinja 40 kulkee Kuopion keskustan ja lentoaseman välillä. Saapuvien lentojen aikaan asemalta pystyy yleensä poimimaan kyydikseen myös taksin. Kaupungissa takseja löytyy useista paikoista. Jotta taksikyydin etsimiseltä välttyisi, voi sen varata ja tilata jo etukäteen. Sama pätee vuokra-autolla liikkumiseen. Auton vuokraaminen lentoasemalla toimivilta vuokraamoilta on suositeltavaa, jotta auton palautus ja uudelleenvuokraus onnistuisivat kätevästi lentojen yhteydessä. Päämäärässä Kittilän lentoasemalta ja -asemalle liikkuminen riippuu suuresti vuodenajasta, jolloin perille saapuu. Suosittuun Levin kohteeseen kulkee talvisin tasaisesti bussikyyti, sama pätee Ylläkseen. Muihin vuodenaikoihin kuljetukset tulee varata etukäteen. Taksikyydin voi varmistaa varaamalla senkin etukäteen joko lentoasemalta tai jo ennen saapumista, mutta yleensä vapaita takseja löytyy saapuvien lentojen aikoihin kohtuullisen hyvin. Kittilän lentoasemalla toimivat autovuokraamot tarjoavat hyvän mahdollisuuden vuokrata auto lentokentältä ja -kentälle liikkumisen lisäksi muuhun lähialueisiin tutustumiseen. Autolla 79-tietä ajaen pääsee todella nopeasti Kittilän keskustaan. Myös suosittuihin laskettelukeskuksiin liikkuminen onnistuu autoillen helposti.

Kuopiosta Kittilään matkustettaessa lennot saapuvat lyhyen matkan päässä kaupungista pohjoiseen sijaitsevalle Kittilän lentoasemalle. Sieltä muihin kohteisiin liikkuminen on keskittynyt talvisiin linja-autovuoroihin, jotka toimittavat matkustajia Leville ja Ylläkselle. Talviajan ulkopuolella nämäkin kuljetukset tulee varata erikseen. Sama pätee lentoasemalta esimerkiksi Pallakselle ja Muonioon kulkemiseen. Erilliset lentokenttäkuljetukset tulee varata vähintään vuorokausi ennen saapumista perille, jotta kyyti varmasti onnistuu. Mikäli Kittilän lentoasemalta on tarvetta liikkua muuallekin kuin yhteen kohteeseen, on auton vuokraaminen lentokentältä erittäin pätevä vaihtoehto. Lounaan suuntaan tietä 80 seuraamalla pääsee Ylläsjärvelle ja vielä pidemmälle jatkamalla Kolariin saakka. Länteen samaa 80-tietä lentoasemalta seuratessa löytyy Sodankylä. Pohjoisen suuntaan 79-tietä ajaessa vastaan tulee myöhemmin Muonio ja lentoasemalta etelään Kittilän keskusta. Pohjoisen Suomen kohteissa liikkuessa etäisyydet saattavat kasvaa helposti suhteellisen pitkiksi, joten tästä syystä itse autolla ajaminen saattaa olla paras keino liikkumiseen, jos tarvetta on esimerkiksi tutkia lomakohteen tarjonnan ulkopuolisia kyliä ja kaupunkeja. Autoa vuokratessa kannattaa luonnollisesti huomioida kelit ja vuodenaika ja valita menopeli sen mukaan.


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Kittilä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta182 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta293 €

Vastaavia ​​Kuopio - Kittilä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuopio - Kittilä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kuopio - Kittilä lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Kuopio - Kittilä ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Kuopio - Kittilä.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Kuopio - Kittilä lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.