Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Boston, Massachusetts

Haussa halpa vuokra-auto Boston, Massachusetts? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Boston, MA, Yhdysvallat
4. huhtikuu — 11. huhtikuu
Boston, MA, Yhdysvallat
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Boston

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Boston

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Boston?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Boston löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 34 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Boston on 34 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Boston?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Boston 14 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Boston?

Keskimääräiseen hintaan 88 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 45 €/pvä), Ford Edge vuokra-autot kaupungissa Boston on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Jeep Patriot vuokraaminen kaupungissa Boston keskimääräiseen hintaan 91 €/pvä (86 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Boston autonvuokrauksesta

Jos etsit upeaa lomakohdetta, jossa on upeita historiallisia nähtävyyksiä, arkkitehtuuria, ainutlaatuisia kaupunginosia ja julkisia viheralueita, Boston on oikea kohde sinulle. Jos olet Bostonissa erityisesti kesäisin, varmista, ettet jätä väliin maisemallisia nähtävyyksiä, kuten Beacon Hill, Skywalk Observatory, Black Heritage Trail ja muut. Tarjolla on myös runsaasti hotellivaihtoehtoja ja lomakohteita, jotka ovat lähempänä tärkeimpiä nähtävyyksiä. Toisin kuin muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa, kuten New Yorkissa ja Philadelphiassa, joissa ruuhkat ovat läsnä koko päivän ajan, Bostonissa liikenneruuhkia esiintyy vain tiettyinä ruuhka-aikoina. Olettaen kuitenkin, että olet varannut autonvuokrauksen Bostonista, on suositeltavaa välttää kaupungin pääteitä, kuten Fresh Pond Parkwayta, American Legion Highwayta Reveressä ja Morton Streetiä, sillä ne ovat jatkuvasti ruuhkautuneita. Jos haluat kokea upeita maantieajeluja, lentokenttäkuljetuksia tai nähdä läheisiä nähtävyyksiä, voit varata halvan autonvuokrauksen Bostonissa. Bostonissa on runsaasti pysäköintitilaa, sillä kaupungissa on yli 12 % maasta varattu pysäköintiin. Bostonissa on yli 10 autovuokraamoa, joissa on kaikenlaisia autoja, myös luksusautojen vuokraus Bostonissa.

Kannattaako vuokrata auto Bostonissa vieraillessa??

Pohditko, kannattaako vuokra-auton varaaminen Bostonissa vieraillessasi? Vastaus on kyllä. Autonvuokraus Bostonissa auttaa liikkumaan minne tahansa ja milloin tahansa, etenkin kun vierailet esikaupunkialueilla. Boston on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimmista kaupungeista, ja siksi tarvitset kaupunkiautovuokrauksen, jotta voit vierailla joissakin turistikohteissa, jotka eivät ole käveltävissä. Bostonin kävijänä sinun kannattaa vierailla naapurikaupungeissa ja nauttia näiden alueiden rauhallisuudesta ja ulkoilma-aktiviteeteista. Voit esimerkiksi ajaa Manchesteriin ja vierailla siellä tiede- ja teollisuusmuseossa, ihmetellä kaupungin koristeellista kaupungintaloa, käydä Old Traffordilla ja tutustua luovaan Northern Quarteriin. Tarvitset economy-luokan autonvuokrauksen tai henkilöpakettiautonvuokrauksen Bostonissa, jotta voit vierailla joissakin näistä paikoista, sillä niihin ei pääse jalan. Myös useimmat hotellit ja kaupungin historialliset maamerkit sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten alueella on helppo liikkua kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Bostonissa

Bostonissa voi saada tuntuvat sakot, jos käyttää sähköistä kädessä pidettävää laitetta moottoriajoneuvossa samaan aikaan ajon aikana. Puhuminen, tekstiviestien lähettäminen tai internetin käyttäminen puhelimella on kielletty ajon aikana, paitsi jos sitä käytetään handsfree-tilassa. Bostonin laki edellyttää, että jokainen kuljettaja, joka ajaa joko yksityisajoneuvoa tai matkustajan ajoneuvoa, käyttää turvavyötä tai istuu lapsen matkustajan turvalaitteessa. Kuljettaja, joka havaitaan rikkovan tätä lakia, on oikeutettu mojovaan sakkoon. Tämä laki koskee sekä paikallisia että vierailijoita, jotka ajavat Bostonissa vuokra-autolla. Jos vierailet ensimmäistä kertaa ja aiot käyttää vuokra-autoja Bostonissa, on hyvä tarkistaa kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta viimeaikaiset lakimuutokset.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaakseni vuokra-autolla Bostonissa, jos olen vierailemassa toisesta maasta?

Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen ja haluat käyttää Bostonin autonvuokrausta tai sähköauton vuokrausta Bostonissa, sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti kotimaastasi. Bostonissa et saa käyttää oppilaslupia tai valokopioita ajokortistasi. Jos olet ulkomaalainen ja ajokorttisi on muulla kielellä kuin englanniksi, sinun on esitettävä voimassa olevan ajokorttisi lisäksi kansainvälinen ajokortti.


Autonvuokraustarjoukset Boston, Massachusetts

Löydä kohteesta Boston juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

32 € - 142 €

Kaikki autotyypit

32 € - 148 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 28 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 66 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 58 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 51 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 74 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Boston autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Boston, Massachusetts

Kyte

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,4

Value

8,3

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,6

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

7,7

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,1

Value

7,8

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,7

Value

6,7

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,8

Value

6,7

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,5

Value

6,8

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Boston

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Boston

Suositut autotyypit

Standard, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

81 €

Suosituin malli

Ford Edge
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Boston viimeisten 72 tunnin aikana: Standard, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Boston on 81 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 92 €/pvä.
Kohteen Boston suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Edge. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Jeep Patriot.

Vuokraa auto läheltä kohteen Boston suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Boston
Hilton Boston Park Plaza

Hilton Boston Park Plaza

50 Park Plaza, Boston, MA, United States

1,4 km kaupungin keskustasta

Omni Parker House

Omni Parker House

60 School Street, Boston, MA, United States

0,4 km kaupungin keskustasta

Omni Boston Hotel at the Seaport

Omni Boston Hotel at the Seaport

450 Summer Street, Boston, MA, United States

2,0 km kaupungin keskustasta

Hilton Boston Logan Airport

Hilton Boston Logan Airport

1 Hotel Drive, Boston, MA, United States

3,0 km kaupungin keskustasta

The Godfrey Hotel Boston

The Godfrey Hotel Boston

505 Washington Street, Boston, MA, United States

0,8 km kaupungin keskustasta

citizenM Boston North Station

citizenM Boston North Station

80-120 Causeway Street, Boston, MA, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

The Revolution Hotel

The Revolution Hotel

40 Berkeley Street, Boston, MA, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

Seaport Hotel Boston

Seaport Hotel Boston

1 Seaport Lane, Boston, MA, United States

2,0 km kaupungin keskustasta

Revere Hotel Boston Common

Revere Hotel Boston Common

200 Stuart Street, Boston, MA, United States

1,3 km kaupungin keskustasta

Club Quarters Hotel Faneuil Hall, Boston

Club Quarters Hotel Faneuil Hall, Boston

161 Devonshire Street, Boston, MA, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

InterContinental Boston

InterContinental Boston

510 Atlantic Avenue, Boston, MA, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Boston Harbor

Hyatt Regency Boston Harbor

101 Harborside Drive, Boston, MA, United States

2,6 km kaupungin keskustasta

The Westin Boston Seaport District

The Westin Boston Seaport District

425 Summer Street, Boston, MA, United States

2,1 km kaupungin keskustasta

The Colonnade Hotel

The Colonnade Hotel

120 Huntington Avenue, Boston, MA, United States

2,5 km kaupungin keskustasta

Fairmont Copley Plaza Boston

Fairmont Copley Plaza Boston

138 Saint James Avenue, Boston, MA, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

Battery Wharf Hotel, Boston Waterfront

Battery Wharf Hotel, Boston Waterfront

3 Battery Wharf, Boston, MA, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

Ramada by Wyndham Boston

Ramada by Wyndham Boston

800 Morrissey Boulevard, Boston, MA, United States

7,4 km kaupungin keskustasta

The Dagny Boston

The Dagny Boston

89 Broad Street, Boston, MA, United States

0,6 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Boston - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Boston, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Boston, Massachusetts autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Boston on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Boston suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Boston huhtikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Boston kuukauden huhtikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 85 mm ja lämpötilat 15 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Boston maksaa keskimäärin 38 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Boston, Massachusetts?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Boston on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Boston taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Boston alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Boston, MA kuukauden maaliskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Boston kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 3 °C lämpötiloja ja 101 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Boston samanlainen kuin muualla Massachusetts alueella?

Ilmasto alueella Massachusetts kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 101 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Boston lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Boston hinnat?

autoa Boston hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Boston?

66 toimijaa on valittavissa autoa Boston maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Boston?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Boston. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Boston?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Boston. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Boston?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Boston käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Boston?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Boston, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Boston, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Boston autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Boston momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Boston, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Boston autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Boston.

Voinko etsiä Boston vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Boston vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Boston

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Boston


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.