Autonvuokraukset kohteessa Boston, Massachusetts

Haussa halpa vuokra-auto Boston, Massachusetts? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Boston, MA, Yhdysvallat
29. maaliskuu — 5. huhtikuu
Sama palautus
Boston, MA, Yhdysvallat
ke 29/3
Keskipäivä
ke 5/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Boston, Massachusetts

Löydä kohteesta Boston juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

43 € - 85 €

Kaikki autotyypit

43 € - 89 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 32 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 55 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 52 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on 46 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Boston, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Boston, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Boston voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Boston autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Boston, Massachusetts

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,6

Value

8,3

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,6

Value

8,2

Enterprise

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,3

Value

7,9

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Value

10,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

6,9

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,7

Value

6,6

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,5

Value

6,7

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Boston

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Boston

Suositut autotyypit

Standard, Intermediate, Economy

Halvin vuokra-auto

38 €

Suosituin malli

Volkswagen Jetta
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Boston viimeisten 72 tunnin aikana: Standard, Intermediate, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Boston on 38 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 43 €/pvä.
Kohteen Boston suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Jetta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Escape.

Vuokraa auto läheltä kohteen Boston suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Boston

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Boston - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Boston, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Boston löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 34 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Boston on 34 €/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Boston on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Boston suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.


Tutustu alueen Massachusetts muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Massachusetts

Aloita matkan suunnittelu - Boston


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Boston käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Boston, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.