Etsi halvat lennot Savannah

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Savannah lentotiedot ja trendit

Tutustu Savannah lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Savannah?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Savannah paikasta New Orleans ovat löytäneet lentoja 78 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Savannah. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Savannah alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Savannah?

Keskimääräinen Suomi–Savannah lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Charleston kestää keskimäärin 23t 49m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Charleston kestää keskimäärin . Charleston on alueen Savannah suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Savannah lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Savannah lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Charleston

HALVIN REITTI Helsinki - Savannah

Helsinki (HEL) - Charleston (CHS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Savannah kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Charleston, jolloin hinta on keskimääräinen 914 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAVANNAHtoukokuu3% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Savannah lennot maksavat keskimäärin vain 766 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAVANNAH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu48% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Savannah lentojen keskimääräinen hinta on 1169 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAVANNAH KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu457% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Savannah kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Savannah

Halvin kuukausi lentää kohteesta Savannah kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 766 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Savannah kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 884 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Savannah on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Savannah harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hilton Head Island lentokenttä (40 km Savannah keskustasta), Brunswick Glynco Jetport lentokenttä (98 km Savannah keskustasta) tai Charleston lentokenttä (134 km Savannah keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Savannah on tyypillisesti Savannah/Hilton Head lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 380 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Savannah lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Savannah lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Savannah?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Savannah

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Savannah?

Lentäessäsi kohteeseen Savannah kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: American Airlines, British Airways, Finnair tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Aloita matkan suunnittelu - Savannah


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Savannah, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Savannah.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Savannah on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.