Halvat lennot Puerto Vallarta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Puerto Vallarta

Yhteenveto Puerto Vallarta lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

537 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1064 €

Nopein lentoaika

23t 19m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Puerto Vallarta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 537 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Puerto Vallarta Ordaz).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Puerto Vallarta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1064 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Puerto Vallarta Ordaz).
Nopein lento kohteeseen Puerto Vallarta kohteesta Suomi kestää 23t 19m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Puerto Vallarta Ordaz).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Puerto Vallarta mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Puerto Vallarta lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Puerto Vallarta lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Puerto Vallarta

HALVIN REITTI Helsinki - Puerto Vallarta

Helsinki (HEL) - Puerto Vallarta (PVR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Puerto Vallarta kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Puerto Vallarta Ordaz, jolloin hinta on keskimääräinen 1038 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PUERTO VALLARTAsyyskuu53% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Puerto Vallarta lennot maksavat keskimäärin vain 442 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PUERTO VALLARTA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu74% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Puerto Vallarta lentojen keskimääräinen hinta on 1660 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PUERTO VALLARTA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu540% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Puerto Vallarta kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Puerto Vallarta?

Suomesta lennot Meksikon Puerto Vallartaan kestävät noin 20 tuntia. Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta välilaskua matkan aikana on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on lentoaika kuitenkin lyhyimmillään 20 tuntia. Välilaskuja on tällöin kaksi, useimmiten Amsterdam Schipholin kansainvälisellä lentokentällä ja Mexico Benito Juárezin lentokentällä. Voit löytää lentoreittejä, joissa välilaskut kestävät vain kaksi tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä matkustettaessa on välilasku Helsingissä, josta matka jatkuu usein Amsterdamin kautta Meksikoon. Turusta voit lentää yhden välilaskun kautta Amsterdamiin, mutta kokonaislentoaika Puerto Vallartaan on tällöin toki pidempi ja välilaskuja on useita. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on lentoreitti kätevä usein suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Amsterdamiin, josta pääsee jatkolennolla Meksikoon. Meksikosta on vielä otettava paikallinen lento Puerto Vallartaan, koska lentoja Euroopasta Puerto Vallartan lentokentälle ei juuri ole. Etsi momondosta lennot The Gustavo Diaz Ordazin kansainväliselle lentokentälle ja vertaile lentoreittejä. momondosta löydät kätevästi myös Puerto Vallartan lentotarjoukset.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Puerto Vallartaan. Lentoon sisältyy aina välilasku. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä on välilaskuja kaksi ja monilla reiteillä välilaskut eivät ole kovinkaan pitkiä. Esimerkiksi Helsinki-Vantaalta lennettäessä on ensimmäinen välilasku usein Amsterdamissa ja toinen Meksikon Benito Juárezin lentokentällä, josta pääset paikallisella jatkolennolla Puerto Vallartaan. Lennot Puerto Vallartaan löydät helposti momondon kautta ja voit valita sivustolla itsellesi sopivimmat lennot.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Puerto Vallarta kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 442 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Puerto Vallarta kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 825 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Puerto Vallarta on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 900 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Puerto Vallarta torstai aikana on 1012 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Puerto Vallarta on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Puerto Vallarta harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tepic lentokenttä (95 km kaupungin Puerto Vallarta keskustasta).momondosta löytyneet halvat lennot: Puerto Vallarta

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Puerto Vallarta
KLM
11. kesäkuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 29m
2 välilaskua
PVR03:44Puerto Vallarta Ordaz
2. heinäkuuta
PVR12:10Puerto Vallarta Ordaz
24t 05m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1064 €
Etsi vastaava
United Airlines
3. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 09m
2 välilaskua
PVR19:24Puerto Vallarta Ordaz
10. kesäkuuta
PVR09:45Puerto Vallarta Ordaz
27t 30m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1450 €
Etsi vastaava
American Airlines
3. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 32m
1 välilasku
PVR17:42Puerto Vallarta Ordaz
10. kesäkuuta
PVR12:14Puerto Vallarta Ordaz
34t 56m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2700 €
Etsi vastaava
American Airlines
11. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 47m
2 välilaskua
PVR17:42Puerto Vallarta Ordaz
2. heinäkuuta
PVR08:29Puerto Vallarta Ordaz
14t 41m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2702 €
Etsi vastaava
American Airlines
3. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
1 välilasku
PVR16:40Puerto Vallarta Ordaz
10. kesäkuuta
PVR10:42Puerto Vallarta Ordaz
22t 18m
2 välilaskua
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2755 €
Etsi vastaava
American Airlines
11. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 45m
1 välilasku
PVR16:40Puerto Vallarta Ordaz
2. heinäkuuta
PVR08:29Puerto Vallarta Ordaz
14t 41m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2888 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Puerto Vallarta

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Puerto Vallarta, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 51m
3 välilaskua
PVR17:16Puerto Vallarta Ordaz
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 19m
2 välilaskua
PVR11:19Puerto Vallarta Ordaz
KLM
6. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 49m
2 välilaskua
PVR03:44Puerto Vallarta Ordaz

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Puerto Vallarta?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Puerto Vallarta

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Puerto Vallarta?

Lentäessäsi kohteeseen Puerto Vallarta kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, American Airlines, KLM tai Iberia. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

KLM lennot kohteeseen Puerto Vallarta

Kohteeseen Puerto Vallarta on normaalina viikkona 11 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Mexico Benito Juárez ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 829 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Puerto Vallarta). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Puerto Vallarta

Air France (7,8/10, 138 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Puerto Vallarta tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 837 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Puerto Vallarta on keskimäärin viikossa 11 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Puerto Vallarta ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Puerto Vallarta lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Puerto Vallartan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Puerto Vallartan lentokentältä ajaa kaupungin keskustaan alle puolessa tunnissa. Lentokentältä Puerto Vallartan kaupungin keskustaan pääset joko bussilla tai taksilla. Lentokentällä palvelevat myös erilliset lentokenttätaksit. Lentokenttätaksit ovat valkoisia, ja niissä on liittovaltion rekisterikilvet, joissa lukee "Meksiko". Lentokentän ulkopuolella palvelevat kaupunkitaksit, jotka ovat hieman edullisempia kuin viralliset lentokenttätaksit. Mikäli haluat ottaa kaupunkitaksin, on sinun käveltävä vähän matkaa lentokentän ulkopuolelle. Ainoat bussit, jotka pysähtyvät Gustavo Diaz Ordazin kansainvälisellä lentokentällä, ovat ​​hotellikuljetuksia ja tila-autoja, joita kutsutaan combibusseiksi. Voit myös kävellä moottoritielle, lentokentän ulkopuolelle, ja ottaa paikallisen bussin. Bussissa lukee "Centro".  Helpoin ja nopein tapa päästä lentokentältä kaupungin keskustaan on kuitenkin taksi.


Puerto Vallarta: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Puerto Vallarta
Helsinki - Puerto Vallarta reitin lennot
Lyhyin lentoaika33t 56m
Halvin hinta1064 €

Kohteen Puerto Vallarta viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse Meksikoon matkustaessaan viisumia. Mikäli matkan tarkoitus on loma, ei viisumia tarvita 180 päivän oleskeluun maassa. Puerto Vallartaan matkustaessa ei siis tarvitse hakea erikseen viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin voimassaolevan passin, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa on oltava yksi tyhjä sivu ja passin on oltava koneellisesti luettava. Lisäksi tarvitset todistuksen jatko- tai paluulennosta ja asiakirjan, joka todistaa matkan tarkoituksen. Meksikoon saavuttaessa on täytettävä maahantulokaavake, johon on merkitty oleskeluaika. Maahantulokaavake on säilytettävä maasta poistumiseen asti. Lisäksi Meksiko vaatii kaikilta viisi vuotta täyttäneiltä matkustajilta turistiveron eli Visitaxin. Kun maksu on suoritettu, saat QR-koodin. Tämä on esitettävä maahan saavuttaessa. Voit joko tulostaa koodin tai näyttää sen älypuhelimesta.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Vallarta


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Vallarta

Puerto Vallarta on ennen kaikkea upea rantalomakohde. Kaupungin pitkät rantaviivat, paratiisinomaiset maisemat, lämpö ja ruoka vetävät turisteja puoleensa kaikkialta. Puerto Vallarta tarjoaa lomailijoille paljon nähtävää ja koettavaa myös kulttuurin ja historian saralta. Malecon on kaupungin sydän. Malecon on täynnä tunnettujen taiteilijoiden veistoksia, taide- ja käsityöläisgallerioita, kauppoja ja ravintoloita. Alue on sekä paikallisten että turistien suosima kohtaamispaikka. Täällä saat nauttia ulkoilmaesityksistä, Los Arcosin amfiteatterin taiteellisista esityksistä, maistella paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja sekä nauttia upeista maisemista. Ilta-aikaan Malecossa voi ihastella taivaan värinäytelmää tunnelmallisissa oloissa auringon laskiessa. Maleco on myös Puerto Vallartan ilta- ja yöelämän keskus. Zona Romantica on myös vierailemisen arvoinen alue Puerto Vallartassa. Alue tarjoaa värikästä kosmopoliittista tunnelmaa monine trendikkäine ravintoloineen ja baareineen. Zona Romantica houkuttelee kävijöitä myös aidon meksikolaisen tunnelmansa puolesta. Alueen mukulakivikadut, suloiset julkisivut sekä taide ja kulttuuri edustavat meksikolaisuutta aidoimmillaan. Lázaro Cardenas -puisto on pakollinen nähtävyys. Puistossa pääset ihailemaan ainutlaatuisia mosaiikkikuvioita penkeissä, pylväissä ja seinissä. Puisto on kauneudessaan kuin ulkoilmagalleria.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Puerto Vallarta on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Puerto Vallarta.

Löydät lennot kohteeseen Puerto Vallarta joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Puerto Vallarta.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Puerto Vallarta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.