Etsi halpoja lentoja Peruun alk. 1101 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Peruun

Yhteenveto Perun lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1101 €

Nopein lentoaika

18t 10m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Peru kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1101 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
Nopein lento kohteeseen Peru kohteesta Suomi kestää 18t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Peru mukaan lukien LATAM Airlines ja Qatar Airways.

Perun lentotiedot ja trendit

Tutustu Perun lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Peru suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Peru on Lima, jossa he vierailevat 77 % useammin kuin missään muussa maan Peru kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Cusco ja Iquitos.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Peru?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Peru lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Lima J Chavez Intl lento kestää keskimäärin 21t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Lima J Chavez Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Peru?

Löydät lentoja kohteeseen Peru 3 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista KLM, Air France tai Iberia sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. KLM on suosituin, sillä 68 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Halvimmat lennot Peru kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Peru
Lima
Lima

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Peru

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Peru

Mikä lento on halvin kohteeseen Peru?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Peru ovat lentoyhtiön Viva Air Peru tarjoama 38 €, lentoyhtiön LATAM Airlines tarjoama 47 € sekä lentoyhtiön JetSMART Peru tarjoama 66 €.

Mikä on alueen Peru suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Peru?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Peru, muista varata lähtösi tiistaina. Lentäminen tiistaina ja lauantaina on paras vaihtoehto. torstaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Peru.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Peru hinnat?

lentoa Peru hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Peru?

syyskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Peru osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Peru?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Peru matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Peru?

Peru matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Peru. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Peru kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Peru kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Peru: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Peru, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLima21t 30m1101 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Peru

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Peruun?

Suomen ja Perun välillä ei liikennöidä suoria reittilentoja. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Limaan, Jorge Chávezin kansainväliselle lentokentälle (Aeropuerto Internacional Jorge Chávez), on kuitenkin tarjolla vilkkaat lentoyhteydet yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Halpoja lentoja Perun Limaan operoivat kätevin yhteyksin esimerkiksi espanjalainen Iberia, ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM, kanadalainen Air Canada ja yhdysvaltalainen United Airlines. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää myös muihin Perun kaupunkeihin, mutta reitteihin kuuluu tässä tapauksessa yleensä ainakin kaksi tai kolme välilaskua. Esimerkiksi Perun Arequipaan liikennöi yhdysvaltalainen American Airlines. Lennot kulkevat Liman kautta, eli lentoreitin viimeinen etappi on kotimaan lento Perun sisällä. Samoin Ayacuchon kaupunkiin on mahdollista lentää Liman kautta esimerkiksi suomalaisen Finnairin ja chileläisen LATAM Airlinesin yhteistyölennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Peruun?

Lennot Peruun kannattaa hankkia etenkin maan talvikaudelle. Perun talvi sijoittuu Suomen kesäkuukausille, eli noin touko- ja syyskuun väliin. Talvella Peru on vähäsateinen, eli seikkailut onnistuvat hyvin niin Andien vuoristopoluilla kuin muissakin maan osissa. Esimerkiksi Andien alueella sijaitsevassa Cuscossa lämpötilat ovat Perun talvikuukausinakin keskimäärin noin 19 asteen tuntumassa. Korkeammalla vuoristossa on viileämpää. Suomen kesälomakuukausina Peru elää vilkkainta matkustuskauttaan, joten halvat lennot Peruun on helpompi saada Suomen talvikuukausille. Suomen talvella, joulukuuta lukuun ottamatta, lentojen ja majoitusten hinnat ovat maassa yleensä budjettiystävälliset. Perussa on näinä kuukausina kesä ja sadekausi. Etenkin joulukuusta helmikuulle sateet voivat olla runsaita. Kaupunkilomailua sateet eivät välttämättä haittaa, mutta kaupunkien ulkopuolelle suunnatessa säätiedotuksia kannattaa seurata tarkkaan. Rannikon lomakeskuksista ja hotelleista osa sulkee ovensa sadekauden ajaksi.

Kuinka kauan lento Peruun kestää?

Suomen ja Perun välisten lentojen kesto riippuu valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Limaan lentoaika on alkaen noin 17 tuntia. Nopeimpiin lentoihin sisältyy yleensä vain yksi välilasku. Mikäli valitset pidemmän kahden vaihdon lentoreitin, matka-aika venyy helposti 20–24 tuntiin. Yli vuorokaudenkin kestäviä lentoreittejä on tarjolla. Vertaa reittejä ja lentojen hintoja tarkkaan, sillä pitkät lentoreitit eivät välttämättä tule nopeampia lentoja edullisemmiksi. Loma-aikaa ei kannata turhaan tuhlata Euroopan tai Amerikan lentokentillä odotteluun. Mikäli saat lentoliput Peruun erityisen halvalla kahden tai kolmen vaihtokentän kautta, vaivannäkö voi kannattaa. Perun Arequipaan matka-aika on lentoreitistä riippuen alkaen noin 20 tuntia. Suomesta Ayacuchoon lennettäessä matka-aika venyy yleensä noin 30 tuntiin.

Tarvitaanko Peruun passi tai viisumi?

Matkat Peruun ovat suomalaisturisteille helppoja, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia maahan viisumia. Suomalaiset saavat opiskella maassa viisumivapaasti enintään noin puoli vuotta (180 päivän ajan). Mikäli haluat lisätietoa Perun viisumikäytännöistä, ota yhteys Helsingissä sijaitsevaan Perun suurlähetystöön. Perun matkalle on aina pakattava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä sen tulisi olla voimassa vielä puoli vuotta Perun matkan jälkeen. Pelkän virallisen henkilökortin kanssa Peruun ei voi matkustaa. Mikäli lentoreittisi Peruun kulkee Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia Yhdysvaltojen välilaskua varten ESTA-matkustuslupa (Electronic Travel Authorization). ESTA-luvan hankkiminen on pakollista niillekin matkustajille, joiden lentoreittiin kuuluu vain nopea välilasku jollakin yhdysvaltalaisella lentokentällä.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Peru

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Peru?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Peru momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Peru: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lima reitin lennot
Nopein lentoaika21t 30m
Halvin hinta1101 €

Aloita matkan suunnittelu - Peru


Suosittuja lentokohteita mantereella Etelä-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Peru, harkitse myös näitä muita suosittuja Etelä-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Peru?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Peru.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Peru joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Peru, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Peru?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Peru. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Peru juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Peru lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Peru

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.