Hertz autonvuokraukset kaupungista Los Angeles

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Los Angeles

Los Angeles, CA, Yhdysvallat
5. heinäkuu — 12. heinäkuu
Sama palautus
Los Angeles, CA, Yhdysvallat
ti 5/7
Keskipäivä
ti 12/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Los Angeles, Kalifornia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

24 € - 55 €

Kaikki autotyypit

24 € - 92 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on tammikuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 38 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Los Angeles on tammikuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on heinäkuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Los Angeles on heinäkuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on elokuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Los Angeles on elokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on maaliskuu hintojen ollessa 37 € per päivä keskimäärin. 37 € per päivä on 18 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Los Angeles on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on huhtikuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 12 % alhaisempi kuin 49 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Hertz Los Angeles on huhtikuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Luksus auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on heinäkuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 16 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Luksus autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Luksus auto Hertz Los Angeles on heinäkuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Luksus autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta Hertz Los Angeles, Kalifornia on lokakuu hintojen ollessa 46 € per päivä keskimäärin. 46 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 71 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Los Angeles. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto Hertz Los Angeles on lokakuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

81 €/pvä

2 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

82 €/pvä

2 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

82 €/pvä

4 syys - 11 syys
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Los Angeles, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,8

Value

5,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Los Angeles

Kaikki Hertz autovuokraamon toimipisteet kentällä Los Angeles ovat lisänneet ylimääräisiä varotoimia varmistaakseen asiakkaiden turvallisuuden COVID-19:n aikana. Terveys-ja turvallisuustoimenpiteisiin kuuluvat muun muassa vuokra-autojen sekä vuokraustiskien tehostettu siivous:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kuukauden heinäkuu aikana voit olettaa maksavasi 42 € per päivä Hertz vuokra-autosta kaupungissa Los Angeles. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet Hertz vuokra-autolle kaupungissa Los Angeles on 30 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen Hertz autonvuokraus kaupungissa Los Angeles maksaa keskimäärin 294 € kuukauden heinäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat 9000 Airport Blvd.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Los Angeles. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Kuukauden heinäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Los Angeles pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 52 €/päivä ja 37 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräiseen hintaan 61 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Hertz kaupungissa Los Angeles on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 9 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Los Angeles vuokraamolta Hertz varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 61 € per päivä Edullinen autosta on myös 34 % halvempaa kuin kalleimman Hertz auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kaupungista Los Angeles löytyy Hertz vuokraamolta 28 toimipistettä. 5855 W Century Blvd on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 31 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Los Angeles tekivät sen osoitteessa 5855 W Century Blvd sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten San Francisco, San Diego ja San Jose

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Miami, Orlando, sekä Chicago